Oyunda gittim 3-5-2 oynadım maçı çevirdim![]()
Oyunda gittim 3-5-2 oynadım maçı çevirdim![]()
yine duran top 1-1![]()
Yorumcu kim yahu? Deli oldum
Football is simple,but Football Manager is not
Çok basit bir gol yedik.Emre ikinci yarı iyi oynadı.Eyyorlamam bu kadar.
Neyse 1 puan 1 puandır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Avrupanın önde gelen kulüplerinden biri olma hedefin varsa öncelikle rakip hücumcuların gözünü korkutacak "kaya" gibi sağlam bir savunma oyuncun olması şart. Chelsea'nin Terry'si, Barcelona'nın Puyol ve Pique'si, Man.Utd'ın Rio Ferdinand'ı, Dortmund'un Hummels'i gibi rakip hücumcuların "nasıl geçeceğim bu adamı?" diye kara kara düşünecekleri bir isim olacak savunmanda. "Ben bu savunmacıları havada karada geçerim" diye düşünecekleri bir savunman varsa pek bir yere varamazsın.
Galatasaray başarılarını hep bu tür oyuncuların var olduğu dönemlerde yaşamadı mı? Popescu-Bülent sonrasında Ujfalusi zamanlarında... Fenerbahçe aynı şekilde Uche-Högh sonrasında Lugano zamanlarında...
Önceki mesajımda belirttiğim gibi, bana göre yeni sistem çok güzel ama oyuncularda sorun var. Chedjou iyi mi yetersiz mi takım olarak yükselişe geçtiğimiz zaman ortaya çıkar ama şu anki görüntüsü bahsettiğim tarzdan bir savunma oyunucusu profili değil. Hava toplarında da yetersiz. Semih olabilir zamanla, öncelikle şu "denge" sorununu çözer ve yere sağlam basmayı öğrenip güçlenirse olabilir.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Riera ve Kuyt'dan hiç haz etmiyorum.Bunlar eskiden ortak oynarlarken çirkeflik antremanı vermiş bunlara TDleri galiba.Bu kadar profesyonel tekmeler, adam kışkırtmalar olmaz.Resmen hakem kollayıp yapıyorlar hareketlerini...
Fenerbahçelilerin tekme konusunda yorum yapmasını ironik buluyorum gerçekse hiç komik değil tabi rieraya da yakışan bir hareket değil son sezonu kimseyi sakatlamadan gitsin artık
Wederson da hapse girmesi gerekirken maça gelmiş bu ülkede işlerin böyle işlemesi çok acı bir durum tff yi atananlar yönetiyor
Maça gelince emre maçta iyiydi chedjou riera eboue yabancı haklarımızı boşa kullanıyoruz bunlarla sneijder drogba muslera melo diğer 2liyi de yukardaki 3lü+amrabat ve danyden seçmezsek büyük iş başarırırız
Wederson'un hapise girmesi gerekirken derken Fenerbahçe taraftarına gönderme yaptınız herhaldeİronik bulduğunuz bir durumu siz de ironi yaparak değişik bir hale getirdiniz herhalde
![]()
Şu Kupa Uefa Kupasına Lig sıralaması ile bu hakkı elde edemeyecek bir takıma gider İnşAllah.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
galatasaray sampiyonluktan uzak kaldigi bu sezonda turkiye kupasini birakmayacaktir bence. uzun da bir ara olmustu zaten, kupayi almak icin en iyi firsat bu sezon. formalite maclari oynaniyor yani isin ozeti, direk final oynatsalar kimse hayir demez (:
ligde ikincilik icin, kupada da ikinci finalist olmak icin mucadele var. cok benzer iki yapi olustu bu yil.
Yani 2 durum var biri vederson ceza aldı 5 ay hapis yatacak 10 günden az bir süre sonra ama bu adam resmi bir maça çıkabiliyor burası ilginç geldi
tekme konusunda da baroni olsun kuyt olsun emre olsun caner olsun alves olsun çoğunun her maç kart görmesi gerekir ha riera da bugün atılması gerekiyordu 2-3 maç cezayı da hak etmiştir doğruların yazılması gerek![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Türkiye kupasında ve hazırlık maçlarında dikkatimi çeken bir şey var, hakemler tam anlamıyla çöp. Tutarlılık zaten 0, oyun kontrolünü falan da çabuk kaybediyorlar, zaten oyuncular pek kasmıyor üstüne bir de kötü yönetimle maçlar iyice halı saha maçına dönüyor. Hele bazen öyle kararlar veriyolar ki insan ne diyeceğini bilemiyor.
Screw you guys, I'm goin' home
sadece turkiyede degil diger liglerde de hakemler facia. hakem olmadigim icin bilmiyorum ama bu isi yaptiklarina gore futboldan cok iyi anladiklarini varsayiyorum. ne oluyorsa saha icinde baska bir seye donusuyorlar, bildikleri seyler sarpa sariyor. ne zamanki bu isi yonetebilecek yapay zekalar gelistirecez, o zaman kurtulacaz bu magduriyetten galiba
ozellikle konuyla alakasiz ama, basketbol hakemligi berbat bir is. takimlarin kaderi cok fazla duduklere bagli. ayni macta bile bir hareket farkli farkli yorumlanabiliyor. hakem tarafsizligi meselesinden ya da eyyam denilen seyden kurtulmanin tek yolu yapay zeka (: duygusuz olacak![]()
Abi kolay değil 22 insanı yönetiyorsun.Ve her şey çok hızlı gelişiyor.Sahanın ortasındaki hakemden çok yanlardakilerin biraz yardımcı olması lazım adama.
Şu duran toplarda bi kerede bizim yüzümüz gülse keşke.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kolombiyadayim bizim maci da burda ne zor sartlar altinda izledim ama aybabanin takima puan verdik![]()
Byariff muchas gracias amigo
Ya ihracat bizim is . Italya guzel zaten benim yabanci dil italyanca diger ulkelerde iste ispanyolca ingilizce idare ediyoruz. Ama bu kadar saga sola gitmek cok yorucu bi olay keske sadece italya ile sinirli kalsaburada onemli olan ben ne zor şartlarda maci izliyorum gordugum sey aybabanin o itici sevimli surati oldu golden sonra ona kahrediyorum
82 Aykut Erçetin
21 Aurelien Chedjou
22 Hakan Balta
3 Felipe Melo
6 Ceyhun Gülselam
7 Aydın Yılmaz
35 Yekta Kurtuluş
77 Albert Riera
90 Umut Gündoğan
11 Didier Drogba
17 Burak Yılmaz
Bu da Elazığ'ın 11
1 Vanja Ivesa
25 Tanju Kayhan
58 Fabio Bilica
61 Çağlar Birinci
6 Mehmet Nas
10 Serdar Gürler
21 Serdar Özkan
27 Pape Sow
7 Marvin Zeegelaar
15 Youssouf Hadji
18 Deniz Yılmaz
Bizim sağ kanat koridor olur.
Serdar Özkan, Gürler'den daha kaliteli ve teknik. Sadece aşırı bireysel oynuyor. Elazığ'ın fena bir kadrosu yok hani, bu maçtan beraberlik koparabilirler.
...
Elazığ'ın şu kadrosunu görünce KG var oynamadığıma pişman oldum doğrusu. Gol atarlar gibi duruyor.
Umut Gündoğan hiç fena başlamadı. Kumaşı iyi valla.
15 dakkada umut fena degil daha cok pas atsalar is yapicak gibi.
Aydın'ın bileğı felaket kırıldı![]()
![]()
![]()
Aydın'ın bileği çok kötü kırıldı nasıl bir şansızlık bu.... İçimden parça koptu resmen..![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Of Aydın için çok çok kötü oldu. Muhtemelen çok kötü bir sakatlık olacak. Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah bir şeyi yoktur diye temenni edeyim ama pozisyon çok kötü gözüküyor.
Off.. cok kotu bir posizyondu. cok gecmis olsun![]()