Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

31 47.69%
  • Beraber

10 15.38%
  • Galatasaray

24 36.92%
Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
391 ile 420 arası toplam 451 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Cok ugrastım yapamadım. Kac sene edıyor.
    98/99 sezonunun ikinci yarisinda en son GS kazanmis ise:
    99/00 sezonu
    00/01 sezonu
    01/02 sezonu
    02/03 sezonu
    03/04 sezonu
    04/05 sezonu
    05/06 sezonu
    06/07 sezonu

eder kac sezon? 8...

99/00 sezonunun ilk yarisinda en son GS kazanmis ise:
    00/01 sezonu
    01/02 sezonu
    02/03 sezonu
    03/04 sezonu
    04/05 sezonu
    05/06 sezonu
    06/07 sezonu

eder kac sezon? 7...

Simdi yapabildin mi parmak hesabini?

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    Sanırım saatlerdir burda söylediklerinizi ağzınıza tıktı ua
    af buyur

orda elemanın biri yazmış bir başlığın içine arkadaşın biride buraya aktarmış ha olmayacak mı alası olacak ama bu işler yazmakla çizmekle olmaz, o başlıkta kilit yer yakında zaten..
    Quote Originally Posted by uaburak89
    Msn imde ki ultrAslan üyeleri dağıtıo .. Resmi sitede çıkmamış baktım ... Siteye dikkat ediolar .. Çünkü polis le başları derde girmiş .. Vali ye falan laf attıkları için ...
    böyle birşey olacağını sanmıyorsun herhalde resmi sitede birde
    o alıntı yaptığın yazıyı yakında kilitli bir halde göreceksin şimdiden söyleyeyim sana

bireysel bi yazıdır fakat diğer forum üyelerinde destek görmüştür nedeni ise gayet belli k.köyde bizimkiler münferit geliyor cefa çekiyor vatandaş polis kordonu eşliğinde toplu geliyor elini kolunu sallaya sallaya..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Walla ben sadece alıntı yaptım .. Forum kurallarına aykırı mı deil mi bilmiorum yazının içeriği ... Yanlış bişey yaptıysam özür dilerim Resmi sitede bu dediğim olay gerçekleşmiş ... Site sahibi + Alpaslan Dikmen +mod lar hakkında soruşturma başlatılmış .. Bunu forumda yazan kişi Alpaslan Dikmenin ta kendisidir ....

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    Tam üstüne bastın benim babam Fenerli Ben Galatasaraylıyım .. Ben bu yazdıklarıma katılıyorum mu dedim de sen bana al işte bi tane daha diosun .. Lütfen okuduklarına dikkat et..
    özürdilerim kardeş.alt tarafta yazdıklarını görmedim.ama ortam cok gergin.dediğim gibi hayat devam ediyor..bu bizim milletin insanları maç seğretmeyi öğrenemeyecek.bi fenerli olarak cok üzüldüm mondragona.yani adamın allah korusun bi tarafına isabet etse çok kötü.adama peşpeşe su şişesi atiolar.adam aldırmamaya devam ediyor.tekrar ediyorum ben fenerliyim ama böle şeyler cok yanlış bunları yapanlarda cezalandırılsın.stada sokmasınlar.gerekirse seyircisiz maç cezası versinler.böle aptalları stadlarda barındırmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Walla ben sadece alıntı yaptım .. Forum kurallarına aykırı mı deil mi bilmiorum yazının içeriği ... Yanlış bişey yaptıysam özür dilerim Resmi sitede bu dediğim olay gerçekleşmiş ... Site sahibi + Alpaslan Dikmen +mod lar hakkında soruşturma başlatılmış .. Bunu forumda yazan kişi Alpaslan Dikmenin ta kendisidir ....
    şaka yapıyorsun di mi
    yok aynı siteye bende üyeyimde hiçte öyle gözükmüyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by jacke View Post
    özürdilerim kardeş.alt tarafta yazdıklarını görmedim.ama ortam cok gergin.dediğim gibi hayat devam ediyor..bu bizim milletin insanları maç seğretmeyi öğrenemeyecek.bi fenerli olarak cok üzüldüm mondragona.yani adamın allah korusun bi tarafına isabet etse çok kötü.adama peşpeşe su şişesi atiolar.adam aldırmamaya devam ediyor.tekrar ediyorum ben fenerliyim ama böle şeyler cok yanlış bunları yapanlarda cezalandırılsın.stada sokmasınlar.gerekirse seyircisiz maç cezası versinler.böle aptalları stadlarda barındırmamak lazım.
    Sorun diil .. Herkes gergin ama böle olmaması gerekio aslında .. İnsanlar istedikleri takımları tutmakta özgür bu öfke nie anlamıorum.. Acaba bizim torunlarımız hoşgörülü ortamlarda maç seyredebilecek mi ...

Saatlerdir burda fair play dersi vermiyormusunuz bize saatlerdir bizim taraftarımızı eleştirmiyormusunuz??
    yok siz okuyamıyosunuz.. biz ne dedik siz değilmiydiniz stadımızda küfür yok diyen siz değil miydiniz en iyi ve centilmen taraftar bizde diyen siz değilmiydiniz bizim maçlarda olay çıkmaz diyen? işte biz bunları eleştiriyoruz yücel bişey demişti onu tekrar ediyim. Ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün kendinle çelişme olay budur. biz asla iddia etmedik bizim stadımızda küfür yok diye ama en azından iddia edipte uygulamamazlık etmedik

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yazının alt tarafını görmeyince ben de sen yazdın sandım. Cevap vermedim kusura bakma. Eğer böyle birşey varsa yazık yani. Bu adamları içimizden temizlememiz lazım. Böyle taraftarlık olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    şaka yapıyorsun di mi
    yok aynı siteye bende üyeyimde hiçte öyle gözükmüyor..

Bu yazdıklarım çok yeni bişey deil çünkü ... baya oluo fakat sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer .. Ben araştırıcam link bulunca sana özel msj dan atarım ...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Bu yazdıklarım çok yeni bişey deil çünkü ... baya oluo fakat sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer .. Ben araştırıcam link bulunca sana özel msj dan atarım ...
    hayır ben soruşturma olaylarını biliyorum hatta hangi mevzulardan dolayı olduğunuda sadece bu yazıyı kimin yazdığı konusunu demiştim..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    yok siz okuyamıyosunuz.. biz ne dedik siz değilmiydiniz stadımızda küfür yok diyen siz değil miydiniz en iyi ve centilmen taraftar bizde diyen siz değilmiydiniz bizim maçlarda olay çıkmaz diyen? işte biz bunları eleştiriyoruz yücel bişey demişti onu tekrar ediyim. Ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün kendinle çelişme olay budur. biz asla iddia etmedik bizim stadımızda küfür yok diye ama en azından iddia edipte uygulamamazlık etmedik
    Burak uraştırma beni milyon tane idda var..

aslında bu tribün terörü denen şey bizlerin sorunumu?yada bunları sahaya atanların sorunumu?problem aslında ne onlarda ne bende nede sizde..en büyük sorun tribün konusunda yasaların olmaması.bu akşam stadyum programında belirttiler.bunu kaç defa başvurulmuş hep kapıdan dönmüş.ingilizler tel örgüsüz ve o kadar sahaya yakın olmasına rağmen neden kimse girmeden nasıl maç seğredior..tamamen kurallardan.cünkü siciline işliyor.acaba merak ediyorum kaç kişinin daha zarar görmesi gerekiyor bu yasaların ortaya konması için?yada illaki birini kurban mı vermemiz gerekir?ama olmadı yapamıyoruz yapmadık..Unutmayınki bu dünya herkes ölüp gitçek.ve yalnız insanlık kalicak.lütfen bunların bilincine varalım..saygılar herkese iyi akşamlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    hayır ben soruşturma olaylarını biliyorum hatta hangi mevzulardan dolayı olduğunuda sadece bu yazıyı kimin yazdığı konusunu demiştim..
    Kardeş linki buldum walla direk ultrAslan resmi site deil bi başka site şimdi ismini vermeyeyim reklam olmasın Altında Alpaslan Dikmen yazıodu .. Belki yanlış geçirmişlerdir bilemicem .. Nese ya konu dağılmasın önemsiz bi detay sonuçta

uğraşsana araştır getir

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    uğraşsana araştır getir
    olur 28 sayfadan onları seçip koyuyum buraya. sen bak onlara zaten görürsün.

Nesil
    2003

Yanlisi gorunca yanlis diyebilmek lazim.

FB taraftari kufur etti mi? Etti. Bu yanlis mi? Yanlis... Aksini soylemek, veya baskalari da yapiyor demek, yanlis'i dogru yapmaz.

Rica ediyorum, yanlisi gorunca renge bakmadin yanlis diyebilin.

Ornegin bu gun macta Ayhan macta topa dogru giderken arkasindan laflar eden Aurelio ve yanilmiyorsam Edu'ya donup ingilizce "Kapa Ceneni" dedi. Buna karsilik Aurelio ve yanindaki konusmaya devam edince, Ayhan ingilizce "s***** git" diye kufur etti (iki sozu de dudaklarindan okudum) ve karsiliginda cok gereksiz bir sari kart gordu. Her ne kadar Alex'in kendisini yere atarak oynamasi antipatik ve yanlis ise, Ayhan'in da bunlari yapmasi antipatik ve yanlis.

Bir takimin taraftariysaniz, bu takimin taraftari olmak yanlisa dogru demenize neden olmamali. Ayhan'in yaptiginin hic bir aciklamasi yok. Aurelio ve diger oyuncu tahrik mi etmis. Tahrik olmasin o zaman Ayhan veya Galatasaray yerine tahrik olmayacak oyuncu alsin ve sorunu halletsin.

Bir takimin sempatizani veya taraftari olmak, o takimin futbolcusunun, yonetimin ve diger taraftarlarinin hareketlerini onaylamak zorunlulugu getirmez...

Nesil
    2006
    Yer
    republic of fenerbahçe

yine kadıköy galip yine fener bence fener ilk yarı çok iyi bir futbol ortaya koydu ve maçı ilk yarı bitirdi. ikinci yarı bazı taraftarların kötü hareketleri bence galatasarayları değil fenerlileri etkiledi. ikinci yarı konsantrasyonu bozulan ve celta vigo maçının yorgunu olan fenerli futbolcuların formu düştü ve galatasaray şişirme ataklar bulmaya başladı ama yinede çok tehlikeli posizyonları yoktu. güzel maç oldu. bazı tatsızlıklar oldu ama türkiyede olan şeyler bunlar sadece bize yıkılmaya çalışılıyor. yinede her keze aynı uygulamalar yapılacaksa fenerede ceza versinler ama herkeze aynı muamele yapılsın.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

galatasaraylı arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.
    Derbiye yakışan heyecan dolu bir maç oldu. İlk yarı özellikle golleri bulduktan sonra inanılmaz bir hırsla oynamaya başladık daha iyi organize olsaydık ilk yarıda maç kopabilirdi ama olmadı.

İkinci yarının başında atılan ses bombası yabancı maddeler ve ilk yarının sonunda ki tartışmalar galatasaraylı oyuncuları motive etti kadıköy psikolojisinden kurtuldular ve ikinci yarı çok etkili oynadılar. Bu dakkalarda takımın yorgunluğu ortaya çıktı ve fizik kondisyonumuz düştü oyuncu değişikliği yapar diye bekledim ama yedekte pek bir alternatif yoktu. Volkan önemli kurtarışlar yaptı. Son 15 dakika gs'ninde baskısı azalınca fenerbahçe top yapmaya başladı top bizde daha çok kaldı ve kadıköyde bir kez daha kazandık.

Şu bir gerçek galatasary'ın Fener'e şansı tutmuyor bu bir kez daha bu maçta çok açık bir şekilde görülür garip ama gerçek

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Belki bi ceza alabiliriz.Yani maçtaydım ve alırsak haksız diyemem.Derbi maçlarda her zaman küfür olmuştur olacaktırda.Bu yanlış birşey ama yinede buna kimse engel olamaz.Maç çok güzeldi atmosfer inanılmazdı.Arda ilk sahaya çıktığında antreman bile yapamadığını gözlemledim
    dediğim gibi atmosfer türkiyede başka hiç bi stadda ve taraftarda olmayan bi atmosferdi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

dengede başlayan maçta ümit karanın 2 metreden kaleye gönderemediği maçla hareket kazandı.geri düştüğü maçlarda maç kazanamayan galatasaray için ümit karanın pozisyonu dönüm noktası oldu.arkasından yenilen gol ise beklenen sonun başlangıcı oldu.her iki golde de fbnin sahip olduğu şansın yarısı galatasarayda olsa şimdi farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

ikinci yarı gerets doğru hamleleri yapmasına rağmen galatasaray net pozisyon bulmakta zorlandı.gol ve necatinin kafası bir de karanın dar açıda volkanla karşı karşıya kaldığı pozisyon dışında pozisyon bulamadık.aslında bir derbi maçında bu kadar pozisyon bulmuş olmak ta çoğu zaman yeterli olabilir ama bu akşam gerçekten galatasaray oldukça şansızdı.zaten songun hastalanmasıyla bir zincir halinde sıralandı bu akşam tüm şanssızlıklar."ezeli şanssızlıklarımız" cihan ve tomas ise yine herzamanki müthiş performanslarından birini daha sergileyerek yüzümüzü kara çıkarmadılar.

artık bu yenilgiyle beraber bazı değişikliklerin de gelmesi gerekiyor.bu hafta gazetelerde de çıkan haberlere göre geretsin ipinin çekildiği oldukça açık.yerine gelecek antrenörün geretsten daha iyi olacağının garantisi olmadığından ve efsane başkanımız canaydının cebinde akrep olmasından dolayı gerets hakkında henüz kesin karar verebilmiş değilim.ama bu takıma acilen takviye şart.

küfür ve taraftar olaylarındaki tablo için ise nihat özdemirin 1 hafta arayla yaptığı açıklamalar göz atmakta fayda var.geçen hafta zicoya trabzonda atılan yabancı cisimler için demediğini bırakmayan sayın özdemir bugün maçtan sonra yaptığı açıklamada geretse yapılanları ağzına bile almadı. üstüne birde "bugün taraftarımız muhteşemdi" gibisinden ultra-absürd bir cümle kurarak bize türkiye futbol yöneticiliğinin ve stadlardaki küfür-şiddet mevzularının ne durumda olduğunu kanıtlamıştır.galatasaraylının ne anası kaldı ne bacısı bu mudur yani muhteşem taraftar?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    küfür ve taraftar olaylarındaki tablo için ise nihat özdemirin 1 hafta arayla yaptığı açıklamalar göz atmakta fayda var.geçen hafta zicoya trabzonda atılan yabancı cisimler için demediğini bırakmayan sayın özdemir bugün maçtan sonra yaptığı açıklamada geretse yapılanları ağzına bile almadı. üstüne birde "bugün taraftarımız muhteşemdi" gibisinden ultra-absürd bir cümle kurarak bize türkiye futbol yöneticiliğinin ve stadlardaki küfür-şiddet mevzularının ne durumda olduğunu kanıtlamıştır.galatasaraylının ne anası kaldı ne bacısı bu mudur yani muhteşem taraftar?
    Çok haklısın ben yöneticilerimizin yaptığı hiç bir açıklamayı yerinde bulmuyorum zaten onlar o sahaya yabancı madde atanlardan daha da fanatik bence sadece bizde değil her takım yöneticisi böyle zaten.

Taraftarın bu maçtaki harketlerini de biraz normal karşıladım aslında daha da fazlasını bekliyordum geçen hafta boyunca bir sürü olaylar yaşandı fb taraftarı hafta içinde çok fazla gerildi bunlar yetmedi maçın başında ısınmaya çıkan sabri taraftarı daha da gerdi Allahtan taraftarlar arasında bir şey yaşanmadı gerçi arada ağ olmasaydı orda da olaylar kopucakmış neyseki olmadı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Çok haklısın ben yöneticilerimizin yaptığı hiç bir açıklamayı yerinde bulmuyorum zaten onlar o sahaya yabancı madde atanlardan daha da fanatik bence sadece bizde değil her takım yöneticisi böyle zaten.
    evet benim de gelmek istediğim nokta bu zaten.türkiyede yöneticilikten anlayan bir tek insan yok.popülist tavırlarla taraftarlara hoş görünmeyi "yöneticilik" zannediyorlar.bugün gerçek anlamda tüm takımlar kayıtsız şartsız küfüre ve şiddete karşı önlem almayı kabul etseler mondragonun kafasında patlayan şişeleri değil oynanan maçı konuşuyor olurduk.ama biz daha çok "ebelemeç" oynuyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

fenerli olup da olaylara objektif bakan en fazla 4 bilemedin 5 üye var...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    galatasaraylılarda o sayı çok daha az malesef
    ben varım abi yetmez mi=)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

galatasaray diğer maçlarda olduğu gibi pozisyon sıkıntısı ve son vuruş eksikliği yaşadı ... yoksa topa ve oyuna hakim olma (ilk 10 dak. hariç) galatasaraya aitti ... pozisyon zenginliği de buna dahil ... ama güzel oyun veya pozisyon zenginliği puan kazandırmıyo ... puan aldıkları için f.bli arkadaşları kutluyorum ... seyircilerin 2-0 lık galibiyetin üstüne bu hareketleri yapmasına anlam veremedim ... bu hareketlere bakarak bugün seyircimiz çok süperdi yorumunu yapan nihat özdemir i hiç anlayamadım ... ama bugün maçın kaderini etkileyecek kararlar veren s.dereli yi anladım neyse ben bi galatasaraylı olarak aradaki 7 puanlık farka üzülüyorum sadece bence kapanması da hiç zor olmuyacak ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ilk yarı:gs li ümit yakaladğı pozisyona kafa vursaydı maçın rengi değşirdi. fb bu yarıda özellikle gollerri bulduğu dakiklarda çok iyi oynadı bu maç tarihi farkla bitebilirdi
    ikinci yarı:gs bu yarı daha iyi oynayan taraftı niytekim golde geldi ama beraberlikte sağlanabilirdi
    sonuç:fb kazandı tebrik ediyorum.gerets in tek hatası maça sabri ile başlamamsıydı.sabri derbilerde iyi oynar.zico da bir hata görmedim istediğini ladı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Iyı oynadık ama malesf olmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by perpetua View Post