yaw arkadaşlar yabancı sitelerde çıkmış yamalar.türkiye ligini oynamayanlar boşuna beklemesinler..indirsinler ordan takır takır.ben oynuyorum şu anda valla.süper.![]()
yaw arkadaşlar yabancı sitelerde çıkmış yamalar.türkiye ligini oynamayanlar boşuna beklemesinler..indirsinler ordan takır takır.ben oynuyorum şu anda valla.süper.![]()
yıldo türkiye transferlerini değerlendirebilir misin oynadığın oyunda.mesela hakan balta var mı diyecem ama onlarda yoktur.Çünkü kendi transferleri 1 eylülde bitiyor onların
kardeş benim indirdiğimde türkiye transferlerinde lincoln ve roberto carlos gibi transferler var.yani tatmin edici değil türkiye ligi oynayanlar için.dediğim gibi ben pek tsl ile ilgilenmediğim için bişey farketmiyo benim için.istersen......... adresinden indirebilirsin.dediğin gibi transfer onlarda bitti 1 eylüldeiyi oyunlar herkese.
yıldo mesajını hemen "Düzenle"ye tıklayarak değiştir.verdiğin linki belki reklam olarak sayığ seni uzaklaştırabilirler kardeşim.Dikkat et
uyarın için saol...ben tamamen arkadaşlar faydalansın aramasınlar diye verdim ama neyse saol yinede.iyi oyunlar.tekrar teşekkür uyarın için.
rica ederim.görevimiz
arkadaşlar gecenin ilerleyen saatlerine doğru çıkma ihtimali var mı? Yoksa sonraya mı kaldı?![]()
gece çıkar mı bilmiyorum ama ben meraktan ölüp evden cenazem çıkacak.Bunun çıkacağını biliyorum![]()
Arkadaşlar v3 çıkacak ben v2 yi yükleyemedim..
Söylenen yere attım dosyayı ama olmuyor..Yeni oyun kurarken databese secme ekranı geliyo bildiğim kadarıyla işte o çıkmıyor..
Oyunu kurarken D sürücüsüne kurmustum acaba bu yüzden mi olmuyor?
Acil yardımlarınızı bekliyorum![]()
C'ye aktar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
EEE hadi artık amaa!! puufff.beklemekten ağaç olduk
vallaha artık biz transfer olalım oyuna![]()
arkadaşlar RONALDİNHODA CHELSEADE ama 2008/2009 sezonunda oynıcak 70 milyon euro transfer oldu hadi hayırlısı![]()
yav bu yeni yama ne zaman cikacak merakla beklorm...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam biraz sabir aslinda sizede hak vermek lazim o kadar transferi aktarmak falan hakikaten uzun is...
Arkadaşlar biraz sabır bu gece çıkmasını beklemeyin,Ayrıca gece gündüz çalışıyoruz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
murat abi ellerinize sağlık da şuan hangi aşamadasınız.Onu merak ediyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ohoo aylar yıllar geçecek gibi.diğer dosyalara bakıyorum linkler kırık.turksportal gibi türkiyenin en içerikli football manager sitesine yakıştıramadım.ama yine de sizlerin çalışmalarından yararlanıyoruz.sizlerin sayesinde oyunumuza zevk katıyoruz.Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim
Abi bu akşam çıkma ihtimali nedir?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Valla abim bu gece belki, ama büyük ihtimal yarın.
Hala uğraşıyoruz.Kadroları yeniden tek tek güncellemeye çalışıyoruz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Anladım abi kolay gelsin zor valla işiniz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Transfer sezonu bitti, hangi takımın kadrosu nasıl şekillendi tek tek araştırıp ona göre FM'de ayarlamaya çalışıyoruz.Birazcık sabırla bekleyiniz.
Nasıl olsa kusursuz olcak beklemeye değer.
Sadece transferlerde degil arkadaslar kriterlere gore kadrolari duzenliyoruz. Sabir amacimiz kusursuza yakin bisiler yapmak.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
daha önce soruldumuydu hatırlamıyorum ama yeni stat projeleri ve yeni transfer olan oyuncuların fiyatlarıda işlenilmiş olucakmı?
oof yaa bekle bekle çıksın lütfen artık yeni formaları ve facepacklerimi yükledim bide yeni bi skin kurdumm heyecanla bekliyorum update i kolay gelsin..
atletico madridde motta ve riquelme mevcutmu ?
bide yıldırım demirören yarı dönemde hep başkanlığı bırakıyo halbuki görüldüğü gibi hiç bırakıcak gibi değil bu konudada editörden bişi yapılabiliniyomu bilmiyom ama, şu başkan değişikliği olmazsa beşiktaşta transfer ambargosundan kurtulmuş olucaz.. küçük bişi ama teşekkürler elhadji..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
motta mevcuttur ancak riquelme hiç bi yere gitmedi takımında villarealde kaldı..
Bu akşam çıkacak mı v3?