Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

31 47.69%
  • Beraber

10 15.38%
  • Galatasaray

24 36.92%
Sayfa 14 / 14 İlkİlk ... 4121314
391 ile 420 arası toplam 451 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Derbiye yakismayan futbol, FB nin yaninda olan sans ve FB galibiyeti.
    Mutlumuyum?

EVET

Derbinin şifresi: Basit gol, şans ve yürek

Klasik bir derbi maçı oldu. Hem de en klasiğinden. Fenerbahçe erken iki gol buldu. Taraftarları fark istedi. Galatasaray toparladı ve maçın daha büyük kısmını iyi oynadı. Hakemler en kritik dakikalarda yürekli düdükler çalamadı...

[email protected]

Galatasaraylılar maç sabahına inanılmaz kötü bir haberle başladı. Şu maçta kim oynamasa en kötüsü olur diye sorsanız 100 kişinin 90'ı Song der ve öyle oldu. Song oynamadı. Hem de yapılan açıklamada kendi kampında yapılan yemekten zehirlendiği söylendi. Nasıl oluyorsa…

Gerets, defanstaki tercihini Tolga yerine tecrübeli Emre Aşık’tan yana kullandı. Neyse ki korkulduğundan daha az hata yaptı Galatasaray defansı. Ama klasik hastalığı engelleyemedi. Arka arkaya yenen iki basit gol. Yarım saat bitmeden iki farklı dezavantaj. Tabi burada Ergün’e çarpıp yön değiştiren ve gol olan şuttaki şanssızlık da cabası. Atağa çıkarken Ayhan’ı kaptırdığı top da faul mu değil mi, ama ne olursa olsun orada kaptırmayacaksın.

Maçtan önce en önemli iki adam olarak Hasan ve Arda gözüküyordu. Ama Hasan neredeyse hiçbir etkinlik gösteremedi ve devre arasında yerini Sabri’ye bıraktı. Arda da çabalamasına rağmen, çok etkili olamadı. Bir diğer hayal kırıklığı da Saşa İliç’ti. Deplasmanda oynanan bir maçta yapacağı toplarla takımını rahatlatması gereken İliç ne top yapabildi ne de en ufak bir varlık gösterdi. O da Necati ile değişti ilk yarı sonunda.

İkinci yarı bastırdı Galatasaray. Rakibin sahasına oyunu yıktı. Golü de erken bir zamanda buldu. Ama kalan 35 dakikada baskısını arttıramadı. Rakibini sahasına hapsetmesine rağmen, birkaç pozisyon dışında beraberliğe gidebilecek şansları yakalayamadı. Ve maçın genelinde kötü oynamamasına rağmen, yine boynu bükük ayrıldı Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndan.

Hakem Selçuk Dereli maçın genelindeki basit kararlarda iyi gözükmesine rağmen asıl yürek gerektiren ve kilit pozisyonlarda düdüğünü çalamadı. Biraz daha cesur ve yürekli hakem maçı yönetseydi, dün gece en az bir kırmızı kart bir de penaltı izlerdik.

bence maçı en iyi anaiz eden yazı ...

2-1 yenildik ama ilk yarıda golü yediğimiz 24. dakikaya kadar ve ikinci yarının tamamında FB ye futbol nasıl oynanır diye ders verdik adeta. Özellikle ikinci yarıda FB oyundan iyice düştü (yoğun maç maratonundan oluşan yorgunluktan dolayı diye düşünüyorum.) Gene bitirici vuruşları yapamadık ve sonucunada katlandık. maç ben gs li ve 2 fb li arkadaşla izliyordum. Bizim oyuncuların beceriksizliği ve Volkan ın başarılı oyunu,şansın bizim yanımızda olmaması 3 puanı kaybetme4mize sebep oldu....

Nesil
    2006

Aslinda dün taraftarın yaptıkları büyütülevcek bir davranış değil. Çünkü Boca ve River maçlarını eğer izlerseniz 90 dk tamamlanmadan maçlar bitiyor. Biz gene küfür ederek bu işi bitiriyoruz.

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Aslinda dün taraftarın yaptıkları büyütülevcek bir davranış değil. Çünkü Boca ve River maçlarını eğer izlerseniz 90 dk tamamlanmadan maçlar bitiyor. Biz gene küfür ederek bu işi bitiriyoruz.
    1. sadece küfür yoktu ... (gerets in kafası yarıldı, ses bombaları, atılan yabancı maddeler)
    2.arjintinde yapılan şeyler burda yapılanları doğru göstermez...
    3.Ben alisamiyen de hiç bir maçta hiç bir fb linin kafasının yarıldığını görmedim ... daha öncede eser hocanın kafası yarılmıştı (kadıköy de) ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by paco View Post
    1. sadece küfür yoktu ... (gerets in kafası yarıldı, ses bombaları, atılan yabancı maddeler)
    2.arjintinde yapılan şeyler burda yapılanları doğru göstermez...
    3.Ben alisamiyen de hiç bir maçta hiç bir fb linin kafasının yarıldığını görmedim ... daha öncede eser hocanın kafası yarılmıştı (kadıköy de) ...
    O atan kişinin isabetçiliğine bakar.Gslilerde attı ama tutturamamışlar
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    O atan kişinin isabetçiliğine bakar.Gslilerde attı ama tutturamamışlar

ewet siz gerçekten çok iyi atıyosunuz ....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by paco View Post
    ewet siz gerçekten çok iyi atıyosunuz ....
    Teveccühün
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla benım aklıma ORDUSPOR geldı orduspor kucuk takım oldugu ıcın federasyon haksız bıcımde 6 mac vermıstı

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Son yıllarda seyrettiğim en kötü futbol oynanan derbi idi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Fenerbahçemizin Galatasaray ile yaptığı karşılaşmanın ardından misafir seyircilerin bulunduğu tribünde maddi hasar meydana geldiği açıklandı. Stat müdürlüğünden yapılan açıklamada, misafir tribünde bulunan koltuklar, büfe ve tuvaletlerde maddi hasar tespit edildiğini, hasarın meydana geldiği yerlerde yapılan incelemeler doğrultusunda hazırlanan rapor ve görüntülerin gerek federasyona gerekse Galatasaray Spor Kulübü’ne gönderildiği ifade edilmiştir.

Bunlarda gs taraftarlarından

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Fenerbahçemizin Galatasaray ile yaptığı karşılaşmanın ardından misafir seyircilerin bulunduğu tribünde maddi hasar meydana geldiği açıklandı. Stat müdürlüğünden yapılan açıklamada, misafir tribünde bulunan koltuklar, büfe ve tuvaletlerde maddi hasar tespit edildiğini, hasarın meydana geldiği yerlerde yapılan incelemeler doğrultusunda hazırlanan rapor ve görüntülerin gerek federasyona gerekse Galatasaray Spor Kulübü’ne gönderildiği ifade edilmiştir.

Bunlarda gs taraftarlarından

Off off bu millet adam olmaz ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

vahşilik...

33. haftaya kadar biz şampiyonluğu garantileriz, o maçın önemi kalmaz pek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    33. haftaya kadar biz şampiyonluğu garantileriz, o maçın önemi kalmaz pek
    Bence bu kadar emin olma geçen sene de böle diodu bi çok insan .. Sene sonunda noldu 33 avans 34 te biter ... Futbol bu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

Allahını seven ilic'i şu takımdan uzaklastırsın.

Nesil
    2006

Cem Yılmaz ne demiş Eğitim Şart! Gerçekten şart. Stada Torpil atan tuvaletleri kıran kişilerin eğitimli olması imkansızdır. İşte buda bunu gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

biber gazının etkisidir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nası becermişler helal olsun gs taraftarlarına çok ilginç resimler ben 40 gün uğraşsam yapamam

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    Bari avatarlarınızı değıştirin 6S liler
    Burak lütfen..

Bu saatten %90 Fenerbahçe farka gider, %10 Galatasaray, Liverpool maçındaki gibi maçı çevirmeye oynar.

Cihan, Tomas, Emre, Ergün 4'lüsü ile malesef anca bu kadar oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

uaburak89 Febe degil FENERBAHCE.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    Yemin Olsunki ; Kadıkoyde Yapılanlar KARSILIKSIZ KALMAYACAK..
    Yemin Olsunki ; GeretS'in alnı yarıldı zico'nunda alnı yarılacak..
    Yemin Olsunki ; Ali Sami Yen'de herşey farklı olucak..
    Yemin Olsunki ; Taç-Korner-Aut vs. atışı ile oyuna başlayamayacaksınız...
    Yemin Olsunki ; Her türlü pislik 33.haftada yapılacak..
    Yemin Olsunki ; 2250 Fbli Ordan Çıkamayacak..
    Yemin Olsunki ; Bu maçın intikamı alınacak..
    Yemin Olsunki ; KADIKOYDEKİLER UNUTULMAYACAK !!
    Yemin Olsunki ; Bir daha Cehenneme Gelmek İstemeyeceksiniz..
    Yemin Olsunki ; Dünya Cehennemi Tanıyacak..
    Yemin Olsunki ; Ettiğimiz Küfürlerden Dolayı 1 Hafta Kendinize Gelemeyeceksiniz..
    Yemin Olsunki ; Attığımız Yabancı Maddelerden Maç oynanmayacak..Atış Yapamayacaksınız
    Yemin Olsunki ; 33.Haftada FAIR-PLAY denen sey unutulacak
    Yemin Olsunki ; Çektiğimiz tüm çilelerin 10 katı ÇEKTİRİLECEK..
    Yemin Olsunki ; İNTİKAMIMIZ ÇOK KÖTÜ OLUCAK
    Yemin Olsunki ; Duymadıgınız Kufur KALMAYACAK
    Yemin Olsunki ; Yaptıklarınızdan Daha Kötü Karşılanacaksınız
    Yemin Olsunki ; 33.Haftada HAYAT DURACAK !

ultrAslan hazırlamış bunu eklemeye dvm ediolar ... 33. hafta umarım kötü bişeyler olmaz .. Maç mı savaş mı anlamadım ...

Küfürlüler de vardı ben çıkardım
    al işte bitane daha...ya burda maçla ilgili yorumlar yapın.burası taraftar sitesi değil.....ne bu yeminler olsun yok asacaz kesecez kimsiniz töbe aşa allahmısınız siz?adam öldürmek gebertmekmi futbol??ben fenerliyim ama o yapılanların kayıtsız şartsız cezalandırılmasını istiyorum.bugün belki babanız fenerli siz cimbomlusunuz belki siz fenerlisiniz en yakın arkadaşınız cimbomlu..kim bilebilir.hayat devam ediyor böle şeylerle gaza gelmeyin...

Quote Originally Posted by jacke View Post
    al işte bitane daha...ya burda maçla ilgili yorumlar yapın.burası taraftar sitesi değil.....ne bu yeminler olsun yok asacaz kesecez kimsiniz töbe aşa allahmısınız siz?adam öldürmek gebertmekmi futbol??ben fenerliyim ama o yapılanların kayıtsız şartsız cezalandırılmasını istiyorum.bugün belki babanız fenerli siz cimbomlusunuz belki siz fenerlisiniz en yakın arkadaşınız cimbomlu..kim bilebilir.hayat devam ediyor böle şeylerle gaza gelmeyin...
    Sadece Saha içinde Kalırsa o Savaş No Problem

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tam üstüne bastın benim babam Fenerli Ben Galatasaraylıyım .. Ben bu yazdıklarıma katılıyorum mu dedim de sen bana al işte bi tane daha diosun .. Lütfen okuduklarına dikkat et..

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    Tam üstüne bastın benim babam Fenerli Ben Galatasaraylıyım .. Ben bu yazdıklarıma katılıyorum mu dedim de sen bana al işte bi tane daha diosun .. Lütfen okuduklarına dikkat et..
    özürdilerim kardeş.alt tarafta yazdıklarını görmedim.ama ortam cok gergin.dediğim gibi hayat devam ediyor..bu bizim milletin insanları maç seğretmeyi öğrenemeyecek.bi fenerli olarak cok üzüldüm mondragona.yani adamın allah korusun bi tarafına isabet etse çok kötü.adama peşpeşe su şişesi atiolar.adam aldırmamaya devam ediyor.tekrar ediyorum ben fenerliyim ama böle şeyler cok yanlış bunları yapanlarda cezalandırılsın.stada sokmasınlar.gerekirse seyircisiz maç cezası versinler.böle aptalları stadlarda barındırmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

özürdilerim kardeş.alt tarafta yazdıklarını görmedim.ama ortam cok gergin.dediğim gibi hayat devam ediyor..bu bizim milletin insanları maç seğretmeyi öğrenemeyecek.bi fenerli olarak cok üzüldüm mondragona.yani adamın allah korusun bi tarafına isabet etse çok kötü.adama peşpeşe su şişesi atiolar.adam aldırmamaya devam ediyor.tekrar ediyorum ben fenerliyim ama böle şeyler cok yanlış bunları yapanlarda cezalandırılsın.stada sokmasınlar.gerekirse seyircisiz maç cezası versinler.böle aptalları stadlarda barındırmamak lazım.
    Sorun diil .. Herkes gergin ama böle olmaması gerekio aslında .. İnsanlar istedikleri takımları tutmakta özgür bu öfke nie anlamıorum.. Acaba bizim torunlarımız hoşgörülü ortamlarda maç seyredebilecek mi ...

aslında bu tribün terörü denen şey bizlerin sorunumu?yada bunları sahaya atanların sorunumu?problem aslında ne onlarda ne bende nede sizde..en büyük sorun tribün konusunda yasaların olmaması.bu akşam stadyum programında belirttiler.bunu kaç defa başvurulmuş hep kapıdan dönmüş.ingilizler tel örgüsüz ve o kadar sahaya yakın olmasına rağmen neden kimse girmeden nasıl maç seğredior..tamamen kurallardan.cünkü siciline işliyor.acaba merak ediyorum kaç kişinin daha zarar görmesi gerekiyor bu yasaların ortaya konması için?yada illaki birini kurban mı vermemiz gerekir?ama olmadı yapamıyoruz yapmadık..Unutmayınki bu dünya herkes ölüp gitçek.ve yalnız insanlık kalicak.lütfen bunların bilincine varalım..saygılar herkese iyi akşamlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    Maç boyunca adilik yapanlar taraftar değildir..
    Susamsını bilmelidir...
    Sabri'de yapcağını yapmış...
    Ayrıca nerde tartışacağım beni ilgilendirir arkadaşım...
    Az önceki mesajın içindi bu...
    Sabriye gelince yapacagını yapmıs oluyor.
    Nyse bugün bitti herkese iyi geceler yarın cevap yazarım yazılanlara.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by "ADANALI" View Post
    Her sami yen'in bi Kadıköy'ü var kafalarını yormasınlar 33. haftada gelecek....
    İi de bu ne kadar daha dvm edicek Tuttuğun takım yeniliyorsa bu senin takımından kaynaklıdır ... Rakip takımın seyircisi yüzünden deil .. Ayrıca Antalya - Galatasaray maçında ben stada bozuk para sokamazken, birileri nasıl oluyorda bu maça ses bombası sokabilior

Sayfa 14 / 14 İlkİlk ... 4121314

Mesaj Yetkileri