Mark Gonzalez çok iyi transfer. R.van der Vaart'a çok para verirsin ama karşılığını alırsın.
Mark Gonzalez çok iyi transfer. R.van der Vaart'a çok para verirsin ama karşılığını alırsın.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Abi transferler çok iyi olmuş özellikle Mascherano ve Mark Gonzalez
flas isimler almisin basarilar![]()
ÖmeR Abi transfer gzl bu sezon iyi kadro kurdun...
süper adamalar almisin Ömer abi.
FA Community Shield
Maçta çok fazla bir takım diğer takıma üstünlük kuramadı ama Balzaretti'nin kırmızı kart görmesiyle işler değişti ve bu dk dan sonra Pompey'ler Cesar Delgado ile etkili olmaya başladılar ve rahat da bir galibiyet geldi.
1949 yılından sonra ilk defa Community Shield'i kazanan Pompeyler sevinç içerisinde..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tşk ederim arkadaşlar.Transferleri beğendiğinize sevindim.Takımın orta sahada ki göbeğini Arjantinlilere teslim ettik bakalım nolcak.![]()
Cok güzel galibiyet
Barclays Premier League
______1.Hafta______
Portsmouth-Liverpool
Lige kendi sahasında zor bir ekiple karşılaşarak başlıyacak olan POrtsmouth geçen sene ki başarıyı elde edebilmek için kendi evinde puan kaybı istemiyor.Liverpool ise son 2 senedir başarız ve bu seneye çok önem veriyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol Makinaların Oynuyorsa Sorun Yok..
Pompey'ler lige şov yaparak başladı.Kendi sahasında Liverpool gibi bir ekibi 5-0 la geçince Basında şok etkisi yarattı.
Harika galbiyet...
Ne diyelim lige bomba bir galibiyet ile baslamissin bole devam eder umarim Delgado ve Bianchi harika oynamis!
Barclays Premier League
______2.Hafta______
Portsmouth-Reading
Portsmouth geçen haftaki müthiş galibiyetin ardından bu sefer kendi sahasında Readingi konuk edecek..
Bianchi süpeeeer.
Transferler çok iyi gerçekten, sezona kupayla başlamışsın, ligde de farklı galibiyetler...
Tebrikler ve başarılar...
"YÜCE ATATÜRK"
Cok iyi gidiorsun... ManU macinda basarilar... Skor: 2-0
skor 3-1 olabilir
Barclays Premier League
______3.Hafta______
Man.Utd-Portsmouth
Portsmouth ilk defa deplasmanda ve bu bir handikap olabilir yine de otoriteler Pompeyleri galibiyete daha yakın görüyorlar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol Makinaları Ne Zaman Boş Geçecek..
Ligte 3 hafta geride kaldı ve Pompeylerin 10 golünün de bu iki isim var..Bugünkü maç ise yine çok iyiydi Man Utd pozisyon bulmakta zorlandı ve maçı Pompeyler rahat kazandı..
Eglocc senin için 80 den sonra saldırın dedim 86 da Delgado attı
Tebrikler abi harika gidiyorsun
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar arkadaşım![]()
İşallah devam eder ama aşırı iyi başladık yahu böyle bişiy aklımdan geçmiyordu.![]()
Ömer Abi süper galibiyet...
Güzel galibiyet
Kaleye kim gececek?
Steuea maçında 16 yaşında bi genci aldım kaleye adını bilmiyorum ama felaket.Yedeklerden birini alıcam..
Tim Krul'u kaleye al
Asmir Begovic diye bir genç yıldızı almıştım gelişsin diye baktım baya gelişmiş.O oynıcak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______4.Hafta______
Portsmouth-Hull
Ligin yeni ekiplerinden Hull u evinde ağırlayacak olan Portsmouth sıkıntılı..İki as kalecinin sakat olmasının ardından iki sol back in de(baines ve Matthew Taylor) sakatlanması camia da şok etkisi yarattı.Sol back te büyük olasılık Lauren oynayacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pompeyler hiç zorlanmadı ama çok kaçırdı..Fazla yoruma gerek yok Riquelme de penaltı kaçırınca Pompeyler 1 de kaldı..
Cesar Delgado 10 tane karşı karşıya kaçırdı..Anlıcağınız başladı yine işimiz zor..
Delgado kacirabilir bitiriciligi 16 ama sogukkanliligina da bagli gerci o da iyi... Niye kacirio?
bazen oluyor öyle