Olursa en iyi forvet Kone ya da Postiga olabilir.Süper adamlar transferi de kapatmış oluruz böylece
Olursa en iyi forvet Kone ya da Postiga olabilir.Süper adamlar transferi de kapatmış oluruz böylece
PauLeta Olmasında GeLicek Adam
Kone Yada Postiqa Super Olurr
OzeLLıkLe Kone LincoLn'e Beraber Düşünemiyorum
Ama Çok Zor Bırakmaz Psv Parada YetmeyebiLir
Transfer forvetle bitmeyecek 1 yabancı daha alınacakmış....oda sag bek yada sag acık olabilir...kalli 2 kişi istemiş bunuda Adnan polat acıklamısdı..
sag bekte mi alıncak hemde yabancı kım olabılır kı:S
sag bek bnce sabrı olsun sag acık a yabancı alalım
sag acık insallah ya mendy olur yada trabelsi
eğer carrusca satılırsa yabancı sağ bek alınacak ayrıca feldkamp sabri yi sağ bek te kullanmak istemiyor ve ondan en iyi verimi almak istiyor![]()
neyse hayırlısı olsun hala toplantı bıtmedımı kı yaw?
valla ya bitmedimi ????
2 saat oldu hala haber yok![]()
anlaşılan toplantı bitti ama acıklanmadı veya basına yansımadı
heralde ole oldu
Adnan sezgin yarın belki basın toplantısı düzenleyebiliriz demiş.......zaten kesin olsa resmi sitedede haber verilirdi...
Ayrıca mista klübü ile 2010 yılına kadar sözlesme uzatmış.galiba...varmı bununla ilgili bir haber....
böyle bir haber bulamadim ben
Omerdinho bende duydum....Evet haber varmı gösterirmisin....Zaten istemiyordum onuformsuz...
iyi mista gelmiyor o zaman
Belkide uzatmamıstır.....çünkü uzatsa burdaki basında cıkardı...İşte galatasaryın istedigi futbolcu klübünde kaldı falan gibi...
Hala bi haber yok mu???
yönetimden ses soluk yok birbuçuk saat var
Son Dakika:Beyler Haldun Üstünel bugün apar topar Almanya’ya gitmiş
Takıma 2 forvet gelebilir.....
Haber saglam almanyadan forvet kim aday vardı..............
Lig Tv de aynı şeyleri söylüyor, 2 forvet dediler..
Kevin KuranYi![]()
Fazıl abi iki forvet gelebilir (kesin demedi)........O der demez lig tv dede Gökmen özdmir iki forvet gelecek dedi........Ayrıca haldun almanyaya gitmiş apar topar
Ya bu sampiyonlar ligi listesi falan bugece sonmu kimisi yarın 5 de son diyorlar.....
oo 2 forvet mi almanya kım var forvet olarak:S ya bn en basta Podolskı demıstım gülmüştünüz ama olabilir podolskide kaynak sağlam![]()
medyaya yansıyan (almanya'da) kuranyi, santa cruz du başka kim var ki??
santa cruz blacknurn e gıtmıstıonun dışındada bnce Podolski var
![]()