Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence gitmeli.Batuhan'ı kullanmak daha akıllıca

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    bu çocukta iş var ama bi patlama yaptıktan sonra söndü..devamını getiremedi..kalli bunu adam eder
    Bu adamda hiçbirşey yok at gibi koşar anca sahada başka hiçbir işe yaramaz , beşiktaş maçlarında taraftarı en çok çıldırtan adamdır kendisi .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gitsin zaten bundan sonra ne köy oLur kendisinden ne Kasaba..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kiralık gitsin bence.Son bir şans verilsin.Eğer kiralık gittiği yerde istenilen performansı yakalayamazsa satılsın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Bu adamda hiçbirşey yok at gibi koşar anca sahada başka hiçbir işe yaramaz , beşiktaş maçlarında taraftarı en çok çıldırtan adamdır kendisi .

zaten böyle bir transfere pek ihtimal vermiyorum sdce iyi olabilr diye düşndm...ama dedigin kadar kötüyse gelmesn daha iyi

mehmet yildiz transferi askiya alinmis,sinan engin acikladi...

Burak ve Galatasaray ?

Amann amann.Ismi bizim takimla anilirken bile insanin tüyleri diken diken oluyor Onun gibi bir futbolcu bizim takima ancak taraftarlari fitik etmek icin gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adamdan rakip takımın taraftarı bile illallah etti.:D

Şaka bir yana alttaki arkadaşında dediği gibi özgüven "0" Burak'ta.Biraz özgüven onu gerçek haline getirecektir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kendine olan bütün özgüveni kaybolmuş durumda Burak'ın.İhtiyacı olan tek şey bir gol.Gerisinin geleceğinden şüphem yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Mehmet Yıldız'ı askıya aldık"

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Sivassporlu Mehmet Yıldız ile ilgilendiklerini ancak bu transferi kulübünün istediği yüksek bonservis nedeniyle askıya aldıklarını söyledi.
    Engin, siyah beyazlı takımın bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanda basın mensuplarıyla yaptığı sohbette Sivasspor'un başarılı golcüsü Mehmet Yıldız ile ilgililendiklerini belirterek, "Mehmet Yıldız birara gündemimize geldi. Ancak Sivasspor 1,5 -2 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeli isteyince bu transferi askıya aldık. Ben bu futbolcunun Beşiktaş'a yararlı olacağına inanıyorum. Yerli bir forvet oyuncusu olarak çok etkili bir isim. Beşiktaş'ta görmek isterim" dedi.
    Engin ayrıca takımdan bazı futbolcuları göndermek istediklerini de vurgulayarak, "Ancak istediğimiz teklifleri alamadığımız için bu düşüncemizi gerçekleştiremiyoruz. Biz Ertuğrul Sağlam ile 100. yıldaki şampiyonluğumuzun öncesinde yaptığımız gibi bir kadro temizliğine gitmek istiyoruz. O dönem siyah beyazlı takımda oynayan bir çok oyuncuyla yollarımızı ayırmış ve yeni bir oluşum gerçekleştirmiştik. Transfer dönemi sona ermeden bu yıl da kadroda böyle bir değişikliğe gidebiliriz" şeklinde konuştu

27.08.2007
    Kaynak : DHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

M.Yıldız gelirse iyi bir yedek olur.Burak'a yol görülür.Bobo-Higuain'e alternatif olarak Nobre-M.Yıldız hiç de fena olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben istemem şahsen Yıldız'ı,

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ben istemem şahsen Yıldız'ı,
    Ben de istemem ama takasta G.Güleç kullanılcakmış.Para verilcikse alınmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok itici bir oyun tarzı var bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mehmet Yıldız Türkiye Liglerindeki sert,sağlam ve güçlü savunmacılarla baş edebilen ender futbolculardan.Gelirse büyük yararı olacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bana mehmet yıldız biraz balon gibi geldi şişti şişti bize gelincede patlayıp sönebilir
    Bunun örneklerini beşiktaş çok yaşadı zamanında.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mehmet yıldıza suan ne fenerbahce nede besıktasın ihtiyacı var Dogrusunu söylemek gerekirse Galatasarayın cok ihtiyacı var ama almak zor..Zaten sivas satmaz onu..Eger yedek kalacaksa hiç bir takıma gelmesin

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Burak Yılmaz gibi sonu olmasını istemem bırakın kalsın adam takımında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Güleç daha kaliteli. Mehmet Yıldız'a hiç gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

BOBO FENER’E

BEŞİKTAŞ’IN ele avuca sığmayan golcüsü Bobo için Fenerbahçe büyük sürpriz hazırlığında... Siyah-beyazlı yönetimin 9 milyon euroya St. Etienne’e satmadığı Brezilyalı golcü konusunda Fenerbahçeli yöneticilerin ‘el altından’ ezeli rakiplerine haber uçurdukları ve nabız yokladıkları öne sürülüyor... FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın da ikna olduğu Bobo konusunda Beşiktaşlı yöneticilerin Zurich maçını bekledikleri, Şampiyonlar Ligi’ne girilmesi halinde bu oyuncuyu satmayacakları bildirildi. Öte yandan bu haberleri öğrenen Beşiktaşlı taraftarların yönetime büyük tepki gösterdikleri de sızan bilgiler arasında.

Fotospor
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten alamamışız.

Yuh be kardeşim bu kadar da olmaz.Bjk yönetiminin ikna olmuş gibi göstermek için okurların süper salak olmaları gerekiyor.Bu kadarıda yeter ama.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ya harbiden bu fotospor yüzünde ceza alacam bir gün.Fotospor ve Fox tv beni deli ediyor.Böyle habercilik mi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Rüyamda görsem inanmam.

fotospor ben tuvalet kagidi diye bile kullanmam fox ise amerika versiyonu bile cok kolpa...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kulübümüz’den Açıklama
    28.08.2007 12:43

Bugün Fotospor gazetesinde, “Bobo Fener’e” başlığı ile yayımlanan asılsız haberle ilgili olarak Kulübümüz’ün açıklamasıdır.
    “Fotospor gazetesinin 25.08.2007 tarihinde “Bobo Satıldı Mı?” başlılıklı haberinin gerçekleri yansıtmadığını ve bir senaryodan ibaret olduğunu kamuoyuna açıklamamıza rağmen, aynı gazete bugün “Bobo Fener’e” başlıklı bir yalan habere daha imza atarak, kamuoyunu yanıltmayı sürdürmüştür.

Bu haberde iddia edildiği gibi, Kulübümüz’ün Bobo’yu Fenerbahçe’ye satması asla söz konusu değildir ve olamaz.

Zürih maçımız öncesinde kasıtlı olarak yapılan bu yalan haberlere Camiamız’ın inanmamasını rica eder, bu tarz asparagas haberlerin devam etmesi halinde Kulübümüz’ün ağır yaptırımlar uygulayacağını ve hukuki haklarını arayacağını kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

BEŞİKTAŞ JK

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Gökhan Güleç Denizlispor'da

Bir çok kulübün peşinde koştuğu Gökhan Güleç, Denizlispor ile kiralık olarak anlaştı. Yapılan görüşmeler sonrası Ege temsilcisinde forma giyecek olan Güleç’in Beşiktaş’tan alacağı ücreti Denizlispor Kulübü ödeyecek. Güleç, “Burada kendimi bir kez daha kanıtlayıp, önümüzdeki sezon çok daha iyi ve hazır olarak geri döneceğim” görüşünü dile getirdi.

kaynak fanatik

iy oldu bence. gorecegiz burda iy oynar mi oynamazmi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güleç için iyi oldu.İnşallah Denizli'de çok iyi oynayıp eski günlerine döner.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu fotospor ciddi ciddi iyice kendisinden geçmiş sanırım.Yani sırf haber oLsun diye haber de yapıLmaz artık birisi şu gazeteyi durdursun
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

fotosporun tiraji 50 binlerde seyrediyo zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

yaa bu kadar göz göre yalan asparagastan geçti artık laf kelime yok artık batasıcalara..

Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri