Sayfa 14 / 37 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Hayır, "Geriden koşarak gelen Gustavo Colman attı."

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

valla iyi g.ünal transferi yöneticiler yabancı golcü riskine girmediler türkiyenin en iyi santraforunu aldılar iyi bir hamle gerçekten tek eksik artık orat alanın ya soluna yada forvet arkası hucuma yönelik orta saha alacaklar.misal d.escudero

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ne kadara alinmis? hayirli olsun.

6 milyon € diyorlar ama...

Gökhan Ünal transferi hayırlı olsun Trabzonspor'a. Bu sene forvet hattında çok sıkıntı çeken Trabzonspor'un bütün gol yükünü çekecektir ..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kilo almış Gökha gözleri küçücük kalmış

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu arada Ceyhun Gülselam ve Yakup Bugun de sözleşme imzaladılar.

Yeni transferlerimiz Ceyhun Gülselam ve Yakup Bugun, M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladılar.

Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Celil Hekimoğlu’yla birlikte imza törenine katılan Hukuk İşleri Sorumlumuz Ali Sürmen iki değerli oyuncuyu daha kulübün bünyesine kattıklarını belirterek, “Genç yaşta kendilerini kanıtlamış iki başarılı oyuncu arkadaşlarımız tarafından izlenerek Trabzonspor camiasına katılmaları uygun görüldü. Biz kendilerinin başarılı olacağına inanıyoruz ve bekliyoruz. Transferler camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Trabzonspor yönetim kurulu olarak uzun süreli çalışmalar sonucu kamuoyunu memnun eden transferleri gerçekleştiriyoruz. Bizimde camiamızdan beklentimiz futbol müsabakalarında devamlı seyirciyi sağlayacak kombine satışlarının gerçekleşmesidir. Bu konuda camiamızın duyarlı davranacağını umuyoruz” dedi.

Almanya'nın Unterhaching takımından transfer ederek 3+1 yıllık sözleşme imzaladığımız Ceyhun Gülselam büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Heyecanlıyım. Üzerimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Amacım takımım adına faydalı işler yaparak şampiyonluğa katkıda bulunmak. Ersun Yanal ile uzun süredir görüşüyordum. Ama Almanya'da okuduğum için Türkiye liglerine gelememiştim. Bugüne nasip oldu, herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Altınordu’dan 5 yıllığına takımımıza dahil olan kaleci Yakup Bugun ise Türkiye’nin 4 büyük kulübünden bir tanesine transfer olduğunu dile getirerek, “Alt kategorilerden buralara yükselmek inanılmaz mutluluk verici. İnşallah başarılı olurum” açıklamasında bulundu.

Yeni transferlerimiz imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdiler.

Gökhan Ünal Trabzonspor'umuza hayırlı olsun olacakdır

Bu arada 3.5 Milyon Euro bonservis bedeli. Benim bildiğim böyle .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3.5 değildir.Kayseri gecen dönem 7-8 istedigi adamı 3.5 milyona bırakmaz 5'den aşagı değildir bonservis.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Oleksandr Shovkovsky

Her an olabilir ..

Bir zamanlar Shovkovsky meşhurdu galiba. ama şimdi yaşlanmıştır heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun Gökhan; seneye şampiyon büyük ihitmalle Trabzonspor.. Bir de birşey soracağım birisi şu ana kadar Trabzonun aldığı oyuncuları yazabilirmi kafam karıştı da ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Hrvoje Cale (Dinamo Zagreb)èTrabzon
    Gustavo Colman (Germinal Beerschot)è Trabzon
    Giray Kaçar (OFTAŞ)è Trabzon
    Egemen Korkmaz (Bursa) è Trabzon
    Selçuk İnan (Manisa)è Trabzon
    Burak Yılmaz (Manisa) è Trabzon ???
    İsmail Özeren (Dardanel)è Trabzon
    Buğra Erdoğan (Dardanel)è Trabzon
    Gökhan Ünal (Kayseri)è Trabzon
    Yakup Bugun (Altınordu) è Trabzon
    Ceyhun Gülselam (Unterhaching) è Trabzon

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Her an herşey olabilir..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Hayırlı olsun Gökhan; seneye şampiyon büyük ihitmalle Trabzonspor.. Bir de birşey soracağım birisi şu ana kadar Trabzonun aldığı oyuncuları yazabilirmi kafam karıştı da ?
    Arkadaş yazmış yukarda .. edit

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alınan oyunculardan Bir takım çıkıyor galiba. Yakup Bugunda kaleciymiş, her mevkiye adam aldılar

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

11 oyuncu transfer etmişiz, bunların 8'i as kadroda forma giyecek.Ciddi bir revizyona gittiğimizin en önemli göstergesi.Bide Hüseyin gitse daha da mutla olacam..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dardanelden alınan oyunculara güveniyorum ben. Açıkçası şu ligde kaliteli dediğin oyuncuların yarısı dardanelden çıkıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzonspor Dinamo Kiev kulübüyle kaleci Aleksandr Shovkovsky konusunda yazışmalara başlamış.Dinamo Kiev kulübünden bugün gelen yazıda kaleciye karşılık 3 milyon dolar=2milyon euro istemişler.Kalecinin kendide 1.2 milyon euro istemiş yıllık olarak.

Kaynak : Trabzon Tv

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gökhan Türkiye liginin en iyi forvetlerinden biri ben onu yüksek maliyetinden dolayı istemiyordum fakat artık alındı bu saatten sonra Gökhan'a tüm desteğimizi vermemiz lazım inşallah oda atacağı gollerle takıma katkı sağlar.

arkadaşlar transfer edilen oyuncuların bonservisleri kaç yıllık anlaşıldığı gibi bir tablo veya linki olan varsa koyabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşlar gökhan ünalın sözlesmesi 1 yıl sonra bitiyordu.. ve şuan basında geçen bonservis bedeli için fiyatlar yorumdan öte degildir.. gökhan ünal hayırlı olsun trabzonsporumuza..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon bu işi öğrendi...Gökhan çok yararlı olur trabzona

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    arkadaşlar transfer edilen oyuncuların bonservisleri kaç yıllık anlaşıldığı gibi bir tablo veya linki olan varsa koyabilir mi?
    Bu konuda en güvendiğim site www.transfermarkt.de 'dir. Rakamlar € bazındadır, takdir edersin ki bazı transferleri anında koyamayabiliyorlar. Açıkçası ben şu ana kadar pek bir yanlışlıklarını görmedim. % 90-95 oranında doğru oluyor, yazdıkları ama Almanca maalesef.

"ablösefrei" bedelsiz demek sanırım. * işareti kiralıktan dönen oyuncuları, * işareti de kiralık gelen oyuncuları gösteriyor.

Bu arada, liglerde yapılan toplam transfer sayısını bulan olursa söylesin.

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    Bu konuda en güvendiğim site www.transfermarkt.de 'dir. Rakamlar € bazındadır, takdir edersin ki bazı transferleri anında koyamayabiliyorlar. Açıkçası ben şu ana kadar pek bir yanlışlıklarını görmedim. % 90-95 oranında doğru oluyor, yazdıkları ama Almanca maalesef.

"ablösefrei" bedelsiz demek sanırım. * işareti kiralıktan dönen oyuncuları, * işareti de kiralık gelen oyuncuları gösteriyor.

Bu arada, liglerde yapılan toplam transfer sayısını bulan olursa söylesin.
    teşekkür ederim

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    3.5 değildir.Kayseri gecen dönem 7-8 istedigi adamı 3.5 milyona bırakmaz 5'den aşagı değildir bonservis.
    Sezon sonu sözleşmesi bitiyor . Yenilemez beleşe gider . Ben 3.5 diye duydum ve adnan ergin erdinç'de verilmiş dediler tam doğrumu bilmiyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gokhanin yuzune ne olmus ???

Ari sokmus gibi gercekten

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Helal olsun yönetimime iyi iş çıkardılar.

Bu arada bonservisi lig radyoda 6mn€ dediler.

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Okadar güvenme,o bilgileri oraya girenler senın-benım gibi insanlar. Oraya üye olan insanlar bu bilgileri giriyor.
    Hmm bunu bilmiyordum ama açıkçası şu ana kadar 2 bilemedin 3 hatalarını gördüm yani. Bir de mesela Avrupa Şampiyonası'ndaki takımların değerlerini açıklarken hep bu siteyi kaynak gösterirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Transferi televizyon seyrederken NtvSpor alt yazısında öğrendim.İlk başta 6 milyon Avro dediler,sonrada 5 milyon dediler.Neyse ne kadara alındığı bence bizi fazla ilgilendirmez.Oyuncunun göstereceği performans önemli.Trabzon yabancı forvet riskine girmedi.Gökhan'ın uyumu daha çabuk olacaktır.G.Ünal kaliteli bir isim.Bence yerinde bir transfer..Hayırlı olsun..

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Trabzon bu işi öğrendi...Gökhan çok yararlı olur trabzona
    Trabzon'un başına bu işi anlayan birileri geçti desek daha iyi olur bence.
    So what?
    Saike

Sayfa 14 / 37 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri