Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 741 sonuç

Konu: Tüm Transfer Haberleri Buraya :!: :!: :!:

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Başkanımız Levent Kızıl yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'dan Mesut ÜNAL, Denizlispor'dan Mehmet TÜRKMEHMET ve Sivasspor'dan kaleci Yavuz ERAYDIN ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Önümüzdeki günlerde bu futbolcular ile resmi mukavele imzalayacaklarını belirten Kızıl, forvet için arayışların sürdüğünü belirtti.

Kaynak:Bursaspor.org (y-ö)

23.06.2005

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

'John Carew Lyon'la anlaştı'

Fransa'nın yüksek tirajlı spor gazetesi L'Equipe, Beşiktaş'ın Norveçli yıldızı John Carew'in Lyon'la anlaştığını yazdı.
    23.06.2005

Haberde, Baros’tan red yanıtı alan Fransa Şampiyonunun, rotayı Carew’e çevirdiği ve geçen hafta Fransa’da bulunan golcü oyuncunun Houllier’le görüşüp, el sıkıştığı vurgulandı. Lyon’un çiçeği burnunda teknik direktörü Gerrard Houllier, her fırsatta hava toplarında etkili, güçlü bir oyuncu aradığını ifade ediyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Biscan tamam!

Liverpool'un resmi internet sitesinde, "Yarışı Beşiktaş kazandı. Hırvat futbolcu Biscan, seneye İstanbul'da" yazıldı.
    23.06.2005

Başkan Yıldırım Demirören, İspanya’dan Milano’ya geçti ve yıldız oyuncunun menacerleriyle son kez masaya oturdu. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da “Yüzde 99 bitti” dediği transfer için geri sayım başladı. İmza çok yakında...

Nokta Çalımbay’dan!
    Yaklaşık 1 aydır hemen her gün manşetten verdiğimiz Beşiktaş-Igor Biscan flörtü konusuna kısa süre önce noktayı koymuştuk. Teknik direktör Rıza Çalımbay, FANATİK’e yaptığı çok özel açıklamada, “Biscan yüzde 99 tamam” demiş ve gelinen noktayı özetlemişti. Aynı sözler şimdi de İngiltere’den geldi. Uzun bir aradan sonra Liverpool’dan ayrılma kararı alan Hırvat yıldız için Ada Kulübü’nün resmi internet sitesi ‘www.liverpoolfc.tv’de şu ifadeler yer aldı:

‘Fener de istedi...’
    “Coach Benitez’in isteği doğrultusunda sözleşme yenilenmeyen Igor Biscan’a İstanbul yolu gözüktü. Aslında Hırvat futbolcunun Fenerbahçe’ye transferi bekleniyordu. Ancak mücadeleyi Beşiktaş önde bitirdi. Teknik direktörleri Rıza Çalımbay’ın da dediği gibi; Biscan tamam. O, Beşiktaş’ın gücüne güç katacak.”

İki görüşme daha
    Bu arada önceki gün İspanya’da Vicente Del Bosque ile görüşüp uzlaşan Yıldırım Demirören dün Milano’ya geçti. Burada Igor Biscan’ın menacerleriyle görüşen Beşiktaş Başkanı, 3.5 milyon Euro’luk teklifini yineledi. Tarafların bugün son kez buluşup masadan kesin anlaşmayla kalkmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Demirören’in ayrıca kendisiyle görüşme talebinde bulunan Federico Giunti ile Guiaro Ronaldo’nun menacerleriyle de biraraya gelmesi bekleniyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Igor Biscan Bjkden senelik 2 mlyon € istemiş deniyor..Bjk bu para konusunu da halledecektri..Bjk ye hayırlı olsun , çok önemli bir transfer yaptılar ( yapacaklar veya her neyse )

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

sagol Frank Castel

Yusuf beklemede...

Önce Ankaraspor'a, sonra da Akçaabat Sebatspor'a kiralık olarak giden Yusuf'un gözü kulağı Daum'dan gelecek olan davette.

Sezonun yorgunluğunu Antalya Belek'te eşi ve çocuğu ile atan tecrübeli futbolcu, büyük bir umutla menacer Volkan Ballı'dan Daum'un kendisi hakkında vereceği kararı bekliyor. Mallorca'da bulunan Alman çalıştırıcının bir iki gün içinde Yusuf konusundaki kararı vereceği belirtildi.

23.06.2005

Amoruso ancak müzemize gelir"

Fenerbahçe ve Trabzon'dan teklif aldığını ileri sürüp "Yüzde 80 ihtimalle Fenerbahçe'ye gideceğim" diyen Messina'lı Amoruso'ya Fenerbahçe'nin kapıları kapalı. Kulüpten yapılan açıklamada "Amoruso Bodrum'da tatil yaptığı için Fenerbahçe'ye de gelebilir. Fenerbahçe adası içindeki restoran ve kafelerde Türk kahvesi ile Ayvalık tostu yiyeceği, mesai saatleri içerisinde de Fenerbahçe'nin kupalarla dolu müzesini gezecek olması onun kendi tercihidir" denildi.

23.06.2005

Sürpriz isim!

Daum'un onayıyla transfer çalışmasını gizli operasyonla sürdüren yönetim, Belçika'nın ünlü kulübü Club Brugge'ün orta sahasında forma giyen Timmy Simons konusunda büyük aşama kaydetti. Hollanda'dan PSV Eindhoven ve Feyenoord'un da transfer listesinde bulunan Simons'un geçen sezon Feyenoord'un çalıştırıcısı Gullit tarafından kadroya dahil edilmek istendiği, ancak başarıya ulaşılamadığı bildirildi. Brugge'ün, Simons için Gullit'ten 2.5 milyon Euro bonservis ücreti istediği ifade edildi.

2009'a kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Belçikalı futbolcunun, Avrupa'nın en iyi orta sahalarından biri olduğu ileri sürülüyor. 29 yaşındaki Simons'un uzun boyu nedeniyle duran toplarda defansa ve forvete olumlu katkılarda bulunduğu, Daum'un Fenerbahçe orta sahasında Aurelio'nun yanına yerleştirmek için bu oyuncunun transferinde ısrar ettiği de öğrenildi.

Belçika Milli Takımı'nın da kozlarından biri olan 1.86 boyundaki Simons'la ilgili çalışmaların hafta sonuna kadar sonuçlandırılabileceği de belirtildi. Bu arada Club Brugge'ün, özellikle Belçika medyasından bu gelişmeler konusunda gelen soruları yanıtsız bıraktığı ve "Yorum yok" diye geçiştirdiği bildiriliyor.

Simons'ın karnesi

LİG
    1998/99 SK Lommel 30 1
    1999/00 SK Lommel 31 4
    2000/01 Club Brugge 34 2
    2001/02 Club Brugge 34 3
    2002/03 Club Brugge 33 7
    2003/04 Club Brugge 33 4
    2004/05 Club Brugge 28 7
    Toplam 223 28

MİLLİ TAKIM
    Belçika 36 1

23.06.2005

Emre Belözoğlu, Ada’ya gidiyor
    Milli futbolcu Emre Belözoğlu, adını vermekten kaçındığı bir İngiliz kulübüyle her konuda anlaştığını açıkladı.
    Emre Belözoğlu’nun İngiltere’de anlaştığı kulübün, bir dönem Galatasaray’da da çalışan teknik direktör Gream Souness’ın başında bulunduğu Newcastle United olduğu iddia edildi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde menajeri Ahmet Bulut ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen ve transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, FC Inter’den ayrılmak istediğini açıklamasının ardından çok fazla gündemde kaldığını dile getirerek, “İsmini veremeyeceğim bir İngiliz kulübüyle her konuda anlaştım. Transfer, FC Inter ile yapılacak görüşmelerin ardından kesinlik kazanacak. Sözleşmesi devam eden bir oyuncu olarak yeni kulübün ismini vermem doğru olmaz” dedi.
    Yeni anlaştığı kulübün İngiltere’nin önde gelen takımlarından biri olduğunu ifade eden Emre, yeni takımından, Inter ile anlaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını kendisine ilettiklerini kaydetti.
    “FENERBAHÇE’NİN TEKLİFİ YÜKSEKTİ”
    Türkiye’den Fenerbahçe ve Trabzonspor’un yaptığı teklifler için teşekkür eden Emre, “Ben futbol hayatıma yurt dışında devam etmek istiyorum ve Türk futbolu adına farklı bir misyonum olduğuna inanıyorum” derken, Fenerbahçe’nin oldukça yüksek bir transfer ücretiteklif ettiği yönündeki bir soru üzerine de “Fenerbahçe’nin teklifi Türkiye standartlarının üzerinde bir rakamdı. Ama şimdi de ona yakın bir ücrete anlaştım. Fenerbahçe’ye yüksek teklifinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.
    “KENDİME GÜVENİYORUM”
    Emre Belözoğlu, önce Allah’a, sonra da yeteneklerine güvendiğini ifade ederek, “İtalya’da taktik yönü yüksek ve defans ağırlıklı bir futbol oynanıyordu. Ama ben İngiltere’de problem yaşayacağıma inanmıyorum. Orada iyi işler yapabileceğime inanıyorum. Anlaştığım takımın hocasıyla görüştüm ve bana güveni olduğunu gördüm. Kredisi olan bir futbolcu olarak gideceğim. Futbol adına bir zorluk yaşayacağıma inanmıyorum” şeklinde konuştu.
    “KRONİK SAKATLIĞIM YOK”
    Emre, sık sık sakatlandığı yönünde çıkan haberlerden rahatsızlık duyduğunu ifade ederek, “Eğer ciddi anlamda bir sakatlığım varsa, istatistikler çıkartılır ve kaç maçta kadroda bulunmadığım görülür. Sadece 2 maç kaburgamdaki ve 2 maç da belimdeki ağrılarım nedeniyle oynamadım. Kronik bir rahatsızlığım yok ve kimseye de kendimi ispat edecek değilim. Benim ciddi bir problemim olsa anlaştığım takım gündeme getirirdi. Futbol hayatımda beni etkileyecek bir sakatlık yaşamadım, inşallah da yaşamam” dedi.

Kayseri Erciyes’te çifte imza
    Kayseri Erciyesspor, geçen sezon Diyarbakırspor’da forma giyen kaleci Fadhel ve Senegal Milli Takımı oyuncusu Seck Mamadou ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
    Fadhel, yeni sezonda takımını başarıya ulaştırmak için elinden geleni yapacağını kaydederken, Mamadou da, başka ülkelerden daha fazla ücret önerisi aldığını, rahat edeceğini ve başarılı olacağını düşündüğü için Kayseri Erciyesspor’u tercih ettiğini söyledi.

Kulüp başkanı Enver Kemaloğlu, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, teknik heyetin kendilerine verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, yerli oyuncu transferini tamamladıklarını, yabancı oyuncu transferi için 1-2 futbolcuyla daha görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi.

Geçen sezon Diyarbakırspor’da forma giyen Tunus Mili Takımı Kalecisi Khaled Fadhel (28), kendisini 2 yıllığına Kayseri Erciyesspor renklerine bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Daha sonra Senegal Milli Takımı’nda forma giyen Seck Mamadou da (26) sözleşme imzaladı.

ZİNCİRLEME TERCÜME
    Mamadou’nun konuşması sırasında zincirleme tercüme yapıldı. Fransızca konuşan Mamadou’nun sözleri menejeri tarafından İngilizce’ye, daha sonra da Türkçe’ye çevrildi.

CESAR İLE PRENSİPTE
    Kayseri Erciyesspor Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Erol Bedir de, daha önceki yıllarda Gaziantepspor’da forma giyen Brezilyalı futbolcu Julio Cesar ile prensipte anlaştıklarını ve Cuma günü sözleşme imzalamayı planladıklarını, Beşiktaş’ın da transfer listesinde olan Agali ile de görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.
    Enyeama’nın durumu

Bedir, sözleşme imzaladıkları, daha sonra da İsrail’in Bnei Yehudatakımıyla da sözleşme imzaladığı ortaya çıkan Nijerya Milli Takımı kalecisi Vicente Enyeama’nın durumu için görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi.

Zorunlu Açıklama

Kulübümüzün 3 senelik kontrat imzalayarak bünyesine katmış olduğu Franck Ribery, Kulübümüzle olan sözleşmesi hukuki dayanaktan yoksun ve mesnetsiz iddialarda bulunarak haksız olarak feshedilmiştir. Kulübümüz bugüne kadar sözkonusu futbolcu ile ilgili tüm yükümlülüklerini eksiksiz olarak yerine getirmiştir.

Kulübümüz, hem sözleşmesini haksız olarak fesheden Franck Ribery aleyhine hem de futbolcunun kulübümüzün sözleşmeli futbolcusu iken kendileriyle görüşmesi ve kontrat imzalamasına sebep olan Olympique de Marseilles Kulübü aleyhine FIFA nezdinde hukuk savaşına başlamıştır.

Kulübümüz adına yetkililerin Franck Ribery'nin evine gittiği doğrudur, ancak kesinlikle futbolcunun iddia ettiği gibi beyzbol sopası ile bir saldırı olmamış, futbolcu kulüp yetkilileri ile görüşmek istememiş ve jandarma çağırmıştır. Jandarma ortada kesinlikle bir şiddet olmadığını tespit ederek Galatasaray lehine bir rapor tutmuş hatta Boulogne-Sur-Mer şehri Cumhuriyet Başsavcısı, 20 Haziran 2005 tarihinde Eurosport (gazetesindeki/televizyonundaki) açıklamasında da bu olayı doğrulayarak "Sözleşmesini fesheden Franck Ribery'nin, ailesinin evinde ne John Bico ne de Galatasaray'ın Sportif Direktörü tarafından bir saldırıya maruz kalmadığını, bunun tamamen futbolcu Franck Ribery tarafından düzenlenen bir senaryo" olduğunu dile getirmiştir.

Fransız Cumhuriyet Başsavcısının da belirttiği gibi futbolcunun tüm bu açıklamaları gerçeklikten uzak, kendisini kamuoyu önünde haklı çıkarmak için verdiği uğraşlardan ibarettir.

Konu tarafımızdan yargıya intikal ettirilmekte olduğundan daha fazla yorum yapmanın doğru olmadığını düşündüğümüzü kamuoyuna arz ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Galatasaray elindeki kozları çok iyi oynuyor yine tekrarlıyorum büyük bir tazminat alacak

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

Quote Originally Posted by ABOOO
    Şu Galatasaray kadrosu inanılmaz derecede kötü, ne sağ bek, ne sol bek, ne sağ açık, ne sol açık var.Necati aslında ne tam santrafor ne orta saha.Sert şutları var sadece.Beğenemiyorum (Beğenmek için izlediğim halde, benim istediğim stilde oyuncu değil).Hakan Şükür'ü zaten sezon herkes eleştirdi, tekrar söylememe gerek yok.
    Conce'yi de gönderirseniz yerine önlibero da bulamazsınız, fena değil.En azından işini yapıyor
    tabi tabi çok haklısın.zaten onun için şuan TÜRKİYENİN en iyi sağ beki cihan,onun için italyanlar gelip çocuğu izledi.Conceiçao da dünyadaki son ön libero yerine adam bulamayız,çok doğru!

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

cassano nun menejeri ve roma bugün görüştü fakat anlaşma sağlanamadı.roma yıllık 2.8 den 5 yıllık öneri sundu.menejer ise 3. 2 den aşşağı inmedi.

robinho transferi hakkında konuşmak istemediğini çünkü arjantin maçını kaybederlerse suçlanabileceğini fakat kendisinin real e transferinin cevaplanmasına saatler kaldığını söyledi.
    santos kulübü başkanı ise onu kesinlikle kontrat bitimi olan 2008 e kadar tutmak istediklerini fakat sözleşmesindeki 50 milyon avroluk bedele gidebilir maddesi gereği bu parayı getiren kulüp olursa gidebileceğini söyledi.

italyan websitesi www.gazzetta.it in haberine göre udinese,kaddafi nin oğlu Saadi Al Kaddafi ile anlaştı.
    bu arada udinese,genoa dan yeni ayrılan teknik dir. Serse Cosmi ile anlaştı.

valencia, zaragoza forveti david villa yı 12 milyon avro karşılığı ve 26yaşındaki Racing Santanderli orta saha oyuncusu Mario Regueiro yu transfer etti.

Portsmouth,once caldas ın 26 yaşındaki ortasaha oyuncusu John Viafara yı transfer etti.

chelsea,veron u fernando torres takasında kullanmak için geri çağırdı.

takımımızın eski oyuncusu Abel Xavier roma ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Jorge Andrade ,daily star gazetesine verdiği demeçde newcastle ın kendisine bir teklif sunduğunu ve kabul edebileceğini fakat gönlünde yatan asıl ingiliz kulübünün mufc olduğunu söyledi.

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Parmanın genç Fransız kalecisi Frey Fiorentina'da(resmi açıklama)
    Lupatelli de Parmaya geçti.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

size bir şey sorcam sakaryalı fatih ceylanı kim aldı bir diyorlar denizli bir kayseri ben fatih ceylanı. kayseri formasıyla görmüştüm hangisi dogru

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by 11
    Quote Originally Posted by ABOOO
    Şu Galatasaray kadrosu inanılmaz derecede kötü, ne sağ bek, ne sol bek, ne sağ açık, ne sol açık var.Necati aslında ne tam santrafor ne orta saha.Sert şutları var sadece.Beğenemiyorum (Beğenmek için izlediğim halde, benim istediğim stilde oyuncu değil).Hakan Şükür'ü zaten sezon herkes eleştirdi, tekrar söylememe gerek yok.
    Conce'yi de gönderirseniz yerine önlibero da bulamazsınız, fena değil.En azından işini yapıyor
    tabi tabi çok haklısın.zaten onun için şuan TÜRKİYENİN en iyi sağ beki cihan,onun için italyanlar gelip çocuğu izledi.Conceiçao da dünyadaki son ön libero yerine adam bulamayız,çok doğru!
    bosver 11 kardeşim sen bunlara laf anlatamazsın.bunların futbol bılgısı falanda yo gercekten.amacları sadece galatasaray sallamak.ama bazen sunu unutuyorlar kendılerı o super dedıklerı alexle,anelkaylai,nobreyle uefada tur dahı atlayamazlarken bız 5 yıl onceden kupayı muzeye goturmusuz.

kısaca gelecegın omer cavusoglusu yetısıyo......

Sheriff Misafir

soldevilla antonio espanyoldan parmaya transfer olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by mustang
    size bir şey sorcam sakaryalı fatih ceylanı kim aldı bir diyorlar denizli bir kayseri ben fatih ceylanı. kayseri formasıyla görmüştüm hangisi dogru
    Kayserispor aldı onu

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

abı fener seseız kaldı ma asıl bomba bızde yatıyo robınho davıds fıgo cavenaghı yıldıray nıhat ve ve ve ve karsınızda bır bomba transfer pızzaro ama belkı dıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

teşekkür ederim saol

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

valla ben fenerden büyük bir transfer bekliyorum sesiz sedasız bekliyorlar

Fener'in mutlaka Lucio'yu alması lazım.

2. İstanbul Harekatı

Başkan Levent Kızıl, bugün ofisinde Mehmet Türkmehmet,kaleci Yavuz ve beşiktaşlı Yasin Sülün ile bir araya gelecek. Mehmet ve Yavuz la ön protokol imzalanacak olup, Yasin'le anlaşma yapmak için masaya oturulacak.Eser Yağmur ise 26 haziran günü Türkiye'de olacak ve başkanla bir görüşme yapacak.

Kaynak:Bursa Hakimiyet (c.ç.)

24.06.2005
    yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!''''''''''''''''
    ne gerek var su yasıne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
    cıldırmamak elde deıl!!!!!!!!!1

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Son dakika!

Igor Biscan'la maddi anlamda hiçbir pürüz kalmadı. Hırvat yıldız, Avrupa'ya veda etme kararını verdiği an İstanbul'a gelecek
    24.06.2005

El sıkıştılar...
    Liverpool’un resmi internet sitesinin de önceki gün, “Artık tamam. Igor Biscan savaşını Beşiktaş kazandı. Fenerbahçe de istedi, ama eski futbolcumuz gelecek sezon Beşiktaş forması giyecek” ifadeleriyle resmen açıkladığı transferde adım adım sona yaklaşılıyor. Milano’da Hırvat yıldızın menaceriyle biraraya gelen Başkan Yıldırım Demirören, 3.5 milyon Euro’luk teklifini yineledi. Taraflar, parasal anlamda el sıkıştı. Bu buluşmanın ardından dün de Biscan’dan son görüşleri alındı.

Ek süre verildi
    Kariyeri için gelen bütün teklifleri iyi değerlendirmeye çalıştığını vurgulayarak söze başlayan Igor Biscan şöyle devam etti: “Sizlere daha önce de iletmiştim, Beşiktaş’ın yanı sıra İtalya ve İspanya’dan da bazı teklifler aldım. Maddi açıdan öneriniz çok cazip ve tatmin edici. Şimdilik size sadece şu sözü vereceğim: İlk sırada Beşiktaş var. Ancak lütfen bana biraz daha süre verin.” Çalımbay’ın ısrarla istediği Hırvat futbolcuya, Temmuz başına kadar süre tanındı.

Çalımbay sürprizi
    Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay konu hakkında, “Kendisi ile aramızda en küçük bir problem yok. Sorun, Biscan’ın Avrupa ile Türkiye arasında tercih yapmakta zorlanması. Kendisine hak veriyoruz. Bekleyeceğiz. Fakat şahsi düşüncem geleceği yönünde” açıklamasını yaparken, Rıza hocanın yönetime ilginç bir öneri sunduğu öğrenildi: “Biscan işimizi çözer. Ancak transferi olmazsa da başka birini almamız şart değil. İlle de transfer yapacağız diye bir kural yok.”

Transfer Bitti

Son noktayı Aksu koydu

Beşiktaş 2. Başkanı Murat Aksu, dün Başkan Levent Kızıl'ın ofisine gelerek Yasin Sülün ve Eser Yağmur'un transferlerine son noktayı koydu. Aksu, Yasin ile yapılan görüşmeye katılarak, siyah beyazlı futbolcunun Bursasporlu olmasını sağladı. Aksu, Başkan Kızıl ile Nedim Ermutlu ve Raşit Çetiner'le sohbet etti.

Masör Kahveci
    yuvaya döndü

Bursaspor'un eski masörlerinden Ayhan Kahveci yuvaya döndü. Başkan Levent Kızıl, Sakaryaspor'da çalışan Kahveci'nin tekrar kulüpte görev alacağını açıkladı.

İmzalar salı günü

Başkan Levent Kızıl, yeni transferler Yasin Sülün, Mehmet Türkmehmet, Yavuz Eraydın, Mesut Ünal ve Eser Yağmur'un salı günü Vakıfköy'de imza atacağını söyledi. Kızıl, Vakıfköy'de imza şov yapacaklarını belirtti.

**
    Mustafa Er Sivas'ta

Bursaspor ikinci kaptanı Mustafa Er, Sivasspor'la sözleşme imzaladı. 2 yıllığına 700 milyar lira alacak olan Mustafa Er, pazartesi günü günü Sivasspor'un Gerede kampına katılacak. Mustafa, ilk yıl için 300, ikinci yıl içinde 400 milyar lira alacak.

Nedim Vatansever Yozgat yolunda

Karşıyaka'nın Bursa patentli oyuncusu Nedim Vatansever, Yozgatspor ile anlaştı. Karşıyaka'da forma şansı bulamayan Nedim'in önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Çetiner, Coşkun'u istemedi

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, menajerler tarafından önerilen Vestel Manisaspor'un golcü oyuncusu Coşkun'u istemedi.

Kaynak : Olay Gazetesi

25.06.2005
    SÜLÜN DE TİMSAH OLDU

AKSU GÖRÜŞME ODASINDA

Başkan Levent Kızıl'ın İstanbul Levent'teki ofisinde yapılan görüşmenin ardından Beşiktaşlı Yasin Sülün de resmen Bursasporlu oldu. Yaklaşık 1 saat süren görüşmeye Teknik Direktör Raşit Çetiner'in yanı sıra Beşiktaş 2. Başkanı Murat Aksu da katıldı. Bu görüşmenin ardından Yasin, teklife "evet" diyerek Bursaspor'un renklerine bağlandı.

ÇETİNER İSTEDİ

Başkan Levent Kızıl ile bundan 2 hafta önce bir görüşme yaptığını belirten 28 yaşındaki Yasin, "Ben Başkana söz vermiştim. Bursaspor'da oynamak bana zevk verir. Sadece 2. Lig'de oynamak beni biraz tereddütte bırakmıştı. Hocam Raşit Çetiner ile konuştum, o da beni istediğini söyledi. Salı günü Bursa'ya gelip imza atacağım" dedi.

SÖZÜM SENETTİR

Sözleşmenin süresini1 yıl olarak konuştuklarını vurgulayan tecrübeli ortasaha oyuncusu Yasin Sülün, "Beşiktaş'la bir problemim vardı. Sağolsun Başkanımız Levent Kızıl araya girdi ve o sorunu halletti. Benim sözüm senettir. Bursaspor'u Süper Lig'e çıkartalım, gelecek sezon yeşil beyazlı formayı giymeye zevkle devam ederim" diye konuştu.

SEYİRCİ BİR HARİKA

Bursaspor taraftarını çok yakından tanıdığını da vurgulayan Yasin Sülün, şöyle devam etti: "Bursaspor taraftarı ile Beşiktaş taraftarı birbirine benziyor. Onlar bizim arkamızda olsunlar yeter. Zaten Bursaspor maçlarına geldiğimiz dönemlerden iyi biliyorum, tribündeki o atmosferi görünce kendimizden geçerdik. Böyle taraftar herkese nasip olmaz."

Kaynak: Olay Gazetesi

25.06.2005

Yavuz çocuklar gibi şen

2 YILLIK İMZA

Serdar Kulbilge'nin gitmesinin ardından kaleci arayışına giren Bursaspor, bu açığı, Sivasspor'un Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Yavuz Eraydın'ı alarak kapattı. Başkan Levent Kızıl'ın İstanbul'daki bürosuna Kızıl ve menajeri Bülent Uygun ile birlikte gelen Yavuz, kendisini 2 yıllığına Bursasporlu yapan anlaşmayı imzaladı.

ÜZERİME DÜŞENİ YAPARIM

29 yaşındaki eldiven Yavuz, "Salı günü Bursa'ya gelip imza törenine katılacağım. Bursaspor, yönetimiyle, taraftarıyla çok büyük bir camia ve hedefleri olan bir kulüp. Bu camiada futbolcu olarak forma giymekten büyük mutluluk ve gurur duyacağım. Yeşil beyazlı forma altında üzerime düşen görevi yapmaya hazırım" ifadesini kullandı.

TURP GİBİYİM

Geçtiğimiz sezon Sivasspor'da yaşadığı şampiyonluğu Bursaspor'la birlikte bir kez daha tatmak istediğini belirten Yavuz, sakat olduğu yönündeki söylentilerle ilgili olarak da şunları söyledi: "Hiçbir sakatlığım yok. Turp gibiyim. Zaten her türlü sağlık kontrolünden geçeceğim. Çocukluğumdan beri sempati duyduğum bir takıma geldim. Şehrin beklentisinin bilincindeyim. İnşallah el birliğiyle Bursaspor'da şampiyonluk yaşarız."

Şampiyonluk istiyorum

Sivasspor'da şampiyonluk yaşayan kaleci Yavuz Eraydın, aynı duyguyu Bursaspor formasıyla da yaşamak istediğini bildirdi.

25.06.2005

Eser de tamam

Geçen sezon Diyarbakır'da kiralık olarak forma giyen Eser, Bursaspor'un teklifini kabul etti.

25.06.2005

Bursaspor’da dur durak yok

Kulübü Beşiktaş ile her konuda anlaşılmasına rağmen, Bursaspor'a gelmeye sıcak bakmayan Eser Yağmur da, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in çabalarıyla ikna edildi. Yurtdışında olan genç oyuncu, yarın Türkiye'de olacak.

Yolumuz Süper Lig
    Dış transfer çalışmaları için dün ikinci kez Başkan Levent Kızıl'ın İstanbul'daki ofisinde üs kuran transfer komitesi, 3 futbolcuyu daha Yeşil Beyazlı renklere bağladı. Görüşmelere ilk olarak Sivasspor kalecisi Yavuz Eraydın geldi. Transfer komitesi, tecrübeli kaleci ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık ön protokol yaptı. Yavuz Eraydın, görüşmeden çıkarken, yeni sezonda Bursaspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirten Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

SAKAT DEĞİLİM
    "Hedefleri olan bir kulübe geldim. Çocukluğumdan beri sempati duyduğum bir takımın kalesini koruyacağım. Üzerime düşen görevi layıkıyla yerine getireceğim. Sivasspor'da yaşadığım şampiyonluğu Bursaspor'da da yaşamak istiyorum. El birliğiyle mutlu sona ulaşacağımızı biliyorum. Taraftarlar şimdiden beni çok heyecanlandırıyor. Ayrıca, sakat olduğum yönünde medyada bir takım haberler çıktı. Bunlar kesinlikle doğru olmadığı gibi, şu an turp gibiyim."

SÖZÜMÜ TUTTUM
    Yavuz'dan sonra görüşme odasına, geçtiğimiz yıl Diyarbakırspor'da kiralık olarak oynayan Beşiktaşlı Yasin Sülün girdi. Siyah Beyazlı kulübün yöneticisi Murat Aksu ile birlikte toplantıya katılan tecrübeli futbolcu ile her konuda anlaşıldı. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yasin, "2 hafta önce başkana söz vermiştim. Bursaspor'un 2.Lig'de olması beni biraz tereddütte bırakmıştı. Ancak, Raşit hoca ile görüştükten sonra kararımı verdim" şeklinde konuştu.

MEHMET DE TİMSAH
    "Bursaspor'da oynamak bana zevk verecek" diyen Yasin, "Ben, başkana sözümü tuttum. Salı günü resmi mukaveleyi imzalayacağım. Bursaspor bu sezon Süper Lig'e çıkarsa, daha sonra uzun yıllar Yeşil Beyazlı kulüpte kalabilirim" dedi. İstanbul'daki son görüşme ise Denizlisporlu Mehmet Türkmehmet ile gerçekleşti. Menajeri ile daha önceden anlaşma sağlanan Mehmet'le de 2 yıllık ön protokol yapılırken, resmi sözleşmenin salı günü imzalanacağı bildirildi.

Kaynak: Kent Gazetesi

25.06.2005

KISKANANLAR ÇATLASIN

Sivassporlu Yavuz, Beşiktaşlı Yasin ve Denizlisporlu Mehmet Türkmehmet, yeni sezonda Yeşil Beyazlı formayı giyecek.

Dış transfer çalışmaları için dün ikinci kez Başkan Levent Kızıl'ın İstanbul'daki ofisinde üs kuran Transfer Komitesi, 3 futbolcuyu daha Yeşil Beyazlı renklere bağladı. Görüşmelere ilk olarak Sivasspor kalecisi Yavuz Eraydın geldi. Transfer Komitesi, tecrübeli kaleci ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık ön protokol yaparken, çıkışta açıklama yapan Yavuz, yeni sezonda Bursaspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirten Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kaynak: Bursahakimiyet

25.06.2005

Taraftar için geldim

BONSERVİSİ 190 MİLYAR

Raşit Çetiner'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Denizlisporlu sol kanat oyuncusu Mehmet Türkmehmet ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Menajeri Barış Güçlü ile birlikte Kızıl'ın İstanbul'daki ofisine gelen Mehmet'in bonservisi için Denizlispor'a 190 milyar lira ödenecek. Ancak bunun 40 milyarını Mehmet'in karşılayacağı açıklandı.

PROBLEM YOK

Denizlispor'la olan ufak tefek problemleri hallettiklerini belirten 25 yaşındaki başarılı futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "İyi bir kulübe geldiğimin farkındayım. İki taraf da gereken fedakarlığı yaptı ve ben de Bursasporlu oldum. Bursaspor ligin iyi takımlarından biri. Açıkçası beni taraftarın coşkusu cezbetti."

Döner kebaba tutkun

Irak asıllı futbolcu Mehmet Türkmehmet, yeşil beyazlı formayı sırtına geçirir geçirmez, soluğu bir lokantada aldı ve kendi elleriyle kestiği Bursa döner kebabının tadına baktı.

25.06.2005

Toplu imza salı günü

Mesut Ünal, Mehmet Türkmehmet, Eser Yağmur, Yavuz Eraydın ve Yasin Sülün'e toplu imza attıracak olan yönetim kurulu, böylece bir kaz daha şov yapmış olacak.

Kaynak: Bursahakimiyet Gazetesi

25.06.2005

Pilot Batmaz ile uçacak

Bursaspor'un pilot takımı B.Merinos'ta teknik kadro netleşti. Başkan Vakkas Parlak, tecrübeli çalıştırıcı Kemal Batmaz'la prensipte anlaştıklarını belirterek, "Pazartesi günü bir kez daha bir araya gelip, son noktayı koyacağız" dedi.

Parlak, Kemal Batmaz'ın yardımcılıklarını ise geçen sezon takımı çalıştıran Turan Şen ile Hakan Cenkçiler'in yapacağını açıkladı. Kaleci antrenörü Metin Akdemir de görevine devam edecek.
    Yönetim konusunda da konuşan Vakkas Parlak, "Salı günü yönetimi tam anlamıyla netleştireceğiz. Dışarıdan arkadaşları da aramıza alarak bütçemizi belirleyip, plan program yapacağız" diye konuştu. Merinos'un üvey evlat muamelesi görmemesi gerektiğini de söyleyen Parlak, "Pilot takım bana göre hedefini vuruyor. İyi idare edilirse çok daha yararlı hale gelir" şeklinde görüş bildirdi. BHA

Kaynak:Kent (y-ö)

25.06.2005

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Ailton da listede

John Carew'in gitmesi halinde yerine bir forvet arayan Beşiktaş, Kızılyıldız'lı Marco Panteliç'ten sonra Schalke 04'ün Brezilyalı yıldızı Ailton'u da listesine aldı. Rıza Çalımbay'ın Ailton'u çok istediği belirtildi. Ancak Sambacı'nın maliyetinin 5 milyon Euro olması transferi zorlaştırıyor.
    Aslan 10'u buldu

Cimbom, iki sezondur listesindeki Independiente'li yıldızla her konuda anlaştı. Orta alana beyin arayan Aslan, Arjantinli'yi İstanbul'a getiriyor.

* Gerets Çok İstiyor
    Ribery'yi Marsilya'ya kaptırdıktan sonra çok büyük bir yıldızı transfer ederek taraftarlarını coşturmayı planlayan G.Saraylı yöneticilerin Insua için harekete geçtikleri öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Eric Gerets'in "Bana sol ayaklı bir oyun kurucu lazım" raporu üzerine rotayı Insua'ya çevirdikleri kaydedildi. Arjantinli yıldız, iki sezondur G.Saray'ın gündeminde yer alıyordu.

* Maliyeti 5 Milyon $
    G.Saray Kulübü'nün, Insua için Independiente'li yöneticilerle temasa geçtiği ve bu transferi yüzde 80 bitirdikleri kaydedildi. Teknik direktör Eric Gerets'in de stilini çok beğendiği bu oyuncunun G.Saray'a maliyetinin yaklaşık 5 milyon doları bulacağı ifade edildi. Insua, orta alanda oyun kurucu olarak görev yapıyor ve adeta raket gibi bir sol ayağı ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.

* Arjantin'e Çıkarma...
    Arjantin Ligi takımlarından Independiente'de forma giyen Insua için Vestel Manisaspor da girişimde bulunmuştu. Arjantinli yıldız, geçen sezon da Beşiktaş'ın gündemindeydi. Insua'nın, G.Saray'ı Avrupa'da bir marka olduğu için tercih ettiği öğrenildi. G.Saraylı yöneticilerin önümüzdeki günlerde Arjantin'e giderek, Insua'yı İstanbul'a getirecekleri belirtildi.
    Fazıl ÜNVERDİ
    Javad Kartal'a

Beşiktaş, Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı İran'ın Pas takımının forveti için atakta.

Javad kaçmasın

Pas takımının yardımcı antrenörü Ali Gültiken, genç oyuncu için "Geleceğin süper yıldızı" dedi.

Tam Profesyonel
    Beşiktaş, İran'ın Pas takımında forma giyen Javad'ı gündemine aldı. Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapan Ali Gültiken, Javad için "Tam bir profesyonel. Beşiktaş bu fırsatı kaçırmamalı" diye konuştu.

Füzeleri Meşhur
    İran futbolunun gelecekteki yıldızı olarak gösterilen Javad'a, Udinese ve PSG de talip. Hem savunmasına, hem forvete destek veren 25 yaşındaki Javad'ın en büyük özelliği uzaktan attığı sert şutlar.
    Rui Costa Aslan'ı düşünüyor

Rui Costa'ya yıllık 3.5 milyon Euro teklif eden yönetim, ünlü futbolcudan, "Düşünmek için bana biraz zaman verin" yanıtını aldı
    25.06.2005

Figo’dan umut kesilmedi
    Galatasaraylı taraftarlar bugünlerde haklı olarak biraz karamsar... 100. yılda şampiyonluk beklerken elde edilen 3.’lük ve transferde yaşanan sessizlik karamsarlığın en büyük nedeni. Ancak yöneticilerin de üstüne basa basa belirttiği gibi bu tablonun ortadan kalkmasına çok kısa bir süre kaldı. Figo için başlatılan harekattan halen umudunu kesmeyen Sarı-Kırmızılılar diğer yandan da bir başka süper yıldıza kanca attı.

Insua da tekrar gündemde
    Milan’ın Portekizli yıldızı Manuel Rui Costa’ya yıllık 3.5 milyon Euro teklif eden yönetim, ünlü futbolcudan, “Neden olmasın... Düşünmek için bana biraz zaman verin” yanıtını aldı. Rui Costa’nın İtalyan ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi var ama Milan’ın herhangi bir bonservis talebi yok. Cim Bom’da ‘Insua’ ateşi de yeniden yakıldı. Arjantin’li yıldızın transferinde her an sürpriz bir gelişme yaşanabilir.
    Jefferson tamam

Trabzonspor, Botafogo takımının kalecisi Jefferson'da karar kıldı. Brezilyalı yıldız, hafta başında imza atmak üzere Türkiye’ye gelecek
    25.06.2005

Viera’dan vazgeçildi
    Trabzonspor’daki kaleci arayışlarında beklenen gelişme dün yaşandı. Uzun süredir birçok isimle temasta olan ve son olarak aday sayısını üçe indiren Bordo-Mavili yönetim, tercihini Brezilyalı Jefferson’dan yana kullandı. Uruguay Milli Takımı’nın kalesini koruyan ve Juventus ile de görüşen Viera’dan vazgeçen Karadeniz temsilcisi, Botafogo’nun file bekçisi Jefferson ile her konuda anlaştı ve genç yıldızı Türkiye’ye çağırdı.

Bozoğlu izlemişti
    Ülkesinde gelecek vaad eden yıldız adayları arasında gösterilen ve 1.89 boyunda olan Jefferson’u başkan yardımcısı Murat Bozoğlu izlemiş ve Şenol Güneş’e detaylı bir rapor sunmuştu. Dün Türkiye’den gelen telefon üzerine yöneticileri, teknik heyeti ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan Jefferson, hafta başında Türkiye’ye gelecek ve kendisini Bordo - Mavili renklere bağlayacak resmi imzayı atıp yeni takımının Gerede kampına katılacak.

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

Quote Originally Posted by turgut
    abı fener seseız kaldı ma asıl bomba bızde yatıyo robınho davıds fıgo cavenaghı yıldıray nıhat ve ve ve ve karsınızda bır bomba transfer pızzaro ama belkı dıyorum
    yüzde yüz katılıyorum.zerre kadar yabancı futbolunu takip edenler bubların hepsinin fenere geleceğine inanır.
    robinho:santos kulübü başkanı fiyatı 50 milyon avro dedi,real madrid 6 aydır peşinden koşuyor.robinho da fener gibi bir takım varken real i tercih edecek kadar s.lak değil tabi ki.
    davids ve figo:yıllardır avrupa nın en gözde oyuncularından.kulüp ve milli takım düzeyinde her türlü başarıyı yakaladılar.şu an peşlerinde hollanda,portekiz,ingiliz,italyan,ispanyol takımları var.
    cavenaghi:moskova 15 milyon avroya aldı.fenere de 2 milyon avroya tabiki satar,neden satmasın ki?
    yıldıray:bu yıl marcelinho dan sonra berlin takımının en iyi en evrimli oyuncusuydu.her sene 5 kez TÜRKİYE ye gelemeyeceğim der.ama fener kulağından tutup getirir
    nihat:moskova ekibiyle anlaştı,tabi ki hemen vazgeçip yarın fenere gelir
    pizarro:udinese deki pizarro un peşinde başta inter,juve olmak üzere birçok italyan takımı sezon başından beri var.bayern deki pizarro da bu yıl bayern de ilk defa bu kadar düzenli ilk 11 de başladı,tabi ki dünyanın en büyük 5 kulübünden birisi olan bayern i bırakıp koşa koşa fenere gelir.
    lucio:bayern onu alabilmek için iki yıl uğraştı,bu yıl bayern defansından,kovaç,kuffour,linke ayrıldı.e tabi ki lucio gibi brezilya milli takım defansının bel kemiği olan birisi de fenere hemen gelir.

akıllı, bilgili,düşünen olun biraz,gazete ve onların internet sitelerinin salladığı haberlere çocuk gibi kanmayın!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

okan yılmaz anadolu ekıplerınden bırı ıle anlastı
    fenerbahce nıhat emre kıralamak ıstıomus
    besıktas aılton ıstıo
    galatasaray rıberyı gerı ıstıo bence sacma
    trabzon kalecıyı bulmus

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

Quote Originally Posted by turgut
    okan yılmaz anadolu ekıplerınden bırı ıle anlastı
    fenerbahce nıhat emre kıralamak ıstıomus
    besıktas aılton ıstıo
    galatasaray rıberyı gerı ıstıo bence sacma
    trabzon kalecıyı bulmus
    çok teşekkürler,ne kadar güzel transfer haberleri!!!sen söylemesen bu kadar detayı hiçbiryerden öğrenemezdik!!!

-----------------------------------------------------------
    Arsene Wenger yaptığı açıklamada alexander hleb in bir kaç gün içinde arsenal e imza atacağını söyledi.

osasuna kulübünden yapılan açıklamaya göre pablo garcia nın real madrid e 6 milyon avro karşılığı önümüzdeki hafta tamamlanacak.

barcelona a takım asistant menejeri Henk ten Cate saviola için barça da yer olmadığını ve bu sene de kiralık oynaması gerektiğini söyledi.
    Atlético Madrid ve Deportivo saviola için yapılan açıklamalardan sonra oyuncuyu kiralamak için harekete geçti.

Theodoros Zagorakis eski kulübü paok a yıllık 400bin avrodan 2 yıllığına geri döndü.

bazı ingiliz gazetelerine göre chelsea Shaun Wright-Phillips i 18 milyon pound karşılığı transfer etmek üzere.

fransız L'Equipe gazetesine göre monaco interli oyuncu van der meyde ile anlaşmak üzere.

Panathinaikos 29 yaşındaki avustralyalı forvet John Aloisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Marco Materazzi fiorentina dan teklif aldığını ve gidebileceğini açıkladı.oyuncu ile lazio da ilgileniyor.

real madrid santos a robinho için 15 milyon dolarlık teklif sundu fakat santos 28 milyon dolar+walter samuel dedi.

inter,real den samuel ve solari transferlerini önümüzdeki hafta içi bitirmek üzere hareketlendi.

Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri