Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 488 sonuç

Konu: Turksportal TSL Tahmin Yarışması Sonuçları (Şampiyon 10672196)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

9 puan. Bu hafta sürpriz bi haftaydı. İyi puan

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

9 puan iyi iyi.İlk 5'e girmem lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kısır geçen bu haftada 5 puan alarak rakiplerle farkın azalmasını engelleyemedik.Bu gidiş koltuktan ineceğimize delalet..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Turksportal TSL Tahmin Yarışması [28. Hafta Sonuçları]

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem:

En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.

En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.

Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.

Öncelikle puan durumunu veriyorum;

Şimdi de istatistiklere bakalım;

Bu hafta oyunda bulunan 21 kişiden 20'si tahminde bulundu.

Kayserispor - Büyükşehir Belediyespor maçını doğru tahmin eden çıkmadı.

En az doğru tahmin edilen maç, 4 doğru tahminle Ankaraspor - Trabzonspor maçı oldu. Bu maça 1 oynayanlar 4 puan kazanmıştır, tebrik ediyoruz kendilerini.

En çok doğru tahmin edilen maç, 17 doğru tahminle Manisaspor - Ç.Rizespor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.

Haftanın birincsi 6 doğru tahminle 13 puan toplayan GfbSerKaN oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.

Bu hafta liderlik el değiştirmiyor, GeNç KaRTaL. Kendisini tebrik ediyoruz. Böyle giderse ipi de göğüsleyeek gibi duruyor.

Yine puan açısından kısır bir haftayaı geride bıraktık. Artık son 6 hafta, heyecan devam ediyor.

Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.

Toplamda 8 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.

Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
    Last edited by Sekopej : 01.Nisan.2008 at 21:29
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

1 puan alarak haftanın sonuncusu oldum. Bu böyle olmayacak. Bu hafta müthiş geleceğim.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Patlama yapma zamanı üst gruptan kopuyoruz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Geçen senenin şampiyonu ne hallerde ama bu sene hedef Avrupa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftanın birincsi 6 doğru tahminle 13 puan toplayan GfbSerKaN oluyor. Kendimi tebrik ediyorum.
    Hayır benim anlamadığım kendini niye tebrik ediyosun Asıl ben kendimi tebrik ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ahahh orayı değiştirmeyi unutmuşum yahu. Ben de Serkan'ım ya sorun olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tırmanışım sürüyor. 3 sıra atladım bu hafta. Puanlarda bu hafta 2. olmuşum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

6 puan berbat.1 sıra düşmüşüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla puan durumuna gelirken yavaş yavaş,alıştıra alıştıra ilerletiyoruma artık sayfayı. Her an kaybedebilirim koltuğu..

Bu arada Umut abi yerleşmiş altıma.Umut abi taşınacak eşya felan varsa yardıma gelelim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

3 puan alarak haftanın en rüküşü oldum çok kötü kümede kalmak için mücadelemiz devam edecek
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Turksportal TSL Tahmin Yarışması [29. Hafta Sonuçları]

Turksportal TSL Tahmin Yarışması [29. Hafta Sonuçları]

En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.

En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.

Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.

Bu hafta oyunda bulunan 21 kişiden 19'u tahminde bulundu.

En az doğru tahmin edilen maç, tek doğru tahminle İBB - Ankaraspor maçı oldu. Bu maça 2 oynayan Bay Önder 4 puan kazanmıştır, tebrik ediyoruz kendilesini.

En çok doğru tahmin edilen maç, 15 doğru tahminle Trabzonspor - Denizlispor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.

Haftanın birincsi 7 doğru tahminle 14 puan toplayan travis1903 oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.

GeNç KaRTaL'ın tahmin yaptığı sırada ilk maç başlamış olduğu için tahminleri geçersiz sayıldı.Ve liderlik el değiştirdi. Yeni liderimiz 10672196. Kendisini tebrik ediyoruz. Son 5 haftaya girilirken bakalım kaç kere daha el değiştirecek liderlik.

Yine puan açısından kısır bir haftayaı geride bıraktık. Artık son 5 hafta, heyecan devam ediyor.

Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

5 puan çok kötü.Toparlanmam lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 puan bu ne yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tüm maçlara 0 oynadım 1 tane maç 0 bitmiş...

Gerçi kalan maçların hepsi 1 farklı skorla bitti de...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan abi ben tahmin yaptığımda daha o maçta gol olmamıştı.O yüzden o maçada tahmin yapmakta bir sorun görmedim.Diğer maçlar neden iptal ettin ki abi. ilk maç başladıktan sonra yapılan tahminler sayılmıyor mu?

Neyse sağlık olsun.Uzun süre sonra liderliği kaybettik.Yeni lider Umut abiyi tebrik ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sayılmıyor Şemsi. İlk mesaja bakarsan orada yazıyor zaten, ilk maç başladıktan sonra yapılan tahminler geçersiz sayılır ve o hafta puanı hesaplanmaz.

Uzun zamandır o kural orada, demek ki iyi okumak gerekiyormuş çünkü önceki haftalarda başka arkadaşlar da bu nedenle geldiler ve onlarınkini de saymadım. Şimdi sayarsam haksızlık yapmış olurum. Çünkü uzun zamandır çok uzun zamandır o madde orada ve uygulanıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Örnek : Ben

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam abi bugüne kadar hep zamanında yaptığım için tahminlerimi pek gerek duymamıştım o mesajı okumaya.Aksilik o günde geç geldim eve ve kaçırdım tahminleri.Neyse sağlık olsun..

Ama gelecek seneye düzenlenirse tahmin yarışması,bence sadece başlayan maç sayılmasın.Diğer maçlar sayılsın.Çünkü insanlık hali.Bu kadar sert olmanın gereği yok bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk haftalarda sayıyordum fakat sonra şu anda unuttuğum bir sebeple sinirlendiğim için bu kuralı koydum. Neden olduğunu dediğim gibi hatırlamıyorum ama seneye de olursa ve ben organize edecek olursam aynen devam edecek bu kural. Hatırlamasam da mutlaka gerekli olduğunu düşündüğüm için koymuşumdur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Turksportal TSL Tahmin Yarışması [30. Hafta Sonuçları]

Turksportal TSL Tahmin Yarışması [30. Hafta Sonuçları]

Bu hafta oyunda bulunan 21 kişiden 19'u tahminde bulundu.

2 maçın sonucunu hiç doğru tahmin eden olmadı. Beşiktaş-Oftaşspor ve Manisaspor - Ankaragücü maçları.

En az doğru tahmin edilen maç, 2 doğru tahminle Kasımpaşa - Rizespormaçı oldu. Bu maça 2 oynayanlar 4 puan kazanmıştır, tebrik ediyoruz kendilesini.

En çok doğru tahmin edilen maç, 15 doğru tahminle Gençlerbirliği - Gaziantepspor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.

Haftanın birincsi 5 doğru tahminle 11 puan toplayan Murat Özdemir oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.

Lider değişmed 10672196. Kendisini tebrik ediyoruz.

Yine puan açısından kısır bir haftayı geride bıraktık. Sürprizlerle dolu bir hafta oldu.

"YÜCE ATATÜRK"

Peeh sadece 2 puan almisiz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk ikiye bakın.Lider 1 puan ikinci 2 puan almış.(: 7 puan iyi.9.sıradayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 puan gerçekten çok kötü bir performans.Heleki Umut abinin 1 puan aldığı bir haftada.Deniz ile farkta kapanmış.Geçen hafta tahminleri kaçırmam sezonu lider bitirmeme engel olacak herhalde..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk defa haftanın lideri olmuşum vay be

O geç tahmin yaptığım haftada sayılsaydı 7-8 puanda öyle hesapla üst gruba çok yakın olurduk.

Neyse Önümüzdeki 4 rakip de çok düşük puanlar almış bu hafta.4 Hafta kala lider olacağımıza inanıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Puan farkı kapanıyor. Son 4 hafta. Bu hafta ya herru ya merru dedim.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liderlik yarışı kızıştı baya Pek umudum yok ama ilk 3te iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Turksportal TSL Tahmin Yarışması [33. Hafta Sonuçları]

Turksportal TSL Tahmin Yarışması [33. Hafta Sonuçları]

Bu hafta oyunda bulunan 21 kişiden 20'si tahminde bulundu.

En az doğru tahmin edilen maç, 1 doğru tahminle V.Manisaspor - Kasımpaşa maçı oldu. Bu maça 2 oynayan Bay Önder 4 puan kazanmıştır, tebrik ediyoruz kendisini.

En çok doğru tahmin edilen maç, 19 doğru tahminle Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.

Haftanın birincsi 5'er doğru tahminle 10 puan toplayan EmperoR ve Murat Özdemir oluyor. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Heyecan devam ediyor. Bu hafta deplasman takımları kazandı, bakalım haftaya neler olacak?

yunusgs bu hafta da tahminlerini yapmadığı için oyundan çıkarılmıştır.

abasatli bu hafta da tahminlerini yapmazsa oyundan çıkarılacaktır.

"YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri