Atletico madrid iyi kadrosu var forlanı satıp para klazanabilirsiniz iyi bütçeside var
Avrupa dışındaki bir kıtadan takım önerilerinizi bekliyorum![]()
fiorentina oynanabilicek en zevkli takimlardan birisi bence. ancak 5inci sezon sampiyon olabildim lanet inter ve ibrahimovic sayesinde, ama ilk sene uefa kupasi, ikinci sene lig kupasi, ucuncu sene sampiyonlar ligini aldim. sampiyonlar ligini 5inci sene de alip double yaptim. hepsinin otesinde 5inci senede 400milyon dolar butceye ulastim.
silindi....![]()
Last edited by fyagiz : 14.Eylül.2008 at 14:34
Madrid ya da Barcelona'ya giden zorlu bir yol var. A.Coruna'dan başlayan...Deportivo La Coruna ile Riazor Stadı'nda sıkı bir macera, zoru seven her menajere haz verecek. Türkler'in çok sevilmesi de ayrı bir zewk. Gidin ve LA LIGA'ya kafa tutun...
Esen Kalın/FM siz Kalmayın.
ATD.BİLBAO nasıl olur alsamzevkli olurmu
Football is simple,but Football Manager is not
atletico madrid.. süper bi kadrosu var.ilk sezon 120 gol atıp 70 gol yedim ligde.ama takımı full hücum oynattım.ikinci sezon 127 gol atıp şampiyon oldum.agüeroyu tek geçerim
atletico madrid kesinlikle oyunun en zevkli takımlarından. beklentiler az olmasına rağmen ilk sezon elinizdeki kadroyla şampiyonluk potansiyeli taşıyor(oldum ordan biliyorum) kadrosu gayet iyi sadece bir sağ beke ihtiyacınız olacak(ben bunu paulo ferrari'yle kapattım). transfer bütçesi fazla değil ama yapacağınız takviyeler için yeterli(takviye de lazım değil zaten
)
Beyler Ben Para Sıkıntısı Olmayan yabancı sınırlamasının olmadığı bi takım arıyorum (ligi hollanda ve belçika dışında) Şimdiden tşk ederim
celilsong;
Shakhtar Donetks deneyebilirsin..Ancak kaç yabancı sınırı olduğunu hatırlamıyorum..
ingiltere den leeds united ı alın coca-cola champion league 1 de oynuyor ve - 15 puanla başlıyor.beleş isim yapmış yaşlı oyuncularla 2 senede 1.lige çıkabilirsiniz. bütçe fena degil futbolcu da geliyor.
örnegin
soley , fortune , prso , pratley , kaebi , wanchope alın zaten kadroda lige göre kaliteli zevkli eglenceli bir kariyer oluyor.
Düşmanın buzunda donmaktansa, dostun güneşi yaksın.
eL yUMrugunu YemEYen YumRuGUNu BaLYoZ SaNaR arLANmaz
arkadaşlar cogu zmn buyuk takım almak yerıne orta sıra takımlarını daha cok tercıh edıyorum ve bana sorarsanız Udinesenın kadrosu super 3-5 takvıyeyle ılk bı kac yıl ıdare edebılır ve daha sonrasında buyuk yıldızlar alabılırsınız 2012 deyım we aımar d'alessandro joe cole luıs saha, huntelaar gıbı yılşdız oyuncular udınesede olabılıyo. ayrıca ıtalya lıgını nı sevmıyosanız HSV de ıyı bı oyun ıcın tercıh edılebılır.
Ben Bayern Munich derim.
Bayern'in transfer bütçesi gayet güzel ayrıca Almanya liginde olduğundan diğer ligdeki takımlara göre transfer yapmak daha kolay sebebi ise basit İngiltere liginde çalışma izni sorunu var , İtalya ve İspanyada AB dışı en fazla 3 oyuncu zorunluluğu var.Almanya liginde gördüğüm kadarıyla böyle bir sorun yok.Sadece kadroda altyapıdan 3 oyuncu bulundurma zorunluluğu var.
Son olarak altyapıdan gelen adamları çok iyi Silva , Ndjeng gibi.
uzuk soluklu olabilecek ve kariyerden sıkılmıyacağım bir takım önerir misiniz?
Ajax Fc derim.2 sezon boyunca muhteşem bir kariyer oynadım.Takımdan ayrılmamın sebebi de takımdan sıkılmam değil kariyere başlarken hedefim olan İngiltere'de iyi bir takımdan teklif almamdı.Çok güzel bütçe veriyorlar ve kaliteli isimleri kadrona katabiliyorsun.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Fransa Ligi'nden Bordeaux olabilir.Lyon'un ezici üstünlüğünü kırmak güzel bir duygu olabilir.
Premiershipten 2 takım son transfer yamasıyla oynıcaz ortak kariyer büyük takım olmasın...acilllllllllllllllllll.
Sunderland-Wigan.
başka .............
Porsmouth-Aston Villa-Newcastle-West Ham
Emre sağol ben new sakaryali de west olacak senin msn var mı ?
Profilde yazıyor.Ama şu an msne gelemem.![]()
Bu gece uyucan mı?![]()
danimarkadan kopenhag derim her zaman en sevdiğim takım oldu bütce harika lyon gibi seri sampiyonluk yasamak için harika bir takım
B.Jerusalemtavsiye ederim
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Arkadaşlar birde neden tavsiye ettiğinizi açıklarsanız sevinirim mesela Ajax alt yapısı iyi falan filan diye
Bana uzun süre zevkle oynayabileceğim bir takım lazım.Önerilerinize açığım.