valla inanılmaz ama bende şişko ailton 40 maçta 40 küsür gol atmıştı nasıl oldu bilmiyorum
valla inanılmaz ama bende şişko ailton 40 maçta 40 küsür gol atmıştı nasıl oldu bilmiyorum
falcao,kerlon.zarateanelka deli gibi gol atiyo.mutlaka bunlardan ikisini alin.gol rekorlari lirarsiniz
fatih tekke-ibrahima yattara
luca toni-ahmet kuru
banko fred 3 yıldır ligde gol kralı sayesinde schalkeyle 2 yılda 1 şl final oynadım diğerinde de kupayı kaldırdım değeri 80 trilyon![]()
Biraz oahalıya patlar ama david villa-sheva manyak ikili
slm beyler bence adriano ibrahimoviç yada tuncay ibrahimovic lasse qvist die adam var süper
Cesar Delgado (Cruz Azul)
Bence 1-D.Villa 2-İboviç 3-T.HenryBunlar 3 forvet many** olurdu
![]()
torres-adriano-raul=18 maçta 64 gol
cesar delgado
kezman-cem sultan
forlan _ kovaçevic
keita-tribochci
Kesinlikle Fred . Udineseye 11 milyon paunda aldım . Onun dışında Palladino , Vucinic , I**uinta , Bazzani , Muslimovic ...
gol makinem derren bent,falcao mükemmel ikili herkese tavsiye ederim
fernando torrres en iyi gol makinası bence ondan sonra sırasıyla porcellis-pazzini-kerlon
ve ucuz olan cangele oda çok gol atıo
s.kalou veya podolski.
cristiano lucarelli![]()
arkardaslar ii hoşda bunları herkes bilio buyuk kulupteysen alırsın bunları ona kaldıysa bence abdoulaye balde vs. bende böle bir suru santrafor sayabilirim ucuz ama kaliteli para edicek futbolcular önerin kastı çnku buyuk kuluplerle oynamak
yeni başlayanlar için genç yetenekler ve de ucuz . Sezer Özturk , Emre Aktaş , Erkin Caner , Abdoulaye balde , Oscar Trejo
higuain carew ozellikle higuain superr
Basel takımından CESAR CARIGNANO (ST).Ortalama 1.2 milyon sterline geliyo ve bomba bir forvet.Yanına gene Brezilyadan MARCELİNHO (ST) alınabilir.O da ortalama 3.5 milyon sterline geliyor.MARCELİNHO'nun özelliği sol ayaklı olduğu için SOL FORVET mevkiinde çok canlar yakıyor.
Alternatif isteyenler için ucuza bir ST de TALISSON DA COSTA.Bu adamın değerleri başta kötü ama bir sene içinde tavan yapıyor.
Bir de ARSENALalt yapısında NICLAS BENDTNER var.Bu adam da tam bir gol makinesi beyler.
eddy johnson ile cem sultan super ıkılı eddy johnson nı 30 mılyoın verdıler vermedım ole bısı yanee
pandev-toni
Mauro Zarate - Alexandr Pato
Pandev - Toni
lucarelli bence
taner demirbas - atilla birlik şampiyon malatyaspor![]()
Sene 2011 de 41 milyona aldığım Daniele Cacia tam bir gol makinası daha gençken daha ucuza alabilirsiniz..
Murcia'da Henok Goitom harika
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?