Sayfa 14 / 14 İlkİlk ... 4121314
391 ile 398 arası toplam 398 sonuç

Konu: Türkiye Kupası Grup Aşaması

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Akılları sıra yaratıcı başlık atıyorlar işte. Ben sizi çok iyi anlıyorum. Hakikaten Trabzonlu olsam en az sizn kadar nefret beslerdim istanbul medyasına ve klüplerine. Bu ne ya.

Ayrıca Jebrin bizim ortasahaya ne gider arkadaş ya

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ha yapiyorlar sonra doneklik yapip ozur diliyorlar, yok haber editorunu uyarmislar hadi ordan. Trabzonda cogu mekanda "burda Hurriyet okumuyoruz" yazisi var buna Vatanda eklenir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bide sunu soylemek istiyorum. Mesela Trabzonspor haftada 2 mac yaptimi "yorgunduk" soyleydi boyleydi diye mazeretler veriyor kotu sonuc ciktigi zaman.

1461 bir altakki ligde oynamasina ragmen muthis fizik gucu vardi, dun yaptiklari presi neredeyse 90 dakikaya yaydilar. Acaba diyorum bizimkilermi yanlis antremanlar uyguluyor ?

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bide sunu soylemek istiyorum. Mesela Trabzonspor haftada 2 mac yaptimi "yorgunduk" soyleydi boyleydi diye mazeretler veriyor kotu sonuc ciktigi zaman.

1461 bir altakki ligde oynamasina ragmen muthis fizik gucu vardi, dun yaptiklari presi neredeyse 90 dakikaya yaydilar. Acaba diyorum bizimkilermi yanlis antremanlar uyguluyor ?
    Acaba diyorum siz hatta biz hocaların işine fazla karışan adamlara destek mi veriyoruz diyorum ben de ?

Düşünsene x büyük klübünde Y hoca çıksa futbolcuların antrenmanlarda haşatını cıkarsa, futbolcular onu göndermek için ne oyunlara girerler. Sonunda da olan hocaya olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Helal olsun valla 1461 Trabzon'a, harika mücadele ettiler ve kazandılar. Tebrikler. Bu arada Selçuk'un 3. goldeki asistini de es geçmemek lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

Maçın özetini izledim helal olsun derim 1461 çok iyi top oynamışlar. Fenerbahçe'nin as ve yedekleri arasında inanılmaz bir fark var.

7. Default

Futbol, 'kafası çalışan' adamlarla güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Maçın özetini izledim helal olsun derim 1461 çok iyi top oynamışlar. Fenerbahçe'nin as ve yedekleri arasında inanılmaz bir fark var.
    Kalite bakımından fark var ama Sezon boyunca ortaya konan arasında ben fark göremedim. As oyuncularda pozisyon bulmakta zorlanıyor Yedeklerde.

Jebrin kral adamdır, çıplak gözle izlediğim fırıl fırıl bir oğlan. Attığı golün aynısından 2-3 tanesini Bucadayken de atıyordu. Hiç beklenmedik bir anda topa garip bir şekilde vurur ve top direk hedefe doğru gider. Hatta top ayağına geldiği anda "Eyvah Yedik" dedim. Çünkü biz hiç bir zaman rakipleri ve oyuncuları tanımadık, tanımıyoruz. Tanısak ne Mustafa'yla fizik mücadeleye girmek gibi bir hata yapılır, Ne Yusuf'u serbest bırakır ne de Jebrin'e o imkan tanınırdı. Rakibi tebrik etmek gerek, istediler ve kazandılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 14 / 14 İlkİlk ... 4121314

Mesaj Yetkileri