Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 488 sonuç

Konu: Takım Önerileriniz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanBul

Quote Originally Posted by dead game View Post
    arkadaslar bana 2. ligde ama transfer bütcessi çook iyi olan bir takım söyler misiniz?
    cok iyi demesekte iyi diyebiliriz
    vestel manisa

Atletico madrid iyi kadrosu var forlanı satıp para klazanabilirsiniz iyi bütçeside var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa dışındaki bir kıtadan takım önerilerinizi bekliyorum

fiorentina oynanabilicek en zevkli takimlardan birisi bence. ancak 5inci sezon sampiyon olabildim lanet inter ve ibrahimovic sayesinde, ama ilk sene uefa kupasi, ikinci sene lig kupasi, ucuncu sene sampiyonlar ligini aldim. sampiyonlar ligini 5inci sene de alip double yaptim. hepsinin otesinde 5inci senede 400milyon dolar butceye ulastim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Avrupa dışındaki bir kıtadan takım önerilerinizi bekliyorum
    avustralyada adelaide utd ile kariyer yapabilirsin ama orda çok fazla kural var onun dışında çin de olabilir shaundong(yanlış yazdım ama böyle bişey) bu takım da iyi ama maddi yetersizlik çok fazla bu takımlarda

silindi....
    Last edited by fyagiz : 14.Eylül.2008 at 14:34

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

Madrid ya da Barcelona'ya giden zorlu bir yol var. A.Coruna'dan başlayan...Deportivo La Coruna ile Riazor Stadı'nda sıkı bir macera, zoru seven her menajere haz verecek. Türkler'in çok sevilmesi de ayrı bir zewk. Gidin ve LA LIGA'ya kafa tutun...
    Esen Kalın/FM siz Kalmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

ATD.BİLBAO nasıl olur alsam zevkli olurmu
    Football is simple,but Football Manager is not

atletico madrid.. süper bi kadrosu var.ilk sezon 120 gol atıp 70 gol yedim ligde.ama takımı full hücum oynattım.ikinci sezon 127 gol atıp şampiyon oldum.agüeroyu tek geçerim

atletico madrid kesinlikle oyunun en zevkli takımlarından. beklentiler az olmasına rağmen ilk sezon elinizdeki kadroyla şampiyonluk potansiyeli taşıyor(oldum ordan biliyorum ) kadrosu gayet iyi sadece bir sağ beke ihtiyacınız olacak(ben bunu paulo ferrari'yle kapattım). transfer bütçesi fazla değil ama yapacağınız takviyeler için yeterli(takviye de lazım değil zaten )

Beyler Ben Para Sıkıntısı Olmayan yabancı sınırlamasının olmadığı bi takım arıyorum (ligi hollanda ve belçika dışında) Şimdiden tşk ederim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

celilsong;

Shakhtar Donetks deneyebilirsin..Ancak kaç yabancı sınırı olduğunu hatırlamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ingiltere den leeds united ı alın coca-cola champion league 1 de oynuyor ve - 15 puanla başlıyor.beleş isim yapmış yaşlı oyuncularla 2 senede 1.lige çıkabilirsiniz. bütçe fena degil futbolcu da geliyor.
    örnegin
    soley , fortune , prso , pratley , kaebi , wanchope alın zaten kadroda lige göre kaliteli zevkli eglenceli bir kariyer oluyor.
    Düşmanın buzunda donmaktansa, dostun güneşi yaksın.
    eL yUMrugunu YemEYen YumRuGUNu BaLYoZ SaNaR arLANmaz

arkadaşlar cogu zmn buyuk takım almak yerıne orta sıra takımlarını daha cok tercıh edıyorum ve bana sorarsanız Udinesenın kadrosu super 3-5 takvıyeyle ılk bı kac yıl ıdare edebılır ve daha sonrasında buyuk yıldızlar alabılırsınız 2012 deyım we aımar d'alessandro joe cole luıs saha, huntelaar gıbı yılşdız oyuncular udınesede olabılıyo. ayrıca ıtalya lıgını nı sevmıyosanız HSV de ıyı bı oyun ıcın tercıh edılebılır.

15. Default

Ben Bayern Munich derim.

Bayern'in transfer bütçesi gayet güzel ayrıca Almanya liginde olduğundan diğer ligdeki takımlara göre transfer yapmak daha kolay sebebi ise basit İngiltere liginde çalışma izni sorunu var , İtalya ve İspanyada AB dışı en fazla 3 oyuncu zorunluluğu var.Almanya liginde gördüğüm kadarıyla böyle bir sorun yok.Sadece kadroda altyapıdan 3 oyuncu bulundurma zorunluluğu var.

Son olarak altyapıdan gelen adamları çok iyi Silva , Ndjeng gibi.

uzuk soluklu olabilecek ve kariyerden sıkılmıyacağım bir takım önerir misiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    .

Ajax Fc derim.2 sezon boyunca muhteşem bir kariyer oynadım.Takımdan ayrılmamın sebebi de takımdan sıkılmam değil kariyere başlarken hedefim olan İngiltere'de iyi bir takımdan teklif almamdı.Çok güzel bütçe veriyorlar ve kaliteli isimleri kadrona katabiliyorsun.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Quote Originally Posted by GReeN BeReT View Post
    Ajax Fc derim.2 sezon boyunca muhteşem bir kariyer oynadım.Takımdan ayrılmamın sebebi de takımdan sıkılmam değil kariyere başlarken hedefim olan İngiltere'de iyi bir takımdan teklif almamdı.Çok güzel bütçe veriyorlar ve kaliteli isimleri kadrona katabiliyorsun.
    başka..Ajax fazla sevmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    .

Fransa Ligi'nden Bordeaux olabilir.Lyon'un ezici üstünlüğünü kırmak güzel bir duygu olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Premiershipten 2 takım son transfer yamasıyla oynıcaz ortak kariyer büyük takım olmasın...acilllllllllllllllllll.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Sunderland-Wigan.

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

başka .............

Nesil
    2007
    Yer
    .

Porsmouth-Aston Villa-Newcastle-West Ham

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Emre sağol ben new sakaryali de west olacak senin msn var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    .

Profilde yazıyor.Ama şu an msne gelemem.

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Bu gece uyucan mı?

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli

danimarkadan kopenhag derim her zaman en sevdiğim takım oldu bütce harika lyon gibi seri sampiyonluk yasamak için harika bir takım

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

B.Jerusalem tavsiye ederim
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Arkadaşlar birde neden tavsiye ettiğinizi açıklarsanız sevinirim mesela Ajax alt yapısı iyi falan filan diye

Bana uzun süre zevkle oynayabileceğim bir takım lazım.Önerilerinize açığım.

Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri