Şunu merak ediyorum.Kezman orada ayakta olsa kazanackmıydınız maçı?
Şunu merak ediyorum.Kezman orada ayakta olsa kazanackmıydınız maçı?
Bir pozisyonun doru yanlış olduğunu saptamak için dünya kpasında yada x kupasında görmek gerekmiyor ... Size Yasin Sülün kendini yerden yere vurup size şampiyonluğu getirdiğinde sesiniz çıkmıyordu şimdi biri yere yattı ooooo kan gövdeyi götürüyor ayrıca izlediğimiz maçlarda öndeki ttakım oyuncuları yere yattıklarında spiker aynen şöyle diyor bu bir taktik böle şelerin olması çok doğal zaman o takımın lehine işliyor
Abi benim yorumları dikkatli okuyan herkes adil olduğunu anlar hiç bir zaman fanatik yorum yapmadım maçın hakkı beraberlikti diyorum Kezman'ın yaptığı sadece bir zmn geçirme hakem kezmanın yerde olduğunu gördü ve devam ettirdiği taktirde İbrahim Üzülmez Kezmanı itip kaktı üstelik Beşiktaş'ın yenilgisini Fenerbahçe'nin galibiyetini bu olay gölgeleyemez olaylar içerisinde hakem süreyi durdurdu ve kayıp zaman'a ekledi yani birşey göremiyorum burda..
Ebelikle işim olmaz,işin varsa sen buyur. Biraz maç takibinden sonra Kezman'ın yaptığında problem olmadığını görürsün. Başka kılıflar lazım. Avrupa'da hiçbir maçta süre geçirmek için kendini yeren atan oyuncu diz darbesi yemiyor. Bu girişimde bulunan da gerekli cezayı alır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Oyun devam ediyordu o sırada ve Beşiktaş gol bile bulabilirdi belki.
Tamam Kezamın yaptığı profesyonellik dışı ama neden yenilgiyi kabullenmiyorsunuz bu pozisyon 2dkye aldı maçtan
Kezmanda,İbrahim üzülmez'de çok ayıp şeyler yaptılar..
Kezman çok büyük çirkeflik yaptı ama burda ibrahim üzülmezinde yaptığını atlamamak lazım sen o takımın kaptanı yakışmadı.
Tebrikler Fenerbahçe
Bak ben cirkefin kim olduğunu sana sormadiğimi soyledim bunlar cirkef değildir fln demedim ve bu macta oynamamiş bir adami bu işe neden katıyorsun bunu da anlamadim. Aurelionun bu mactaki yaptiği hareketlerin cirkeflikle hic bir alakasi yok diyorum. Aurelio genel olarak çirkeftir ya da değildir demedim. Bu mactaki çirkeflikleri yapan oyuncular 2 ibrahimdir.
Maçın adamı için görüşleriniz nelerdir? Deniz Barış inanılmaz bir oyun sergiledi. Eskiden stadda o oyuncuyu yuhalayanlardan birisiydim hatta yuhaladım diye tribünlerden azarda yedim. Ama şimdi beni utandırdı helal olsun. Bana göre maçın adamı Deniz Barış.
Yeteri kadar mac takibi yapiyorum, ancak sahtekarligin yargisi icin mac takibi gerekmez. Normal bir insan gorebilir.
Sakatlik numarasi yapip cikinca ayakta dolanmak ; sahtekarliktir. Yalandir. Dogruyu uygulamamaktir. Ha, bizim tarzimiz bu diyorsaniz birsey diyemem.
Kezmanda,İbrahim üzülmez'de çok ayıp şeyler yaptılar..
Kezman çok büyük çirkeflik yaptı ama burda ibrahim üzülmezinde yaptığını atlamamak lazım sen o takımın kaptanı yakışmadı.
Tebrikler Fenerbahçe
Soyle yorum yapin canimi yiyin.
Her ne oLursa oLsun iyi oynadık.En azından kötü izLer bırakmadıkya bizim açımızdan o yönü iLe de bakmak gerek.Ve açık ve net oLarak Fenerbahçe takımana nazaran Lige daha hazırız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok saçma bir şeyin ardına sığııyorsun bencedünya kupasında golleri hayal meyal hatırlıyorum sen bana pozisyon soruyorsun benm cevap verebilmem için şöle bir hafızaya sahip olmam lazım
12,06,2006
Almanya
Allianz Arena
Dk68 saniye 23 salise 17
beckham kramponunu bağladı
sen böle bir hafızalı insan tanıyorsan tamam haklısın
Ya abim elini ayağını öpüyorum yaa..
Yorumun harika.İşin aslı da zaten senin dediğinden ibaret.
Beşiktaşlılar ve Fenerlilerden rica ediyorum bu olayı tartışmayın.Süper maç oldu.
Bu şekilde maç oynansın her zaman ben 100 kez kaybetmeye razıyım.
Bende FENERBAHÇE'yi tebrik ediyorum.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İş kişilerin birbirine HAKARET edecek düzeyine geldiği için konu KİLİTLENMİŞTİR.! Seviyesiz yorum yapanlara da cezaları uygulanacaktır...
Yahu güzel maç olmuş, izleyenler zevk almış siz takmışsınız Kezman'a.
O pozisyon olduğunda dedim kesin Kezman birşey yapmıştır diye ama burda öyle mesajlar atılmış ki, soruyorum hırsızın hiç mi suçu yok?
Kezman'ın yaptığı yanlıştır ama İbrahim'in yaptığı 10 kat daha yanlıştır. Oyun devam ederken, Beşiktaş ataktayken yerde numaradan da yatıyor olsa bile vurmamalıydı.
Peki Aurelio'nun korner direğinin orda topu saklarken arkadan hırsla gelen Toraman'a neden tepki göstermiyorsunuz. O da kırmızı olması gerek miyor muydu?
Kezman mevzusu gereğinden fazla uzamış, aynı şekilde Fenerbahçeliler uzatsa gündem değiştirmek diye ne mesajlar atılırdı burada.
Yapılan 3 harekette yanlıştır ve sahalara yakışmayan hareketlerdir.
Maça gelirsek ben keyif aldım. İlk yarı maça çok iyi başladık, açıkçası bu kadrodan bu oyunu beklemiyordum. Sonrasında oyun dengelendi, 2. devre oyuncu değişiklikleri olana kadar BJK daha iyiydi.
Deniz'i çok beğendim, Serdar güven verdi. Deivid de iyi niyetiyle çalıştı. Carlos daha takıma alışamamış, 1-2 pozisyonda alanını savunamadı. Uğur da topla oynama sevdasını azaltırsa daha verimli olur.
Kezman ilk golün oluşumunda ve 2. golde vardı. Genel olarak pek etkili değildi. Aurelio her zaman ki gibi. Kazım az süre aldı ama bana umut verdi. O fiziğine rağmen top ayağına yakışıyor ve şık hareketler yapabiliyor. Topu da saklayabiliyor. Zamanla ilk 11'e dahil olacaktır.
Takım olarak oynamayı daha iyi gerçekleştirirsek başarılı olabiliriz, çok geniş alanda oynuyoruz ve bu da çok zorluyor bizi.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu arada konuyu tekrar açıyorum. Kezman'ın yaptığı hareketin sahalara yakışmadığını, İbrahim'in takım kaptanın yaptığı hareketin sahalara yakışmadığını kabul ettiysek oynanan keyifli oyun üzerinden yorumların devam etmesi dileğiyle konuyu açıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"