Son dakika da orkun resmen asist yapti sinan da boş kaleye attı. o kadar atagımızda gol yok.
Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
Son dakika da orkun resmen asist yapti sinan da boş kaleye attı. o kadar atagımızda gol yok.
Lig İstatistikleri
![]()
Bekir GoL kraLı oLmuşBug falan mı bu
Defansta oynayarak mı attı bu kadar goLü ?
Bekir nasıl gol kralı olur ya:| Alex 40 asist :| tebrikler vallaFB güzel bir sezon geçirmiş gelecek sezon GS'den de güzel gelişmeler bekliyorum
![]()
Bekir defansta oynarak attı evet.
Gollerin %95'ini kornerden attı Bekir. Oyunda kanatları çok etkin kullanırsanız sık sık korner kazanabiliyosunuz, bu kornerleride iyi değerlendirirseniz goller sıra sıra geliyor
Alex'in yaptığı asistlerin 20 tanesi KornerdenDüşünün 2 aydır Alex sakat bide, Alex sakatlandığından beri Bekir'de suskun. Yoksa daha atar ve attırırd ikiside.
Ayrıca Galatasaray Menajeri Emre Elmalıdereoğlu'nun bize karşı yaptığı iddaalar asılsızdır. Deivid'in dolünde topun cizgiyi geçmediğinin ispatı varsa göstersin.
Murat abi istifa etmene üzüldüm Bekir'in gol kralı olacağı belliydi zaten Emre abiden de aynı istifayı bekliyoruz![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Turkcell Süper Ligi
32. Hafta
İ.B.B: 1 - 1 :Fenerbahçe
Şampiyon olduktan sonra bizim takıma bir haller oldu. Alex sahalara gol ile dönüyor.
3'ünüzü de tebrik ediyorum.Bize müthiş bir heyacan yaşattınız.Mustafa müthiş bir sezon geçirdi ve hak ettigi yeri (şampiyonluk) aldı.Emre ise Bana göre oda güzel sezon geçirdi ama çok şansızdı.Murat abi oda güzel bir sezon geçirdi ama taktigini oturtamadıgı için başı agırdı.BAŞARILARINIZIN DEVAMAMINI DİLİYORUM
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Turkcell Süper Ligi
33. Hafta
Fenerbahçe: 1 - 1 :Beşiktaş
Murat Özdemir'siz daha başarılı bir performans koyan Beşiktaş ile berabere kalıyoruz. Sezon boyunca ligde oynadığımız hiç bir derbiyi kaybetmiyoruz.
Turkcell Süper Ligi
34. Hafta
G.B.Oftaşspor: 0 - 2 :Fenerbahçe
Son 3 macım:
İBB macında tatildeydim![]()
Süper bi kariyer oldu , çok zevkli oldu . Son zamanlarda biten tek 3 lü kariyer oldu sanırım. 3 yiğit maceralarına devam edecek![]()
Bensiz daha mı başarılı ben takımın başındayken ligde 3.ydük sezon sonunda takım ligi 5.sırada bitimiş![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Devamını bekliyoruz 2.sezon olacak BEŞİKTAŞ takımına talibim.
Her 3 Abimede Tebrikler.
3 yiğit devam edecek ama baska bir ligde. bekleyin.... Geliyoruz...![]()
Kimse alınmayacak mı peki kariyere?
Yavaş beyler birazcık ben sadece takımdan istifa ettim kariyerden değil![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aa o da var doğru pardon Murat abi onu unutmuşuz biz![]()
Muro tahtında gözü olan cok kıymetini bil bu kariyerin![]()
Bu üçlüye en uygun takımlar Portekiz'de var. Oraya gidin derim ben..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Anketimiz açılmıştır.
Pazar günü saat 16.00'da anket kapanacaktır...
Seçimlerinizi bekliyoruz...
Bu 3 yiğit Ada'ya gitsin bence.Premier Lig'e
![]()
Bu üç yiğit Premier Lig'e gitsin...
Eğer Heyecan Arıyorsa bu 3 yiğit;
Portekiz^e gitsin..
Porto[Mustafa Abi]
Bencifa[Murat Abi]
S.Lizbon[Emre Abi]
3 Yiğide ADA yakışır bence.
Bence La Liga olsun
Fransa diyorum; Lyon dışında şampiyonluğa oynayabilceğiniz 3 takım bulun ve Lyon'u tahtan indirmeye çalışın![]()
Bank Asya 1.lige gitsinler.![]()
![]()
I'm back...
Buradan gitsinler de,nereye gidiyorlarsa gitsinler![]()
Beyler şu durumda gitmenizin en mantıklı olacağı ligler Portekiz ve İngiltere'dir bana göre. Çünkü bizim ligimizdeki gibi denk 3 takım var bu liglerde. Ancak biraz daha özgün ve farklı olmanız için ben Portekiz BWIN Liga diyorum..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Turkcell Süper Ligi Sezon İstatistikleri
Puan Durumu
Fortis Türkiye Kupası
Gol Kralı
Yılın Menajeri
Yılın Oyuncusu
En İyi Yabancı Oyuncu
En İyi Genç Oyuncu
Sezonun En İyi 11 Oyuncusu
Fenerbahçe İstatistik
Galatasaray İstatistik
Beşiktaş İstatistik
Genel İstatistikler
Last edited by BeeTLeJuiCe : 28.Mart.2008 at 21:30 Reason: ss boyutları küçültüldü.