Dortmund en azından kupayla kapattı sezonu fakat ligde beklentilerin ve Schalke'nin altında kaldılar.
2.sezon transferlerini merakla bekliyorum.
Dortmund en azından kupayla kapattı sezonu fakat ligde beklentilerin ve Schalke'nin altında kaldılar.
2.sezon transferlerini merakla bekliyorum.
schalke o asistan kimse direk kovsunbu arada reus u hangi rolde oynattın oğuz hocam
Şampiyonlar Ligi ve kupada hedeflerimizi gercekklstirmisiz. Transfer dönemini beklemeye başladım, özellikle Dortmund umudun savunma alternatiflerini artırmasını bekliyorum.
Asistan hakkaten malmışDortmund'u tebrik ederim.DFB POK'AL'ı kazanmış
![]()
Hedeflerimden sadece lig şampiyonluğu olmadı,ama kupa ile kapattık onu
Reus"u Kanat oyuncusu hücum olarak oynatıyorum kardeşim,Halil kendisi de bırakmalı
Subotic"i gönderdim,yerine hem genç,hem de agresif birini getirdim
Teşekkür ederim
Arkadaşlar 4 Transfer yaptım,Kaleci,sol bek,stoper,Santrafor bölgelerine.Nuri Şahin"in bonservisini de aldık.Aldığım golcü Lewandowski"den daha iyi4-3-2-1 sisteminde değişiklik olarak,alternatif sisteme geçtim,4-2-3-1.
Tahminler dökülsün : Gonzalo Higuain
stegen mi yoksa kaleci
Eğer devre arasında başka bir takıma gitmediyse Radamel Falcao
Forvet Edin Dzeko mu![]()
Agüero mu forvet biraz abarttım ama.
Damio iyi transfer ama yine de bir Lewa değil![]()
Schalke'de Beckham'ı almış![]()
Daimao çok iyi transfer, Ospina da çok iyi katkı verecektir. Diğer takviyeleri bekliyorum.
DAMİAO mu hayal kırıklığına uğradım bencede lewangolski daha iyi futbolcuydu neyse inşallah cavani gibi olmaz![]()
ospina'yı everton'a almıştım 1 sezonda kafayı yedim. çok saçma goller yedi ve her topu sektiriyor ya rakibin önüne düşüyor ya kornere atıyor.![]()
Teşekkürler,daha da iyilerini alacağız ama zamanla .
Cavani"den daha iyi golcü,profillere aldanmayın
Öyle birşey olsa ilk önce kulübüyle görüşürüz,Bizde futbolcu ayartma olmaz! Halil ile Lewandowskli icin bir görüşmemiz olmadı.
Gelişince çok daha iyi oluyor ama![]()
höwedes mi dicektim papadoupoulası almış dortmmund iyi transferde subotic hummels ikilisinden biir ayrılcak mı yedeğe 25 fazla değil mi
Kadroya bak bir de sağ-sol beklere yıldız oyuncu gelse süper bir takım olacak![]()