18.HAFTA
19.HAFTA
EKLENECEK.
20.HAFTA
21.HAFTA
Kariyeri şimdi baştan sona okudum eğlenceli geçmiş fakat FB'li renktaşım takımı biraz toparla son 2 galibiyet iyi de elazıg'ı bile yenememişsin. Galatasaray'ı sevmesem de webcagri'yı sevdim iyi yönnetiyor ve son transferi müthiş bence
Serzenish en büyük hatan Alex'i oynatmamak Fenerbahçe'nin beyni Türkiye'ye gelen en iyi oyuncu bence. Nasıl oynatmıyorsun hala şaşırıyorum yani..
ben bu düşünceyi değiştirmek için uğraşıyorum bundan fenerbahçe'yi kurtarmam lazım.Sadece Alex'e bağımlı bir kadro düşünmüyorum
Aslında Bahadır'ın düşüncesi çok güzel. Fakat benim düşünceme göre, düşündüğünü uygulayabilmek için doğru adımları izlemedi sezon başında. Bunun sıkıntısını da çok ağır yaşadı. Yavaş yavaş toparlanıyor gibi şimdi. Seneye çok çok daha iyi olacak. Bu sezon ki yanlışlarını seneye tekrarlayacağını zannetmiyorum neticesinde. Eksik bölgeye,doğru oyuncularla nokta transferler olmalı tek hedef.
@TheCunquerost teşekkürler dostum bu arada![]()
genelde takımımın kadrosunu pek bozmayan, az transfer yapan bi menajerim ama iki tane oyuncu var 2 tane kariyer açtım ikisinde de alıp oynatıyorum çok memnunum, özellikle fenerbahçeli arkadaşım ligde gol yollarında sıkıntı çekiyosan dries mertens'i kadrona kat(aldıysan gözümden kaçmış) hem ofansif orta saha oyuncusu hem de santrafor oynayabiliyor, hem gol atıyor hem asist yapıyor önüne de mehmet battal'ı koy deyme keyfine
bu arada kariyerler çok iyi gidiyo çağrı ben psg'yi eledim galatasarayla sen de elersin adamsın![]()
18 M € 2 oyuncu 2 side intere ne kadarda iyi performans vermemiş olsalarda cok büyük paralara gitmişler kadro genişliginden bekirin pek forma sansı buldugunu sanmıyorum ayrılması kendisi için iyi olacaktır gittigi takımda ülkemizi en iyi şekilde temsil eder orada başarılar dilerim,gelecek olan arkadaşların mutlaka takıma katkısı olacaktır
Galatasaraylı hocamızın yaptıgı anlaşmalar gercekten cok mantıklı nokta atışı diyorum
Aykut demir sag kanat,sol kanat,defans,defansif orta saha cok iyi bir alternatif 3 yılda bonuslarıyla
2 M € para ödenecek hakkıdır inşallah galatasaray takımında kalıcı olur büyük katkılarda bulunur Montillo 4 Yılda bonuslarıyla 6 M € maliyeti var Ofansif orta,Sag,sol oynayabiliyor
son vuruşları topla olan yetenegi bu iş için bicilmiş kaftan diyorum özellikle montillonun gol sevincleri cok renkli![]()
Galatasaray yoluna hız kesmeden devam ediyor Bu sene Şampiyonlugu bırakmayacaklar Fenerbahce ise Cıkış yapan yapmaya calısan görüntüsüyle Ligi üst sıralarda bitirir Takımı Avrupada ön eleme oynatır gercekten cok güzel bir kariyer oluyor yorumlarımla renk katmaya calısıcam
aslında servet olsa yer bitirir de, son transferlerin olduğu paket heralde![]()
İYİ OYUN AMA KÖTÜ SKOR
Galatasaray ligin 21.haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Akhisar Belediyesi'ne konuk oldu. Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılı ekip Ighalo'nun golü ile 1-0 öne geçti. Herkes Galatasaray'dan farklı bir galibiyet beklerken hızlı bir şekilde kontraya çıkan Akhisar durumu eşitledi. Zorlu PSG maçı öncesi kadroda rotasyona giden sarı-kırmızılı ekibin patronu, dakikalar 80'i gösterirken Selçuk İnan'ı sahaya sürdü ve 3 dakika sonra bu oyuncunun ortasına iyi yükselen Dany ile skoru tayin etti ve 3 puanı cebine koydu.
![]()
neyse artık umudumuz ujfalusibu arada alternatif olarak mertens'i düşün derim bana menajerin önerisi olarak gelmişti o zamanda forvet sıkıntım vardı alıyım zarar gelmez dedim amrabat-mertens-elmander çok iyi üçlü oldu
![]()
Maça doğru.. Fransadayız. Ayrıntılar birazdan..
Last edited by webcagri : 10.Ağustos.2012 at 23:31
2000 MODEL ASLAN RUHU CORTLADI, 2012 MODEL PSG'YE ACIMADI !
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final bileti karşılaşmasının ilk ayağında Paris'te PSG'ye konuk oldu Galatasaray. Maçın ilk 10 dakikası çok tutuk bir oyun sergiledik. Son 80 dakika ise ağırlığımızı hissettirdik. Ibrahimovic'in 18 kişilik kadroya bile alınmadığı maçta gülen taraf Amrabatın attığı füze ile Galatasaray oldu.
![]()
Skor harika !
Tur için bir umut.
NAZAR DEĞDİ NAZAR !
![]()
arena'daki maçta defansa çekilmeyelim hocam hata yapmayalım, en iyi savunma saldırıdır demişler![]()
başlarında sen olduktan sonra tutamaz zaten kimse ustaben finale kadar gideriz diyorum hadi bakalım
![]()
ben güveniyorum 2000 yılının ruhu geri geldi![]()
yavaştan yavaştan hissettircekler bekle sen![]()
Haydi inşallah![]()
Psg galibiyeti güzel olmuş İstanbul bitiririz işlerini.....![]()
Ligde 2 Haftadır Galibiyete Hasretiz..
![]()
24 Haftanın Sonunda Oluşan Puan Tablosu
![]()