Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
82. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

43 52.44%
  • Fenerbahçe

31 37.80%
  • Berabere

8 9.76%
Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 481 sonuç

Konu: TSL 32. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emrahcığım maçta Galatasaray yanlış hatırlamıyorsam tam 27 faul yapmış, bari bunu deme Bu kadar faule en az 6 sarı kart, tahminince 1 de kırmızı kart olmalıydı. Hakem yumuşak bir hakem, tamam kabul ancak bir derbiyi izliyorsan futbol izliyorsun demektir. Faul değil.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe ikinci yarı istediği oyunu oynadı ama hiç bir sonuç bulamadı.

Artist Semih Şentürk girdi top kayıpları, foullerdi derken nereden baksan 10 tane hata yaptı..

Maldonado hayatımda Fenerbahceye gelen 2. kötü transfer bir Simao mu ne vardı o herif birde bu ikiside orta saha adamda hiç bir çacık yok..

İki takımada gelecek 2 maçta kolay gelsin iki takımında 1'er çok zor maçı var ALLAH kolaylık versin...

Gönlüm Sivasspor'un şampiyon olmasından yana..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Samandıra'daki olayları izledim, aşırı sinirlendim. Batman'in arabasının kapısını açıp '' sen futbolcu musun ? '' diyorlar adam kaçıyor tekrar yakalamaya çalışıyorlar. Şu şerefsizlerin inadına haftaya futbolcular teker teker tribünlere çağırılır umarım..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Samandıra'daki olayları izledim, aşırı sinirlendim. Batman'in arabasının kapısını açıp '' sen futbolcu musun ? '' diyorlar adam kaçıyor tekrar yakalamaya çalışıyorlar. Şu şerefsizlerin inadına haftaya futbolcular teker teker tribünlere çağırılır umarım..
    evet ya bende maratonda izledim İyiki o adamlardan birinin elinde bıçak yoktu sapladığını düşünün bir daha hangi futbolcuyu türkiyeye getirebilirsiniz umarım o yapanlara gerekli ders verilir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Street Fighter'dan KEN Sarı Kırmızı elbisesiyle Sarı Lacivertli CHUN LEE'ye Adu Ket Atıyor.

Yukarda Enerji Çubuklarına bakarsak Chun Lee'nin ki dolmuş ve K.O yani KNOCK OUT (Nakavt) olmuş.

Yeşil renk dövüşün futbol sahasında oldugunu gösteriyor..

Ligtv yüzünden hiçbirsey göremedik..Reklam gördük bol bol...Karoagrafi ekibi yine çok iyi düsünmüş..
    Keske Lee ve Ken birbirine biraz daha yakın olsalardı iyi olurdu..Bu arada yagmu yüzünden bazı kartonlar zarar görmüş...
    Last edited by Emurafu : 28.Nisan.2008 at 14:08

Galatasaray %100 hak ettiği bir galibiyet aldı.

Fenerbahçe inanılmaz kötü bir performans gösterdi.90 dk.boyunca neredeyse pozisyon bulamadık.

Maldonado takımın en kötüsüydü.Ayağına gelen topu nasıl değerlendireceğini ne yapacağını bilemdi.Semih ikinci yarı oyuna girdiğinde sanki ilk defa top oynuyormuş gibi bir hali vardı.

Kezman'a gerçekten ayıp olmuş,bence Fenerbahçe'nin en iyisiydi.

Gelelim gole;Edu bu maç kendi kalesine gol atmadı fakat;asist verdi.Böyle bir hata nasıl yapılıyor,hele böyle bir maçta doğrusu aklım almıyor.

Son olarak Zico bence bu maçın kaybedilmesinin en önemli nedenlerinde birİydi.Yanlış oyuncu seçimi ile yine yaptı yapacağını.

Galatasaray Spor Klübü'nü ve Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Bu resimler her şeyi anlatıyor!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan yılın maçında 90 dakika nefesleri kesti. Şampiyonluğun kaderini büyük ölçüde belirleyecek maçtan sarı-kırmızılılar Nonda'nın attığı golle galibiyete uzandı ve liderlik koltuğunu ezeli rakibi Fenerbahçe'den devraldı. Dün akşam Ali Sami Yen'in çimlerinde müthiş bir mücadele yaşandı, işte şimdi sizi dün akşamı özetleyen birbirinden güzel fotoğraflarla başbaşa bırakıyoruz...

Ali Sami Yen Stadı'nda hareket öğlen saatlerinde başladı. Şampiyonluk yolundaki bu zorlu dönemeçte sarı-kırmızılı taraftarlar Sami Yen'i adete bir karnaval yerine çevirdiler. Alınan galibiyette takımlarına verdikleri büyük desteğin payı şüphesiz büyüktü.

Sahaya çıkan ilk takım Galatasaray'dı. Galatasaraylı oyuncuların çimlere basmasıyla Ali Sami Yen'de hava ısınmaya başladı.

Galatasaray'ın ardından konuk ekip Fenerbahçe'de sahadaki yerini aldı.

Derbi maçta sarı-kırmızılı tribünlerden, ezeli rakiplerine göndermeler de eksik olmadı.

Galatasaray yönetimi bir dönem sarı-kırmızılı takımı çalıştırmış teknik adamlarını bu önemli maça davet ederek birlik ve beraberlik duygusunu ön plana çıkardı.

Ve ardından müthiş mücadele başladı... Galatasaray maça çok hızlı başladı ve ilk dakikadan itibaren gol için Fenerbahçe kalesine yüklendi. Tüm sarı-kırmızılı oyuncular iki kişilik koşuyor, Fenerbahçeli oyuncuların rahat topla oynamasına izin vermiyordu ve aradıkları golü de Edu ve Volkan'ın hatası sonucunda buldular.

Dün gecenin kahramanı olan Nonda, attığı golden sonra sevincini ilk olarak Galatasaray'ın artık simgelerinden biri haline gelen amigosu Sezgin ile kutladı. Sezgin'in ve Nonda'nın sevinci objektiflere böyle yansıdı.

Sezgin'in ardından Nonda'yı kutlayan isim forvetteki partneri Ümit Karan'dı. Nonda ve Ümit ortaya koydukları futbolla Fenerbahçe savunmasını çok zorladılar. Görevlerini fazlasıyla yapan golcü oyuncular maçın ikinci yarısında gönül rahatlığıyla yerlerini yedek kulübesindeki arkadaşlarına bıraktılar.

Derbi maçın en rahat isimlerinden biri Galatasaray'ın kalecisi Aykut'tu. Tam 516 dakikadır kalesini gole kapatan başarılı file bekçisi, Nonda'nın attığı golden sonra sevincini tribünlerle paylaştı.

Fenerbahçe'nin geliştirdiği nadir ataklardan biri. Bu ataklarda Galatasaray savunması ve kalecisi Aykut, sarı-lacivertli oyunculara gol şansı vermedi.

Galatasaray'ın bu sezon yaptığı en yerinde transferlerden olan Emre Güngör adeta kırk yıllık Galatasaraylı gibi. Ara transferde geldiği sarı-kırmızılı takımda Song gibi önemli bir ismin yokluğunu hiç aratmadı. Fenerbahçe'nin Sırp forveti Kezman'ı tutan Emre, golcü oyuncuyu sahadan sildi.

Derbilerin hakemi olan Fırat Aydınus, Galatasaray - Fenerbahçe derbisini neredeyse kusursuz yönetti. Sahadaki hakim tavrını oyuncularına da kabul ettiren Aydınus, yerinde kararları ile maçın ardından hakemin konuşulmasına izin vermedi.

Sarı-lacivertli takımın nöbetçi golcüsü Semih bu sezon sonradan girdiği bir çok maçı takımı lehine çevirerek önemli puanlar kazandırdı ancak Galatasaray karşısında istediği pozisyonlara giremedi. Kezman ile Semih gecenin etkisi isimlerindendi.

Mehmet Topal, Alex'i kilitler mi? sorumuz derbinin de en can alıcı eşleşmelerinden birini işaret ediyordu. Mehmet fiziki üstünlüğü ile Alex'in oyun kurmasına izin vermedi.

Ve maçın son düdüğüyle birlikte, bir tarafta sevinç, diğer tarafta da hüzün...

Derbi maçın ardından Galatasaraylı oyuncular haklı bir sevinç yaşadılar...

Lincoln'ün yokluğunda sarı-kırmızılı taraftarların en güvendiği isim olan Arda genç yaşına rağmen takımını bu sezon sırtlayan isimlerin başında geldi.

Feldkamp'ın gidişin ardından takımın başına geçen ve yerinde kararlarıyla yönetimin ve taraftarların güvenini kazanan Cevat Güler, Galatasaray şampiyon olursa şüphesiz en büyük pay sahiplerinden biri olacak.

Zico ne yaptıysa takımını hareketlendirmeyi başaramadı. Semih'i de oyuna alarak çift forvete dönen Brezilyalı teknik adam, mağlubiyeti engelleyemedi.

Galatasaray'ın yeni başkanı ve eski başkanları Fenerbahçe galibeyetinin ardından yüzlerinden sevinç okunuyordu.

Galatasaray coşkusu sokaklara taştı...

Galatasaray'ın galibiyet sevinci Ali Sami Yen ile sınırlı kalmadı. Florya'da da takımlarını yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar zaferlerini kutladılar...

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Takim suan cok iyi isliyor, hemde takim olarak.
    1.Aykut harika oynuyor
    2.Defans uyumu cok iyi. Sabride akillanmis gibi.
    3. Ortasaha cok calisiyor, Ayhan köprü oyuncu olmus.
    4.Forvetlet..Hepsi kaliteli ve caliskan. Ümit Karan bile daha nerelere geliyor, top cikartiyor, kanatlara gidiyor.

Resimler harika bu arada, koreagrafide süper. Bu arada Song'da dün iyi hamleler yapti bravo

Sabri'yi Sampdoria ve Fiorentina 2.kez izlemeye gelmis. Olumlu rapor verildigi söyleniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

Street Fighter'dan KEN Sarı Kırmızı elbisesiyle Sarı Lacivertli CHUN LEE'ye Adu Ket Atıyor.

Yukarda Enerji Çubuklarına bakarsak Chun Lee'nin ki dolmuş ve K.O yani KNOCK OUT (Nakavt) olmuş.

Yeşil renk dövüşün futbol sahasında oldugunu gösteriyor..

Ligtv yüzünden hiçbirsey göremedik..Reklam gördük bol bol...Karoagrafi ekibi yine çok iyi düsünmüş..
    Keske Lee ve Ken birbirine biraz daha yakın olsalardı iyi olurdu..Bu arada yagmu yüzünden bazı kartonlar zarar görmüş...
    Herzaman kareografiyi hazırlayan grup olan KARŞI UA'nın işi başkalarına bıraktığı çok belli oluyor senin açıklamaların olmasa ne olduğunu anlamayacaktım bile bence çok başarısız bir uygulama olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasarayı tebrik etmek gerekiyor,iyi pres yaptılar ne pozisyon buldular ne pozisyon verdiler ve Volkanın yaptığı hatayla gölü attılar.Zaten futbol hata oyunudur az hata yapan kazanır.

Bu saatten sonra Galatasaray şampiyonluğu bırakmaz ve gelecek hafta Sivas maçından farklı skorla bile çıkabliir.

O Samandıraya giden kendini bilmezler Kezman'a saldırmış görende Kezman boş kalelere gol kaçırmış kendi kalesine atmış takımı yakmış diyecek.

Hiç bir zaman şu takımda Deniz bile daha iyi diyeceğim aklıma gelmezdi ama sağolsun Maldonado bunu bana dedirtti.Umarım bu yıl giderde Appiah geri döner.

Denizli maçından sonrada formamı gururla giyip sokaklarda dolaştım bugünde yani özetle;
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz:FENERBAHÇE

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gerçekten galatasaray hekederk kazandı 3 puanı sahay inanrak çıktılar ve sonucnuda aldılar tebrik ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Alex'ede laf edilmis? dogrumu bu? Adam daha ne yapsin? Fenerbahce'yi SL'de Ceyrek finale tasiyor dahada begenmiyorlar...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Provakatör bunLar. Ben inanmıyorum Fenerbahçe nin kendi taraftarı bu tarz oLayLar da buLunsun. Tamamen başka oLayLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Provakatör bunLar. Ben inanmıyorum Fenerbahçe nin kendi taraftarı bu tarz oLayLar da buLunsun. Tamamen başka oLayLar.
    Ne tür peki abi ? Biraz bilgi versen ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Zaten dün gece oraya giden serserilerin bir kaç tanesinin resmi Fenerbahçe taraftar forumlarında paylaşıldı herkes lanet ediyor hepsine. Ben başta olmak üzere bir çok fenerli bu olaylar yüzünde maçı unuttu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EreN View Post
    bugün tekrarını izledim ve golde ümit ofsaytta fakat nonda değil.
    Bu arada avrupadaki baraşıdan mıdır nedir fenerlilerde bi doygunluk görüyorum, çokta üzülen yok
    Çeyrek Finale çıkalım lig 2.liği bile yeter diyorduk aylar önce. Belki şampiyon olamayacağız ama bu sezon Fenerbahçe'nin en başarılı olduğu sezonlardan biri olarak tarihe geçecek. Bu ligde nasılsa şampiyon 3 takımdan biri olacak, bu sene Galatasaray olur seneye belki biz. Avrupada devamlılığı sağlarsak bu bizleri daha çok keyiflendirir.

Ben en azından öyle düşünüyorum, Denizli'de kaçırılan şampiyonlukta hepimiz şok olmuştuk, çok üzülmüştük ama bu sefer öyle olmadı. Evet üzüntü var ama bu sezon bu takım bize çok mutluluklar yaşattı, bu nedenle şampiyonluk gitse de onlara çok kızamıyorum. Tek kızdığım nokta, daha iyi oyun oynayabileceklerini geçmişte göstermelerine rağmen bu maçta oynayamamaları.

Ve gerçek taraftar, basın sadece oraya gelip olay çıkaranları gösteriyor, peki bu olay duyulduktan sonra gelenleri neden göstermiyor. 1-2 yerde gördüm sadece, "Siz bizden değilsiniz!" diye pankart hazırlayıp gelmişler gerçek taraftarlar ve olay çıkaranları oradan uzaklaştırmışlar.

Kötü oynadıkları için elbette kızacağız, tepkimizi göstereceğiz ama böyle değil, Gençlerbirliği maçında tüm takım tek tek tribüne çağrılır ve gönülleri alınır. Şampiyonluk gitse de biz bu takımı seviyoruz. Chelse maçında, Sevilla maçlarında bize mutluluk yaşatanlar da onlardı.

Yensen de yenilsen de kalbimizdesin hep Fenerbahçe. Bu sezon gelmeyecek bir şampiyonluk takımda aksıyan birçok yanın düzelmesi için avantaj olabilir. Ama bu saatten sonra bir şampiyonluk gelirse bu takımdan Maldonado bile gönderilmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yendiğimiz için mutluyum iyi futboldan önce çok iyi bir mücadele ettiğimiz bir gerçek..Avantaşı ele geçirdik umarım şampiyon oluruz..Sivas zor maç deniliyor fakat sivas büyük maçlarda inanılmaz kötü oynuyor bir fener maçı bir beşiktaş maçı olsun..Zaten bu gazla yenemeyeceğimiz takım yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    bugün tekrarını izledim ve golde ümit ofsaytta fakat nonda değil.
    Bu arada avrupadaki baraşıdan mıdır nedir fenerlilerde bi doygunluk görüyorum, çokta üzülen yok
    Gol pozisyonuna bende bir kaç defa baktım ama ofsayt değil gibi geldi bana. Top ayaktan çıkarken Edu biraz daha geride gibiydi sanki yada tam hizada.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne tür oLayLar derken her takımın kendi içerisinde takımını destekLeyen ama taraftar iLkesine sığmayan insanLarı vardır. Bu adamLarda onLardan meseLa. Yani adamLar tamam Fenerbahçe taraftarı ama sırf oLay adamLar. OrtaLık buLandırıcı, oLay yaratıcı tipLer. İşLeri bu. Bu adamLar böyLe zamanLarda ortaya çıkarLar. Bütün takımLarda mevcut zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne tür oLayLar derken her takımın kendi içerisinde takımını destekLeyen ama taraftar iLkesine sığmayan insanLarı vardır. Bu adamLarda onLardan meseLa. Yani adamLar tamam Fenerbahçe taraftarı ama sırf oLay adamLar. OrtaLık buLandırıcı, oLay yaratıcı tipLer. İşLeri bu. Bu adamLar böyLe zamanLarda ortaya çıkarLar. Bütün takımLarda mevcut zaten.
    Anladım abi sagol (:

Golde ofsayt yok tertemiz gol... Pas atıldıgında Nonda fb li futbolcunun gerisinde. Ümit ofsatta; fakat Ümit'in topa hamle yapma girişimi olmadıgından ofsayt degil ve gol...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Süperadam Servet

Dövüs Sanatlari ilede ilgileniyor galiba

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Süperadam Servet

Dövüs Sanatlari ilede ilgileniyor galiba
    Bir futbolcu bu kadar mı geliştirir kendisini...

Koşamayan Servet şimdi uçuyor,helal olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

O nasıl bir vuruştur anlayabilmiş değilim.. Herhalde Aurelio'da anlayamamış..

FB çıtayı çok yükseltti kadro olarak GS nin 5katı deniyordu ama son 3senede 2kez kaptırdılar şampiyonluğu bu seneyide sayıyorum...

Bu kadar üstünlük ile FB Lyon gibi bir şey olması lazım ama nedense domine edemedi ligi...

Kağıt üzerinde hiç bir şey ifade etmiyor çıkıp sahada oynayacaksın kazanacaksın...

Zico kurulu takımda kendi kendine seçim yapmaya zorlandı... Wederson-U.ßoral'ı Deivid ile bozdu Deivid'i Kazım ile Selçuk'u Maldonado ile... Kezman problemleri zaten FB de sorunlar vardı ama Avrupadaki başarı ile bunların üstü hafif örtülü kaldı ve dün gece su yüzüne çıktı doğru dürüst atağı yok FB'nin...
    Volkan'da sakatken yemiş galiba golü o da başka bir ilginçlik...

Ne yalan sölim GS yi sevmem ama FB li bazı yorumcuların susması için GS nin kazanmasını istiyordum çok da güzel oldu dün gece ağlıcakti bazıları nerdeyse...
    Tebrikler Galatasaray tüm zorluklara rağmen ( arada bir hakem kıyaklarıda oldu ) buraya kadar geldi...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kezman'a yapılanları izledim. Gerçekten üzüldüm. Yorumlama gereği bile duymuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GCEE08uBDeo[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çin'de bile strese soktu!

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği dev derbi Çin'de de yankılandı...

Başkent Pekin'deki bir grup Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftar yerel saatle 00.00'da başlayan maçı izlemek için bir araya geldi.

İnternetten izleyebildikleri maçı, projektörle aydınlatılan dev ekranda takip eden gurbetçi taraftarlar, maçın başından beri heyecan yaşadı. Maçta 37. dakikada kaleci Volkan ve Edu'nun büyük hatasında Nonda'nın golü atmasıyla, Galatasaraylı taraftarlar büyük sevinç duydular.

Maçın ikinci yarısında da Fenerbahçe'nin pasif futbolu ve istenilen oyunu ortaya koyamaması Fenerbahçeli taraftarları sinirlendirdi. Maçın son dakikalarında bekledikleri golü göremeyen Fenerli taraftar büyük üzüntü duydu.

Galatasaraylı taraftarlar ise hakemin son düdüğü çalmasıyla birlikte galibiyeti, Çin'den binlerce kilometre uzaklıktaki Türk yakınlarına kısa mesaj atarak kutladı.

Sabah

UEFA'nın derbi yorumu!

G.Saray'ın F.Bahçe'yi 1-0 yenerek ligin zirvesine yerleştiği maç UEFA'da geniş yer buldu.

"Sinirlerin savaşında, Shabani Nonda'nın 37. dakikada kaydettiği gol sayesinde Galatasaray Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek Turkcell Süper Lig'in zirvesine yerleşti" girişiyle verilen derbi haberi, İstanbul'dan Türker Tozar imzasıyla UEFA'da geniş yer buldu ve "Nonda Galatasary'ı öne geçirdi" başlığı atıldı.

DRAM YÜKLÜ MAÇ

"Maça eşit puanlarla çıkan İstanbul komşuları her zaman olduğu gibi Ali Sami Yen'de dram yüklü bir derbi oynadı. Ev sahibi maçtan önce Lincoln'den gelen sakatlık haberi ile yıkışmış ama Ümit Karan'ın maça çıkacak durumda olduğunun haber verilnesi moralleri yerine getirmişti. Maça kadar favori olarak görülen taraf F.Bahçe oldu ama G.Saray'ın erken kurduğu baskı ve Karan'ın bir şutunun direkten dönmesi tahminleri değiştirdi."

ZICO'DAN DEĞİŞİKLİK

"Sağ bek Sabri Sarıoğlu ev sahibi oldukları maçta çok yüksek bir performans ortaya koyarken, Galatasaray'ın çabaları ilk yarının tamamlanmasına 8 dakika kala meyvesini verdi. Kaleci Volkan ile Brezilyalı defans oyuncusu Edu arasındaki anlaşmazlıktan doğan fırsatı yakalayan Nonda bir anda önünde bulunduğu topu boş kaleye kafayla yolladı. Nonda sadece golü bulan isim olmadı. Aynı zamanda konuk ekip Zico'nun da değişiklik yapmasını sağladı. Zico maça denge geritmek için golcü Semih Şentürk ve sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson'u maça dahil etti ama bu destek golü bulmaları için yeterli olmadı."

FAVORİ DEĞİŞTİ

"Galatasaray bu galibiyetle, ligin tamamlanmasına 2 hafta kala Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 3 puan önünde zirvede yer alıyor. Bu da Galatasaray'ı en son 2005-06'da kazandıkları şampiyonluktan beri ilk kez bu denli favori yapıyor."

Habertürk

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yanlış anlamadıysam FB li taraftar Kezman a "Are you big Player?" diyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Herzaman kareografiyi hazırlayan grup olan KARŞI UA'nın işi başkalarına bıraktığı çok belli oluyor senin açıklamaların olmasa ne olduğunu anlamayacaktım bile bence çok başarısız bir uygulama olmuş.
    Karşı uA da iç karışıklıklar var bu sezon böyle sönük devam edicek ama önümüzdeki sezon bomba gibi geliyoruz ! (biz"li konuşmamın sebebi Abim Karşı uA da o yüzden )

Maça gelicende süper oynadık fenere top oynatmadık Alex e top gelmesini engelledik gelincede topu temiz bir şekilde almasını bildik. Savunma ve kale herzamanki gibi süperdi. Keşke bir gol daha atıp avaraj avantajı bizde olsaydı ama olmadı

Maldonada oynamasa fener için daha iyi olurdu bence.

Ümitin yerde acılar içinde kıvrandığında içim bi garip oldu.

Galibiyetimizi unutturup konuyu başka yönlere çekmeyenler olucaktır mutlaka ama bu davranışlar çok gereksiz.

Kısaca fazlasıyla hakkettik ve kazandık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hep Destek tem Destek felsefesini ortaya atan Fenerbahçe taraftarı Türk futbol tarihine damgasını vurmuş bir taraftar topluluğudur. Fenerbahçe Futbol takımı, son yıllarda çok büyük başarılara imza atmış, Avrupa`da Türkiye`nin övünç kaynağı olmuş ve hepimizi gururlandırmıştır. Taraftarlarımız bu haklı gururu, takımımızı başta Şükrü Saraçoğlu stadı olmak üzere, Samandıra tesislerinde bağırlarına basarak futbolcularımız ile paylaşmıştır.

Ancak dün kendine Fenerbahçe taraftarı diyen bir kaç kendini bilmez, Samandıra tesislerine giderek Alex ve Kezman başta olmak üzere futbolcularımıza saldırmış ve fiili hakaret etme cüretini kendilerinde bulabilmişlerdir. Bu kişiler asla bizden değildirler ve hiç bir zaman da içimizde barınamayacaklardır.

Bu aşağılık harekette bulunanlar biran önce bulunmalı ve cezalandırılmalıdırlar. Kombineleri var ise kombineleri iptal edilmeli ve stada girmeleri yasaklanmalıdır. Bu konuda Yönetim Kurulumuzu çağrıda bulunmak istiyoruz. Lütfen gerekeni biran önce yapınız. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız.

Tüm kamuoyu bilmelidirki;
    Bu kişiler gerçek Fenerbahçe taraftarı değildir. 3-5 kendini bilmezin yaptıkları tüm Fenerbahçe taraftarına mal edilemez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri