Sayfa 14 / 21 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

arkadaşım sen bilgisayarında yönetici değilsin herhalde o yüzden böyle oluyor denetim masasına gir kullanıcıne yönetici yap
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tekke View Post
    hayırlı günler.benim bi sorum olcak arkadaşım.geçenlerde fm 2007 nin turkçesini indirdim bilgisayarımda kurdum fakat bi türlü çalıştıramıyorum.benim anlamadığım bişey var kurulumda şöyle yazıyo;"c:\Documents and Settings\kullanici_adiniz\Application Data\Sports Interactive" klasörüne dosya yazma yetkiniz olmasına dikkat ediniz.bu nedemek anlayamadım.birde benim bilgisayarımda internet olmadığı içinde virüs veya güvenlik programı yoktur.türkçe fmyi çalıştır dedğimde uygun dosya bulunamadı diyor.bu konuda yardım olursan sevinirim saygılarla...
    arkadaşım sen bilgisayarında yönetici değilsin herhalde o yüzden böyle oluyor denetim masasına gir kullanıcıne yönetici yap
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PiSLuq View Post
    Bi soru sordum Henüz cVp VErEN yOk Ripped veRSion indirdim YaMA o YüzdEn mi ÇALışmıyor ?
    Bu forumda korsan döküman hakkında yardım alamazsınız. Sizi uyardım, bir daha yapmayın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

slm arkadaslar fm2007 yı vista sisteme kurdum ayrıca fm 7.0.1 de yuklu java nın son surumude yuklu ancak turkce fm2007 calıstırdıgımda fm2007 takılıyor normal calıstırdıgımda ıse fm2007 bır sorun vermıyor yardımınızı beklıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mcclane00 View Post
    slm arkadaslar fm2007 yı vista sisteme kurdum ayrıca fm 7.0.1 de yuklu java nın son surumude yuklu ancak turkce fm2007 calıstırdıgımda fm2007 takılıyor normal calıstırdıgımda ıse fm2007 bır sorun vermıyor yardımınızı beklıyorum
    Zannedersem sadece XP'de çalışıyor, o yüzden olabilir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Beyler Ben İndirdim Yamayı Ancak Ayarlara Girip Fm.Exe Yi Gösteriyorum Kaydet Diyorum Panelden İşaretlenmesi Gereken Yerleri İşaretliyorum.Bilgiler Kaydedildi Diyor Oyuna Giriyorum Ama Hala İngilizce Sizce Bunun Nedeni Ne Olabilir Şimdiden Herkese Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Skin'i degistir bi oyunu kurup girdikten sonra degisir o

arkadaşlar spiker türkçe olmuyor cacheyide siliyorum yine aynı neden kaynaklıyo olabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by umarfarukum View Post
    arkadaşlar spiker türkçe olmuyor cacheyide siliyorum yine aynı neden kaynaklıyo olabilir?
    ömer bu versiyonda spiker türkçe değil
    So what?
    Saike

9. Exclamation

arkadaslar bende yamayi indirdim ve kurdum fakat yamayi calistirdiktan 10 sn sonra "429" diye bi hata raporu veriyor ve yama üzerinde islem yapamadan kapaniyor lütfen yardimlarinizi bekliyorum

Quote Originally Posted by ѕєянαт.01 View Post
    Skin'i degistir bi oyunu kurup girdikten sonra degisir o
    Dostum Çok Sağol Da Şunu Rehberle Filan Anlatsan Çok İyi Olacak Çok Sağol

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nasil bi rehber ki abi

Quote Originally Posted by mehmetziya View Post
    arkadaslar bende yamayi indirdim ve kurdum fakat yamayi calistirdiktan 10 sn sonra "429" diye bi hata raporu veriyor ve yama üzerinde islem yapamadan kapaniyor lütfen yardimlarinizi bekliyorum
    sayfalarıoku bi arkadaş bunun için runtime dosyalarını verdi yüklüyosun sorun geçiyo benimkide öyleydi yükleyince çözüldü

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    ömer bu versiyonda spiker türkçe değil
    saolasın abi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

arkadaşlar lütfen sorununuzu yazmadan önce önceki sayfaları araştırın mutlaka sorununuzun çözümünü bulacaksınız eğer bulamazsanız o zaman yazın sorununuzu
    So what?
    Saike

Arkadaşlar ben türkçe yamayı yükledim dosyanın orda yazdığı gibi fm.exe olarak adını değiştirdim. türkçe fm çalıştır dediğimde türkçe olmuyo fm.exe dosyasını bulamıyo ne yapmam gerek fm 2007 yi hep ingilizce oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar ben yamayı yükledim dosaynın adını da fm.exe olarak değiştirdim ama fm.exe dosyasını bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by x_ferdi View Post
    Arkadaşlar ben türkçe yamayı yükledim dosyanın orda yazdığı gibi fm.exe olarak adını değiştirdim. türkçe fm çalıştır dediğimde türkçe olmuyo fm.exe dosyasını bulamıyo ne yapmam gerek fm 2007 yi hep ingilizce oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar ben yamayı yükledim dosaynın adını da fm.exe olarak değiştirdim ama fm.exe dosyasını bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim....
    Arkadasim ilk olarak bir skin's i degistir Turkcelesir skins degistirdiginde 2. Msj ini anlamadim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Runtime Error 76
    Path not found
    diyor
    Yola baktım doğru. Ne yapmalıyım?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tamam arkadaşlar düzeldi. Bir İngilizce girdim oyuna bir kaç ayar yaptım abuk subuk. Sonra denedim düzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cumhurkorkut View Post
    Runtime Error 76
    Path not found
    diyor
    Yola baktım doğru. Ne yapmalıyım?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tamam arkadaşlar düzeldi. Bir İngilizce girdim oyuna bir kaç ayar yaptım abuk subuk. Sonra denedim düzeldi.
    Duzelmesine sevindim

arkadaslar ben oyunu yukledim fakat opyuna baslamayamiyorum cunku yazi yazacak yer yok yani ismimi girip takim secemiyorum nasi is anlamadim yarimci olursaniz cok sevnirim tskler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 55emre55 View Post
    arkadaslar ben oyunu yukledim fakat opyuna baslamayamiyorum cunku yazi yazacak yer yok yani ismimi girip takim secemiyorum nasi is anlamadim yarimci olursaniz cok sevnirim tskler
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24939

Olmassa bir dil ayarlarina Tekrar Goz at

Default Aynı Sorun Ama Olmuyor

Quote Originally Posted by Mustafa Budak View Post
    Merhaba,

yaşadığın problem bununla alakalı.

Problemin çözümü, bu makaleyi okuyarak çözebilirsin.

Oyunu çalıştırmadan önce FM kısa yolu yerine Türkçe Football Manager 2007 kısa yolunu çalıştıracaksın

bendede aynı sorun var ama bunların hepsini uyguladım olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar hatanızı yazmadan önce lütfen sayfaları teker teker kontrol edin ki probleminize çözüm bulabilesiniz.

Default acill yardim

arkadaslar ben oyunu orjinal aldim ama icinde fm.exe die dosya yok tanitamiom napmaliyim

bundan sonra orjinal oyunada guvenim kalmadi:mad

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Arkadaşlar hatanızı yazmadan önce lütfen sayfaları teker teker kontrol edin ki probleminize çözüm bulabilesiniz.
    sanırım sözün banaydı kardeşim

sabahtan beri 29 sayfayı gezdim okumadığım mesaj kalmadı ve herşeyi yaptım olmuyor okey?

bu arada sorunumu yeniden belirteyim şu 29 sayfaya tamamen baktım herşeyi okudum denedim olmuyor hala simsiyah bir ekran sağ alt köşede bir top çıkıyor.

arkadaslar lutfen yardim edin kafayi yicem programi yukledm ama fm.exe dosyasini bulamiorm zatn bn hic oyunu yukleemedm cd yi taktm direk oyun calsti zatn hic install etmedm o yuzden de fm.exe dosyasini bulamiorm napmaliym???
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar lutfen yardim edin kafayi yicem programi yukledm ama fm.exe dosyasini bulamiorm zatn bn hic oyunu yukleemedm cd yi taktm direk oyun calsti zatn hic install etmedm o yuzden de fm.exe dosyasini bulamiorm napmaliym???

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kemal_yay View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Olagan Ustu Bir Bilgisayarin'in varmis Vallahi

Yuklemeden oyun Kurulduysa Bunun Yerel Disk C Program Files Dosyasida Vardir orada yokmu hic birsey

Default Soruma CevaP YokMu?

Quote Originally Posted by demreli View Post

sabahtan beri 29 sayfayı gezdim okumadığım mesaj kalmadı ve herşeyi yaptım olmuyor okey?

bu arada sorunumu yeniden belirteyim şu 29 sayfaya tamamen baktım herşeyi okudum denedim olmuyor hala simsiyah bir ekran sağ alt köşede bir top çıkıyor.
    Benim sorumada cevap verirseniz çok sevinicem.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Öncelikle bilgisayarında ki gizli dosyları aktif hale getirmelisin.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24546

Burada nasıl aktif hale getirebileceğin yazıyor.

C:\Documents and Settings\Kullandığın Kullanıcının İsmi\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\Cache\english
    Klasörüne gireceksin ve oradaki dosyaları sileceksin.
    Bunlari yaparsan duzelir!!

C:\Documents and Settings\Kullandığın Kullanıcının İsmi\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\Cache\english
    Klasörüne gireceksin ve oradaki dosyaları sileceksin.

bu dizine girdim ama cache dosyasının içinde hiç bir şey yoktu bomboş bir klasördü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok, ben size özel demedim. Siz oyunu kurarken bölge ve dil ayarlarını yapmamış olmalısınız.

Veya Java sürümünden kaynaklanan bir hata olabilir. Hatanızın Türkçe FM ile ilgisi yok sanırım.

Sayfa 14 / 21 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri