Süperdi MerTBaba-kız olayında ve Fatih ürek muhabbetinde koptum artık
![]()
Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
Süperdi MerTBaba-kız olayında ve Fatih ürek muhabbetinde koptum artık
![]()
zauhza süper gene![]()
Müthis ya Gürcan´in yaptigi tüm esprilerde gülmekten karnima agrilar girdi
Mert süpersin![]()
Süper bir yazı hepsini okudum valla yükleme aralarında iyi gidiyor ellerinize sağlık.
Ama La TéLéGole de isteriz yahu o daha süper olur
Mert harikasın![]()
![]()
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Sağol Alican. Bu hafta sende El Stadium'da taş yemedin.Büyük ilerleme var.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
BARCELONA TEKNİK DİREKTÖRÜ AŞKIN KALIN İSTİFA ETTİ!
Barcelona'nın başında bulunan Türk teknik direktör Aşkın Kalın dün sabah istifasını verdi. Kulübü liderliğe taşıyan ve ŞL'de de iyi giden Aşkın Kalın'ın neden istifa ettiği sorusu kafaları kurcaladı.
Kendisi öğle vakti yaptığı basın toplantısında: "Barça'da kimseyle bir husumetim yok. Tamamen kendi kişisel sebeplerimle ayrılıyorum. İspanya bana yaramadı. Memleketimi özledim. Biraz dinlenip oradan bir takım çalıştırmak istiyorum." dedi. Ancak bu açıklama basın mensuplarını pek tatmin etmedi.
Transfer Bombaları..!!
Real Madrid transfer sezonunun gelmesini iple çekiyor! Marcelo ile anlaşması zaten daha önceden bilinen R.Madrid, beklenmeyen bir hareket yaparak Fenerbahçe'den Alex ile anlaştı. Asıl şok ise Porto'nun en önemli oyuncusu olan Quaresma'nın Madrid ile anlaşması oldu..! Transfer döneminin açılması ile bu 3 oyuncu R.Madrid forması giyecek. Ve R.Madrid bu şok transfer ile gerek Şampiyonlar Liginde, gerekse ligde büyük işler yapmayı hedefliyor..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Üst üste bomba haberler aldık buradan..Hadi hayırlısı...
İstifam öyle yüzeysel bir istifa olarak gözükmesin.
Bilinmeyenler var.
El Telegoal'in ilk programında bomba gibi dosyalarla gereken açıklamaları yapacağım
Aşkın abinin bırakması çık kötü.
La Liga 15.Hafta Maçları:
EL STADIUM LA LIGA 15.HAFTA
LaKe tarafından hazırlanmıştır..
Ersin Düzen: El Stadium La Liga 15.Hafta maçlarıyla karşınızdayız. Bu hafta çok büyük gelişmeler yaşandı. Barça’yla çok iyi işler çıkaran Aşkın Kalın istifa etti. Bu nedenle artık programımızda Barcelona’ya yer vermeyeceğiz. Çünkü bildiğiniz gibi biz Türk takımlarını yorumluyoruz. Bu nedenle Sayın Bilgiç artık Sevilla’yı yorumlayacak.
Gürcan Bilgiç: Ahmet abi hep bilen ördeklere ne denir?
Ahmet Çakar: Bilmiyorum Gürcan. Ne denir?
Gürcan Bilgiç: Blendax ehehehehehe
Kazım Kanat: Benim Blendax şampuan şimdi ördek mi oluyo yani?
Tüm Stüdyo: PUHAHAHAHAHAHA
Kazım Kanat: Ne gülüyosunuz kardeşim? Çok mu komik?
Ahmet Çakar: Kazım, Valencia kaybedince senin kafa gidip gidip geliyo.
Ersin Düzen: İlk başta derbiyle başlıyoruz Barcelona – Real Madrid
Ahmet Çakar: Eyyyyyyyyyy Alicaann Tosun. Sen Barça deplasmanına babanın evine girer gibi girersen 3’de yersin 5’de yersin. Kendine gel efendiiiiiiii! Sen kendini ne sanıyorsun?
Gürcan Bilgiç: Hocam, Adamın biri yolda giderken lağım çukuruna düşmüş, neden?
Ahmet Çakar: Neden?
Gürcan Bilgiç: Çünkü adam kendini bi b*k zannediyomuş ehehehehe
Ahmet Çakar: İşte ilk defa yerinde bi espri yaptın. Tebrikler Gürcan.
Gürcan Bilgiç: Sağol abi.
Ersin Düzen: Golsüz biten R.Sociedad – Valencia maçındayız.
Ahmet Çakar: Ne oldu senin aslanlara Kazım Efendi? Yavru kediye döndüler.
Gürcan Bilgiç: ehehehehe
Kazım Kanat: DARAĞACINDAAAAAA OLSAKKK BİLEEE SON SÖZÜMÜZZ VALENCIAAAAA!!! Mezara kadar kardeşim. Yensek yenilsek kalbimiz hep Valencia’yla. Bu böyle biline. Belki şimdi kötü bi durumda olabiliriz. Ama en yakın zamanda yeniden dirilcezz.
Gürcan Bilgiç: Ahmet Abi, ileri derece miyop olanlar neye inanmazlar?
Ahmet Çakar: Neye?
Gürcan Bilgiç: İlk görüşte aşka ehehehehehe
Kazım Kanat: Gürcan! Programı terk et.
Ahmet Çakar: 1 dakka kardeşim noluyo sana? O benim lafım bi kere bi tek ben diyebilirim.
Kazım Kanat: Bugünde ben diyorum. Bi sakıncası mı var? Bİ SAKINCASI MI VAR AHMET? ÇABUK SÖYLE
Ahmet Çakar: Yo..Yok…Ya…Yani ne sakıncası ol…olacak. Taa..Ta…Tabi diyebilirsin yani.
Gürcan Bilgiç: REEEENNNNNKARNASYOOOOOOOONNNN
Kazım Kanat: Ne reenkarnasyonu Gürcan. Salak salak konuşma. Çarpmıyım elimin tersiyle bi tane.
Gürcan Bilgiç: Tamam abi. Tabi susarım ben. Susuyorum hatta. Yokum. Hatta ben gideyim. Programı terk edeyim.
Kazım Kanat: OTUR ORAYA GÜRCAN. KIPIRDAMA!
Ersin Düzen: Evet şimdi Sevilla….
Kazım Kanat: SUS ERSİN! ŞİMDİ SEVİLLA MAÇINDAYIZ. YORUMLA GÜRCAN!
Gürcan Bilgiç: Ben mi abi?
Kazım Kanat: Başka Gürcan mı var Gürcan?
Ahmet Çakar: Ka…Ka…Kazım Noldu sana? Bu programın piskopatı be…benim.
Gürcan Bilgiç: Hemen yorumluyorum abi. Maç güzeldi, futbol güzeldi, hakem güzeldi, taraftarlar güzeldi. Yorumladım abi teşekkür ediyorum. Ben kaçayım artık.
Kazım Kanat: Ben gidiyorum kardeşim! Sarmadı. Hadin eyvallah.
Ahmet Çakar: Noluyo kardeşim! Bunlar benim tarzım konuşmalar. Başlarım böyle programa be. Kaç haftadır çıktık raydan.
Gürcan Bilgiç: Yıkanan ton'a ne denir Ahmet Abi?
Ahmet Çakar: Ne denir Gürcan? Bilmiyorum.
Gürcan Bilgiç: Washington ehehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan, gel çıkışa gel sen. Çık programdan bekle beni dışarıda.
Ersin Düzen: Programı bitiriyoruz. Bu ilginç ve ruhsuz program için özür diliyoruz. İyi akşamlar.
Zuhahahhahahaha![]()
![]()
![]()
Zuhauhauhauh
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
azuha süper gene![]()
süpersiniz![]()
Kazım piskopata bağladı iyice![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Sağolun.
Kazım Kanat, kaybetmeye tahammül edemiyor maalesef.![]()
konuya uzak kalmistim harika olmus tek kelimeyle
19.Haftadan itibaren EL TELEGOAL'de geliyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
el telegoal gelince el stadıum devam etcekmi yoksa sadece el telegoal mi olcak
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLAR VE TUR MÜCADELELERİ
La Liga: Real Madrid'in Eksik 2 Maçı;
![]()
Şampiyonlar ligi heyecanlı olacak.
Şu anda ligde 2. sıradayım.
İlk defa bakıyorum kariyere..Çok güzelmiş..Bundan sonra hep takip edicem..Konuşmalara bayıldım..
LA LIGA 16.HAFTA MAÇLARI
EL STADIUM
Ersin Düzen: La Liga 16.Hafta Maçlarıyla karşınızdayız sayın seyirciler. Yine çekişmeli, heyecanlı, ve zirveyi derinden etkileyecek maçlar izledik bu hafta.
Ahmet Çakar: Şu programı Kurtlar Vadisi’yle çakıştırıyolar sinir oluyom valla ya. Polat’tan 2 numara kapacaktık şöyle heyt be.
Gürcan Bilgiç: 2 uğurlu sayın mı hocam? ehehehe
Ahmet Çakar: Ne alaka Gürcan?
Gürcan Bilgiç: Polat’tan 2 numarayı kapcam dedinde ehehehe
Kazım Kanat: 2 demeyin kardeşim bana. 2 demeyin yahu!
Ahmet Çakar: Yok yok! Kazansın bu Valencia vazgeçtim ben valla. Bu herif iyice kötüleşiyor. Nerde o eski entel Kazım.
Kazım Kanat: Şerefsiz 2 golümüzü vermedi. Neymiş ofsaytmış. Şeytan diyo, al o bayrağı hakeminnn taaaaaaaa….
Ersin Düzen: Öhmmm… İsterseniz ben bir sunayım sonra geçelim Sayın Kanat. Evet Recreativo-Valencia maçındayız. Söz sizde Sayın Kanat.
Kazım Kanat: Bu nasıl maç yönetmek? Bu nasıl bayrak? Bu nasıl skor? Bu nasıl adalet? Ulan 3-1 yeniyoruz. Üst üste 2 gol ofsayt. Sonra maç 4-3. Yuh olsun böyle hakeme be! Yemiyo ama yemiyo. Sıkıysa Mastella’da çıkarın lan o bayrakları. Gelecek hafta bu hakemi VALENCIA-BARCELONA maçına bekliyoruz. Gelsin bi çıksın bakalım. ADALET ORADA!
Ahmet Çakar: Kazım, sen harbi SİYAH-BEYAZ yobazısın.
Kazım Kanat: Gelecek hafta alacam siyah-beyaz boyalarımı. Sürecem yüzüme. Alıcam Valencia bayrağımı. Bir de arkasında FERNANDO PAŞA yazan formamı giyecem, birde davulumu, meşalemi alacam. Ver elini Mastella!
Ahmet Çakar: Kazım ver elini dedinde aklıma geçen Pazar geldi. Gittik deniz kıyısına bir rakı balık yaptık ki off acayip. Bir ara sarhoşluktan naptığımı şaşırmışım. Atladım kardeşim denize. Her tarafta deniz anaları varmış. Vıcık vıcık oldum.
Tüm Stüdyo: ehehehe
Gürcan Bilgiç: Hocam sana deniz anası taklidi yapayım mı?
Ahmet Çakar: Yap ulan hayırsız.
Gürcan Bilgiç: denizzzzzzz gel kızımmm. ehehehehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan, sana yakında programa çıkma yasağı gelecek haberin olsun. Demedi deme.
Gürcan Bilgiç: Demedi deme dedinde Kenan Doğulu’nun şarkısı aklıma geldi; Aşk insan olsaydı ben Çin olurdum, Sen Londra olsan ben yağmur olurdum, demedi deme de bana ne dersen de
Ahmet Çakar: Bu şarkı mı şimdi? Çikita Muz’un sözleri bile bundan anlamlı.
Gürcan Bilgiç: puhahahahahaha
Ersin Düzen: Evet toparlayalım artık. Getafe-Sevilla maçındayız.
Gürcan Bilgiç: Top 3.dakikada Kanoute’ye çarpıp girdi gol oldu. Maç bitti. İğrenç bi maçtı. Güzel olan 3 puan Sevilla’nındı. Artık Avrupa şansımız var gibi gibi. ehehehe
Ersin Düzen: Racing – R.Madrid maçındayız.
Ahmet Çakar: Bizde durduk durduk sonunda patladık. Artık 2.sıradayız. VALENCIA’NIN ÜSTÜNDEYİZ! Anlayanaaa..
Kazım Kanat: Senin ne haddine Valencia’nın üstüne çıkmak Ahmet! Doğru konuş. Unutma ki alttanda iş yapılır. O sadece geçici bir durum.
Ahmet Çakar: Alican Tosun kaptı bu işi kaptı.
Kazım Kanat: Alican Tosun dediğin adamın kuş meselesi daha yeni başladı. Siftahı bile yok.
Gürcan Bilgiç: puhahahahahahahahahahahaha
Ahmet Çakar: Saçından başından utan Kazım Efendi. Ne o laflar öyle.
Gürcan Bilgiç: Saçından başından mı utansın puhahahahahahahaha
Ahmet Çakar: Lafın gelişi kardeşim. Bizde biliyoruz saçı olmadığını.
Kazım Kanat: Ahmet, kırıcı oluyosun ama.
Ahmet Çakar: Sende kırıcı oluyosun Kazım efendi! Ben teknik direktörüme laf ettirmem arkadaş! Bu böyle biline.
Ersin Düzen: Bir El Stadium programının daha sonuna geldik. Haftaya tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.
Sevilla dönüyor
Mert sende kıvırdın bu işi![]()
Ahmet Çakar: Saçından başından utan Kazım Efendi. Ne o laflar öyle.
Gürcan Bilgiç: Saçından başından mı utansın puhahahahahahahaha
Ahmet Çakar: Lafın gelişi kardeşim. Bizde biliyoruz saçı olmadığını.
Zuhahahahahah puhahahahha![]()