Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Kupasını Kim Kazanır ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 68.75%
  • Eskişehirspor

5 31.25%
Sayfa 14 / 31 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 916 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2013-2014

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Oyunda gittim 3-5-2 oynadım maçı çevirdim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yine duran top 1-1

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yorumcu kim yahu? Deli oldum
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok basit bir gol yedik.Emre ikinci yarı iyi oynadı.Eyyorlamam bu kadar.

Neyse 1 puan 1 puandır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Avrupanın önde gelen kulüplerinden biri olma hedefin varsa öncelikle rakip hücumcuların gözünü korkutacak "kaya" gibi sağlam bir savunma oyuncun olması şart. Chelsea'nin Terry'si, Barcelona'nın Puyol ve Pique'si, Man.Utd'ın Rio Ferdinand'ı, Dortmund'un Hummels'i gibi rakip hücumcuların "nasıl geçeceğim bu adamı?" diye kara kara düşünecekleri bir isim olacak savunmanda. "Ben bu savunmacıları havada karada geçerim" diye düşünecekleri bir savunman varsa pek bir yere varamazsın.

Galatasaray başarılarını hep bu tür oyuncuların var olduğu dönemlerde yaşamadı mı? Popescu-Bülent sonrasında Ujfalusi zamanlarında... Fenerbahçe aynı şekilde Uche-Högh sonrasında Lugano zamanlarında...

Önceki mesajımda belirttiğim gibi, bana göre yeni sistem çok güzel ama oyuncularda sorun var. Chedjou iyi mi yetersiz mi takım olarak yükselişe geçtiğimiz zaman ortaya çıkar ama şu anki görüntüsü bahsettiğim tarzdan bir savunma oyunucusu profili değil. Hava toplarında da yetersiz. Semih olabilir zamanla, öncelikle şu "denge" sorununu çözer ve yere sağlam basmayı öğrenip güçlenirse olabilir.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Riera ve Kuyt'dan hiç haz etmiyorum.Bunlar eskiden ortak oynarlarken çirkeflik antremanı vermiş bunlara TDleri galiba.Bu kadar profesyonel tekmeler, adam kışkırtmalar olmaz.Resmen hakem kollayıp yapıyorlar hareketlerini...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Fenerbahçelilerin tekme konusunda yorum yapmasını ironik buluyorum gerçekse hiç komik değil tabi rieraya da yakışan bir hareket değil son sezonu kimseyi sakatlamadan gitsin artık

Wederson da hapse girmesi gerekirken maça gelmiş bu ülkede işlerin böyle işlemesi çok acı bir durum tff yi atananlar yönetiyor

Maça gelince emre maçta iyiydi chedjou riera eboue yabancı haklarımızı boşa kullanıyoruz bunlarla sneijder drogba muslera melo diğer 2liyi de yukardaki 3lü+amrabat ve danyden seçmezsek büyük iş başarırırız

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Fenerbahçelilerin tekme konusunda yorum yapmasını ironik buluyorum gerçekse hiç komik değil tabi rieraya da yakışan bir hareket değil son sezonu kimseyi sakatlamadan gitsin artık

Wederson da hapse girmesi gerekirken maça gelmiş bu ülkede işlerin böyle işlemesi çok acı bir durum tff yi atananlar yönetiyor

Wederson'un hapise girmesi gerekirken derken Fenerbahçe taraftarına gönderme yaptınız herhalde İronik bulduğunuz bir durumu siz de ironi yaparak değişik bir hale getirdiniz herhalde

Şu Kupa Uefa Kupasına Lig sıralaması ile bu hakkı elde edemeyecek bir takıma gider İnşAllah.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasaray sampiyonluktan uzak kaldigi bu sezonda turkiye kupasini birakmayacaktir bence. uzun da bir ara olmustu zaten, kupayi almak icin en iyi firsat bu sezon. formalite maclari oynaniyor yani isin ozeti, direk final oynatsalar kimse hayir demez (:

ligde ikincilik icin, kupada da ikinci finalist olmak icin mucadele var. cok benzer iki yapi olustu bu yil.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Wederson'un hapise girmesi gerekirken derken Fenerbahçe taraftarına gönderme yaptınız herhalde İronik bulduğunuz bir durumu siz de ironi yaparak değişik bir hale getirdiniz herhalde
    Yani 2 durum var biri vederson ceza aldı 5 ay hapis yatacak 10 günden az bir süre sonra ama bu adam resmi bir maça çıkabiliyor burası ilginç geldi

tekme konusunda da baroni olsun kuyt olsun emre olsun caner olsun alves olsun çoğunun her maç kart görmesi gerekir ha riera da bugün atılması gerekiyordu 2-3 maç cezayı da hak etmiştir doğruların yazılması gerek

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Yani 2 durum var biri vederson ceza aldı 5 ay hapis yatacak 10 günden az bir süre sonra ama bu adam resmi bir maça çıkabiliyor burası ilginç geldi

tekme konusunda da baroni olsun kuyt olsun emre olsun caner olsun alves olsun çoğunun her maç kart görmesi gerekir ha riera da bugün atılması gerekiyordu 2-3 maç cezayı da hak etmiştir doğruların yazılması gerek
    Ben sadece ironi yapılmasından duyduğunuz rahatsızlığı sizinde ironi yaparak cevaplamanızı vurguladım.

Yoksa tekmeler havada uçuşsun beter olsun hepsi her maç tonlarca kırmızı kart görsün karışsınlar izlerken baya zevk alırım yani
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye kupasında ve hazırlık maçlarında dikkatimi çeken bir şey var, hakemler tam anlamıyla çöp. Tutarlılık zaten 0, oyun kontrolünü falan da çabuk kaybediyorlar, zaten oyuncular pek kasmıyor üstüne bir de kötü yönetimle maçlar iyice halı saha maçına dönüyor. Hele bazen öyle kararlar veriyolar ki insan ne diyeceğini bilemiyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sadece turkiyede degil diger liglerde de hakemler facia. hakem olmadigim icin bilmiyorum ama bu isi yaptiklarina gore futboldan cok iyi anladiklarini varsayiyorum. ne oluyorsa saha icinde baska bir seye donusuyorlar, bildikleri seyler sarpa sariyor. ne zamanki bu isi yonetebilecek yapay zekalar gelistirecez, o zaman kurtulacaz bu magduriyetten galiba

ozellikle konuyla alakasiz ama, basketbol hakemligi berbat bir is. takimlarin kaderi cok fazla duduklere bagli. ayni macta bile bir hareket farkli farkli yorumlanabiliyor. hakem tarafsizligi meselesinden ya da eyyam denilen seyden kurtulmanin tek yolu yapay zeka (: duygusuz olacak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi kolay değil 22 insanı yönetiyorsun.Ve her şey çok hızlı gelişiyor.Sahanın ortasındaki hakemden çok yanlardakilerin biraz yardımcı olması lazım adama.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şu duran toplarda bi kerede bizim yüzümüz gülse keşke.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Kolombiyadayim bizim maci da burda ne zor sartlar altinda izledim ama aybabanin takima puan verdik

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kolombiyadayim bizim maci da burda ne zor sartlar altinda izledim ama aybabanin takima puan verdik

saludos desde españa a ti

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Abi ne iş yapıyorsun sen bi İtalya'da bi Kolombiya'da hayat sana güzel yemin ediyorum Asistan falan lazımsa gönüllüyüm

Byariff muchas gracias amigo

Ya ihracat bizim is . Italya guzel zaten benim yabanci dil italyanca diger ulkelerde iste ispanyolca ingilizce idare ediyoruz. Ama bu kadar saga sola gitmek cok yorucu bi olay keske sadece italya ile sinirli kalsa burada onemli olan ben ne zor şartlarda maci izliyorum gordugum sey aybabanin o itici sevimli surati oldu golden sonra ona kahrediyorum

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

82 Aykut Erçetin
    21 Aurelien Chedjou
    22 Hakan Balta
    3 Felipe Melo
    6 Ceyhun Gülselam
    7 Aydın Yılmaz
    35 Yekta Kurtuluş
    77 Albert Riera
    90 Umut Gündoğan
    11 Didier Drogba
    17 Burak Yılmaz

Bu da Elazığ'ın 11

1 Vanja Ivesa
    25 Tanju Kayhan
    58 Fabio Bilica
    61 Çağlar Birinci
    6 Mehmet Nas
    10 Serdar Gürler
    21 Serdar Özkan
    27 Pape Sow
    7 Marvin Zeegelaar
    15 Youssouf Hadji
    18 Deniz Yılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim sağ kanat koridor olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bizim sağ kanat koridor olur.
    serdar özkan mı koridor edicek orayı serdar gürler oynarsa ayrı tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serdar Özkan, Gürler'den daha kaliteli ve teknik. Sadece aşırı bireysel oynuyor. Elazığ'ın fena bir kadrosu yok hani, bu maçtan beraberlik koparabilirler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elazığ'ın şu kadrosunu görünce KG var oynamadığıma pişman oldum doğrusu. Gol atarlar gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut Gündoğan hiç fena başlamadı. Kumaşı iyi valla.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

15 dakkada umut fena degil daha cok pas atsalar is yapicak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın'ın bileğı felaket kırıldı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aydın'ın bileği çok kötü kırıldı nasıl bir şansızlık bu.... İçimden parça koptu resmen..
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007

Of Aydın için çok çok kötü oldu. Muhtemelen çok kötü bir sakatlık olacak. Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah bir şeyi yoktur diye temenni edeyim ama pozisyon çok kötü gözüküyor.

Off.. cok kotu bir posizyondu. cok gecmis olsun

Sayfa 14 / 31 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri