Hayır, "Geriden koşarak gelen Gustavo Colman attı."![]()
Hayır, "Geriden koşarak gelen Gustavo Colman attı."![]()
valla iyi g.ünal transferi yöneticiler yabancı golcü riskine girmediler türkiyenin en iyi santraforunu aldılar iyi bir hamle gerçekten tek eksik artık orat alanın ya soluna yada forvet arkası hucuma yönelik orta saha alacaklar.misal d.escudero![]()
Ne kadara alinmis? hayirli olsun.
6 milyon € diyorlar ama...
Gökhan Ünal transferi hayırlı olsun Trabzonspor'a. Bu sene forvet hattında çok sıkıntı çeken Trabzonspor'un bütün gol yükünü çekecektir ..
Kilo almış Gökha gözleri küçücük kalmış
Bu arada Ceyhun Gülselam ve Yakup Bugun de sözleşme imzaladılar.
Yeni transferlerimiz Ceyhun Gülselam ve Yakup Bugun, M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladılar.
Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Celil Hekimoğlu’yla birlikte imza törenine katılan Hukuk İşleri Sorumlumuz Ali Sürmen iki değerli oyuncuyu daha kulübün bünyesine kattıklarını belirterek, “Genç yaşta kendilerini kanıtlamış iki başarılı oyuncu arkadaşlarımız tarafından izlenerek Trabzonspor camiasına katılmaları uygun görüldü. Biz kendilerinin başarılı olacağına inanıyoruz ve bekliyoruz. Transferler camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Trabzonspor yönetim kurulu olarak uzun süreli çalışmalar sonucu kamuoyunu memnun eden transferleri gerçekleştiriyoruz. Bizimde camiamızdan beklentimiz futbol müsabakalarında devamlı seyirciyi sağlayacak kombine satışlarının gerçekleşmesidir. Bu konuda camiamızın duyarlı davranacağını umuyoruz” dedi.
Almanya'nın Unterhaching takımından transfer ederek 3+1 yıllık sözleşme imzaladığımız Ceyhun Gülselam büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Heyecanlıyım. Üzerimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Amacım takımım adına faydalı işler yaparak şampiyonluğa katkıda bulunmak. Ersun Yanal ile uzun süredir görüşüyordum. Ama Almanya'da okuduğum için Türkiye liglerine gelememiştim. Bugüne nasip oldu, herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
Altınordu’dan 5 yıllığına takımımıza dahil olan kaleci Yakup Bugun ise Türkiye’nin 4 büyük kulübünden bir tanesine transfer olduğunu dile getirerek, “Alt kategorilerden buralara yükselmek inanılmaz mutluluk verici. İnşallah başarılı olurum” açıklamasında bulundu.
Yeni transferlerimiz imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdiler.
Gökhan Ünal Trabzonspor'umuza hayırlı olsun olacakdır
Bu arada 3.5 Milyon Euro bonservis bedeli. Benim bildiğim böyle .
3.5 değildir.Kayseri gecen dönem 7-8 istedigi adamı 3.5 milyona bırakmaz 5'den aşagı değildir bonservis.
Oleksandr Shovkovsky
Her an olabilir ..
Bir zamanlar Shovkovsky meşhurdu galiba.ama şimdi yaşlanmıştır heralde.
![]()
Hayırlı olsun Gökhan; seneye şampiyon büyük ihitmalle Trabzonspor.. Bir de birşey soracağım birisi şu ana kadar Trabzonun aldığı oyuncuları yazabilirmi kafam karıştı da ?![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hrvoje Cale (Dinamo Zagreb)èTrabzon
Gustavo Colman (Germinal Beerschot)è Trabzon
Giray Kaçar (OFTAŞ)è Trabzon
Egemen Korkmaz (Bursa) è Trabzon
Selçuk İnan (Manisa)è Trabzon
Burak Yılmaz (Manisa) è Trabzon ???
İsmail Özeren (Dardanel)è Trabzon
Buğra Erdoğan (Dardanel)è Trabzon
Gökhan Ünal (Kayseri)è Trabzon
Yakup Bugun (Altınordu) è Trabzon
Ceyhun Gülselam (Unterhaching) è Trabzon
Her an herşey olabilir..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Alınan oyunculardan Bir takım çıkıyor galiba. Yakup Bugunda kaleciymiş, her mevkiye adam aldılar![]()
11 oyuncu transfer etmişiz, bunların 8'i as kadroda forma giyecek.Ciddi bir revizyona gittiğimizin en önemli göstergesi.Bide Hüseyin gitse daha da mutla olacam..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
dardanelden alınan oyunculara güveniyorum ben. Açıkçası şu ligde kaliteli dediğin oyuncuların yarısı dardanelden çıkıyor..
Trabzonspor Dinamo Kiev kulübüyle kaleci Aleksandr Shovkovsky konusunda yazışmalara başlamış.Dinamo Kiev kulübünden bugün gelen yazıda kaleciye karşılık 3 milyon dolar=2milyon euro istemişler.Kalecinin kendide 1.2 milyon euro istemiş yıllık olarak.
Kaynak : Trabzon Tv
Gökhan Türkiye liginin en iyi forvetlerinden biri ben onu yüksek maliyetinden dolayı istemiyordum fakat artık alındı bu saatten sonra Gökhan'a tüm desteğimizi vermemiz lazım inşallah oda atacağı gollerle takıma katkı sağlar.
arkadaşlar transfer edilen oyuncuların bonservisleri kaç yıllık anlaşıldığı gibi bir tablo veya linki olan varsa koyabilir mi?
arkadaşlar gökhan ünalın sözlesmesi 1 yıl sonra bitiyordu.. ve şuan basında geçen bonservis bedeli için fiyatlar yorumdan öte degildir.. gökhan ünal hayırlı olsun trabzonsporumuza..
Trabzon bu işi öğrendi...Gökhan çok yararlı olur trabzona
Bu konuda en güvendiğim site www.transfermarkt.de 'dir. Rakamlar € bazındadır, takdir edersin ki bazı transferleri anında koyamayabiliyorlar. Açıkçası ben şu ana kadar pek bir yanlışlıklarını görmedim. % 90-95 oranında doğru oluyor, yazdıkları ama Almanca maalesef.
"ablösefrei" bedelsiz demek sanırım. * işareti kiralıktan dönen oyuncuları, * işareti de kiralık gelen oyuncuları gösteriyor.
Bu arada, liglerde yapılan toplam transfer sayısını bulan olursa söylesin.![]()
Gokhanin yuzune ne olmus ???
Ari sokmus gibi gercekten
Helal olsun yönetimime iyi iş çıkardılar.
Bu arada bonservisi lig radyoda 6mn€ dediler.
Transferi televizyon seyrederken NtvSpor alt yazısında öğrendim.İlk başta 6 milyon Avro dediler,sonrada 5 milyon dediler.Neyse ne kadara alındığı bence bizi fazla ilgilendirmez.Oyuncunun göstereceği performans önemli.Trabzon yabancı forvet riskine girmedi.Gökhan'ın uyumu daha çabuk olacaktır.G.Ünal kaliteli bir isim.Bence yerinde bir transfer..Hayırlı olsun..
Trabzon'un başına bu işi anlayan birileri geçti desek daha iyi olur bence.
So what?
Saike