O değilde Fenerde , Galatasarayda eleyebilir ha![]()
O değilde Fenerde , Galatasarayda eleyebilir ha![]()
Bu yıl gizliden FA Cup hedefide koyduk henüz paylaşmadım fakat oradada güzel sonuç elde ettik son 2 maçla gayet iyi toparladık transfer dönemindede 1-2 oyuncu alabilirsek tadından yenmez
Juan benden iyi menajer iyi olan kazandı
Olabilir inş.da elerler![]()
Derby iyi çırpmış![]()
Erdoğan nihayet hesabına kavuştun..
Bu hesabın cezalıyken bile hiç üşenmeden 5-6 tane ayrı hesap açtın ve forumdan uzak kalmadın , bu gayretinden dolayı tebrikler
Neyse , seni aramızda göremekten mutluyuz
İlk maçlar için iş kazası diyelim..
Eee normaldir , teknik direktörleri takımı satıp ; PSV'nin başına geçti , oyuncular da yönetimde yıkılmıştır..Yavaş yavaş eski formumuza döneriz ama..
![]()
Bu mu yani
Aynen ilk maçlarda sakata geldik buradaki kayıtlı taktiğimiz 2 güncellemeden sonra fena patlamış orada biraz oynama yaptık düzelmeye başladı
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
2016 yılının henüz başında FB ,GS ve TS'nin durumu içler acısı şöyleki GS'nin toplamda 16 oyuncusu var 5'i sakat
Spoiler: 2016
Galatasaray'da yerli oyuncular acayip piyasa yapmış , Emre 10 milyon , Semih Kaya 11 milyon Euro![]()
Erdoğan sonunda katıldınHayırlı olsun hoşgeldin aramıza
![]()
Bu sezon üst lige çıkarsak bir çilek isteriz abi![]()
NESS
ENES
İsim benzerliği daha yeni dikkatimi çekti
Zamanında ligde çok iyiydik , bu nedenle son zamanlardaki kötü maçlar bizi liderlik yarışından koparmadı
Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum
Çıkıyoruz la![]()
Arkamızdaki takıma kaybetmek hiç olmadı , şuan daha da yaklaştılar..
Bu sene çıkacağımızdan ben eminim..
Çilek yaz meyvesiMandalina olsa da olur
[Saçma espriydi kabul ediyorum]
Abi Parleo haklı mandalina = toplu çilek![]()
Ben portakal istiyorum abi![]()
Olmamış son iki maç![]()
Formumuz da düşüklük var da , A.Haris'e ne oldu ya her maç atan adam kaç maçtır boş geçiyor .
psv macerası yaramamış bu takıma acilen toparlanmak şart![]()
Bu takım en baştan buraya kadar kanatsız taktikle geldi kariyeri tekrar açınca kanatsız oynatmaya çalıştım fakat ilk 3-4 maç facia olunca kanatlı taktiğe geçitk Harris sol kanatta içe kat eden olarak oynuyor sağ kanattada devşirme bir sağ açık oynatıyorum transfer döneminde kiralık dahi olsa oyuncu almaya çalıştım fakat bütçemiz el vermedi ,
1 ay ara vermek takimi kotu etkilemisumarim ilk 2 de bitiririz ligi..
Son maçlarda gözle görülür bir düşüş var..
İşte Halil Karabulut'un sır gibi sakladığı transfer bombası
LESANDRO PARLEO açıklıyor !
Yeniden döndün demek (:
Hadi canım sende benim Asistanım ondan çok daha iyi gelsede almam
Aynen kardeşimPompey candır
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<
İlk 2'deki yerimiz iyice sallanmaya başladı büyük ihtimalle play off'a kalacağız gibi duruyor takımı bir türlü istediğim seviyeye çıkartamadım
Spoiler: 32,33 ve34.Haftalar