Engin Baytar'a kırmızı. Krasic veya Stoch girerse öne geçebiliriz.
Engin Baytar'a kırmızı. Krasic veya Stoch girerse öne geçebiliriz.
Eyyamcisin cuneyt cakirbaronin o elleri devam et cuneyt hoca.
![]()
oh be kırmızı
helal olsun cüneyt çakır git soyunma odasına 3-0 hükmen kazandır takımına sen
engin baytar iğrençsin iğrenç
Engine selam olsun. Galatasaraylilar bile sevinmistir bence. Hala kufrediyor.
eto'o bitmiş.
Ah emre olaydı sahada cevap verirdi sana engin![]()
Engin'in sözleşmesi fesh edilsin. Cüneyt Çakır'ı tebrik ediyorum. Herkese iyi akşamlar.
Krasic girecek sanırım.
Engin derhal kadro dışı kalmalı.Galatasaray oyuncususun sen.Burası senin istediğin zaman dayılanacağın,ana avrat söveceğin yer değil.
Nedir bu gerginlik yahu.Sezon başı daha.Afedersiniz pohtan bir kupa için nedir bu olaylar.
bu cüneyt çakıra uefa yarı finalini oynattırana hatta hakemliğini devam etmesini sağlayanlara yazıklar olsun cüneyte verin maçı cüneyte biyerden hatırlarsınız belki
Adam dunyayi yonetiyor Turkiye'de bi mac yonettiginde iki tarafta eyyamcisin diyor abi kafayi yiyecegim
Bence cogumuzun eyyamcinin sozluk anlamini kontrol etmesi gerek.
eto'o bitmiş.
Terim adam etmemiş miydi la bunu ?
Çok gergin ortam çok.İğrenç bir hal almaya başladı bu derbiler.Geçen sene Bjk-Gs,Ts-Fb maçları ve bu maçla devam ediyor hala.
Birde şu meşale atanlar insan mıdır acaba.Ulan biz gol atıyorz adamlar meşale atıyor sahaya.Neyin kafası bu?
Engin kadrodisi hemen hemen.o eli goremeyen hakemese selam.
Amrabat girdi emre cikti
Engin terbiyesizlik sınırlarını aştı. Ordaki el'ide görmeyen varmı Allah aşkına. Nenem bile gördü. Neyse.
Orda el vermesini cidden bekliyor musunuz? Kuyt in pozisyonu da fauldu o zaman ki o gerçektem fauldu
Futbol kuralları futbolcunun kendi bedeninden sekip eline çarpan toplara devam der...cüneyt hoca da bunu hep uyguluyor,yeni değil.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
şu maçı kazanırsak sevinmeyeceğim artık yenilelim 10 kişilik galatasaraya.
10 kişi kalınca rakip ancak yapması gerekeni yapıyor aykut hoca.
cüneyt çakır da iki tarafa birer gol hediye etti cüneyt çakıra fener galtasaray maçını vermeyin tff her maç bi vaka bi olay
Pardonda arkadaşlar benim bildiğim vücuttan seken toplar el'e çarparsa el olarak sayılmıyo. Niye el itirazı yapıyosunuz anlamadım.
O eli gördü ama vermedi
Klasik Engin![]()
Engin nasıl yapıştı öyle hakeme yahu? Ağır çekimde izledim, çok şaşırdım görünce. Engin; bırak herhangi bir takıma, yekten futbola yakışmayan bir adam. G.Saray sözleşmesini, TFF de lisansını fesh etsin bence.
Bekir ne yapıyorsun ya ?
Bekir reyiz napıyosun gözünü seveyim.
Bu Engin'in adam olmuş hali mi acaba? Yok yani G.S'li arkadaşların forumda yazılarını görmüştüm Engin'i adam etti Fatih hoca falan diye de ondan soruyorum...
Selçuk yazar .
kurduğu baraja bak ya 6 metre baraj kuruyo
Futbolcular saçmaladı iyice.Gidip hakemi dövücekler neredeyse ya.
al işte topuzun yaptığı çok farklı