Ben oyunların demosunu oynamayı pek sevmem. Bu geleneğimi sürdürüp FM'nin demosunuda oynamamayı düşünüyorum![]()
Ben oyunların demosunu oynamayı pek sevmem. Bu geleneğimi sürdürüp FM'nin demosunuda oynamamayı düşünüyorum![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Yok,yok,yok! Olmuyor işte!
Ne Java'sı kaldı, ne şusu ne busu, herşeyi yaptım ama kurulmadı!
Başlarım şimdi çileğine de vanilyasına da dondurmasına da...
wallaha ya bu kadar da olmaz
70% oldu........
bendede setupa basıyom sonra gata çıkıyo temp memp felan diyo
nasıl yani biraz daha açık yazsanaOriginally Posted by fsavgi
![]()
kardes senin xp ingilizce mi
hyr............
önce konu başlığı altındaki mesajları okursanız arkadaşlar faydası olur oyunu kurmadan önce.
valla yaa okuyum bi ondan sonra cevap atin ayni sey 50 kere gonderiliyor...
öyle olunca açılmıo ingilizce yapOriginally Posted by phenomene_totti
ok hallettim saoln
bi şey değilOriginally Posted by phenomene_totti
![]()
![]()
Originally Posted by phenomene_totti
bendede aynı o çıkıyo
Nasıl Halletin bizede söle
ya kardes bi okuyun su sayfaları
bnm windows ingilizce olmasına rağmen orjinal lisanslı sürüm olmasına rağmen java son versyon olmasına rağmen dil seçeneklerinden turk le başlayan herşeyi silmeden klavyeyi ing yapmadan açılmıo bu oyun. inşallah demonun hatasıdır.zaten demolar böle hataları görmek için çıkar. Turksportal ve değerli sigames e yardım eden arkadaşlarımız sigames i uyarmalı bu konuda. gerekirse bizde mail atarız si forumlarına yazarız...
arkadaşlar sanmayın ki bir tek bu hata türkiyede oluyor. sanırım başka ülkelerde de bu hatalarla karşılaşılmıştır ve elbette sports interactive bu konuda gereğini yapacaktır ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. korsana tamamen karşıyım ama maalesef her alacağım oyunu orijinal almaya kalkarsak batarız. babam da beni topa koyar. fm 2007yi orijinal alcaktım ama ne olursa olsun. ama sen bir oyun yapıyorsun demosu alengirli işler yapmadan çalışmıyor ve oyunda saçma sapna hatalar var. şimdi nasıl olur da bu oyunu herkesin orjinal almasını beklersin ki. benim de kararım değişti değişecek yani. korsana hayır demeyi bilenler şu oyunu doğru düzgün yapsalar, oyunu geçtim demoyu doğru düzgün çalıştırmayı başarabilecek şekilde yapsalar eminim kendileri zaten korsana bi balta vurmuş olacaklar haberleri yok.
bendede zaten hersey ingilizce fakat acilmiyo
ben açtım su an oynuyom arsenal i sectim
Önceki sayfalarda belirtilmişti ama okumayan ve bulamayan arkadaşlar kurulumu veya yaşadıkları sorunları aşağıdaki linkden giderebilirler...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=22563
"YÜCE ATATÜRK"
bazi seyler sacma olmus yaa oscar ustari diye bi kaleci var 20 yasinda buffon gibi masallah...
turkcelestirme icin hng programi indiriyoz
gerçekçilikten çok uzak görünüyorOriginally Posted by B52Rock_Lobster
ustari zaten iyi bir kalecidir. son dünya kupasında arjantinin de kadrosundaydı. ama buffon gibi yapmaları saçma tabii.Originally Posted by nekop
Türkçe için yapmanız gerekenler de yukarıda verdiğim linkte mevcut. Tekrar vereyim;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=22563
"YÜCE ATATÜRK"
eyallah saol
Originally Posted by alkaweb
kardeş milanla oynuyosan lige eksi puanlamı başlıyon?(böle olduunudan eminim ama)
arkadaşlar sonnda durumu çözdüm.bazı arkadaşlarımız dil ve bölge değişikliklerini yapmalarına rağmen isim ve soyadı yazma yerleri açılmadığı gibi gerekçelerle oyuna başlayamamıştı.(ben dahil)şimdi nasıl çözdüğüme gelirsek:
benim makinamda ana kullanıcı olarak kayıtlı isim türkçe karakterler içeriyor.
ben de yeni bir kullanıcı oluşturdum türkçe karakter içermeyem.(örn:fm2007) gibi
bilgisayarımı bu kullanıcı üzerinden açtım.oyunu kurdum.daha sonra dil ve bölge seçeneklerini ingilizce yaptım.oyuna girdiğimde ad soyadı yazma yerleri açıldı.şu an oynuyorum.ama ses yok.ona moralim bozuldu.sessiz tadı çıkmıyo.
tahminimce isim soyadı yazma yeri açılmayan arkadaşların hepsininde makinalarındaki ana kullanıcı adında türkçe karakter vardır.umarım doğru bir tespit yapmışımdır.ve uygulayanlar sorunu çözer.
evet kardeş -8 puanla basladım diger 3 kulüpte eksi puanda(fiorentina,lazio,reggina)Originally Posted by ms1907