adamlar canını dişine takmış kümede kalmaya oynuyo bizimki kız peşinde3. lig takımları daha yüksek bütçe verirdi
![]()
adamlar canını dişine takmış kümede kalmaya oynuyo bizimki kız peşinde3. lig takımları daha yüksek bütçe verirdi
![]()
Verilen transfer bütçesindeki mesaj şu bence : Yine eldeki imkanlardan yararlanmalıyız patron.
Acaba Nimesle Avrpaya gidebilir miyiz ? Geçen sene acayip hayal kırıklığı yaşadım. Bu sezon takımda kalan inşaatı bitirmek için bütçede verilmedi. Takımda bazı bölgelerde ciddi eksiklikler var üstelik kadromuzda dar sıkışık fikstürde ciddi darbeler aldık. Bütçe oluşturmak için maalesef elimzde en değerli oyuncuları satmak durumunda kalacağız. Kalite kallavi fiyatı cüzzi oyuncularla bi taraftan eksik yerlere takviye diğer yandan sattıklarımızın yerini doldurmak durumundayız. Açıckası bu sezon kimsenin bizden bişi beklemediğini düşünüyorum. Lakin bu sezon iddalıyız en azından avrupayı zorlayacağımı düşünüyorum. Dediğim gibi Fransa enteresan mecra
Herkese iyi bayramlar...
Juan Diaz
Nimes Olympique Menejeri
Transfer bütçesi gayet iyi o paraya senden Ronaldo'yu bekliyorum![]()
Bu kariyer olmadı gibi sanki ya?
Kendileri kaybeder![]()
Verilen bütçe malumunuz üzere oldukça kısıtlıydı. Bizde mevcut kadrodan oyuncu satarak bütçe oluşturduk. Oldukça ciddi gelir elde ettik bunun üzerine sattığımız ve eksik olan bölgelere oyuncular aldık. Benedetti geçen sezon kiralıktı opsiyonu kullandık. Aguirreyi ise opsiyonlu kiralamıştık sezon sonu sözleşmesi bitiyordu olurda bedava alırız dedik ama sözleşmesini uzatınca hemen opsiyonu kullandık. Kalaba sözleşmesi bitiyordu. Ssol bek bölgemizde genç oyuncu ve benedettiye daha fazla forma şansı vermek ve kadru uyumunu düşürmemek için mansuru brezilyada sezon bitince kadromuza katma kararı aldık. Elimizde 1.5 milyon kadar nakit kaldı. Kadromuz fena değil ama tek sorun oldukça dar..
Spoiler: Transferler
Spoiler: Gelecekler
Spoiler: Mevcut Genç Çekirgeler
Kovuldu iletisini Diaz attı sandım ya laNereye kovuyonuz la Diaz'ı
kurban olsunlar sana
![]()
Hazırlık kampında her zamanki gibi düşük itibarlı takımlarla onayıp moralleri yükselttik. Bir sürü teklif geldi lakin reddettik. 2 senedir son maçlarla bişileri başardık. Özellikle geçen sene küme potasından son haftaya kadar kurtulamadık.Uyum moral bir sürü etmen vardı. Bu sezon az transfer yaptık uyum moral herşey lehimize. Umarım bu sezon futbol şansı yanımızda olur.
var git san marinoya![]()
ligde 9 haftayı geride bıraktık birazdan sonuçları girerim. Bayram dolayısıyla pek kimse yok dolayıısyla toplu giricem kismeyi sıkmayalım zaten bir arkadaş bu kariyer pek olmadı dmeiş. ne konuda dediğinide bilmiyorum soruma cevapda vermedi ama bu kariyer hedeflerime ulaşıncaya dek açık kalır büyük ihtimal ben takıma oldukça inanıyorum iddialıyız bu sezon..Ah birde kadromuz geniş olsa :F
Çılgın Diaz'dan flash açıklama !!!
Youtubedan oynayı ver çekirge zıplayıver çekirgeyi atıcaktım atamadım nasıl oluyor bu yaa![]()
youtube videosunun sonunda watch=den sonraki kısmı kopyala yorum yazarken youtube logosu var ogak oraya tıklayınca çıkan pencereye kopyaladığın linki yapıştır son olarak tagları arasına yazıcağın başlığı yaz o zaman çıkar
Hedefimiz avrupa vitesi oldukça büyüttük ama dar kadro bizi zorluyor baya birde futbol şansımız şimdilik pek yanımızda değil :F
Bayram dolayısıyla forumda pek kisme yok olanlarıda sıkmadan topluca gireyim dedim. Kadromuzun dar olmasından ötürü sıkışık fikstürde puan kayıpları yaşadık. Futbol şansıda yanımızda olmayıcna bi ara tökezler gibi olduk ama lille maçıyla kendimize geldik.
Yineliyorum. Hedefimiz avrupa..Fakat avrupa ligi değil devler arenası !!
Konum gayet iyi ŞL olursa bu sene harika olur![]()
Isınamadığım tek lig Fransa ligiBu yıl 3-8 arasında bir yerde bitirirsin ligi
![]()
Lille maçı sonrası çekirgelerin bunu hak etti. Tebrik ediyorum,sağlam galibiyet
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=XzTjUik_HGs"]Elleri Görelim Beyleeer[/YOUTUBE]
bu sefer zirveye oynuyacan gibi![]()
Maçlar güzel.Bu sezon Avrupa'ya gidersek şahane olur.
İlk 1-2 yıl yoksulluk yeni mecra vs derken pek güzel sonuçlar elde edemedik. Aslında ilk yıl yükseldik falan ama bilmiyorum ünlü oyuncuların olmadığı bir kariyer yada saha sonuçlarından mıdır nedir pek ilgili gözükmedi kimse esasında bayramın araya girmesi yüzünden biraz boşladım kariyeri. Şuan sezonun sonuna gelmiş bulunuyorum daha doğrusu tek maç kaldı. Sonuçları girecem birazdan. Ama önümüzdeki sezondan itibaren tekrardan Diaz usulü devam edicem. Böyle toplu sunum yapmayı sevmiyorum ama bayram nedeniyle sık güncelleyemedim k.bakmayın.Hedefimiz belli Nimesle avrupada sesimizi duyurmak