Allahım ya kadro eksiksiz diyorsun bi de.Ön libero olmayan takım olur mu![]()
Allahım ya kadro eksiksiz diyorsun bi de.Ön libero olmayan takım olur mu![]()
Takım kursa ne yazar.Takımın tek taktiği var oda yanlara pas ve duran toplar.Futbolcular araya pas atmıyor.Bir iki kişi geçip ceza sahasına girmiyolar.Son zamanlarda bi hatırladığım gökdeniz'in golü var.
Tek taktiğimiz var yanlara pas.Bu taktiklede anca şansımız yaver gitti mi kazanırız
Ben kadro eksiksiz diyorum, DİZİLİŞ VEYA TAKTİK değil! Onu öve öve bitiremediğiniz Terim'e sorun!!!
Lugano veya Edu'yu beğenmeyebilirsin ama ben beğeniyorum. Fenerbahçeli değilsin, beğenip beğenmemen bir şeyi değiştirmez.
Ama Gökhan Zan ile Toraman milli futbolcudur ve ben de ülkemin milli takımının destekçisi olarak ikisini de beğenmiyor ve bu formayı haketmediklerini düşünüyorum. İtirazın var mı?
haklisin. ilk yedimiz gol toramanin hatasindan sonra herkez seyredti gokhan zanin arkasindan adam gecti bu adami orda sabri gormeliydi cunku onunden geciyor ve gokhan zana uyarlamaliydi.
bizim butun turk takimlari ayni milli maclari avrupa maclar falan hic zevk alamiyoruz. macta oyuncu ne yapcani bilmiyor herkes bir yere kosuyor. baska takimlar taninmamis oyuncularnan nasil paslasa paslasa oyniyorlar biz niye yapamiyoruz???
Zan'ı beğenen sadece Beşiktaşlılar zaten, başka beğenen görmedim. Benim objektif, takım tutmayan akrabalarım dahi bu ikiliyi bugün hiç beğenmedi. Siz nasıl beğeniyorsunuz, anlamak zor... Farklı maçları izledik galiba.
Zaten Uzun süreden beri ilk defa İbrahim Toraman oynadı F.terim Servet ve E.Aşık facialarından sonra oynattı
bende bugun bu ikiliyi begenmedim ama takim kotu oynadu bu ikilimi bizi kurtaricak butun takim kotu oynadi kaleciden forvete kadar.
Senin o bahsettigin oyuncular biraz pissinler oyle gelsinler milli takima. Ama piseceklerini pek sanmiyorum cunku Fener hepsini toplar tursusunu kurar seneye. O yuzden su anda elimizde bulnan en iyi yerli defans oyuncularini oynatmaya devam edelim milli takimda. Duzgun bir taktik ile bu kadar siritmazlar cunku senin abarttigin kadar kotu oyuncular degiller. Ama cok istersen Baki Mercimek'i de milli kadroya cagirttirabiliriz. Karsi takimda saglam adam birakmaz bizde gider gollerimizi atariz rahatca.
Beyim sulandi uykudan. Hepinize iyi geceler.
gokhan zanin son maclarini begenmiyorum cok sakatlandigi icin sakatliktan kurtulsun oynasin sakatlanmadan bir kac mac gorcez gokhani
Ben bu ikiliyi beğendim demedim daha önce bunu yazdım ama başka çare yok Yasin olursa olur diğerleri yalan olur ancak...
bunun tek nedeni daha önce dediğim gibi F.terim değildir Edu-Lugano-Önder-Luciano-song-Tomas gibi isimler büyük takımlarımızda oynayan ve oynamış yabancılar olduğu için başka bir seçenek kalmıyor Tolga Seyhan vardı bir dönem Dünya Kupa ümidimizi yitirdi Alpay vardı yaptıkları belli Can-Baki saatli bomba eee kim var oyuncu ÇI-KA-RA-MI-YO-RUZ (Bekir Egemen Aydın filan demeyin lütfen) ha bide Servet-E.Aşık var
![]()
katiliyorum. yasin cakmak kac mac oynucak fenerde mac eksikligi olur.
once fatih terim takim oyununu ogretsin degsik taktik kullansin bu taktikle olmaz kimi oynatirsan oynat bugunki macta yasin cakmak oynasaydi gine yenilirdik sahada takim yoktuki. toraman ve zan napsin takim oynamayinca.
Çanlar Türkiye için çalıyor: 2-0
(A) Milli Futbol Takımı, özel maçta Romanya'ya başkent Bükreş'teki Lia Manoliu Stadı'nda 2-0 yenildi. Maçın gollerini 62. dakikada Dica ve 70. dakikada Mutu kaydetti. 8 Eylül'de oynanacak Malta maçı öncesi son prova olan Romanya müsabakasında oynanan futbol tehlike çanlarının çaldığını hissettirdi. Fatih Terim'in Romanya müsabakasından bir gün önce açıkladığı 11'i maç saatinde değiştirmesi ve kadro seçimi ise maçın ardından en çok konuşulan konu oldu...
Maça her iki takım da birbirini tartarak başladı. Romanya Milli Takımı daha baskılı bir oyun ortaya koyarken, defansta Gökhan Zan ve İbrahim Toraman başarılıydı. Milli Takımımız oyun kurmakta zorluk çekerken, Romanya baskısını artırdı. Ev sahibi takım girdiği pozisyonları değerlendiremezken, A Milli Takımımız ender girdiği pozisyonlarda ise başarılı olamadı. İlk yarının sonlarına doğru Emre sakatlığından ötürü çıkarken, Nihat oyuna dahil oldu. Böylelikle iki takım da devreye 0-0'lık eşitlikle girdiler.
Romanya ikinci yarı işi bitirdi
İkinci yarıya Arda'nın yerine Tümer'i alarak başlayan Milli Takımlar teknik direktörü Fatih Terim oyunda değişikliğe gitti. Romanya ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da oyunun hakimi olan taraftı ve Romanya takımı aradığı golü 62. dakikada Dica ile buldu. Bu dakikalarda oyun disiplininden kopan millilerimiz 70. dakikada Mutu'nun ayağından gelen golle bir anda 2-0 geriye düştü. Fatih Terim ikinci yarıda İbrahim Üzülmez'in yerine Volkan Yaman'ı, Mehmet Topuz'un yerine Hüseyin Çimşir'i, Sabri'nin yerine Gökdeniz'i ve son olarak da Gökhan Ünal'ın yerine Halil Altıntop'u oyuna alsa da bir türlü aradığımız golü bulamayınca, karşılaşma 2-0'lık mağlubiyetimiz ile sonuçlandı.
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Eylül ayında Malta ve Macaristan ile karşılaşacak olan (A) Milliler, bu maçlara hazırlık niteliğindeki Romanya karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla adeta bizim için tehlike çanlarının çaldığını gösterdi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
Romanya ile Türkiye arasında yapılan (A) milli özel futbol maçının ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.
5. dakikada üst üste çalımlarla rakiplerinden kurtulan Arda'nın ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta, top direğe çarparak oyun alanına döndü.
27. dakikada Hamit'in kullandığı köşe atışında, ceza alanında iyi yükselen Gökhan Ünal'ın kafa şutunda, meşin yuvarlak kaleciden döndü.
32. dakikada defanstan atılan uzun topla kaleciyle karşı karşıya kalan Mutu'nun aşırtma vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
42. dakikada Nihat'ın, oyuna girer girmez kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
52. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe atışında ceza alanı içinde oluşan karambolde topu en son önünde bulan Goiam'ın vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Serdar'da kaldı.
60. dakikada Tümer'in sol taraftan yaptığı ortada ceza alanı içinde topla buluşan Nihat'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
62. dakikada sağ taraftan ceza alanına giren Marica'nın pasında kale alanı içinde bomboş durumda topla buluşan Dica, meşin yuvarlağı boş ağlara gönderdi: 1-0.
64. dakikada Nicolita'nın ceza alanına yaptığı ortada arka direkte uygun durumda topla buluşan Mutu'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
69. dakikada sol taraftan yapılan ortada kaleci Serdar topu elinden kaçırdı. Meşin yuvarlağı önünde bulan Nicolita'nın vuruşunda, top yandan auta çıktı.
71. dakikada Marica'nın pasıyla ceza alanında topla buluşan Mutu, meşin yuvarlağı ağlara göndererek, farkı 2'ye çıkardı: 2-0.
75. dakikada Hamit'in yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest vuruşta, kaleci Lobont meşin yuvarlağı son anda kontrol etti.
76. dakikada yine Hamit'in kullandığı çift vuruşta, kaleci lobont topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.
Karşılaşma Romanya'nın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
ROMANYA: 2 - TÜRKİYE: 0
Stat: Lia Manoliu
Hakemler: Markus Merk, Mathias Auklam, Holger Hesnchel (Almanya)
Türkiye: Serdar, Sabri (Dk. 82 Gökdeniz ), İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez (Dk. 69 Volkan Yaman ), Mehmet Topuz (Dk. 74 Hüseyin ), Hamit, Emre (Dk. 42 Nihat ), Arda (Dk. 46 Tümer ), Tuncay, Gökhan Ünal (Dk. 72 Halil )
Romanya: Lobont, Rat, Chivu, Rasoi, Florentin Petre (Dk. 46 Nicolita ), Marica (Dk. 82 Niculescu ), Marin Petre, Codrea (Dk. 46 Munteanu ), Goiam, Mutu, Dica (Dk. 79 Cristea )
Goller: Dk. 62 Dica, Dk. 71 Mutu (Romanya)
Mehmet Aurelio Fenerbahçeden sonra Milli takımında değişilmezi oldu![]()
Aslında Serdar Kurtuluş ön liberoda Aurelio'dan çok daha iyi olabilir. Muhteşem bir potansiyel var.
Kadro AsLında Çoğu Kişinin İstediği Gibiydi
Mehmet Topuz Oynadı KraL Oynamadı HaLiL Oynadı Bi Sabri Vardı Sizin Istemediğiniz
Ama N Oldu Hıc Bı Sey
Bızde Bu Defans Olduğu Surece Zor Allahtan Servet Yok Gerci OnLarın VeLiahtLarı'da Servet Abisini AratmadıLar
Hıc On Lıbero Demeyin Romanya Bızı Her Sartta Yenerdı AdamLar Super Oynadı
Uzun TopLar FaLan Cok İiiydİ OzeLLikLe
Nyse Grup MacLarı BoLe Olmaz MaLtayıda Macarıstanıda Yenerız
Sen orta saha ya top kapacak savaşacak adam koyma bana ondan sonra orta saha feLan demeyin de.Ondan sonra savunmaya mazeret buL.Fatih hoca biraz oLanLarı görebiLseydi ikinci yarıda kazanan biz oLurduk.Orta saha eksikLiğinden adamLarı attıkLarı her top tehLikeLi oLdu Toraman iki tane topu kesti ama ee adam daha ne kesicek.Hak ettik.Ama suçLu sadece Fatih hocadır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ya bu maçta marica çok süperdi gerçekten.....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Bekir ve Aydın'ı kac kere izlediniz de bişey olmaz diyorsunuz.İkiside cok iyi oyuncular.Aydın değil belki ama Bekir mutlaka alınmalı milli takıma.