Sayfa 14 / 20 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 590 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    30 yaşını geçmiş oyunculara karşı neden bu kadar önyargılıyım bilmiyorum ancak şu anki durumumuzu göz önüne alırsak (mesela dün akşamki Kasımpaşa maçındaki 3'lü savunma...) bir stoper şart.
    Sezon içinde sıkıntı çekmek istemiyorsak almalıyız kaliteli birisini, Melberg olmuş, Beto olmuş farketmez.

Aslında Coloccini olsa tam süper olurda Coloccini'nin Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakacağına hiç inanasım gelmiyor

bende 30 yaşa karşıyım çünkü oyuncu 30'undan sonra hangi takıma satarsan kar edersin. Böyle bir oyuncu ancak 2-3 sene oynar sonra formdan düşer verdiğin bonservisde çöper gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yine yalan oldu stoper transferi.Gidip son gün aptalca bir transfer yapmasalar bari..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kartal Gardner'in peşinde

Beşiktaş yönetiminin her konuda anlaştığı Huelva'lı Beto'yu Ertuğrul Sağlam reddedince siyah-beyazlılar rotayı Gardner'e çevirdi. Sağlam'ın, Tottenham'da forma giyen 28 yaşındaki İngiliz defans oyuncusu Anthony Gardner'i istediği belirtildi.

Rota Gardner

Beto'yu reddeden teknik patron Ertuğrul Sağlam'ın 28 yaşındaki İngiliz savunmacı Anthony Gardner'in alınmasını istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta stoper arayışları tüm hızıyla sürüyor. Listesinde yer alan birçok futbolcunun başka takımlarla anlaşmasından sonra elde kalan Beto'yu da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın veto etmesinden sonra siyah-beyazlı yönetim rotasını İngililtere'ye çevirdi. Sağlam'ın yönetimden Tottenham kulübünde forma giyen Anthony Gardner'in alınmasını istediği
    belirtildi. 28 yaşındaki siyahi oyuncu 2000'den bu yana Tottenham'da oynuyor.

Hedef kiralamak
    Tottenham ile 114 maça çıkan Gardner, bir kez de İngiltere Milli Takımı forması giydi. 1998-200 yıllarında Port Vale'de oynayan Gardner, 1.96 boyunda ve 86 kilo ağırlığında. Siyah-beyazlı yönetimin transfer döneminin kapanmasına az bir zaman kala işi bitirmek için İngiltere'ye çıkarma yapacağı belirtiliyor. Maliyeti yüksek olan İngiliz futbolcunun ilk etapta kiralanmaya çalışılacağı belirtiliyor.

Fotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kaynak pek inandırıcı gelmiyor ama Gardner gibi bi oyuncu Bjk savunmasına ilaç olabilir...

dün Ertuğrul Hoca nın konuşmasını dinledim eldeki oyunculardan daha üstün bir oyuncu olmasını istedigini ve böyle bir oyuncunun devre arasında transfer edilmesinin kolay olmadıgını söyledi..gerçekten doğru konuştu..devre arası iyi transfer yapmak çok zor..çok büyük paralar talep ediliyor..bu arada ibrahim kaş da sakatlanmış arkadaşlar..acilen stoper gerekiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tomas sürprizi

Uzun süredir stoper arayan Beşiktaş son anda Udinese’li yıldıza döndü.İtalyan ekibinin 1.5 milyon Euro istediği Çek Tomas Zapotocny’le büyük oranda anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlılar 28 yaşındaki stopere her an imza attırabilir

BEŞİKTAŞ’TA yılan hikâyesine dönen stoper konusunda sona yaklaşıldı. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte menajerlerin de önerisiyle birçok ismi gündemine alan ancak bir türlü hedefine ulaşamayan siyah-beyazlılar, aradığı oyuncuyu İtalya’da buldu. Udinese’de forma giyen ve 2011’e kadar sözleşmesi olan Çek Tomas Zapotocny’de karar kılan Beşiktaş yönetimi kulübüyle temasa geçti.

MALİYETİ DE ÇOK UYGUN

COLOCCİNİ, Kyrgiakos, Boumsong, Beto, Meite gibi oyuncularla ilgilenen ancak bir türlü anlaşma sağlayamayan yönetimin Zapotocny’e sıcak baktığı ve kulübü Udinese’nin de 1.5 milyon Euro bonservis ücreti istediği öğrenildi. Maliyetini de uygun bulan siyah-beyazlıların Çek futbolcuya her an imza attırabileceği öğrenildi. 1980 doğumlu olan Zapotocny’in de Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı ve birkaç gün içinde imza atabileceği ifade edildi.

TUNUSLU KALİM EL YAKTI

BU arada Tottenham’lı Gardner’dan sonra listeye alınan Leverkusen’in Tunuslu stoperi Kalim için de kulübüne teklif sunulduğu ancak 5 milyon Euro’ya yakın bonservis istenmesi nedeniyle bu oyuncudan vazgeçildiği belirtildi. Bütçeyi fazla aşmak istemeyen yönetim ise önümüzdeki hafta başına kadar Udinese’li oyuncuyla da anlaşamaması halinde transferden vazgeçeceği belirtildi. Gökhan Zan’ın da iyileştiğini düşünen siyah-beyazlıların transfer olmazsa buraya ayrılan parayı futbolculara dağıtarak takıma moral vereceği öğrenildi.

KARTAL YİĞİT / Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla bana öyle geliyorki stoper alamayacağız.Almak istediğimiz kaliteli oyuncuları getiremiyoruz bir türlü.Zaten ara transferde iyi oyuncuda bulmak bi iş.Öyle riskli transferde yapmak istemiyor yönetim.Valla bilmiyorum ne olacak.Transferde şart yani.Bu apaçık kendini belli etti.Offf bilmiyorum valla.Verem etti bizi bu yönetim..Diğer rakiplere bakıyoruz tak diye buluyorlar..(Basinas,Maldonado)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu gidişle Diatta gibi birinie getirirler gene...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Higuain gidiyor,yeni gelecek yabancı stoperde kiralık alınmaya çalışılıyor..

Son olarak gündemde Terlizzi,Zapotocny,Gardner.

Bakalım kimi alacaklar.Bir sürü isim geçti ama hala arayıştayız.Bu sefer yanlış yapmak istemiyorlar.Bir yerdede haklılar ama ne bileyim işte iyi bir stoper almadanda başarı zor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default Higuain'den Del Bosque tehdidi

Beşiktaş Kulübü yabancı bir stoper için çalışmalarına devam ederken, sözleşmesini fesh etmeyi düşündüğü Higuain, "Benim rızam olmadan sözleşmemi fesh ederseniz Del Bosque gibi önce FIFA sonra da CAS'a giderim" dedi. Siyah-beyazlı takımda kulübeye mahkum olan ve gönderilmesi beklenen Arjantinli futbolcu rest çekti. Daha önce şans bulamadığı için isyan eden ve "Bana ne kadar fırsat verildi ki göndermek istiyorlar. Ben iyi bir futbolcuyum" diyen Arjantinli futbolcunun menajeri vasıtasıyla yönetime, "3+1 yıllık sözleşem var. 4.5 milyon dolara yaklaşan bütün alacaklarımı, tahsil yoluna giderim" mesajını gönderdi.

CAS'TAN AĞIR FATURA ÇIKMIŞTI
    Hatırlanacağı gibi Del Bosque, Beşiktaş'la sözlemesi bitmeden yarım sezon sonunda gönderilmiş. CAS, Kartal'ın 8.5 milyon euro ödemesine karar vermişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Böyle bir şey yok.Higuain ile anlaşılmış.Hoş bizim yönetime güven olmaz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

resmi sitemizde yaziyor arkadaslar higuain arjanlin liginden bi takima kiralik verilcekmis ve gardner de bize kiralik gelmekmis...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Higuain ülkesine dönüyor!
    Beşiktaş'a bu sezon başında Arjantin'in River Plate takımdan transfer olan, ancak istenilen performansı gösteremeyen Federico Higuain ülkesine geri dönüyor.

Beşiktaş yönetimi ve genç futbolcunun menajerleri arasında bir süredir yapılan görüşmeler sonrası Arjantınlı oyuncuya bugüne kadarki alacakları ödenerek takımdan gönderilmesine karar verildi. Higuain bu karar sonrası bir süredir temasta olduğu Arjantin'in Rosario Central kulübüne transfer olması bekleniyor.

Hatırlanacağı gibi Federico Higuain sezon başında Beşiktaş'a 1 milyon 650 bin Dolar transfer olmuş ve yıllık 1 milyon dolar karşılığında 4 yıllık mukavele imzalamıştı.

Beşiktaş yönetimi Higuain gönderme kararının ardından boşalan yabancı oyuncu kontejanı sebebiyle almayı düşündüğü yabancı savunma oyuncusu için daha ciddi adımlar atabilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Higuain'in babası ve menajerleriyle yaptığı son görüşme sonrası böyle bir karar aldıklarını doğrularken, "Bu futbolcudan istediğimiz verimi alamamıştık. Biz ona şimdiye kadar hakkettiği ücreti verip kulübümüzle ilişkisini kesme kararı aldık. Kendisi bundan sonra hangi kulübe gidiceğine menajerleriyle birlikte karar verecek" dedi.

25.01.2008

Kaynak : DHA

Higuain G.Antep maçı kadrosunada alınmadı.Büyük ihtimalle ayrılıyor.Bu da demek oluyorki stoper alınacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bende meksikadan bir takım diye duydum..Hatta Alınacak stoperin bile kiralık olarak alınacagını duydum..Neyse surda 3,4 gün bekleyelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Luciano Zauri gelseydi...

Del Piero_10 Misafir

Luciano Zauri stoper değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gelecek stoper sezon sonu satış opsiyonu Beşiktaş'da olmak üzere kiralancak.Yöneticilerden biri açıkladı.Gardner diye tahmin ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aynen barusso gibi sanırımher iki takımda memnun kalırsa bonservisini alacak..Dün gece zaten duymuşdum zaten besıktasın kiraık alacagını..Zapoctocny olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yeni bir aday daha çıktı ortayaHem de ciddi bir aday=> Dino Drpic...

Hürriyet'in haberine göre de kesin olarak anlaşılmış.

Kendisi Dinamo Zagreb alt yapısından yetişmiş bir oyuncu ,aynı zamanda takımın 2. kaptanıMilli Takımda 1 kez oynayabilmiş ama Euro 2008 kadrosunda büyük ihtimalle olcakmış.(Hırvat Milli Takımının çıkışı ve kalitesi ortada)Ayrıca Zagreb devre arasında 2 defans oyuncusu katmış takıma.Bunlardan birisi İgor Biscan.Bu sebepten de gönderebilir Zagreb kendisini.İsmi pek duyulmamış bir oyuncu olabilir ama Kranjcar,Corluka,Modric,Eduardo gibi aynı takımda parlayan oyuncuları hatırlayınca insan umutlanıyor birazcıkNeyse kim gelirse gelsin de hayırlı olsun Beşiktaş'ıma...Unutmadan bu adam 26 yaşında 1.93 boyunda

Taraftar formunda bir abimiz de şöyle demiş kendisi için;

''Bu adam kontratini daha bir kac ay önce 2010'a kadar uzatti.... Hrvat ligi'nin en iyi stoperleri arasinda... sezon basinda da gündemimize gelmisti ve Bremen-Zagreb SL eleme maclarinda o yüzden dikkatli izlemistim... Ikili mücadelelerde sert ve basarili, haba hakimiyeti üst düzey.... Ama top teknigi,topu oyuna sokma gibi kabiliyetini pek göremedim acikcasi...''

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Haberin aslını da ekliyim dedim

Beşiktaş’a Hırvat stoper

Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine 3,5 milyon dolar karşılığında transfer edilen Higuain’le yollar ayrılırken Hırvat stoper Dino Drpic’le anlaşmaya varıldı.

Arjantinli futbolcu Higuain ile dün 2,5 saat süren bir toplantı yapan menajer Sinan Engin, bu oyuncuyu sözleşmesinin feshedilmesi konusunda ikna etmeyi başardı. Higuain, futbol yaşantısına Arjantin’de devam edeceğini söyledi. Sinan Engin, Higuain’in yerine Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen stoper Dino Drpic’le anlaştıklarını açıkladı. Sinan Engin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Huelva’da forma giyen Beto ile Bolton’lı Meite’yi ağır bulduğu için Hırvat futbolcuda karar kıldıklarını söyledi.

Kaynak:Hürriyet
    Last edited by BlackEagle19o3 : 26.Ocak.2008 at 17:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dspor spor haberlerindede Beşiktaş muhabiri Udinese'li Zapata ile ilgilendildiğini söylemiş.Ne o hırvat ne de Zapata'nın geleceğini sanmıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Zapata; Coloccini ve Ze Castro transferlerinde kurduğumuz hayallerden öteye gidemez...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Zapata; Coloccini ve Ze Castro transferlerinde kurduğumuz hayallerden öteye gidemez...
    Valla Kerem'cim şu şartlar altında bize fayda getirecek stoper transferide hayal..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktaş da transfer bombasını patlattı

Beşiktaş'ın peşinde olduğu ve sonunda renklerine kattığı genç stoper kim?

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Dinamo Zagreb'in stoperi Dino Drpic'in hafta içinde İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor. 3.5 milyon dolara anlaşmaya varılan 26 yaşındaki oyuncu, Hırvatistan Milli Takımı'nda da oynuyor. Kartal aradığı stoperi nihayet buldu. Atrenör Fikret Demirer'in izleyip beğendiği ve menajer Sinan Engin'le teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da onay verdiği Dino Drpic'le anlaşmaya varan Beşiktaş bu oyuncuyu hafta içinde İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Drpic, 26 Mayıs 1981 doğumlu. 1.93 boyundaki oyuncu özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle tanınıyor. Beşiktaş yönetiminin 3.5 milyon dolara mal ettiği öğrenilen Hırvat milli futbolcu, bugüne kadar 154 kez giydiği Dinamo Zagrep forması altında 10 gol atmayı da başardı.

BARBAROS DA BİTTİ

Beşiktaş, iç transferde de Kasımpaşaspor’un 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Barbaros Barut’la da anlaşmaya vardı. Ümit Milli Takımı’nda da oynayan Barbaros bu sezon başında, Alman ekibi Furth’ten K.Paşa’ya geldi.

DİNO DRPİÇ KİMDİR?

26 Mayıs 1981 doğumlu olan Dino Drpic, 1.93 boyunda, 79 kilo. Dinamo Zagreb'de oynadığı 154 maçta 10 gol attı. Hava toplarında adeta bir kule gibi geçit vermiyor. Dinamo Zagreb'le 4 lig şampiyonluğu, 4 kupa, 1 de Süper Kupa kazandı. Drpic son 2 yılda gösterdiği çıkışla milli takıma da seçildi.

HİGUAİN SERBEST KALDI

Beşiktaş, Arjantinli oyuncusu Higuain'le yollarını kesin olarak ayırdı. Beklenen verim alınamayan Arjantinli futbolcuyla bir görüşme yapan yönetimin, bugüne kadarki hak edişlerini ödeyip serbest bıraktıkları bildirildi. Yönetimle masaya oturan Higuain'in talep ettiği 650 bin doların kendisine ödendiği ve anlaşmaya varıldığı da belirtildi. Higuain'in yurt içinden ve yurt dışından gelecek tekliflere göre kendine kulüp aradığı da öğrenildi.

Kaynak:Bugün gazetesi..

Şu Baki'den kurtulalım da..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Oh be sonunda defans bulduk haber doğruysa.Bu adamda Diatti gibi çıkmaz umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Defansın sağına Recep Çetin'i isteriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Drpic çıktı şimdide.O kadar çok isim çıktıki hangisine inanalım? En geç haftaya çarşamba öğrenecez artık kimin alınacağını..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu kadar çok isim hayra alemet değil ya neyse. Diatta gibi birini getirmesinlerde...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Luciano Zauri stoper değil.
    biliyorum Stoper denilen savunmanın ortasında oynayacak adam çok Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez'in çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Bu yüzden sol tarafa oyuncu alınmalı.Düşüncemi belirttim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emre abi doğru diyorsun.Sezon başındada böyle olmuştu gidip Diatta'yı almıştık.Bu seferde çok isim geçti.Tabii basında çıkanların kaçıyla ilgilendik orasıda muamma.Ama bu sefer işe yarayacak bir stoper bulunmazsa transfer yapılmayacak gibi bir his var içimde.Zaten bunu yöneticilerde söylüyor,Ertuğrul Sağlam'da,Sinan Engin'de..

Ama kesin bir tane transfer yapmalıyız.Çünkü S.O.S veriyor savunma.Keşke savunmayı toparlayabilecek bir tane tecrübeli birisini alabilseydik ama olmadı.Şimdi en azından iş görecek bir isim aranıyor.

Drnic ilede ciddi ilgileniyor olabiliriz.Baktım şimdi ÇArşı'nın foruma olabilir diyorlar.Yokki bizimde Fazıl abimiz haberleri ondan alalım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Onu bunu bilmem haftaya kesin puan kaybedeceğiz Kayseri maçında zaten Baki ve İbrahim Toraman kart cezalısıymış. Yeni bir stoper alınırsa onu oynatırlar yanınada sakatlıktan çıkmış Gökhan Zan. Kaliteli bir oyuncu olması şart yani.

Sayfa 14 / 20 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri