Kardeş bu yamayla birlikte nik33 müydü neydi o yamayı bir kuramıyoruz değilmi ya ?![]()
Kardeş bu yamayla birlikte nik33 müydü neydi o yamayı bir kuramıyoruz değilmi ya ?![]()
arkadaşlar teşekkür ettik filan ama bir detay atlamışsınız iskoçya ligi düşenler çıkanlar ayarlanmamış rangers normalde iskoçya 2. liginde olması gerekiyor.
![]()
Yama hakkındaki görüşlerinizi bekliyoruz beyler![]()
fm 2014 yaması için sizinle birlikte yama yapmaktan zevk duyarım yama yaparken bana mesaj atmanız yeterli bu arada yamanız transferin son gününe kadar güncelmi ?
Ikinci sezonda yabanci sinirlamasi 5+0+3 mu oluyor? Ona gore transferlerimizi yapalim da sonradan sikintiya girmeyelim![]()
Iyi o zaman, tesekkurler![]()
Fenerin cezası 2 yıl mı 1 yıl mı.. Şu an fenerin ardından ikinciyim de![]()
emeğinize sağlık. hatalar, eksikler elbette var fakat 4/4 lük olmasını beklemek haksızlık olur.
Chedjou'nun Türkiye'de geçirdiği süre neden 3334 gün olarak gözüküyor ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Valencia 'nın transferlerinin hepsi tamam dimi alt yapıdan 2 oyuncumuz da A takıma dahil olmustu bu sene onların hepsı ayarlandıı mı acaba. bide klubun finansı
bu işlerle uğraşmak çok zaman alıyor.
Zaman bulupta böyle bir paket yaptığınız için sizlere teşekkür ederim.
Gareth Bale Realde m ?
Tottenhamın kasaya 100.000.000 Avro aktarıldımı
Teşekkürler...
O değildi GS çok mu abartılmış bana mı öyle geldi? 2 sezondur terör estiriyor resmen.![]()
Bu kadarı abartılmış gibi geldi banada o yüzden merak ettim.![]()
Keşke bu sezonun transferlerini sadece Gelecek Transferleri altında ayarlasaydınız, böylelikle ilk sezon sonunda yada katılanlar ocak ayında takıma katılmış olurduChedjeu nun sorunu muhtemelen bulunduğu ülkede 3343 günü geçirmiştir, bir anda Türkiyeye geçirince transfer olarak görünmediği için devam ediyor olabilir o süreden.
ca pa ile oynanmamış olan bir yama var mı????
edit :yukarıyı okumadım afedersiniz.daha önceki bir sürümde bazı oyuncuların gücü düşmüş bazılarının artmıştı.son yamada böyle birşey yoksa yeni oyun açmayı düşünüyorum
elinize sağlık ama itibar konusunda biraz acımasız olmuş gs nin itibarı 7700 fb 7100 bjk 6900 ts 6500
olmuş.
fb ile gs arasında şuan için 600 puanlık bir itibar farkı varmı sizcede.böyle bir fark ancak juventus ve roma gibi 2 farklı klasman takımı için kullanılıyor.