Volkan ve Yozgatlı 2 ıyı tranfer yapmısın ılk 5 hedıfın olmalı bu kadrla bence.
Volkan ve Yozgatlı 2 ıyı tranfer yapmısın ılk 5 hedıfın olmalı bu kadrla bence.
valla medyamin tahmini yorumu bir takim ustunde cok onemli aynisi cikiyor cunku
Medya 300-1 diyor ama düşmessin diyor ayrıca
Bu arada transferin son günündeydim 31 Ağustos 2009 şimdi gireceğim oyuna son bir forvet arıyorum türkiyede oynayan yabancı ama türk statüsüne geçen
Tita ve Jaba geliyor hemen akla.Jaba TS'de ve gelmez.Tita Altay'da.Altay ise LİG A ya düştü belki gelir bakalım şansımızı zorlayacağız![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
transferlerin çok iyi özellikle cem sultan müthiş ben aachena alamadım 300 k verdim gs ye kabul etti ama cem sultan gelmeme falan dedi bence bu sezon iyi bir yerde bitirirsin mesela ilk 8 ama avrupaya gitmenin bence tek yolu Türkiye kupası yoksa çok zor bence zaten az kaım gidiyo türkiyeden ikinci üçüncü sezonda
ama başarılar diliyor yeni sezonu bekliyoruz
şu cem sultan sende iyi çıkar inşallah
Veeee Son Transfer Bombam...
FELİX PİNİ BALİLİ
Her takıma tek tek baktım yabancı ama türk statüsünde de olan forvet bulmak için sonunda Balili'yi 2.lig de buldumHiç kaçırmadım biraz yaşlıydı ama
idare edecektik
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
balili'de iyi para ne kadar acaba belki oyuncu falan öneririz
Balili'yi € 50 K 'ya aldım arkadaşlar![]()
paran yook demek bu amerikaY'yı araştır şili falan ucuz oyuncu bulursun
Yok bu senelik transfer olayı bitmiştir.Devre arasında da yapacağımı sanmıyorum.Biraz oyuna devam edeyim eklerim yine![]()
bekliyorum merakla
&
![]()
bravo abi yenmişsin
abi helal sana valla ben girmeleyeli baya ilerlemişin sen. Bu arada transferlerin süper Volkan ve Mehmet Yozgatlı ilk sezon için süper. 2. sezon Volkan gitmek istemişti bende. Mehmet Yozgatlı'da oynamıyodu adam gibi.. inşallah sende öyle olmaz![]()
I'm back...
klubun iflas ediyordu iyi oyuncu aldin ama beni dedigim gib ien cok cem sultan sasirtti basarilar
&
Evet klüp iflas ediyordu ama baya para kazandırdım kupada falanda.
Hem ligde her kazandığım maçtan sonra da para alıyorum...
alkışlıyorum seni abi müthişsin ne diyim
Sağol Ersin
Bende anlamadım takım harika top oynuyor yaa![]()
kadron kotu gercekten ama ıyı oynuyorlar
Ya EMRAH neresi kötü takımın süper işte![]()
evet süper cem sultan yeter
Fortis Türkiye Kupası
Abi supersin helal olsun valla![]()
inşallah daha başarılı olusun
Abi gerçekten süpersin. Şampiyonluk bekliyoruz senden![]()
soğutmayın murat abiyi![]()
Ben zaten öv demiyorum sana ama sende sürekli eleştiriyorsun...
Boşver takma kafana al bu galibiyette senin için