Sonlarna baktım isminede süper kariyermiş valla tebrik ederim.![]()
Sonlarna baktım isminede süper kariyermiş valla tebrik ederim.![]()
Öncelikle transferleri belirteyim,
Carlos Vela'yı 1.500.000 Euro peşinat + 3.500.000 Euro'su 12 aylık taksitle olmak üzere 5.000.000 Euro'ya aldık.
Nani'yi 2.500.000 Euro peşinat + 2.000.000 Euro'su 12 aylık taksitle olmak üzere 4.500.000 Euro'ya aldık.
Manchester'da ki Nani'dir ama o kadar da beklediğim gibi çıkmadı. Sporting Lisbon'dan aldım. Zaten biçilen değer çok azdı. 3.500.000 idi.
Giovanni Dos Santos'u 2.000.000 Euro'ya aldık.
Kanatlara da toplam değeri 2.000.000 Euro olan 3 oyuncu aldık.
Meksika Kapanış Ligi 1. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, fazla zorlanmadan kazandık ve ikinci yarıya yani Kapanış Ligi'ne güzel bir başlangıç yaptık.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Hayırlı olsun transferler.Bu Nani bildiğimiz Nani dimi?
Ayrıca lige her zamanki gibi süper girmişsin![]()
Nani hangi Nani? Manchester'daki mi ?
Vela'yı alman çok iyi omuş![]()
Vay be iyi iş çıkarmışsın.
FM Gazetesi
Doudin Meksika'ya geliyor mu yahu? Çok şaşırdım gerçekten! Lige fazla gelmiş o belli!
Transferler iyi aga...Bütün gelecek vadeden Meksikalıları toplamışsın..
Meksika Kapanış Ligi 2. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, Meksika'daki 2. yenilgimizi aldık. Üzgünüz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
carlos vela ve giovani dos santos cok super transfer nani'de fena deildir. maclar da iyi bakalim nolucak![]()
Nani,vela ve dos santos çok katkı sağlayabilir..Başarılar..
Taktigin gorsel olarak guzeldeislev olarak nasil
Ben bır sey soracagım... Bu acılıs ve kapanıs lıgı nedır... Bır acıklarsan sevınırım...
Açılış Ligi; ilk yarı demek oluyor. Kapanış Ligi de ikinci yarı oluyor ama iki ligin sonunda da Şampiyonluk Play-Offları oynanıyor. Ve her ligin şampiyonu belirleniyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Evet aynen öyle her devrenin bir şampiyonu oluyor aynı Arjantin'deki Apertura (Ağustos'tan Aralık'a Kadar) ve Clasura (Şubat'tan Haziran'a Kadar) ligleri gibi. Orada da iki ayrı şampiyon belirleniyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
ben bu kariyere ve kariyeri oynayan arkadasımı cok seviyor ve cok da saygı duyuyorum cok güzel,akıcı anlatımla,düzgün üslüpla orjinal bir kariyer oluyor basarılarının devamını diliyorum
Maalesef oynamıyorlar. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sağolun, kariyerimi beğendiğinize sevindim.
Maçlara biraz ara verdim ama kısmetse bugün devam edeceğim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Evet bende absolut kardesıme katılıyorum! Cok guzel bir üslupla anlatıyorsunAyrıca acılıs ve kapanıs lıglerınden hangısını kazanınca Cl'de oynuyorsun? CL derken oranın Clsi yani adı ne bılmıyorum onu da solersen sevınırım
Bu arada macların da ne zaman olacagını soyleyebılır mısın?
Kuzey Amerika'nın Şampiyonlar Ligi, CONCACAF Champion's CUP'ta oynayabilmek için Açılış Ligi'ni kazanmak gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü ben Açılış Ligi'nde şampiyon olunca orada oynamaya hak kazandım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Söylerim tabiki, bakalım büyük ihtimalle pazartesiden itibaren daha çok maç ekleyeceğim. Çünkü şu sıralar pek oynayamıyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Meksika Kapanış Ligi 3. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, zorlansakta kazanmasını bildik. Rakibimiz bizi fazlasıyla zorladı fakat etkili ve kontrollü oyunumuz sayesinde golü bulduk.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Veracru galibiyeti güzel olmuş..
Doudin devam gollere![]()
bildiğim kadarıyla açılış ve kapanış liginin şampiyonları sezon sonunda 2 elemeli maç yapıyorlar
bir de yabancı sınırlaması olayı nasıl oluyor ?
Tek kelimeyle Forza America(mex)
Takımların kadrolarında 5 tane yabancı bulundurma hakları vardır.
Gökalp bakalım sezon sonunda dediğin gibi bir elemeli maç olacak mı? Olursa hep birlikte göreceğiz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT