Juve 2.ligde 90 Puanla Sampiyon Oldum Ikinci Sezonumu Oynuyorum Gercekten Super Hemde Iyi Yere Getirirsen Diger Takimlardan Teklif Geliyo
Juve 2.ligde 90 Puanla Sampiyon Oldum Ikinci Sezonumu Oynuyorum Gercekten Super Hemde Iyi Yere Getirirsen Diger Takimlardan Teklif Geliyo
arkadaşlar öneren oldu mu bilemicemde championshipte WEST BROMWİCH te iyi. gençlerle 33-34 yaşında elemanlar ii bi takım olmuş
büyük takımlarda yeri doldurulabilcek oyunculara ii para veriyo
atl madrid
g.birligi oftas
fenerbahceeeeeee
orta ve alt sinif bi takim ama cok parasi olan ve futbolcularin geldigi takim sec tavsiyem portsmouth kolay gelsin![]()
arkadaşlar marmaris belediye nasıl takımdır, onunla oyun açmayı düşünüyorum ne dersiniz
belki dalga geççeniz ama göztepe tabiki en azından diğer türk takımları gibi diil bi amacı var
Göztepe oyuna başlarken seçilemiyor oyunda 3.lig olmadığı için.
Bence Yozgatspor ile oynamayı deneyenin.Çok zevk alacağınızı söyleyebilirim.![]()
Tabiki PSV Eindhoven(YabancI SInIrI yok,AZ ve AJAX gibi Guzel rakiplerin var, genc ve tecubeli oyuncularIn harmanlanmasI ve hersene CL desin
)
Veya Eskisehirspor da olabilir... Gayet zevkli oynamasi...
Sevilla ' da 20-28 yaş arası oyuncular müthiş özellikle sobis ben alamadım ama sen almaya çalış sobis'i .
vestel manisa![]()
hamburg st.paulişimdi açıorm bakıcam nasıl bişe...almanya 3.liginde bu takım...bi yerde okumuştum bu takımı
tek amaçları hamburg u yenebilmekmiş!!!!
![]()
Türk Telekom Lig A'dan Altay'ı öneririm.Çok iyi bir takım.
avrupada başarılı olabileceğim bir kulüp ama çok güçlü olmayan orta düzeyde bir takım. barcelona chelsea manchester gibi falan değil yani..?
Tottenahm
Fiorentina
At.Madrid
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Arkadaşlar takımınızın attığı en güzel golleri müzik eşliğinde görüntülerini youtubede yayınlyalım tabiş adresi buraya yazınnn.
not golleri klip yapmayı bilmeyenler için http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=30723
bence psv oyuna baslamak icin en ideal takim cunku forumlarda verilmis olan yildiz oyuncularin cogu avrupali degiller bu yuzden yabanci sinirlamasi olmayan hollanda ligi takimlari elverisli gozukuyo bunlardan da en iyisi psv
Arsenal olabilir altyapısıda mükemmel
denizlisporu alın ve çok ucuz fiyata beykozspor'dan serkan gedik'i transfer edin... sizi kmse durduramazz![]()
evet arkadaşlar ya çok sıkıldım gs fb bjk falan almaktan tsl de 4 büyükler harici tavsiye edebileceğiniz iyi bir takım varsa önerilerinizi bekliyorum avrupad a başarılı olabileceğim bişey...
Gençlerbirliği...Kayserispor...Manisaspor...
manisa iyi
ayrica keyseriylede basari yakalayabilirsin
Manisaspor ,kayseri
Dört büyükler dışında
Kayserispor(ilk tercihim)
V.Manisaspor
Bursaspor
Gençlerbirliği
Bursaspor Bursaspor Bursaspor
sakaryasporu al bir sürü yıldızı var hemde süper ligde banko ilk 7 ye girersin ilk sezon 2.sezon uefa 3.sezon şampiyonluğu kovala
süper yıldızlar
martinez
cangele(dehşet)
musa aydin
clayton
marcel m'bayo
okan yilmaz
murat erdoğan
ergün teber(kiralık)
bu oyuncular harika 3 takviyeyle az parayla çok ii bir takım kurabilirsin
bence
Martinez(GK)
Ergün Teber(DL)
Erdinç Yavuz(DC)
Ugo İhemelu(amerikalı çok uygun bir fiyata alırsın 100 milyar falan 2 sezon sonra 4 trilyon olur)
Musa Aydin(DR)
Clayton(ML)
Murat Erdoğan(MLC)
Eisner Loboa(süper bir genç 17 yaşında bu yaşta 11 e koy özellikleri şimdiden çok ii ve geleckte çok daha süper olacak)
Marcel M'Bayo(MR)
Okan Yilmaz(ST)
Franco Cangele(ST)
Forvet hattın çok ama çok güçlü
kocaeli bi süper lige çıksa da onla oynasak cm 01 02 de acayip zevkliydi kocaeli
bence manisa holosko meduna zelenka selçuk inan kanatlara adam bulabilrisen süper takım olur.sakarya ve kayseri de düşünülebilir
ben denizliyle ilk sezon 6. 2. sezon 3. oldum.ertesi sezon uefada 2. turda gruplardan çıktım.3. turda milana elendim