Sayfa 14 / 19 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Şunu merak ediyorum.Kezman orada ayakta olsa kazanackmıydınız maçı?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sen kendini koy bakaLım o durumda nasıL düşüneceksin mehmetcim.Korner cizgisinde top sakLamak ayır, topun senLe aLakası yokken kendini yere bırakmak ayrı.FormaLara göre yorum yapmayaLım diyor çoğu arkadaşımız ama kimse üstünde ki formayı da çıkarmıyor mazaLLah yorum yaparken.

Ben kendimi koyuyorum hatta benim kendimi koymama gerek yok birçok maçta gördüğümüz bir olay ama karşılık olarak diz atanını ilk kez görüyorum.Zaten oyun devam ediyordu devam etmese dursa bile hakem itiraz edersin hocam kendini atıyor kart yok mu vs.

3. Default

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Beşiktaşlı arladaşlar neden bu pozisyona taktınız yani maöç zaten 2-1 87 dk iyi son 3dk kezman o hareketi yaptı siz zaten kesn maçı çevirirdiniz
    Ceviririz diyen yok. Kezman'in yaptigi ahlaksizlik. Ibo'nunki de sportmenlik disi. Sedyeyle cikan adamin durumu agirdir. O yedek kulubesine gidip bir de hisim akraba eli optu o agir durumda! Nasil bir agir durumsa!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Hangi Dünya Kupasında oldu böyle bir olay soruyorum söeylemişsiniz ardını boş bırakmayın...
    Bir pozisyonun doru yanlış olduğunu saptamak için dünya kpasında yada x kupasında görmek gerekmiyor ... Size Yasin Sülün kendini yerden yere vurup size şampiyonluğu getirdiğinde sesiniz çıkmıyordu şimdi biri yere yattı ooooo kan gövdeyi götürüyor ayrıca izlediğimiz maçlarda öndeki ttakım oyuncuları yere yattıklarında spiker aynen şöyle diyor bu bir taktik böle şelerin olması çok doğal zaman o takımın lehine işliyor

5. Default

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Şunu merak ediyorum.Kezman orada ayakta olsa kazanackmıydınız maçı?
    Kazaniriz diyen var mi? Onu da ben merak ediyorum. Hadi bakalim.

Ne laf ebesi adamlarsiniz be.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sen kendini koy bakaLım o durumda nasıL düşüneceksin mehmetcim.Korner cizgisinde top sakLamak ayır, topun senLe aLakası yokken kendini yere bırakmak ayrı.FormaLara göre yorum yapmayaLım diyor çoğu arkadaşımız ama kimse üstünde ki formayı da çıkarmıyor mazaLLah yorum yaparken.
    Abi benim yorumları dikkatli okuyan herkes adil olduğunu anlar hiç bir zaman fanatik yorum yapmadım maçın hakkı beraberlikti diyorum Kezman'ın yaptığı sadece bir zmn geçirme hakem kezmanın yerde olduğunu gördü ve devam ettirdiği taktirde İbrahim Üzülmez Kezmanı itip kaktı üstelik Beşiktaş'ın yenilgisini Fenerbahçe'nin galibiyetini bu olay gölgeleyemez olaylar içerisinde hakem süreyi durdurdu ve kayıp zaman'a ekledi yani birşey göremiyorum burda..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Laf ebeligi yapma. Olayi sadece "Ooo Ibo ayip etti" falan diye goren de sizlersiniz. 2 tarafin da yaptigi ayip. Kezman da cirkef ekolunun onde gelen temsilcilerinden biri olarak suclu!
    Ebelikle işim olmaz,işin varsa sen buyur. Biraz maç takibinden sonra Kezman'ın yaptığında problem olmadığını görürsün. Başka kılıflar lazım. Avrupa'da hiçbir maçta süre geçirmek için kendini yeren atan oyuncu diz darbesi yemiyor. Bu girişimde bulunan da gerekli cezayı alır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Oyun devam ediyordu o sırada ve Beşiktaş gol bile bulabilirdi belki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam Kezamın yaptığı profesyonellik dışı ama neden yenilgiyi kabullenmiyorsunuz bu pozisyon 2dkye aldı maçtan

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kezmanda,İbrahim üzülmez'de çok ayıp şeyler yaptılar..

Kezman çok büyük çirkeflik yaptı ama burda ibrahim üzülmezinde yaptığını atlamamak lazım sen o takımın kaptanı yakışmadı.

Tebrikler Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bir pozisyonun doru yanlış olduğunu saptamak için dünya kpasında yada x kupasında görmek gerekmiyor ... Size Yasin Sülün kendini yerden yere vurup size şampiyonluğu getirdiğinde sesiniz çıkmıyordu şimdi biri yere yattı ooooo kan gövdeyi götürüyor ayrıca izlediğimiz maçlarda öndeki ttakım oyuncuları yere yattıklarında spiker aynen şöyle diyor bu bir taktik böle şelerin olması çok doğal zaman o takımın lehine işliyor
    Ben örneğini verdim Koray Deividîn ayağına taktırdı ve tehlikeli bir yerden serbest vuruş oldu bu profosyenelliktir o zaman Koray'da ahlaksız mı oluyor

12. Default

Cirkef ; ortami geren, zaman geciren, caktirmadan pislikler yapan, hakemle devamli konusan, rakip oyunculara dalasan oyuncular. Bu 3 oyuncuda da bu ozelikler var degil mi? Yok diyorsan zaten cevap veremem, takil sen.

Aurelio'ya cirkef diyenlere diyecek lafim yok demissin. Bu da genel olarak Aurelio cirkef degildir demektir. Ama CIRKEF.
    Bak ben cirkefin kim olduğunu sana sormadiğimi soyledim bunlar cirkef değildir fln demedim ve bu macta oynamamiş bir adami bu işe neden katıyorsun bunu da anlamadim. Aurelionun bu mactaki yaptiği hareketlerin cirkeflikle hic bir alakasi yok diyorum. Aurelio genel olarak çirkeftir ya da değildir demedim. Bu mactaki çirkeflikleri yapan oyuncular 2 ibrahimdir.

Kazaniriz diyen var mi? Onu da ben merak ediyorum. Hadi bakalim.

Ne laf ebesi adamlarsiniz be.
    Ebelik işim değildir,istiyorsan buyur..Kazanırız diyen yoksa niye abartıyorsunuz bu kadar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyun devam ediyordu o sırada ve Beşiktaş gol bile bulabilirdi belki.
    Belkilerle yaşanmaz

Belkilerle yaşanmaz
    Yaşayanlar var Deniz Abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Ben örneğini verdim Koray Deividîn ayağına taktırdı ve tehlikeli bir yerden serbest vuruş oldu bu profosyenelliktir o zaman Koray'da ahlaksız mı oluyor
    Neden olsunki profesyonelki diyorsun işte bunu F.Terimde dedi

Nesil
    2006

Maçın adamı için görüşleriniz nelerdir? Deniz Barış inanılmaz bir oyun sergiledi. Eskiden stadda o oyuncuyu yuhalayanlardan birisiydim hatta yuhaladım diye tribünlerden azarda yedim. Ama şimdi beni utandırdı helal olsun. Bana göre maçın adamı Deniz Barış.

18. Default

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ebelikle işim olmaz,işin varsa sen buyur. Biraz maç takibinden sonra Kezman'ın yaptığında problem olmadığını görürsün. Başka kılıflar lazım. Avrupa'da hiçbir maçta süre geçirmek için kendini yeren atan oyuncu diz darbesi yemiyor. Bu girişimde bulunan da gerekli cezayı alır.
    Yeteri kadar mac takibi yapiyorum, ancak sahtekarligin yargisi icin mac takibi gerekmez. Normal bir insan gorebilir.
    Sakatlik numarasi yapip cikinca ayakta dolanmak ; sahtekarliktir. Yalandir. Dogruyu uygulamamaktir. Ha, bizim tarzimiz bu diyorsaniz birsey diyemem.

Kezman çok büyük çirkeflik yaptı ama burda ibrahim üzülmezinde yaptığını atlamamak lazım sen o takımın kaptanı yakışmadı.

Tebrikler Fenerbahçe

Soyle yorum yapin canimi yiyin.

Arkadaş demişki Dünya Kupasında oluyor böle şeyler bende sordum handi Dünya Kupası maçında oldu böle birşey...Sende söyleyebilirsn...

Konuyu başka yerlere çekmene gerek yok bir msj yazıldı soru sordum cvabı verilemedi...

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Nasıl vurmadı. Yakın çekimdekine değil, uzak çekimdekine bak. Yakın çekimde çekiştiriyor ama uzak çekimdekine bakarsan Kezman'ın ayağına basıp, diziylede vurduğunu görürsün. Okey
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kezman centılmenlıge aykırı davrandı.......Bilerek yere attı zaman gecırmek ıcın ıbrahım de dayanamadı..........

İbrahim üzülmez gibi adamı delirtti..........Daha ne diimm
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yazık cok yazık bende vurdu sandım.........Kırmızı hatalı....
    Cevabım sanaydı...

21. Default

Ebelik işim değildir,istiyorsan buyur..Kazanırız diyen yoksa niye abartıyorsunuz bu kadar
    Kezman'in yaptigi ahlaksizlik, sahtekarlik. O kadar. Size normal geliyor bunlar, pardon, dogru.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yeteri kadar mac takibi yapiyorum, ancak sahtekarligin yargisi icin mac takibi gerekmez. Normal bir insan gorebilir.
    Sakatlik numarasi yapip cikinca ayakta dolanmak ; sahtekarliktir. Yalandir. Dogruyu uygulamamaktir. Ha, bizim tarzimiz bu diyorsaniz birsey diyemem.
    Hiçbir maçta rastlamadın yani böyle bir olaya ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Maçın adamı için görüşleriniz nelerdir? Deniz Barış inanılmaz bir oyun sergiledi. Eskiden stadda o oyuncuyu yuhalayanlardan birisiydim hatta yuhaladım diye tribünlerden azarda yedim. Ama şimdi beni utandırdı helal olsun. Bana göre maçın adamı Deniz Barış.
    Aurelio'yu da ekleyebiliriz Batuhan Abi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Her ne oLursa oLsun iyi oynadık.En azından kötü izLer bırakmadıkya bizim açımızdan o yönü iLe de bakmak gerek.Ve açık ve net oLarak Fenerbahçe takımana nazaran Lige daha hazırız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Arkadaş demişki Dünya Kupasında oluyor böle şeyler bende sordum handi Dünya Kupası maçında oldu böle birşey...Sende söyleyebilirsn...

Konuyu başka yerlere çekmene gerek yok bir msj yazıldı soru sordum cvabı verilemedi...
    Çok saçma bir şeyin ardına sığııyorsun bence dünya kupasında golleri hayal meyal hatırlıyorum sen bana pozisyon soruyorsun benm cevap verebilmem için şöle bir hafızaya sahip olmam lazım

12,06,2006
    Almanya
    Allianz Arena
    Dk68 saniye 23 salise 17
    beckham kramponunu bağladı

sen böle bir hafızalı insan tanıyorsan tamam haklısın

Kezman'in yaptigi ahlaksizlik, sahtekarlik. O kadar. Size normal geliyor bunlar, pardon, dogru.
    Takımı öne geçmiş,maçın bitmesine az kalmış.Oyunu soğutmak çirkeflik,sahtekarlık mı burda.Oyunu soğutup vakit geçirmeyen bir tane takım veya oyuncu söyle bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Tebrikler Fenerbahçe

Ya abim elini ayağını öpüyorum yaa..

Yorumun harika.İşin aslı da zaten senin dediğinden ibaret.

Beşiktaşlılar ve Fenerlilerden rica ediyorum bu olayı tartışmayın.Süper maç oldu.

Bu şekilde maç oynansın her zaman ben 100 kez kaybetmeye razıyım.

Bende FENERBAHÇE'yi tebrik ediyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

İş kişilerin birbirine HAKARET edecek düzeyine geldiği için konu KİLİTLENMİŞTİR.! Seviyesiz yorum yapanlara da cezaları uygulanacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu güzel maç olmuş, izleyenler zevk almış siz takmışsınız Kezman'a.

O pozisyon olduğunda dedim kesin Kezman birşey yapmıştır diye ama burda öyle mesajlar atılmış ki, soruyorum hırsızın hiç mi suçu yok?

Kezman'ın yaptığı yanlıştır ama İbrahim'in yaptığı 10 kat daha yanlıştır. Oyun devam ederken, Beşiktaş ataktayken yerde numaradan da yatıyor olsa bile vurmamalıydı.

Peki Aurelio'nun korner direğinin orda topu saklarken arkadan hırsla gelen Toraman'a neden tepki göstermiyorsunuz. O da kırmızı olması gerek miyor muydu?

Kezman mevzusu gereğinden fazla uzamış, aynı şekilde Fenerbahçeliler uzatsa gündem değiştirmek diye ne mesajlar atılırdı burada.

Yapılan 3 harekette yanlıştır ve sahalara yakışmayan hareketlerdir.

Maça gelirsek ben keyif aldım. İlk yarı maça çok iyi başladık, açıkçası bu kadrodan bu oyunu beklemiyordum. Sonrasında oyun dengelendi, 2. devre oyuncu değişiklikleri olana kadar BJK daha iyiydi.

Deniz'i çok beğendim, Serdar güven verdi. Deivid de iyi niyetiyle çalıştı. Carlos daha takıma alışamamış, 1-2 pozisyonda alanını savunamadı. Uğur da topla oynama sevdasını azaltırsa daha verimli olur.

Kezman ilk golün oluşumunda ve 2. golde vardı. Genel olarak pek etkili değildi. Aurelio her zaman ki gibi. Kazım az süre aldı ama bana umut verdi. O fiziğine rağmen top ayağına yakışıyor ve şık hareketler yapabiliyor. Topu da saklayabiliyor. Zamanla ilk 11'e dahil olacaktır.

Takım olarak oynamayı daha iyi gerçekleştirirsek başarılı olabiliriz, çok geniş alanda oynuyoruz ve bu da çok zorluyor bizi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada konuyu tekrar açıyorum. Kezman'ın yaptığı hareketin sahalara yakışmadığını, İbrahim'in takım kaptanın yaptığı hareketin sahalara yakışmadığını kabul ettiysek oynanan keyifli oyun üzerinden yorumların devam etmesi dileğiyle konuyu açıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 14 / 19 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri