Benim de inmeye başladıSonunda kavuşuyoruz.
Benim de inmeye başladıSonunda kavuşuyoruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
indirebiliyor şu anda arkadaşlar.
Steam'e kayıt olman gerekiyor.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=109993
Çok fena iniyor yahu.6 dakika da %25 indi.
yine uykusuz bir gece bizleri bekliyor![]()
Ah ah yarın labım olmayaydı![]()
Oyun inerken yarına yetişmesi gereken baskı devremi tamamlamaya çalışıyorum![]()
Yalnız arkadaşlar, oyunu bir heves indiriyorsunuz ama, beta'nın resmi olarak yayınlanmasını beklemeniz gerekebilir. Yani indiğinde oyunu açamayabilirsiniz.
Bakarsınız zaten oyun indiğinde.
dakka bir gol bir heheh
Bende steam'e "install game" seçeneği henüz yansımadı. (Steam programının dilini İngilizceden Türkçeye çevirdim, yükle butonu geldi.)
Oyun yüklendi ve açıldı beyler iyi haber![]()
Oyun açıldıysa yardırın![]()
Resim paylaşımı serbest mi bilmiyorum ama ilk görüntü benden gelsin
![]()
Açıldı oyunHadi hayırlı olsun.
fm 13 pre-order has not been officially released, and cannot be unlocked at this time. Please check the steam news to find out the release time.
Steam will notify you when the game becomes unlocked.
Ben de bu hatayı veriyor...Girddiğimiz anahtar kodu 15 haneli oluyor dimi ? Anlamadım sorunun nerden kaynaklandığını...
12 dakika kaldı benim de. Bu sene daha ayrı bir heyecanla bekliyordum. Sonunda oynayabiliyoruz. Hayırlı olsun hepimize.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ben şimdi gold bilgisayardan filan alsam keyi hemen verirler mi acaba?
gold bilgisayardan oyunu aldım
şifreyi bekliyorum bakalım . inşallah hemen yollarlar..
oyun çıkmış haberimiz yok yahuhemen steam dan indiriyorum.
![]()
İlk izlenimlerin beklediğimden de iyi olduğu yönünde. Ayrıca full sürümden de pek farkını göremedim.
Arkadaşlar bana şu saate kadar Key ulaşmadı. Mailleri kontrol ettim gelen giden birşey yok. D&R'dan sipariş vermiştim. Ne yapmalıyım?
Teşekkürler arkadaşlar...
KOdu telefonda verdiler..sanırım yanlışlıkla sildim ben geçenlerde
Akşama indirir bende bir göz atarım. Hatta c.tesi pazar daha detaylı incelerim. Akşamı nasıl edicem orasıda ayrı tabi![]()
Arkadaşlar bende bundan sonra FM Türkçe çıksın diye ön siparişle satın alacam oyunu fakat D&R ve Vatan arasında kaldım. Vatan'a kargo ücreti hakkında ticket attım cevap veren olmadı. Kargo ücretleri hakkında kesin bir bilgisi olan varmı? Nerden alırsam daha ucuza gelir?
ben golddan aldım dün gece 60.99 tl ye..
bugun de şifreyi göndermişler..
Ayrıca kargoda ücretsizdi.