Bitti be bitti. Sus ulan isviçre sus ulan !!!!!!!!!!!!!!!
Bitti be bitti. Sus ulan isviçre sus ulan !!!!!!!!!!!!!!!
Asisti kim yaptı asisti ?![]()
Helal oLsun çocuklar... Şimdi kilit soru... Çeklerle her şeyimiz eşit.. Beraberlikte kim çıkar?
isviçre basını bunuda yazzz kebab boğazınızda mı kaldı puhahahaha
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
İsviçre Sustu Bizi Dinliyor !
Şunları sahada ağlarken görüyorum ya en büyük mutluluk bu !!!
Tuncaaaay, seni seviyoruuuuzz![]()
![]()
İşte budur , Arda Ve Semih , Çek maçını bekliyoruz...
Ulan 45 dakika azcık futbol oynadık adamlar dağıldı.
İşte bu kadar be...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
pası kim attı yahu göremedim![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Uff ne maçtı bee maç sonra boyalı Isviçre taraftarlarını görünce keyfim 2 katına çıktı..Kışkırtmalarına gelmedik helal olsun milli takım..
Semih'in oyuna girmesiyle oyun tamamen bizim lehimize döndü golü atınca maç ortade geçti. Ayrıca kaleci Volkan'ın da hakkını yemememiz gerekir.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oh beaa, ömrümden bir gün gitti herhalde bugün.. Helal olsun ama ne olursa olsun.. Aldık maçı en sonunda.. İlk yarıda takımca rezalettik, ikinci yarıda takımca iyidik.. Tuncay'da çok kötü oynasada çok çalıştı, her şeya rağmen herkese helal olsun.. Aldık maçı sorun yok![]()
Semih semih semih+ardabi de fatih terim olmasa şu takımın başında
Volkan ve Semih ile maçı döndürdük Helal Olsun ...
Hele Şükür yahu bi galibiyet gördükTamam belki 2 maç oynadık ama ben hiç ümitli değildim galibiyetten ama neyseki yanıldım
![]()
Şimdi Sıra Çeklerde beraberlik yetse bile yenerek çıkalım çıldıralım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Helal olsun çocuklar.Tebrikler hepinize.
Yalnız Çekler ile durumumuz eşit.Onlarda 2 attı 3 yedi bizde 2 attık 3 yedik.Beraberlikte kim çıkıyor?
İşte bu ya .. Yağmur durdu Türkiye coştu![]()
İnş. Çekleri de yeneriz ..
Tuncay maçta çok koştu çok çalıştı iyi alan daralttı ama son vuruş sorunu vardı bu maçta..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Biz şöyle gerine gerine bir maç seyredemeyecekmiyiz yahu?
Tebrikler tüm oyuncularımıza.
2. yarıdaki oyunumuzla Çekler'e karşı galibiyet alabiliriz.
Tuncay maçtaki tek olumlu hareketinde Arda'yı gole gönderdi. Tamam artık Fatih Terim onu hiç çıkartmaz.
Semih'in oyuna girmesi ve sahanın devre arasında temizlenmesi bize galibiyeti getiren şeyler oldu. Çekleride devirip yolumuza devam ederiz inşallah.
Beraberlikte kimse çıkamaz herhalde bu durumdan sonra :=)
Futbolcu Bilgileri
Berabere biterse penaltılara gidecek!
Milli Takımımız İsviçre'yi 2-1 yenerek 3 puana uzandı. İşler hesaplara kaldı! Son maçımızı Çek Cumhuriyeti ile oynayacağız! Attığımız, yediğimiz şu an Çekler ile eşit. Maçı yenerse 6 puanla çeyrek finale gideceğiz. Peki beraberlik? Son 90 dakikada eğer Çek Cumhuriyeti maçı beraberlik ile biterse çeyrek finale gidecek takımı penaltı atışları belirleyecek. Hem averaj, hem attığımız, yediğimiz eşit olması durumunda UEFA bu kuralı uyguluyor. İşte Türkiye'nin merakla birbirine sorduğu sorunun cevabı! Çek Cumhuriyeti ile oynayacağımız maç beraberlikle biterse, penaltı atışlarına gidilecek!
Futbolcu Bilgileri