Sayfa 14 / 220 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sivoğu severim ama egemen varken ve yerli statüsündeyken kusura bakmasın malesef egemen uzun yıllar sonra gelen bir zago olabilir bu takıma bol bol kasap havası oynarız hele egemen ve ersan top geçirmezler sivok hücum anlamında çok iyiydi geçmiş yıllarda oyunda kurabiliyordu kendi çapında bunun sebebi eldeki stoperler bu konuda kısırdı sivoğun verdiği paslar göze hoş geliyordu diye düşünüyorum ama en büyük dezavantajı birebirde çok kolay geçiliyor ve arkasına atılan toplarda çok etkisiz stoperde aranan 3 özellikten 2si yok bu adamada malesef egemen ve ersan en azından 3e2 bide önde ernst fernandes guti necip ten 3ü oynarsa zaten necip dışında geri kalan 3 oyuncu kendi yarı alanımızdan oyun kurabiliyorlar.sivoğun yokluğunu hiç mi hiç aramayız.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ernst, Necip ve Fernades zor maçlarda oynar. Pektemek, Guti yada olasi bir yeni transfer (forvet arkasi/ikinci forvet) oynar

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ersan geriden oyun da kurar, uzun pas da atar. Yanındaki adamı kasaplardan seçebiliriz artık, Egemen orası için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Toraman da sağa geçerse hava toplarında takım daha selim bir duruma döner. Sidnei de iyi çıkarsa işin ekstrası olur. Ne yazık ki ben de Sivok un ne aranan sertliği sağlayabildiğini ne de aranan top tekniğine sahip olduğunu düşünmüyorum. Sertlik olarak Egemen ve Toraman ın gerisinde, top tekniği olarak Ersan ın gerisinde. Herşey muhtemel bir sağ bek transferine ve eldeki yabancılardan ne kadarının gönderilebildiğine bağlı... Ayrıca şöyle bir şey var ki, Tayfur Hoca sağa transfer olmazsa, büyük ihtimalle Hilbert i sağa çeker, göbekte iki Türk stoper oynatır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla ben Sivok'u çok beğeniyorum, oyun zekası, soğukkanlılığı, pozisyon bilgisi Egemen'de ve Toraman'da hiç yok. Ayrıca Egemen'e göre çok daha hızlı bir oyuncu, Sivok-Ersan savunmasını ilerde kurabiliriz. Bence Sivok'un savunmasını çok küçümsüyorsunuz.
    Sivok savunma anlamında yeterince agresif ama kasap değil. Egemen gibi rakibi biçen bir oyuncunun ilk 11 olmasını istemem, hem oyunu çirkinleştiriyor hem de Avrupa'da Egemen gibi oyunculara daha az tolerans gösteriliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gayette iyi olur... *Sidnei'yi çok küçümsüyorsunuz bence. Benfica maçlarını azımsanmayacak derecede izleyen biri olarak,FM Profilini yansıtan bir oyuncu diyorum. Hatta daha da iyi olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ve üstteki kadroya ek olarak yorumum; Duruma göre zor Avrupa maçlarında ve derbilerde Pektemek yedeğe çekilip,Ernst DMC olur. 4-3-3 oynarız.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ForLan veya başka bir forvet oyuncusu geLmezse geLecek yıL büyük ihtimaL iLk tercih 11 imiz böyLe oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

ForLan veya başka bir forvet oyuncusu geLmezse geLecek yıL büyük ihtimaL iLk tercih 11 imiz böyLe oLacak.

Guti bence yedek kalır,oynarsa da AMC'de oynar abi. Malum artık 35 yaşında,MC için temposu çok yetersiz olur...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ernst'i nasıl ilk 11'e almıyorsunuz anlamıyorum, Ernst'in son maçlarda sakat olması ve Fernandes'in 2-3 maç iyi oynaması bence herkesi çok etkilemiş, Fernandes'in tekniği daha iyi olabilir ama Ernst'in oyun zekası, savunması, istikrarı, hırsı çok daha iyi. Hatta takımın en iyi oyuncusu bence hala Ernst'tir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Eğer Beşiktaş yönetiminin Ernst'e karşı olan görüşü taraftarlar ile doğru orantılı ise bizim orta sahaya hiç Fransa'dan oyuncu aramadan Ernst'in takviye edilmesini düşünüyorum. Ernst bu ligin en iyi 3 orta saha oyuncusundan biridir. 11 oynamaması şaşırtıcı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Eğer Beşiktaş yönetiminin Ernst'e karşı olan görüşü taraftarlar ile doğru orantılı ise bizim orta sahaya hiç Fransa'dan oyuncu aramadan Ernst'in takviye edilmesini düşünüyorum. Ernst bu ligin en iyi 3 orta saha oyuncusundan biridir. 11 oynamaması şaşırtıcı olur.
    Beşiktaş yönetimi Ernst'i satılığa çıkarsa bile (ki bu asla ve asla olmayacaktır) Fenerbahçe'nin alabilmesi biraz zor olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Beşiktaş yönetimi Ernst'i satılığa çıkarsa bile (ki bu asla ve asla olmayacaktır) Fenerbahçe'nin alabilmesi biraz zor olacaktır.
    Hayır böyle birşey olmayacağını biliyorum. Ernst ne satılığa çıkar nede böyle bir transfer olur. Fakat anlatmak istediğimbiz Baroni ve Selçuk ile bir sezon geçirebiliyorken Beşiktaş'ın Ernst'i düşünmemesi ilginç

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Düşünüyoruz ama elde toplam 3 mevki ve bana göre gayet kaliteli 4 tane oyuncu var... Ernst-Necip-Fernandes-Guti... Bunların birinden kesin vazgeçilecek, belki ikisinden... En yaşlılar ilk adaylar, Ernst-Guti Ama tabi kim daha iyi oynarsa formayı o kapacak. Yoksa Tayfur Hoca geldiğinden beri Ernst neredeyse ne zaman oynayabilecek durumdaysa oynadı. Fernandes genelde o yokken oynayabildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Toraman sağ bek içinmi düşünülüyor?İbrahim'in bana göre bek özellikleri yok.Çok sırıtır sağ bekde.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Denizli ile birlikte şampiyon olurken takımın sağ beki Toraman dı. Gayette iyi oynuyordu. Aynı formu yine yakalasa yeter bize.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

beyler egemen varken sidnei ilk 11 oynamaz egemen ilk 11 oynamayacaksa niye geldi bjk ye? trabzonda da gayet iyi para aliyordu üstelik bu sezon avrupa kupalarinda onlarda var... demek istedigim egemen ilk 11 garantisi almasa bjk ye gelmezdi.. yedekte bekleyecek adam degil.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    beyler egemen varken sidnei ilk 11 oynamaz egemen ilk 11 oynamayacaksa niye geldi bjk ye? trabzonda da gayet iyi para aliyordu üstelik bu sezon avrupa kupalarinda onlarda var... demek istedigim egemen ilk 11 garantisi almasa bjk ye gelmezdi.. yedekte bekleyecek adam degil.
    Sidnei nin ne olduğu belli değil henüz. Ama şu an görünen Sidnei den çok Sivok-Toraman ikilisiyle mücadele edecek forma şansı bulmak için. Guti nin bile bu takımda yeri garanti değilken, kimse Egemen e 11 de başlayacaksın garantisi vermemiştir. Birde yanlış bilmiyorsam Egemen şu an geçen sene Trabzonda aldığının yaklaşık iki katına imza attı. Tabi kalsa Trabzonda iyi bir kontrat önerirdi ama orası başka.

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    bitiyor, ama opsiyonu var, birde sanırım yurt içinden takımlara elini kolunu sallayarak gidemeyeceği bir madde var. İçeriğini bilmiyorum. Trabzonspor önceliği var opsiyondan. Ama Trabzonspor Ceyhunu takımda tutmak için ekstra olaya girmez.

Nedeni şu ki Ceyhun 800.000 euro yıllık alıyor, Selçuk'un 1.2 milyon, Egemen'in 600 bin euro aldığı takımda biraz dengeleri bozdu. Egemen gidiş nedeninde de bu karşılaştırma yatıyor. Gideceği takımda minimum 1 milyon isteyeceğini de göz önüne alırsak birçok spekülasyona rağmen istanbul klüplerinin Ceyhuna yanaşmama nedeni bu sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

trabzonunda finansi oldukca kuvvetlendi kalsaydi kendisine rahat 1 milyon euronun üstünde para verirlerdi emin ol.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    trabzonda da gayet iyi para aliyordu
    Dediğin için bunları yazdım ben zaten, yoksa haklısın Trabzon da bu paraları çok rahat verirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ben Sidnei-Ersan ikilisi ile oynayacağımız kanaatindeyim,gayette iyi olur bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ya bu Sidnei yi Benfica neden gönderiyor anlamadım. Şimdi ellerindeki stoperlerin ne bu sezon kaçar maçta görev aldıklarına baktım. 1. stoperleri Luisao 30 yaşında, en çok maça o çıkmış. Ondan sonra Jardel adında bir stoper geliyor 36 maçla ikinci sırada, 25 yaşında. Ardından 28 maçla Sidnei geliyor 21 yaşında. İzleyenler iyi oynuyor da diyor, bu takım bu adamı niye gönderiyor şimdi?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ayrıca son dönemde yabancı transferlerimizin hepsi bu şirketten gelme, yine ben bu listeden birini bekliyorum forvete de ve olursa sağ beke de...

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/g...rater_413.html

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Talking

So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

^ hahah

Baskan canli yayinda BJK TV

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tanju diye agueroyu getirdiler açıklamıyorlar bence bu kadar benzeyemez bir adam
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ekrem ve Çetesi çok güzeL oLmuş.

Bu arada biz o kadar çok daLmışız Ernst gibi yıLdızı unutmuşuz yahu Ernst siz orta saha oLmaz.Tartışmasız orta saha oyuncuLarı arasında adı Listeye iLk yazıLacak adam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ekrem Dağ, Roberto Hilbert, Tanju Kayhan, Rıdvan Şimşek kadroda ve İbrahim Toraman sağ bek oynayacak : ) Rıdvan'ı birisi alsa keşke. Gökhan'dan daha iyi olacak Rıdvan ileride.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende çok umutluydum Rıdvandan ama büyük sakatlık geçirdikten sonra dikkat etmeyip düşerek kendini bir daha sakatlaması hiç iyi olmadı.Biraz daha dikkat etmesini beklerdim.Dikkar etmeyerek benim gözümden düştü açıkçası.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Atınç kalacak denmişti, eğer gerçekten kalıyorsa, hiç durmasınlar Sezer i Anadolu da stoper sıkıntısı çeken bir takıma kiralık versinler. Toraman-Egemen-Ersan-Sidnei-Sivok un arasında asla sıra gelmez, bir sezonu boşa geçer, yazık olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Boşa geçer diye düşünmüyorum ben onu çünkü çalıştığı oyuncular belli biz haftada 1 kere maçta seyrediyoruz onlar haftanın 6 günü beraber çalışıyorlar bu bile oyuncular için büyük avantaj.
    eto'o bitmiş.

Sayfa 14 / 220 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon

Mesaj Yetkileri