bu sesle liderlige devam edebilmesi mumkun degil, kalici bir deformasyon mu acaba. pennsylvania bunu da mi yapacakti, saskinim. o.O
konu daha cok siyasi gundemi paylastigimiz bir platform oldu, o yuzden twitter ile alakasiz konulara girilmesi normal
@europeanconquer
nerden buldun o videoyu, fena guldum. moderator kafayi yemis![]()
Bence burda problem Başbakan'ı o sesle oraya çıkmaya ikna eden danışmanlarında.O sesle miting yapılır mu yahu? Danışmanların uyarması gerekiyordu inat ettiyse bilemiyeceğim.
Keşke bi Cem Adrian-Sarı Gelin söyleseydi, sesi müsaitti aslında.
Çıkmasaydı 1000 tane spekülasyon üretilirdi. Bu halde çıkması mantıklı bence.
http://inciswf.com/ablalar.swf
ahahahahaha
youtube u kapatmışlar sanırım
Birkaç saate youtube'da gidecek.Başlık Youtube ve Twitter'ın kapatılması olmalı![]()
youtube da gitmiş bu arada. O ses olayı da acayip komik ya![]()
Komple interneti kapasin bence. Yaptgi pislikleri anca oyle orter.
FM Gazetesi
ülkenin savaşa sokulmak istendiği kaseti devreye sürülünce kapattılar.
normaldir.
Youtube benim telefondan normal bir şekilde açılıyor. Yani başka bir program kullanmadan.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben de girebiliyorum da, video izlenmiyo resmen. Ancak 144p izlenebiliyor. Rezillikten başka bir şey değil şu yapılanlar.
Youtube kapalı değil fakat Video izleme konusunda ciddi sıkıntı var.
Girip 1080 p'de video izledim şimdi, bende bir sorun yok şu an![]()
beyler karar çıkmış bugün veya yarın kapatılacak twitter kapatılırken de aynısı oldu.
Kararın neden çıktığını bilen var mı?
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26097022.asp
Sanırım DNS ayarları yüzünden daha etkilenmedik.
Tedbir uygulanması o suriye ile savaş senaryoları planlaması için yapıldıysa cidden artık adamlar bağırıyor "biz bunları yaptığımız için kapatıyoruz" diye.
ve hala şimdi bunları koruyanlar çıkacaktır. cidden yazık.
Dışişleri Bakanlığı da TİB'e ''Youtube'daki bazı içeriklerin ulusal güvenliğe 1. derecede tehdit oluşturduğunu" belirten yazı gönderdi.
Evet. Ülkenin "dış" güvenliğinin ne durumda olduğunu apaçık gösteren bir kayıt o.
Peki ülkenin dış güvenliğine tehdit oluşturan bir video kimlerin işine yarar? Dış güçlerin. Sen bu videoyu kaldıramıyorsun ve ülkende yutubu kapatıyorsun. Neden?
Şimdi de yutubun yetkilileri ülkeye geldiğinde "diz çöktürdük" diye övünenler çıkar kesin ama cidden halimiz ağlanacak durumda. Savaş çıksın diye neler yapılıyor. Bunları gördükten sonra hala mideniz kalkmıyorsa, hala "montaj bunlar yieeaa, hep parallelerin oyunu" masalına inanıyorsanız, cidden bir aynaya bakmanız gerekiyor.
Ulusal guvenlige degil. İktidara 1. Derecede tehdit olusturuyor, dogrusu o.
FM Gazetesi
Yahu cumhurbaşkanı konusma yapan adamlardan birini makamına cagırıyor kimse bu konusmaları yalanlamıyor yani bunun montaj olmadıgı apacık belli simdi de devlet sırlarını sızdırıyorlar diye saldırıyorlar inanamıyorum deliricem simdi bunları savunacaklar hala Allahımdan tek dilegim bunların zamanı geldiginde idam edilmesi.Hadi çaldılar cırptılar bunun cezası hapistir ama bu son yapılanlar vatan hainligidir.Sızdıran mı vatan haini bu konusmalar yapan mı ?
O ses kaydını dinleyen kaç kişi var? Birisi çıkıp ne konuştuklarını söylesin?
Suç teşkil eden hiçbirşey yok. Devlet işlerinin nasıl yürüdüğünden habersiz bazı tez canlı arkadaşlar katılmasa da, bu bir savaş çıkarma değil, kapıya dayanan savaşın nasıl karşılanacağı toplantısı.
Aylardır, hükümet el kaide'ye yardım gönderiyor propagandası yapan esadistler bu konuşmalarda el kaide bağlantılı örgütlerden düşman olarak söz edildiğini de nedense atlıyorlar.
İçeriğe ucundan girmiş olsak da hatırlatayım, devletin en üst düzey görevlileri arasında geçen, ülke güvenliğini birinci dereceden ilgilendiren, illegal ortam dinleme vasıtası ile elde edilmiş kayıtların herhangi bir vasıta ile paylaşılması sadece casusluk değil aynı zamanda vatana ihanet kapsamında yargılanmaya yol açacaktır. Daha önce yayınlanan yolsuzluk temalı tape'lerden çok daha farklı değerlendirmek gerekir.
Başımız sağolsun,bu insanları iktidar yapanlar utansın