İspanya Kupası
Maçlar çok kolay olduğundan Kupa Maçları için program yapmadık. La Liga 10.Hafta programlarında dick'in yapımcılığında EL STADIUM yine karşınızda olacak.![]()
Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
İspanya Kupası
Maçlar çok kolay olduğundan Kupa Maçları için program yapmadık. La Liga 10.Hafta programlarında dick'in yapımcılığında EL STADIUM yine karşınızda olacak.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Yine süper, yine süper, yine süper. Bu konuya sadece El Stadium programına bakmak için giriyorum
![]()
Kolay maçlar olmuş..
eet cok kolay rakipler
İspanya Kupası'nda İlk Maçımızdı. Eleme Maçları olunca doğal olarak zorlu rakip çıkmadı.![]()
kolay beklenen sonuçlar ben öyle maçlarda hep yedek takımı çıkarırım
Online kariyerde son transferimiz: "Murat Özdemir"
Sevilla'nın başına geçen ünlü menejer açıklama yapmadı.. Sevilla gibi bir takımın başına geldiğinden dolayı mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. İspanya'nın tepesindeki Türkler 4'e çıktı..!!!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Murat Özdemir hebomba transfer daha zevkli olacak.
Ahmet Çakar:Yeme beni Gürcan,o iri mavi gözlerinle ergen çocuk esprilerine gülme gürcan,sen benim devamlı arkadaşımsın Gürcan
[/QUOTE]
ahmet çakara böyle konuşmak hiç yakışmamış![]()
![]()
![]()
![]()
basarilar dilerim
işte bu güzel muhteşem bırakmayın ha
La Liga 10.Hafta Maçları
La Liga 10.Hafta Puan Durumu:
EL STADIUM
İzin alan dick'in yerine asistan LaKe tarafından hazırlanmıştır...
Ersin Düzen:La Liga 10.hafta Programıyla karşınızdayız.Gittikçe daha çekişmeli olan La Liga'nın yorumlarına, haftanın ilk maçı olan Barcelona-Deportivo maçıyla başlıyoruz.
Gürcan Bilgiç: -----
Ersin Düzen:Ahmet abi bantı çıkarsak mı?Barcelona'nın yorumunu yapsın.
Ahmet Çakar:Hayır Ersin.O bant açılmayacak!
Kazım Kanat:Doktor kendi takımını yorumlasın kapatırız sonra.
Ahmet Çakar:Kontrollü aç.Espri yapcağını hissettiğinde direk kapat Ersin.
Gürcan Bilgiç:Barcelona,kendi sahasında güçlü rakibi Deportivo karşısına çıktı.Deplasman fobisi olan Barça,kendi sahasında rahattı.3 golle 3-0 öne geçerek rahatladı ve işi ilk yarıda bitirdi.
Ahmet Çakar:Oh yarabbim çok şükür!
Gürcan Bilgiç:Bu arada biyolojik bir bilgi vermek istiyorum; tenyalar bağırsak da yaşar, bağırmasak da ehueheueheu
Ahmet Çakar:Kazımmmmmmmmmm!Taş yok mu ulan taş!
Ersin Düzen:Sakin ol Ahmet Abi.Tamam kapattım.
Kazım Kanat:Doktor ilaçlarını aksatıyorsun galiba?Çok sinir yaptın.
Ersin Düzen:Haftanın 2.maçı olan Mallorca-Valencia maçındayız.Söz sizde Kazım Kanat.
Kazım Kanat:Valencia'm zorlu bir deplasmandaydı.Nitekim 3 puanı SÖKE SÖKE aldık.O David Villa'nın alnından öperim
Ersin Düzen:Gürcan Bilgiç,kıpkırmızı oldu.Açalım şu bantı bayılmasın adam burda.
Ahmet Çakar:Aç.Akıllanmıştır artık.
Gürcan Bilgiç:Valencia ....
Ahmet Çakar:KES GÜRCAN!Orda ses çıkarmadan yokmuşsun gibi otur.
Kazım Kanat:Bu çocuğa fazla mı yükleniyoruz yoksa doktor?
Ahmet Çakar:Hayır Kazım!Böylesi inan tüm herkesin sağlığı için daha önemli.Özellikle benim!
Gürcan Bilgiç:Ahmet abi küçükken çok sağlık dersine girdin heralde ehueheueh
Ahmet Çakar:Bizim zamanımızda o dersin adı Cinsellikti
Ersin Düzen:öhmmmm.yorumlara devam edelim isterseniz.
Ahmet Çakar:Diyecek bişey yok.Herşey M.Uslu'nun sayesinde.Villa hücumda topu kaptırdı, gol olarak döndü maç 1-1 oldu.Sonra M.Uslu,Villa'ya tersim pistir gibisinden bir bakış attı ve çocuk bakışır bakışmaz art arda 2 gol attı.Olay bu.
Gürcan Bilgiç:Peki hocam, Mert Can Uslu'nun tersi pisse, düzü temiz midir?ehueheueuee
Kazım Kanat:Çocuklar ordan hemşireyi çağırın Ahmet gidiyor.
Ahmet Çakar:Offf kalbimm...Gürcan!! Gürcan!!!Hemşireyi çağırın.
Gürcan Bilgiç:Ben senin niye hemşireyi çağırdığını biliyorum hocam eheuehuehuehe
Ersin Düzen:Evet teknik aksaklıklardan dolayı 2 dk.reklam arası veriyoruz.
---
----
-------
-------
----
-------
Ersin Düzen:Kısa bir reklam arasından sonra yine karşınızdayız.Son maçımız olan Celta-Real Madrid'in yorumunu yapıyoruz.
Ahmet Çakar:Alican Tosun,bu maçta düzgün bir kadro kurmayı akıl edebilmiş nihayet.Çocuk havuzuyla birlikte takımdaki otoritesini tekrar kuran Tosun,haftalar sonra nihayet kazanabildi.Bence Alican Tosun müthiş bir seri yaparak en tepeye gidecek ve şampiyon olacak.
Kazım Kanat:Yapma Allah aşkına doktor.Buna kim inanır yahu?
Gürcan Bilgiç:Kadir İnanır ehuehueh
Ahmet Çakar:TUTMAYINN ULAN BENİİİİİİİ !!!!!!!!!
DİKKAT,PROGRAMIN BU KARESİNDEN SONRASI AŞIRI ŞİDDET İÇERDİĞİNDEN YAYINDAN KESİLMİŞTİR!!!
EL STADIUM nasıl yav![]()
zuhuhauhauhauhauhuahah
Güzel olmuş Mert eline sağlık![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
sevillanın maçı nerde?
Sevilla maçları bundan sonra eklencek galiba...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Super gidiyor,yine dokturmussunuz (EL STADIUM)![]()
Mert senden böyle bir program beklemezdim ya. Afferim![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Güzel olmuş,yokluğumu aratmıyor Mert
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Mert harika yapmışsın ..![]()
sevilla maçları ne olur aceb? kesin yenilir![]()
El Stadium kopartıyor![]()
Sağolun arkadaşlar. Bu kez dick'in kine benzer birşeyler çıkarttım.![]()
Ben diyorum Mert´te iyi bir potansiyel var
Ellerine saglik Mert,müthis olmus![]()
el stadium koptum yaBizim zamanımıda o ders cinsellik idi.
![]()
I'm back...
El stadium tadından hiçbirşey eksiltmemiş sağol Mert.Bakalım Sevilla ne yapacak merak ediyorum
Sevilla alt sıralarda idi ligde.Umarım yukarlara çıkıp farkı kapatacağım..![]()
baba nasıl oynuyoruz bunu coklu ya?