Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Schalke bayrağından sonra bu tarz bir pankart görmek şaşırtıcı olmasa gerek.

Savunmuyorum,son derece ayıp,ancak şaşırtıcı değil,orada 52 bin kişi var elbet fair-play denen şeyden nasibini almayan insanlar oluyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben sana hemen yanıtı vereyim footballer33 kardeş.Sen nasıl Beşiktaş taraftarı Schalke lehine tezahürat yaptığın da 1-2 çapulcunun işi diyorsan bende buna öyle diyorum.Sanki stad tezahüratlarla inledi.Ha unutmadan Çarşı'nın karekterini de biliyoruz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Sükunetimi koruyayım diyorum; ama zorla tahrik ediyorsunuz adamı. Karakterden, tükürükten falan bahseden çokbilmiş arkadaşlar, kendi takımlarındaki karakterlere bir baksınlar ve sonra gelip çamur atsınlar. Melo, Burak, Eboue, Engin... Bu kadarı bile yeterli.

Ha bir de, şu pankartı tarafsız gözle eleştirebilecek arkadaşlar için paylaşayım da, karakterden bahsederken öncelikle iğneyi kendilerine batırmayı unutmasınlar!

Haklısınız ne diyelim şimdi pankartı açanlar ayıp etmiş engin deseniz çok sinirli bir oyuncu kendine hakim olamıyor melo ve eboue iyi oyun oynuyorlar ama rakip taraftarını sinirlendirecek hareketler yapıyor burak önceki derbide hata yapmıştır tamam kabul ama velinin futbol stili hoş değil dentinho desen engin gibi taklalar açıyor oğuzhan ayıp etmiştir orda kendisiyle alakalı bir şey yok tüm olaylara direkt giriyor

Ne yazık ki ülkemizde böyle anlaşılıyor armayı öp kralsın hakem aleyhinize karar versin itiraz et kralsın
    Last edited by LaigLeNoiR : 28.Ocak.2013 at 03:22

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş parası olsada olmasada BEŞİKTAŞTIR ! NOKTA ! Böyle bir saçmalığı hazırlayan tarafatar neyin peşinde acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Pankart iğrenç, şimdi görüyorum yapanlar çok büyük ayıp etmişler.

Programlara göz atıyorum, tahmin ettiğim niyet okumalar başlamış bile, Melo'nun geçmiş vukuatlarının kafalarda oluşturduğu etki ve Oğuzhan'ın düzgün bir isimmiş izlenimi vermesi etkilemiş insanları. Görüntülerde ağızdan çıkan tükürük yok, gördüm varsa diyen art niyetlidir hiç kusura bakmayın. Oğuzhan da evliya değil, alakası olmadığı olaya müdahil oluyor. Programlarda Oğuzhan'ın reflekslerine bakın deniyor, bu da kafadan Oğuzhan ne derse doğrudur demek. Güzel kafalar bunlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pankart için bişey söyliyim; açıkcası böyle şeylere takılmamak lazım pek, ezeli rakiplerin taraftarları arasında böyle şeyler hep olmuştur olacaktırda, takmayın boşverin halledilmesi gereken daha önemli ve acil şeyler var Türk futbolunda.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Pankartı hazırlayanlar Özhan Canaydın dönemini hatırlamıyorlardır herhalde çünkü o kadar küçük yaştaki birinin hazırlayabileceği cinsten olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Pankart için bişey söyliyim; açıkcası böyle şeylere takılmamak lazım pek, ezeli rakiplerin taraftarları arasında böyle şeyler hep olmuştur olacaktırda, takmayın boşverin halledilmesi gereken daha önemli ve acil şeyler var Türk futbolunda.
    Dediğin cok doğru.

Bunu türkiye'de hiç bir takım yapmaz.Bırak takımı kişi yapmaz.Galatasaray zor durumda olduğu zamanlar bile bu kadar yapılmadı hatta bir grup fenerbahceli para bağışladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Bana göre tükürdü Melo Ama tükürmedim diyor maçın içine etti

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Bazı Beşiktaş Taraftarıda Eboue ye maymun sesleri ve taklidin yapıyordu çoook yanlış bunlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pankart derken bu maçtan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu pankartı asanlar çok değil 3 sene önceyi unutmuşlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu pankartlara falan takılmayın yahu...zamanında Adnan Polat Star TV'den kampanya başlatıp para toplarken Fenerbahçe'çiler de her maçta bu tarz pankartlar hazırladılar. Yani bunlara takılmamak lazım.Yaptıkları dogru mu?Tabiki de hayır ama işte enteresan zihniyetli insanlar var...Normal şeyler bunlar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Dediğin cok doğru.

Bunu türkiye'de hiç bir takım yapmaz.Bırak takımı kişi yapmaz.Galatasaray zor durumda olduğu zamanlar bile bu kadar yapılmadı hatta bir grup fenerbahceli para bağışladı.
    Yaş kaç bilmiyorum ama zamanında Fenerbahçeliler de yapmıştı bu tarz işleri...

15. Default

Bu pankartı bir eleman yapmış , çocugun bütün sosyal ağlarını bulmuşlar evini okulunu bulmuşlar şu anda onunla uğraşıyor beşiktaş taraftarı yarın fena şeyler olucakmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Bu pankartı bir eleman yapmış , çocugun bütün sosyal ağlarını bulmuşlar evini okulunu bulmuşlar şu anda onunla uğraşıyor beşiktaş taraftarı yarın fena şeyler olucakmış.
    Çocuğun telefon numarasına kadar bulundu. Face hesabını ve twitter hesabını iptal etmiş arkadaş.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

E bunun diğer hareketten ne farkı olacak terbiyesizliğe magandalık ile cevap

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir şey sormam lazım hani bu yapılan etik değil hepimiz katılıyoruz da o çocuğa bir şey yapılırken veya bir insanın canına kasıtta bulunacakken utanmıyor musunuz ? Beşiktaş yapınca hak yerini bulur cezasını öder çünkü.Hadi hayırlı işler arkadaşlar Beşiktaş taraftarı hakkında yanılmama sevindim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''Nolur gitmeyin biraz (dalga) geçelim''

Tanıdık geliyor değil mi ? 3 yıl önce hani ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

çocuğa yaşadığı korku yetmiştir.
    bi atasözü vardı da yazarsam ceza alırım belki, kısaca öldürme korkut demişler..bişey yapılmaz bence

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kimse çıkıpta bir şey yapmaz bence. Mühendis oktay'ı unutmadık..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi ne kasıyorsunuz sanki bir şey olacak klasik işte bir şey olacağı yok o kadarda değil insanız sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı izlemedim işlerim vardı ancak sonuca bakılınca G.Saray'ın 30 dakika 10 kişi oynayıp kazandığını görüyorum.

Tebrik ederim tüm Galatasaraylıları.

Yalnız şu laf sokma kavga çıkarma erkeklik taslama işlerine artık bir son verelim. Sıkıldım sürekli mesaj silip ceza vermekten. Bilginiz olsun bundan sonra ceza butonu yerine Süresiz Banlama butonunu seçeceğim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yakışır Murat'ıma.Bu arada farkındamısın Murat ben uzun zamandır ceza ya da uyarı almadım ve mesajlarım da silinmez oldu

Kendimle gurur duyuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Vallaha bilemiyorum yeter yani gınaa geldi. İnsanlar zevk falan aldığımı düşünüyorlardı muhtemelen ama resmen işin ucu kaçtı. 2-3 gündür kimsenin önünü alamıyoruz. Buraları 2 saat boş bıraktınmı herkes mahalleye çeviriyor. Laf sokmalar, küfür etmeler, gönderme yapmalar, yok pankartlar, resimler, videolar... Vs sonu gelmiyor. Ancak ceza verdinmi ne kadar sert yönetim yorum da yapamayalım artık diye başlanır. Her neyse bundan sonra böyle.

İşin üzücü yanı ise yıllardır bu forumda tanıdığım kişilerin ceza alacak şeyler yapması.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalniz snejder istekli degildi bi yildiz havasindaydi sanki geriye yardim etmediginden dolayi hoca onu forvete aldi hakani sol"a çekti hoca sneijderin bi kulagini cekmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hep Telegol yüzünden bunlar Adamlar yıllardır futbol tartışması olayının kimyasını ve seviyesini değiştirdiler Rating için sürekli kavga ederek futbol konuştular. Normali bu gibi tartışıyoruz artık...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yalniz snejder istekli degildi bi yildiz havasindaydi sanki geriye yardim etmediginden dolayi hoca onu forvete aldi hakani sol"a çekti hoca sneijderin bi kulagini cekmeli.
    Taraftar Terim'den önce mesajı vermiş.Kocaman pankart açmışlar "Wesley burası Galatasaray, Burada Efsane olmak istiyorsan Kalbinle oynamalısın." demişler... Aklıma şu geldi ; " This is Spartaaaaa...."

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ne öyle ''telefon numaları, adresi bulunmus.'' falan adam mı öldürecekler yani bunun için.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ne öyle ''telefon numaları, adresi bulunmus.'' falan adam mı öldürecekler yani bunun için.
    Okulunda sıkıştırırlar yarın, şimdi buna Galatasaray taraftarından da destek olanlar çıkar. Olaylar olur falan işte, gereksiz işler. Pankart berbat ama en az bunun kadar rezillerini de gördük diğer takımlardan. Mağlubiyetin acısını çıkaracaklar güya.

Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri