pilot takım faydalı bir olay gençlerin yetişmesine olanak sağlıyor. TebrikLer.
pilot takım faydalı bir olay gençlerin yetişmesine olanak sağlıyor. TebrikLer.
ama ben bunu ingilteredeki kulüplerre ğpetk tavsiye ermem. çübkü, gelecek vaad eden bir futbolcuyu siz kendiniz alt yapınızda yetiştirin. bunun deneni ise futbolcu avrupa kupalarına kayıt yaptırırken sizden yetişmiş olarak görünmez. kendi kulübünüzde 21 yaşına gelmeden 3 sezon aynatın daha sonra kiralık veya pilot kulüplere gönderin.
ayrıca kardeşede teşekkürler. son derece güzel bir şekilde ve ayrıntılarıyla açıklamış
Bu Faydalı Bilgiler İçin Sağolun..
cok saol yararlı bı rehber
Ben pilot takım olmak istiyorum.Mesela FB nin Menajeriyim Fb pilot klup olabilir mi
Pilot kulübünde 3 sezon oynayan futbolcu,
Oynadığı kulübünün ülkesinin uyruğunu alıyor diye birşey duydum
Doğru mu acaba?
Pilot takımda oynayan oyuncu vatandaşlık almak için geçerli süreyi doldurunca oranın vatandaşlığını alıyo. kişsel bilgiler kısmından takip edebilirsin.Bi de scouting olayı var tabi.Yurt dışında besleyici kulüple anlaşırsan o ülkenin bilgisini de oyuncu arama da kullanabiliyorsun. Yani oyuncu arama ekranında daha fazla futbolcu çıkıyor.
ben brezilyadan vasco die takımı pilo aldım.
ama oyuncu göndermıo oraya.
move to affiliate diyorm karsıyaka ve sivasspor çıkıo vasco çıkmıyor nıye acaba ?
peki.napcam.bide bi tane feeder klüp buldum toplamda 3tane oldu.
daha fazl tönetımdem isteyemıorum.
o seneçek pasif durumda
Transfer sezonları açılmadan önce yani yılda 2 kez yönetimden talepte bulunabilirsin. Yani yılda en fazla 2 pilot takım ile anlaşabilirsin.
pilot takım isterken seçenek sunuyor yönetim onların anlamlarını söylermisiniz..
saol kardes
Juventus la Milan arasındada bi anlaşma var oyuncu yollayamıyosun milandan juve ye veya juventus dan milana
Süper paylaşım tşkler.
Çok teşekkürler de biz kendi istediğimiz kulübü öneremiyormuyz başkana ?
3-4 seçenek geliyor öyle istediğini seçiyorsn
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.