Nou Camp ta şov bekliyoruz Ordu'dan
Haydi abi puan alabilirsin,güvenioz![]()
Nou Camp ta şov bekliyoruz Ordu'dan
Haydi abi puan alabilirsin,güvenioz![]()
Alıryaa fark atar
çok zor bir maç...
Arkadaslar oyunu yazıcamda bu ara cok yogunum ınsallah en kısa zamanda
Tabiki de Emrah.Biz bekleriz..
(/s)
UEFA KUPASI
Barcelona-Orduspor
Beklenen mac ensonunda oynandı bu maca cıkarken fark yiyecegimi düsünüyordum ve maca cift ön libero cıktım birde ne olsunmacta öne gectim steinet nefis bir gol attı aynı dakika icinde bir topumda cizgiden cıktı resmen farkı kacırdım ama barcelonada cok iyi oyuncular var son dakika iniestanın attıgı gol cok iyi adam uzaktan asırtmalık attı neyse saglık olsun barcelonaya kafa tuttuk ya yeter![]()
Arkadaslar bu da cizgiden cıkan gol buyrun
Gercekten bu maca cok üzüldüm.Hatta eksik bir kadro ile cıktım ama olmadı iki ön liberom sakattı sonra stoper cezalı idi sonra diger stoper oynamıyor diger forvet oynayamıyor daha ne olsun artık önümüzdeki maclara bakacaz
Haydi yaa üzüldüm puan alamamana.. Olsun Emrah Abi çıkacaksın bu gruptan inanıyoruz biz sana..![]()
Olsun abi bu da bişey karşındaki takım Barça![]()
STeinert din iki şutunu kaleci kurtardı diger sutu direkten döndü diger sutu cizgiden cıktı diger sutu gol oldu golüde caprazdan attı
tüh be abi resmen puanı kaçırmışsın üzüldüm valla
sen steinerti iyi bir fiyata satarsın heralde![]()
I'm back...
Bu kadroyla bunu başarmakta güzel Emrah! Allah'tan fark yemedin..
(/s)
oooo daha süper o zaman satma hiç
Türk milli takımında coşar steinert yav
I'm back...
Dostum valla bravo bide su adamlari nasil yaptin ya mac esnasinda yuvarlak cikiyorlar sende degisik ?
olabilir böyle yenilgiler abi şu senin adamlar ne büyük 3 boyutlu oluyor banada linki verebilirmisin![]()
Arkadaslar aksam pitch dosyasını upload yaparım
bu çok iyi olur abi![]()
Ah be abi 87 de yemişsin
Neyse gene takım iyiymiş ki Barcelona'yı zorlamış.Tebrikler gene de.
abi bekliyoruz dosyayi yuklemeni onun yaninda oyununu upload edip yollarmisin ya gozunu seviim
Oyunu hemen upload yapamam arkadaslar kusura bakmayin
Buyrun Pitch dosyasi
http://dosyam.net/?id=gtb3a2
Bilmeyenler icin graphic dosyasinin icindeki pitch dosyasi ile yer degistirin bu arada eger olmassa kullandiginiz skindede yer degistirin
Vay be. Barça zor yenmiş.![]()
sağol dosya için![]()
barca zar zor yenmiş seni orduyu avrupa kulübü yapmışsın tebrik edetim
Oyle avrupa klubu yapmak zor ben pes etmem
Elbette pes etmeyeceksin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yaw benimde cd raytır bozuldu.Şansıma üstüne üstlük birde fm 2007 bozuldu.Şimdi tekrar yüklenmediği için oynayamıyom.Ben önceden İzmirspor'u dünya devlerinden yaptım.Övünmek gibi olmasın ama Emurafu ve o Fenerbahçe'yi şampiyon eden adam varya Şu an beşiktaş t.d. ondan daha başarılı idi klubüm.Ama ben geri zekalı kuzenim gitti.Oyunu mu bozdu.Şimdi yenisindede süper ligde idim.ve 13 sezon oynadım.ama önceki oyunumda varya adamların özellikleri falan varya Türkiye'de ve hatta liverpool arsenal da barça'da bile öyle kadro olmamıştır.Oyundaki kadroyu sayım.Bir kaç kişi.John Arne riise bu adam ne yatırımlar yaptım.Obi mikel 4 sezon önce yıldıray baştürk hamit altintop halil altintop.cesar delgado matias quintana juninho ama o adam 6 sene önce bıraktı.Yani ikinci uefa kupası zaferimde.Ayrıca bu yeni oyunda bir şampiyonlar ligi şampiyonluğu 4 te uefa kupası şampiyonluğu var.Tuncay ve diğerleri
Turkcell Superlig
Eskisehirspor-Orduspor
Orduspor-Trabzonspor
Cok zor bir mac oldu ama kazanmayi bildim
Lig Tablosu
Insallah ligi En iyi yerde bitirecem
Fortis Turkiye Kupasi
Genclerbirligi-Orduspor
Grubdaki ile macimda deplasmandan 1 puan alarak orduya donduk
Bu arada steinert turk oldu bende yabanci oyuncu ariyorum kaptanda steinert oldu malum bu takimda 6.yili adam hakediyor
Beni Takip Etmeye Devam Edin
Gerçektende çok iyi gidiyorsun Emrah.
Süpersin abi ne diyebilirmki.
kim seni durduracak abi![]()
Bu sezon şampiyonluk bekliyoruz![]()