Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Potanın Perileri bugün 22.00'da Rusya karşısında. Kazanırsak rakip Fransa-Çek Çumhuriyeti galibi.
Rızadan başka grekoromende 1 den fazla maç yapan güreşçimiz varmı ya rezillik boşluk doldurmaya gelmiş bizimkiler...
grekoromende benim bildigim cok nadir basarili olduk. esas dalimiz serbest gures, orda cok daha basarili olabiliriz. grekoromendeki durumumuz beni sasirtmadi.
Hamza Yerlikaya grekoromenciydi.
nasıl bir barfiks finaliydi ya hollandalı Epke Zonderland bir seri yaptı salon ayakta alkışladı
izleyin derim biryeren bulun![]()
cirit atmada ata sporumuz neden bir sporcumuz bile yok
ciritte fatih avan yarın yarışacak.
ayrıca bizim ata sporumuz dediğimiz ciritle olimpiyatlardaki cirit aynı şey mi bilmediğimden soruyorum. sanki bizimki at üstünde yapılan polomsu bi şeydi diye hatırlıyorum da.
Ayrıca 19.55'te Cenk İldem ermeni rakibini yenerse bronz madalya maçına çıkacak kübalıyla. ama ermeniyi yense bile bunu yenemez diye düşünüyorum.
Olimpiyatlardaki ciritle bizim cirit aynı değil yahu ben öyle biliyorum yani...Dediğin gibi atla yapılıyordu bizimki...
Cenk İldem yenildi ermeni rakibine.
Bizim adamlar kaldıramıyor da yatamıyorda sorunumuz buadamlar nasıl kaldırıyor öyle...
Suat Kilic derki 2020'de madalya birakmiyacagiz hepsini topliyacagizinanalimi
Yarı finalde 12.58 ile Türkiye rekorunu kırıp Finale yükseldi Nevin Yanıt.
Nevin yapması gerekeni yaptı, finale kalıp Türkiye rekoru da kırdı. Bronz alabilirse çok iyi sonuçlandırmış olur bu geceyi, olur da şans yanında olursa olimpiyat şampiyonu da olur umarım ama çok zor, madalya alamasa da önemli değil bence.
"YÜCE ATATÜRK"
Final saat kaçta ?
Turkiye rekoru kirdi ama daha iyisini de yapabilir. baslangicta biraz duraksadi, roportajda da bunu soyledi zaten belli oluyor goruntulerde. ayni sekilde kosarsa ben 12.50 bekliyorum Nevin Yanittan. ilk 3 e girebilirse muhtesem olur. finale kalanlar arasinda en iyi 4. zamana sahip Nevin
final 23.oo te.
11 de .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Basket maçı TRT Haber'de mi ?
Edit : evet
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sinan Engin : "Simdi bu Bolt nereli? Jamikali degil mi ? Jamaika'ya burdan 20 tane 10 yasinda cocuk yollasak olmaz mi?"
http://s7.directupload.net/images/120807/ozmt3q5m.swf
19-13 Rusya önde.
Top potada sıkıştı![]()
Adam adama oynamaya çalışıyorlar.Halbuki hepsi kadın.Adam adama oynamaya kalkarsan öne geçemezsin tabi.
Aslı ile Gamze saat kaçta koşacaklar ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Onlar kim yahu
Gözükmüyor öyle birileri
http://www.london2012.com/country/tu...day/index.html