İlker yasin klasını konuşturuyor ve herzamanki gibi müthiş saçmalıyor...
İlker yasin klasını konuşturuyor ve herzamanki gibi müthiş saçmalıyor...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Harikasın Scholes harikaMaç zaten harika.Messi harika,CR7 harika.Herşey harika yahu bu akşam
Park 2'yi atıyordu...
Utanmasa diyecek ki at şunu Ronaldo dök bizi sokağa![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zambrotta'nın goldeki payı büyük.
Bişey merak ediyorum Messi insan mı ??![]()
Scholes muhteşem bir gol attı.
Golde az olsa Ronaldo'nun payı var![]()
Messi ve İlker Yasin show var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barca pek oynayamıyo.2-3 gol fırsatı kaçırdı ManU.Finale çıkan tarafta ManU olacaktır.
Aygün sen heralde başka maçı izliyon?
Manu hızlı başladı ama Barcelona dizginleri yine eline aldı.Gol atsalar daha zevkli bir karşılaşma seyredeceğiz..
Messi gerçekten çok iyi oyuncu.Top ayağına yapışk oynuyor sanki..
So what?
Saike
Barcelona 2.yarı golü bulup maçı berabere bitirir
3-1 biticek bu maç.ManU alıcak.Aha bu foruma yazıyorum (:
Hakemin enteresan bir kart cıkarışı var![]()
Rönaldö değil.
Röneldö![]()
Harbi. Ben de bir an yanılgıya düştüm dedim ben mi yanlış biliyorum . Adam arsenal ile ajax ı karıştırdı yau![]()
Bojan 17 yaşında 5 aylık 7 aylık kaç aylık
Maç bitmek üzere.
Bitti Manu finalde.Tebrikler![]()
VE maç bitti.Helal olsun ManU.Kupayıda alıcak inş.
'' Tevez de yurttaşı Messi gibi Arjantinli ''
Zambrotta'nın golde hatası var fakat maç boyu çok iyi mücadele etti. Ronaldo ve Park'la uğraşmak kolay değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
BİTTİ.
Barcelona iyi oynadı fakat Old Trafford'tan çıkmak zor
Bekle Bizi Moskova![]()
Barcelona bir kez daha Manu defansını aşamadı.İlker Yasin'in maç boyunca dediği tek doğru laf:"Atan kazandı."
Tebriler man.Utd..
So what?
Saike
Ayh...Maçın heyecanını İlker Yasinin saçma yorumları bölmese süper olacak ama malesef.
Birdahaki maçı Eurosport'tan izleyecem valla yabancı mabancı dayanılmıyor.
Scholes'un süper golüyle kendime geldim birden.O ne güzel bir goldür.Tam bir PES golü oldu.PES oyanayanlar alışıktır..
İzleyemenler için gol...
[YOUTUBE]dBjfhnRHGEw[/YOUTUBE]
--------------
Emre Tilev ve İlker yasin şov vardı resmen..
Evra : Diplomatın Oğlu
İlker Yasin derin futbol bilgisiyle Henry'nin Ajax'ta 8 sene oynadığını bizlere aktardı.Buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.Biraz daha zorlasa 20 olurdu heralde..
Bu arada Bojan Krkic 17 yas 6 ay mı 4 ay mı ne yaşındaymış.Yaş olarak biliyordum da ay önemli yahu benim için.Neyse kısmen onu da öğrenmiş olduk sağolun varolun İlker Abi..
---------------
Her şeye rağmen çok güzel ve zevkli bir maç oldu..
Messi'mi ? Ronaldo mu sorusunun cevaßını bu kadar olumsuzluk,moralsizlik,sakatlık olayına rahmen yılmayan Messi diyorum ßen...
Zamßrotta ßerßat oynuyor bu arada... G.Milito & Y.Toure ßarca ayarında değiller...