Hakan balta galatasarayda Adnan sezgin Cnn türkde acıkladı..........
Selcukta gelebilir
Verılmesı gündemde olan oyuncular...
ferhat-aydın-necati
Ferhat ve aydın kiralık galiba![]()
Hakan balta galatasarayda Adnan sezgin Cnn türkde acıkladı..........
Selcukta gelebilir
Verılmesı gündemde olan oyuncular...
ferhat-aydın-necati
Ferhat ve aydın kiralık galiba![]()
Hakem Penaltıyı verdi.1-1 oldu hakem o zaman iyimiydi ? uykum_ fiRaRi
Bursaspor macinda Umit Karan in bariz penaltisi verilmemisti hatirlarsaniz...Kalli nin mactan sonra soyledigini hatirlatirim ki bu sozler yoneticilerin calisma odalarina cerceveletip asilmasi gerekir...
Hakem penalti vermemis ise penalti degildir...Nokta...Uzatmaya gerek yok beyler...
Bulent hocayi hayatta birakmayiz
Macin hakki Galatasarayindi ama dedigim gibi her zaman iyi oynayan kazanamiyor malesef.4 haftada izledigim kadari ile Turkcell Super Lig'de en iyi oynayan bence Galatasaray'dir.Besiktas'da iyi basladi , Fenerbahceden bahsetmek istemiyorumama toparlanacagina inaniyorum.
Maca gelecek olursak , Servet batirdi Galatasaray'i 2 gol'de de buyuk hatasi var , Bildiginiz klasik Servet iste Fenerbahcede oynadigi donemde boyleydi.
Galatasarayi iyi oyunundan Vestel Manisaspor'u da Aldigi 1 puandan dolayi tebrik ediyorum.
nasıl hakemin hatası yoktu . Arkadaşlar lütfen bi gidin tv programlarında 20 kez tekrarı var 20 açıdan. gidin 20 kez izleyin sonra gelin yorum yazın ya
Serveti GS niye aldığını bilen varmı ?
hakem arda'nın topu içe çevirdiği pozisyondaki elle müdahaleyi görmedi kırmızı kart+penaltıydı ama sağlık olsun hep yenecek değiliz ya
manisanın kalecisi yüzünden maçın yarısı gitti. hakem en ufak uyarı bile vermedi kaleciye
@ welet, her konuda bire bir tartışmanın içine girdiğini farkediyorum, biraz daha dikkat lütfen, biri tahtik ederse uyarı butonu ile bildirin sadece.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu arada Kaleci Ufuk'u çok beğendim, yaşı kaç bu adamın bilen var mı?
(/s)
Maç tam istedğim gibi bitti.. Bu hafta birşey farkettirmedi.. Gs'nin 2 puan kaybetmesi bize moral oldu..
Ufuk Ceylan
Doğum Tarihi : 23.06.1986
Uyruğu : Türkiye
Pozisyon : Kaleci
Boy : 186 cm
Kilo : 79 kg
Oynadığı Takımlar : Altay
Maçı izlemedim ama ara ara dinledim sanırım Galatasaray daha atak bir futbol oynadı bu hafta 3 büyüklere bir şeyler oldu galiba![]()
Hakan rekor kırdı diyorlar helal olsun ama işin içinde bir gariplik var. Şimdi Hakan 400 maçta bu rekoru kırdı ama Tanju 200 maçta 240 gol attı. Şimdi Tanju mu golcü mü oluyor? Yoksa Hakan mı?
hakem hataları hep maçın kaderinimi etkiler?Verilmeyen fualler ve kartlar vardı.Boşuna topluca hakeme bağarmadık yani.Ayrıca maçın kaderini etkileyen pozisyon olmasada BANA göre kötü maç yönetti.Zaten bizim açımızdan hep böyledi.
Hakem konusu burda kapansın.Herkezin yorumu kendinedir...
MAÇA gelince Servet şov vardı.Bi oyuncu bu kadar güzel oynuya bilirdi.Takım olarak iyiydik.Orkun neden oynamadı onu anlamadım.İlerleyen haftalarda inşallah iyi olucaz.
Tanju hakanı bopsverin.....
Hakan sahanın yıldızlarındandı heryere basıyor sürekli kosuyor pasları güzel..