[MENTION=293646]Vatanarchy[/MENTION] hocam sana katılmayacağım çünkü şuan koltukta oturan hoca öyle başarılı ve tecrübeliki bu başarılarda gelebilir. örnek verirsek ben fm2012 Adana Demirspor ile daha başarı yakalayamazdım alışa alışa oldu.
[MENTION=293646]Vatanarchy[/MENTION] hocam sana katılmayacağım çünkü şuan koltukta oturan hoca öyle başarılı ve tecrübeliki bu başarılarda gelebilir. örnek verirsek ben fm2012 Adana Demirspor ile daha başarı yakalayamazdım alışa alışa oldu.
ADANA DEMİRSPOR
Hocam yokluğumda maşallah çoşmuşsun. Tebrik ederim.
@Vatanarchy Hocam kariyerini incelediğin zaman düşüncen değişebilir. Bu seride doğru taktik ve doğru oyuncularla başarı ister istemez geliyor. Mesela benim kariyerimde bile ben takımı frenlemesem başarılar erken gelebilirdi. Yeri geldi iyi oynayan oyuncuyu değiştirdim. Yeri geldi ligin son 10 maçını tatile aldım. Ama arkadaş benim gibi yapmamış.
Tabi bu bir eğlence. Ben sadece düşüncemi belirttim ve bana yanlış bir durum söz konusu gibi geldi. Eğer ki arkadaş eğleniyorsa benim birşey söylemeye hakkım yok. isteyen istediği şekilde eğlenir. Ben sadece bu tip şeylerin doğru şekilde gerçekleşmesi taraftarıyım.
[MENTION=93971]MelihTrezeguet[/MENTION] Gerçekçi derken gerçek hayat ile alakalı değil, oyun içerisinde gerçekleşmiş gerçekler.
Oyunda 1-2 sezondan sonra zaten doğru taktik ve oyuncuyla herşeyi yaparsın Türkiye'de, o kadar üst düzey bir ligimiz yok. Ben belli başlı hazır taktikleri kullanarak çok rahat şampiyon yapabilirim takımı ama yeni şeyler denediğim için yapamıyorum o ayrı mesele. Arkadaşımız Tokat'a uygun bir taktikle gayet iyi performans göstermiş. Gerçekçi olmadığı doğrudur, çünkü burada yapay zekayla kapışıyorsun, yapay zeka ne yaparsa yapsın insan aklını geçemez.
Özel mesaj kutun dolu rexpo bi temizleyiver istersen![]()
O ss'den çok anlam çıkartılır.Bariz save-load olmadığını takipçilere yayınlamışsın 5 sezon 83 kayıt bence çok iyi ( Benimde 11 sezon 90 kayıt olması lazım ) editör'de kullanılmamış. Başarının gelmesinin en büyük nedeni zengin başkandı. Tabi TR zaten oyunda çok kötü, FM'ye yeni başlayan bir bile 2-3 sezon sonra çöken büyük takımlara karşı bu kadar olmaz tabi ama azımsanmayacak bir başarı yakalar. İngiltere'de yapay zeka daha iyi işliyor. Orada bu kadar küçük takımlarla hemen başarı daha zor. Bunu zaten herkes biliyor.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Türkiye liginde büyük takımlarımız bir süre sonra hatalı transferler ile küme düşüyor. Geçen seride Fenerbahçe benim 10. sezonumda küme düştü. Bursa ilk yıldan düşmüştü.
Bu seride mesela Fenerbahçe sattığı caneri, Salih uçanı geri aldı. Galatasaray hala Muslera ile oynuyor. Ki adam 39 yaşına girdi. Geleceği olan kalecisini gitti yurt içinde bir takıma cüzi miktara sattı. Kalecilerimden memnun olmasam havada kapardım. Bir süre sonra rakipsiz kalıyorsun. Bu kariyeri kapatırsam eğer ben daha zor bir ligden başlamayı düşünüyorum.
''Ziraat Türkiye Kupası Grup B | 2.Maç''
Şampiyonlar Liginde 2.torbadan gelebilecek rakipler arasından Bayern den sonra en zor olan takımı seçtik.
''Spor Toto Süper Lig | 14.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 15.Hafta''
''Spor Toto Süper Lig | 16.Hafta''
Yeni Başkan hayırlı olsun.
''Ziraat Türkiye Kupası Grup B | 3.Maç''
Bu maçı Ali Hikmet hocaya armağan ediyorumbu maça özel taktikte değişikliğe gidip rakip kaleyi şut bombardımanına uğratacaktım.
yeni başkan da eskisi gibi cömerttir inşallah![]()
Bence Atletico daha zordur. Bu seride yaptığım hiç bir kariyerimde kendi liginde ilk 3'ten çıkmadı. Bana oradan bi Angel Correa profil atar mısınNe demek istediğim anlıycan. Çocuk tek başına takım o yıllarda
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Correa benim oyunumda Depay ile birlikte Dünya'nın en iyi hücumcusu şuan akşam sana bir SS atıcam sende bu oyuncuya imza attırmadığına pişman olacan![]()
Correa Tokat'a gelirim diyo. TOKAT'ın hocası yer yok diyor Şok Şok Şok adamı döverler hocaaa, şaka bir yana şu ikiliyi aynı takıma topla taktik vermeye gerek yok
Correa çok sakatlık yaşadığı halde profili bu şekil 2 kere 2 ay 1 kere 3 ay sakatlanmış her yılda en az 4 hafta sakatlanmış ama yinede muazzam profil
Depay devam eden 11.sezonda toplamda 2 kez sakatlanmış şuan 2. sakatlığını yaşıyor. O da 2 hafta sadece bir önceki sakatlığıda 2 haftaymış. Bir menajer daha ne isterki
2 sininde maşallahı varama Correa için taktik değiştirmem
![]()
Al Fenerbahçe'ye kirala bari![]()
Vay be Tokatspor'un kasasında 33 milyon Euro var.Payas Bld. maçı ne olmuş öyle ya 58 şut.
![]()
Ooo neler neler yapmışız öyle ya.Süpersin Emre, kusura bakma, şu sınav bitsin, yanındayım yeniden.Başarılar hocam.![]()
Tokaktalama devam ediyoz hocam. yeni aldığın oyuncunun maşallahı var
ADANA DEMİRSPOR
''Spor Toto Süper Lig | 17.Hafta''
''Ziraat Türkiye Kupası Grup B | 4.Maç''
''Spor Toto Süper Lig | 18.Hafta''
''Ziraat Türkiye Kupası Grup B | 5.Maç''
''Spor Toto Süper Lig | 19.Hafta''
İyi bir ortasaha almak istiyordum kiralıkta bulamadım bulduysamda ŞL de oynayamayacaktı.
Bu da Narvaez in satılmasına sebep olan oyuncu.11 milyon serbest kalma maddesi vardı acele ettik çünkü başka takımlarda ilgilenmeye başlamıştı ayrıca kaçırdığımız da 2 tane süper regen var.
Hocam diyecek bir kelime bulamıyorum.
Pinho iyi miş. Correa yı alsaydın iyi idi. CM ye de çekebilirdin. yaşı daha 23 olduğundan dolayı çabuk öğrenebilirdi.
Pinho güzel de Correa'yı da düşün bence![]()
Atl. Madrid 12 milyon euro ile sözleşme imzaladı. Ama bizim Tokat'ın hocası correa istemezük dedi.Pinho'nun potansiyel nasıl bilmiyorum ama harika duruyor.