seneye sampiyonluk ve avrupa kupası istiyoruz
seneye sampiyonluk ve avrupa kupası istiyoruz
Arkadaşlar kaliteli ve cok pahali olmayan sağ bek onerir misiniz?
Beyler bayanlar defansımızın bel kemiği Stefan Strandberg reelde Eskieşhirspor'umla anlaşmış. Bu oyuncuyu Esesimden önce ben keşfettim![]()
Gil bahia var ama senin takıma biraz düşük kalabilir![]()
Yeşil beyazın gücü![]()
Şu celtici ezip geçmemiz lazım artıkİlerleyen sezonlar da öyle de olacaktır.
Gil Bahia ortalama bir oyuncu ama Frankfurt ile anlaşmış. anlaşmasa alabilirdim.
Bu sezon dengeliydik Celtic karşısında , gelecek sezon görecekler gücümüzüGol rkalı oyuncuları kiralıktı ve başka bir takıma gitti İngiltere'de xD
Bütçe
Yönetim resmen küfreder gibi bütçe verdi. Benim sezon içindeki bütçem zaten bu kadardı, üstüne herhangi birşey eklemediler hatta azalttılar. Bu transfer bütçenin yarısı maaş artışlarına gidecek zaten. Arkadaş ben niye milyonlarla oynayamıyorum ya
Olsun güveniyorum sana![]()
Milyonlara gerek yok Rodi. serbest kalanlara bak. ben çoğunlukla kariyerlerim öyle yapıyorum.
Öyle hemen göklere çıkmanın alemi yok sabır![]()
Ne kadar ekmek o kadar köfte biraz başarı elde edersen zaten bütçe verirler 4 kupayı da kazanamayan adama ben de başkan olsam bütçe vermem doğruya doğru.![]()
Yonetime ultimatom ver ya da basina sizdir.Belki dedigini yaparlar belki de kovarlar.
Butce o kadar da kotu degil ya, sozlesmeleri biten saglam oyunculari ya da saglam bir regen alabiliriz.![]()
Arada sağlam kluplerle masaya otur ama imzalama bak nasıl peşinden koşuyorlar. Saolsun ben bu sayede maaş bütçesini artırıp Fellaini yi almıştım.![]()
Casasola bedava 39'a sattım galiba bilgin olsun![]()
O bütçeyle yapabileceğimiz en iyi transferleri yapmışız artık bu sezon şampiyonluk bekliyoruz.![]()
Sol açık için iyi bir regen buldum. Rotasyon oyuncusu olarak kullanıp çok güzel yetiştirebilirim diye düşündüm. Genç sözleşmesi olduğundan imza attırabiliyorum ancak klübüne yetiştirme ücreti olarak€1,3 milyon ödememiz gerekiyordu. Bedne yönetimin kapısını çaldım ve ek bütçe istedim. Direk reddettiler bende sizlerden aldığım gazla görüşmeyi basına szıdırdım. Sonuç:
Yönetimle olağanüstü toplantı yaptık. Dik durmaya çalıştım, sonuç olarak bir şans daha veriyoruz dediler. Önümüzdeki 5 maç için 10 puan hedefi koydular. Az kalsın kovuluyordum
Yakında kovulursun![]()
Lig Kupası maçlarına U-19 takımını çıkar artık nereye kadar giderlerse.![]()
Humam Tariq'a iyi bak hocam Bursaspor'um da şov yapmıştı zamanında Crash dump yiyene kadar
Transferler çok güzel![]()
Bence senin maaş düşük olduğu için ödeyecekleri tazminatta düşük bundan dolayı kovmakta tereddüt etmezler her sözleşmede maaşını artırmaya bak
Transferler yinede iyi olmuş bence espanyol u rahat geçersin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
espanyolu geçersin transferler güzel