Sayfa 14 / 20 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hakan Balta, Aslan yolunda

Vestel, Hakan Balta için Özgürcan ile Ferhat?ın ardından Oğuz Sabankay?ı da kiralık olarak istedi. 3 genç yıldız artı para talebine Eric Gerets?in de onay vermesi halinde transfer gerçekleşecek...

Her an bitebilir

Galatasaray, her an Vestel Manisasporlu Hakan Kadir Balta?yı renklerine bağlayabilir. Ege kulübünün yöneticileriyle sık sık bir araya gelen Sarı-Kırmızılılar, genç solbekin transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Daha önce Özgürcan ile Ferhat?ı kiralık olarak gönderip, üstüne para vermeyi teklif eden Galatasaray Yönetimi?ne olumsuz yanıt veren Siyah-Beyazlılar, 2 genç dışında Oğuz Sabankay?ın da kiralanması ve para miktarının artırılması halinde anlaşabileceklerini bildirdi.

Top artık hocada

Yönetime sunduğu ilk raporda gençlerin kiraya verilmesini isteyen, daha sonra ise bu konuda geri adım atan teknik direktör Eric Gerets?in onayı, transfere son noktayı koyacak. Özellikle Ferhat?ı ligin ikinci yarısında kullanmayı planlayan Belçikalı hoca, orta sahanın formsuzluğu halinde Oğuz?u sahaya sürmeyi düşünüyordu. Yöneticilerle yaptığı son zirvede Özgürcan?ın kiralanmasına yeşil ışık yakan Gerets, Hakan Balta hakkındaki kararını önümüzdeki günlerde dile getirecek.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

ya bilmiyorum o yaşında adamı ne yapacaklar gsnin sitesinde wiganlı bi orta saha alacaklarmı onunla ilgili bi haber vardı

yani bizim yönetimi en anlayamiyorum,ferhat hakan baltadan daha iyi bir sol bek ama gerets degerlendirmiyo onu,bide üstüne türkiyenin gelecekteki en iyi forveti ve en iyi oyun kurucusunu kiralik olarak veriyorlar bide para.ben bunlari yazarken kalp krizi geciriyodum valla,bu anadolu kulüpleri iyice abartiyorlar oyuncularini alsinlar oyuncularini baskanlar en müsait yerlerine soksunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaçan balık Gago oldu!

Adnan Sezgin, Real Madrid?in 20.5 milyon Euro?ya Arjantin?in Boca Juniors takımından transfer ettiği ?harika çocuk? Gago?yu ellerinden kaçırdıklarını itiraf etti.
    Sezgin?den itiraf
    Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Real Madrid?in 20.5 milyon Euro?ya Arjantin?in Boca Juniors takımından transfer ettiği ?harika çocuk? Gago?yu ellerinden kaçırdıklarını itiraf etti. Sezon başında Tangocu için Boca?lı yöneticilerle görüştüklerini anlatan Sezgin, kendilerinden 11 milyon Dolar istendiğini, fiyat indirme çabaları sonucunda bonservis bedelini 10 milyon Dolar?a düşürdüklerini fakat maddi kaynak sağlanamadığından transferin gerçekleşmediğini söyledi.

İlginç pazarlık
    Madrid ekibi fiyat istediğinde Boca Juniors 27 milyon Euro talep etmişti. Pazarlıklar sonucu taraflar 20.5 milyon Euro?da karar kılarken, en ilginç açıklama efsanevi futbolcu Maradona?dan geldi. Boca Juniors Başkanı?nı ahmaklıkla suçlayan Maradona, ?1 sezon daha bekleseniz Gago?yu 50 milyon Euro?ya satardınız? açıklamasını yaptı. Cim Bom?un 10 milyon Dolar?a almadığı Gago, 1986 doğumlu ve önliberoda görev yapıyor. Arjantinli yıldız her iki ayağını da kullanabiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Maradona 50 m ? demiş ama ben şaşırmadım. çünkü rivayı satarsak bir hayli para gelicek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

"Ayrılmayı düşünmüyorum"
    Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Carrusca, dedikodulara son noktayı koydu ve ayrılmayacağını söyledi.

Sarı- Kırmızılılar Antalya kampını tüm hızıyla sürdürürken, gündemde transfer haberleri ilk sırada. Özellikle de teknik direktör Eric Gerets'in kadroda düşünmediği ve forma şansı vermediği Carrusca'nın takımda kalıp kalmayacağı papatya falına dönmüştü. Ne var ki genç yıldız, kampa katılarak kalma niyetini gösterdiğini söyledi ve devam etti: ?Hakkımda yapılan transfer haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Çok şey yazıldı ve çizildi. Ancak ben burada mutluyum ve kendimi ispat edeceğime inanıyorum. İlk yarıda zaman zaman forma şansı bulduğum doğrudur. Ancak çok kaliteli bir kadro içinde bunun doğal olduğunu düşünüyorum. G.Saray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem olsaydı, burada olmazdım."

Genç yetenek, ikinci yarıda bambaşka bir Carrusca izlettirmek istediğini ifade ederek, iddialı mesajlar verdi. G.Saray'daki yerini çok çalışarak sağlamlaştıracağını söyleyen Carrusca, şöyle devam etti: "Galatasaray'la 5 yıllık bir mukavele imzaladım. Öncelikli hedefim kendimi bu forma altında kabul ettirmek. Çünkü G.Saray her zaman göz önünde olan bir kulüp. Arda gibi çok kaliteli bir oyuncuyu kesmek kolay değil. Ancak ben Arjantin'de oynarken, genelde sol kanat yerine ileri ikilinin arkasında görev yapardım. Bu yüzden benim sadece sol bölgede oynayacağım diye birşey yok. Devre arası kampını en iyi şekilde geçirip G.Saray'daki yerimi sağlamlaştırmak istiyorum."

Carrusca kendisine gelen teklifleri hiçbir zaman değerlendirmeyi düşünmediğini kaydederken, şunları söyledi: "Kiralık olarak kesinlikle gitmeyi kabul etmem. Önümdeki 5-6 aylık periyottan sonra zaman neyi gösterir onu bilemem. Ancak devre arasında ayrılmak doğru olmaz."

Sakatlıklardan da yakınan Carrusca, "İlk yarıda da şanssız sakatlıklar yaşadım. İkinci yarı hazırlıklarına başlarken de yine takımla birlikte olamıyorum. Bunları bir an önce atlatmak istiyorum. İlk geldiğim futbol topuna bile alışmakta çok büyük zorluk çekmiştim. Ancak Türkiye'ye ve de İstanbul'a alıştım. Futbol anlayışı olarak Türkiye liginin üst düzey bir arena olduğunu düşünüyorum. Özellikle burada oynanan futbol daha hızlı. Ayrıca teknikten ziyade fiziğe dayalı bir oyun yapısı var? şeklinde yakındı.

Haber: Nevzat Dindar / Cumhuriyet

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Chelo son noktayı koymuş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carrusca çok iyi oyuncu ancak Arda'nın arkasında kalıyor 1 yıllığına kiraya verilip sonra Arda'nın yedeği olarak dönüşümlü olarak oynasalardı tam süper olacaktı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Frank Ribbery gibi elimizden ucmazsa tabi.. Carrusca ya mutlak bir cozum bulunmali bence cok iyi bir potansiyele sahip

Carrusca'nın çözümü var. Şuan tüm köşe yazarları bunu söylüyor biz zaten zamanında söylemiştik. Arda'yı orta alanda serbest oyuncu olarak oynatacaksın, Carrusca'yıda kanat adamı olarak koyacaksın.

Acaba hangi maç böyle bir düzen izledik? Hiç bir maçta.. Deneyelim, görelim..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Carrusca'nın çözümü var. Şuan tüm köşe yazarları bunu söylüyor biz zaten zamanında söylemiştik. Arda'yı orta alanda serbest oyuncu olarak oynatacaksın, Carrusca'yıda kanat adamı olarak koyacaksın.

Acaba hangi maç böyle bir düzen izledik? Hiç bir maçta.. Deneyelim, görelim..
    eğer devamlı 2 önliberoyla çıkarsa maçlara tabii ki izleyemeyiz eray... bakalım deneyecek mi bugünkü feyenoord maçında.. ben hiç sanmıyorum gerçi ama... illa 2 önlibero oynatacam diye çok yetenekli futbolcuyu nası kesebiliyor anlamıyorum. bence kendi taktiğine göre adam alacağına kadrodaki adamlara göre taktik belirlese daha iyi olur!

G.Saray'ın yeni sağ beki!

G.Saray Teknik Direktörü Eric Gerets, savunmanın sağ kanadı için aradığı defans oyuncusunu sonunda buldu. Belçikalı çalıştırıcı, Feyenoord ile bugün Efes Cup’ta oynayacakları maçın son provasında yapılan iki antrenman maçında önce stoper, sonra da sağ bekte oynattığı Mehmet Topal’ı, ligin ikinci yarısında defansın sağında oynatacağının sinyalini verdi. Sarı-kırmızılı takımı dört guruba ayıran Gerets, özellikle defans organizasyonları üzerinde durdu. Bu karşılaşmalarda başarılı bir grafik çizen Mehmet Topal, herkesin ilgi odağı oldu.

‘İKİ MEVKİDE DE DENEDİ’
    İki maçta önce stoper, sonra da sağ bekte görev yapan Mehmet Topal, ikinci yarı için forma şansını artırmaya başladı. Antrenmandan sonra Eric Gerets, bu oyuncuyla ilgili olarak Vatan’a yaptığı özel açıklamada, genç yıldızın geleceğinin defansta olduğunu söyledi. Gerets şöyle konuştu: “Mehmet Topal hem defans yapmayı biliyor, hem son derece hızlı, hem de topu çok iyi kullanabiliyor. Sezonun ikinci yarısında ve bundan sonraki futbol hayatında onu sağ bek veya defans oyuncusu olarak görebilirsiniz.

‘KENDİSİ KAZANÇLI ÇIKAR’
    Ben Mehmet Topal’ın, defans organizasyonları için son derece iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum. Eğer pozisyon bilgisini arttırır, defansta oynamayı kafasına iyice yerleştirecek olursa, gelecekte çok başarılı bir defans oyuncusu olarak karşımıza çıkar. Çünkü hem kesici yönü kuvvetli, hem çalışkan, hem de topları oyuna çok olumlu bir şekilde sokabiliyor. Bu özelliklerini değerlendirdiği takdirde, kendisinin daha kazançlı çıkacağına inanıyorum.”

Kaynak : Vatan

Mehmet Topal'ı sağ kanatta oynatması kazançlı olabilir. Sonuçta oraya kimi koyarsan koy hatta beni koy Cihan'dan daha iyi oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

mehet topal demek ya adam gibi mevkisini bilen bir oyuncu alin kardesim ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray yonetimi bilal azizin performansini cok begenmis yonetimin onunla sozlesme imzalamasi bekliyormus cift kale maclarda bilal attigi gollerle yonetimin gozune girmis ustelik sol da bilal alternatif olacagi icin yonetimin carusca yi gondermesi icin hicbir engel kalmadi

kaynak ben

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

sonuç olarak Bilal'i alıyor muyuz almıyor muyuz ?

ünlü düşünür ilker yasin ortalarını beğenmiş demekki neymiş ALIYORMUŞUZ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende maçta bilali beğendim anlaşırsak iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

GURBETCİ OYUNCU BİLAL AZİZ'İN ŞANSSIZLIĞI
    Galatasaray'da denenmek üzere kampa getirilen gurbetçi futbolcu Bilal Aziz, karşılaşmanın 44. dakikasında bir sakatlık yaşadı.

Sarı kırmızılı formayı ilk kez giyen futbolcu, sakatlığın ardından götürüldüğü hastanede MR'ı çekildi ve ayak bileğinde çatlak olduğu tespit edildi

Kaynak: DHA

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    GURBETCİ OYUNCU BİLAL AZİZ'İN ŞANSSIZLIĞI
    Galatasaray'da denenmek üzere kampa getirilen gurbetçi futbolcu Bilal Aziz, karşılaşmanın 44. dakikasında bir sakatlık yaşadı.

Sarı kırmızılı formayı ilk kez giyen futbolcu, sakatlığın ardından götürüldüğü hastanede MR'ı çekildi ve ayak bileğinde çatlak olduğu tespit edildi

Kaynak: DHA
    walla bende begendiydim özellikle ortalarını .Ama uzuldum ya inşallah çok uzun deildir sakatlığı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Büyük ihtimal bilal alındı

bilal i dün bende beğendim ancak galatasarayın sol açığa ihtiyacı yok ki .... orada arda var carrusca var hadi arda sağa geçti diyelim solda carrusca var ... sağ bek veya sol bek olsaydı işimize daha çok yaradı .... özellikle de sağ beke ve inamotonun yerine acil oyuncular bulmamız lazım ....

Oğuz ve Özgürcan Vestel Manisa’da

Sarı kırmızılı takımda forma şansı bulamadıkları için ayrılmak isteyen ve oynayabilecekleri bir takıma gitmek isteyen iki futbolcu konusunda Galatasaray ile Vestel Manisaspor arasında anlaşma sağlandı.

Oğuz ile Özgürcan kiralık olarak Vestel Manisaspor’a verildi. Ferhat ile Aydın’ın durumları ise bugün belli olacak.

Kaynak: Hürriyet

Ikisinin vestele kiralik gitmesi iyi oldu,oguz vestelde banko oynar bence,özgürcan ise forvette yeteri kadar sans bulup galatasaraya daha tecrübeli bir sekilde geri döneceklerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Default Dhorasoo kaçıyor!

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray transferi ağırdan alıyor. Fransa'nın PSG takımından Eylül ayında kovulan 33 ayındaki tecrübeli futbolcu Vikash Dhorasoo için üç İngiltere Premier League ekibinin devreye girdiği belirtildi.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray ve Livorno'nun Dhorasso'nun menajeriyle görüşmesinin ardından şimdi de Hint asıllı Fransız futbolcuya talip olan kulüpler Bolton Wanderers, Portsmouth, Middlesbrough. Özellikle bu ekiplerden Harry Redknapp'ın çalıştırdığı Portsmouth'un ara transferde Dharosso'yu kadrosuna katmak için seferberlik ilan ettiği açıklandı.

10.01.2007

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray transferi ağırdan alıyor. Fransa'nın PSG takımından Eylül ayında kovulan 33 ayındaki tecrübeli futbolcu Vikash Dhorasoo için üç İngiltere Premier League ekibinin devreye girdiği belirtildi.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray ve Livorno'nun Dhorasso'nun menajeriyle görüşmesinin ardından şimdi de Hint asıllı Fransız futbolcuya talip olan kulüpler Bolton Wanderers, Portsmouth, Middlesbrough. Özellikle bu ekiplerden Harry Redknapp'ın çalıştırdığı Portsmouth'un ara transferde Dharosso'yu kadrosuna katmak için seferberlik ilan ettiği açıklandı.

10.01.2007

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
    inşallah alırlar de bizde bu saçmasapan oyuncudan kurtuluruz almamıza engel olur hiç sevmem bu adamı zaten

Adnan Polat atağa kalktı

G.Saray Başkan Yardımcısı, transfere el koydu. Dün Almanya'ya giden ve Hamit Altıntop ile buluşan Polat, bugün de Hertha Berlin'de oynayan Yıldıray Baştürk ile görüşecek.

El koydu

Hamit'le dün bir görüşme yapan G.Saray Başkan Yardımcısı bugün de Yıldıray ile masaya oturacak.

Galatasaray Başkanı Yardımcısı Adnan Polat, transfer etmek istedikleri Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk ile görüşmek üzere Almanya'ya gitti. Polat, dün ilk olarak Gelsenkirchen'de Hamit'le özel bir görüşme gerçekleştirdi. Milli futbolcu, kendisini ısrarla isteyen G.Saray'ın teklifine sıcak baktığını ancak ilk tercihinin İngiltere Premier League'i
    olduğunu söyledi.

Sezon sonuna kaldı
    Hamit, büyük hedefleri olan bir İngiliz takımıyla anlaşma sağlayamaması durumunda tercihini sarı- kırmızılı kulüpten yana kullanacağını da sözlerine ekledi. Bu gelişme üzerine Hamit'in ara dönemde gelme ihtimalinin azalması ve transferin sezon sonuna kalması nedeniyle tecrübeli yönetici rotasını Berlin'e Yıldıray'a çevirdi.

G. Saray'ı istiyor
    Adnan Polat, bugün Hertha forması giyen Yıldıray Baştürk ile masaya oturacak. Milli yıldıza, G.Saray'ın teklifini iletecek olan Polat'ın bu görüşmede eli güçlü olacak. Yıldıray, daha önce Türkiye'ye gelmesi halinde sadece G.Saray'da oynayabileceğini açıklamıştı. Görüşmenin olumlu geçmesi bekleniyor.
    Levent TÜZEMEN
    Kaynağın levent tüzemen olması beni inandırdı ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit Altıntop Cumartesi Florya'da!
    Flaş! Lig TV'de futbol gündemi programına katılan Almanya muhabiri Taner Güven'in verdiği habere göre Hamit Altıntop cumartesi günü İstanbul'a gelip Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ismi elinden çıkarmak isteyen Schalke 04'ün Galatasaray ile anlaştığı belirtildi.

Sezgin'den müjde!

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Hamit Altıntop'un transferi konusunda programa katılıp müjdeyi verdi. Sezgin, Hamit ile görüşmelerinin olduğunu vurgularken, yüzde yüz bir anlaşma sağlanmadığını ve küçük pürüzler kaldığını belirtti. Son olarak Adnan Sezgin, Hamit ile ilgilendiklerini ve kadroya katmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

mükemmel oldu iste bu haber,hamit gelirse galatasaraya sag kanat mükemmel olur bizim,insallah bu transferi elimize gözümüze bulastirmadan sonuclandiririz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ohh inşallah bu haber balon değildir gerçek ise süper olcak yıldırayda gelirse artık tam bi takım oluruz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emre_onyx View Post
    ohh inşallah bu haber balon değildir gerçek ise süper olcak yıldırayda gelirse artık tam bi takım oluruz...
    Üstüne bide Halil süper gider dimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hamit hayırlı ugurlu olsun güle güle cihannn

Sayfa 14 / 20 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri