Çok iyi transferler İlhan abi.Başarıları devamını diliyorum.Bekliyorum da![]()
Çok iyi transferler İlhan abi.Başarıları devamını diliyorum.Bekliyorum da![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Premiership 2. Hafta
Tottenham:2-3:Aston Villa
Maça hızlı başlayan Villans, süperstarı Bianchi ile 18'de öne geçti. Sosa ile 40'ta farkı ikiye çıkaran Aston Villa ilk yarıyı rahat kapadı. Jenas ile 58'de ümitlenen Tottenham'a cevabı 73'te attığı harika golle Bianchi verdi. 89'da Defoe ile tekrar ümitlenen Tottenham kalan kısımda skoru değiştiremeyince Villans maçtan 3 puan ile ayrıldı.
Olsun İlhan abi deplasmanda zorda olsa alırsın belki.Elensende boşver,UEFA'da iyi yerlere gelirsin bu takımla.
Kura kotu cikmis ya ama olsun hersey henuz bitmedi deplasmanda alabilirsin 2-0'la oyuncularin cok iyi sonucta ama elensende UEFA'da yari finalden asagi elenicegini zannetmiyorum. Basarilar.
Oooh süper oldu.. CL'de yarı final olabilir mi?
tebrikler abi.......
Süpersin İlhan abi.Gönülden tebrik ediyorum seni.Real Madrid'i eledin ya helal olsun vallaGrupları merakla bekliyorum.
Harikasin simdi UEFA'da yari final degilde senden CL'de yari final beklioruzBasarilar
Zor bir grup İlhan abi ama sen çıkarsın burdan.Real Madrid'i eledin,Premier Lig gibi zor bir ligde 3. oldun.Bu grup vız gelir.İçime doğdu,bu gruptan Lazio ve sen çıkıcan İlhan abi.Bayern UEFA'ya gidicek![]()
Münihin ardından 2. olursun abi![]()
Real'i elemişsin İlhan şahane. Bence grupta güzel, ilk 2'ye gireceğine eminim...
"YÜCE ATATÜRK"
Lig uzun maraton, zamanla daha da iyi olacaksın. Şampiyonlar Ligi'nde en zor maçından puan çıkarmışsın, tebrikler...
"YÜCE ATATÜRK"
Ligde galibiyete devam.Fikrimi değiştiriyorum Münih deplasmanından puan aldığına göre lider çıkarsın![]()
Çok gol yiyorsun..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bayern'le sen cikarsin gruptan Lazio Uefaya duser. 1 de ligde galibiyet serisini bu macla yakalarsin umarim. Oyuncularin alismaya basliodur. Basarilar.
İyi gidiyorsun İlhan Abi... Bu arada Deplesmanlardaki başarın devam ediyor...![]()
FORZA BAYERN 2. de sen![]()
Bu çok yeme olayı canımı sıktı. Dudek beni deli etti. Maçta kaleme toplam 2 şut geliyor v ikisini de yiyor. Maçı 4-2 alıyorum ama beni tatmin etmiyor. Kariyere akşam devam edeceğiz arkadaşlar.
İlhan Abi malesef Dudek öyle ya bnde Liverpool ile oynarken güvendim sayyım Reina yı... her maç 2-3gol yiyodum...![]()
Zaten Dudek'ten once Sorensen'de deli etmisti seniKalecilerin seni Bakirkoy'e gonderme niyeti var heralde
Allahtan cok gol atiyorsun yoksa isin zordu
Bence Dudek'te yaslaniyor zaten. Yeni bir GK ara derim
Arıyorum zaten. Şu Mac City maçı... 2-2 bitti, rakibin toplam 2 şutu, kaleyi bulan iki şutu vardı. Benimse 13 şutumun 8'i kaleyi bulmuştu ama 2 gol atabildim.
Iste sonuc ortada sans yaver gitmeyince puan kaybi olabilio.. 1de bu ligde.. Avrupa'da ve derbilerde dicem (ManU Chelsea Arsenal gibi) daha kotu sonuclar olabilir.. Gerci sen halledersin deYine de yeni bir kaleci araman ii olmus.. Akinfeev bence en iilerden ama sen daa ii biliosun bu isi
![]()
Çok gol atıp, çok gol yemek en sinir olduğum olaydır.Sende rahatsızsın belli ki.
İnşallah aradığın kaleciyi bulursun..
Ochoa Aston Villa Yolunda
Kaleci arayışlarını sürdüren yönetim, aradığı Meksika milli takımının da kalesini koruyan Ochoa'yı istiyor. Bu transfer için 8 milyon avro gözden çıkarıldı.
Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maç
Aston Villa:0-0:Lazio
Aston Villa maç boyunca üstün oynasa da golü bulamayınca 2. maçından da beraberlikle ayrıldı.
Maçta sakatlanan Adriano 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
Premiership 5. Hafta
Aston Villa:1-0:Fulham
Yeni starı Bianchi'nin 67. dakikadaki kafa golüyle Villans maçtan 3 puan çıkarmayı başardı.
İyi bir tercih.Bana göre oyundaki en iyi kaleci.Akinfeev, 2.sırada gelir..