Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
391 ile 420 arası toplam 474 sonuç

Konu: UEFA Şampiyonlar Ligi 2008-2009

Ilker Yasinin laf bitirdi bni Iniesta Iniesta Ingiltere yasta buraya kadar geldikleri icin Chelseaye tebrikler ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ders olsun 11 kişi defansta oynadı gerçekten bu skora cok sevidim kendi içimden diyordum ki inşallah 90.dkda atar bi tane barça'da ders olur bence iyi oldu.Ha hakem kötüydü orası tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Finalde favorim sonuna kadar ManU. Kupayı alıp, üst üste iki kere kazanan olarak tarihe geçeceğiz...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Barça ne kadar dünyanın en iyi futbol oynayan takımı olarak gösterilsede, Chelsea bunu aştı. Barcelona'ya net pozisyon vermedi. Net pozisyon diyorum. İşte markaj, işte futbol budur derim. O kadar revizyona, o kadar takım içi huzursuzluğa rağmen yarı finale geldiği için Chelsea'yi kutlarım. İnniesta'da kalitesini gösterdi ve attı. Tekrar tebrikler.

Finalde favorim, ManU..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi oldu iyi. 10 kişi rakibin karsısında bütün oyuncularınla defans yapar, skora yatarsan golü yediginde de konuşmayacaksın. Manu-Barca finali daha güzel olacak. Barca her türlü alacak kupayı. Tanrı onları istiyor.

Chelsea 180 dakika olaganüstü defans yapti, tek bir hatada golü kalesinde gördü. Iste futbol budur ...

Müthis bir mac bizleri bekliyor finalde. ManU-Barca finali cok zevkli gececek.

Tebrikler Barcelona, viva la Barcelona !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Barça ne kadar dünyanın en iyi futbol oynayan takımı olarak gösterilsede, Chelsea bunu aştı. Barcelona'ya net pozisyon vermedi. Net pozisyon diyorum. İşte markaj, işte futbol budur derim. O kadar revizyona, o kadar takım içi huzursuzluğa rağmen yarı finale geldiği için Chelsea'yi kutlarım. İnniesta'da kalitesini gösterdi ve attı.

Deniz forvet oyuncusu Anelka bile gelip savunma yaptı pers yaptı markaj yaptı bırakta top yapamasınlar 11 kişi defanstaydı on kişi kaldı barça en azından bi şekilde gol bulurlar diye düşünüyordum ama herkez yine defans yaptı burdan büyük bir ders cıkarılması lazım ilk maçta böyle oynadı Chelsea yinede süper bi şekilde defans yaptılar ama 11 kişi defans oynarsa kapalı oyunu açabilicek Messi gibi oyuncular bi şekilde topu ordan cıkarı ki cıkardı İniestada süper bi gol atı olay bu kadar basit gecmiş olsun diyelim.Umarım kupayı Barça alır.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Hiddink'in tipinde var defanscı olduğu, atak yapsa ne olur?

Doğru, Tanrı onları istiyor.

Barcelona'yı durdurmanın tek yolu, defans yapmaktır belki. Ezilmeden elendiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İlahi adalet derim ben buna.

Barcelona'nın finale çıkması bir futbolsever olarak sevindirdi beni...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Barcelona'nın karsısına 11 kişi defans cıkmayıpta ne yapsın bir takım normal ofansif sistemini sahaya yansıtarak 6 mı yesin 4 mü yesin , nitekimde gördük yiyenleri...

Barça'nın kaleyi bulan tek sutu gol oldu , Chelsea 11 kişi defans yaptı belki ama Barça'dan daha çok pozisyon buldu...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Chelsea haketti, Barcelona finale çıktı. Ballack'ın hakemi nerdeyse dövmesi ve Guardiola ile Hiddink'in birbirlerine maç esnasında sarılması ilginç görüntülerdi. Manchester United - Barcelona finalinde Barcelona'yı daha şanslı görüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

Açıkçası Chelsea'ye yazık oldu.Barcelona'nın kaleyi bulan ilk şutu gol oldu.Hakem de gider ayak maçın önüne geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eğer maçtaki penaltı pozisyon(lar)ı olmasaydı ilahi adaletti.Ama sen adamın penaltısını vermezsen olacağı bu.Chelsea oynaması gerektiği gibi oynadı Barca karşısında niye yenilmek için ofansif oynasın ki.
    Finalde Ronaldo-Messi karşılaşacaklar.Manu'yu destekliyorum

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Messi'nin markaj ile etkisinin azaltılabildiğini bizimle beraber Ferguson da görmüştür muhakkak. Avrupa'nın en iyi kadrolarına sahip her iki takımda, ben final maçında Barca'nın sol tarafından çok zorlanacağını düşünüyorum. Her iki takımında hemen hemen her bölgesi denk birbirine. Kaleci ve sol bek pozisyonlarında ManU'nun daha üstün olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Drogba nın pozisyonu cok komik

İzleyen herhangi birisine ''aa bana ne bagırıyorsun be'' diyecegi türden bi olay

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ortasahanın göbegi; Barca acık ara önde. Yaya-Xavi-İniesta.
    ve Sag bek; Bugün her ne kadar kötü olsada Alves O'Shea'dan 3-4 gömlek üstün.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İyi de Alves finalde olamayacak sınırdaydı galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçı mahallede arkadaslarla kahvede izliyorduk İlker abi kopardı bizi
    Iniesta'nın golüyle bütün kahve ayağa kalktı alkıslar tuttuk...
    Finalde de kazanan olmak istiyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İyi de Alves finalde olamayacak sınırdaydı galiba
    Evet orayı atladım.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

ManU defans sisteminde çok zorLanacaktır. ArsenaL gibi genç takımdan biLe iyi bir pas sistemi var Barça'nın. FinaLde gaLip Barça geLebiLir fakat gönLüm ManU'dan yana. İngiLiz futboLu bir kumaş kaLın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Skoru 1-1 tahmin etmiştim dediğin oldu.Kırmızı krt yanlıştı,anelkanın pozisyonunda el vardı es geçtiHakem çok kötüydü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hak yerini buldu. İniesta anti-futbolun güzel futbolu yenmesine izin vermedi. Geçen sene de bu çakallığı ManU denemişti 0-0 ve yine uzaktan 1-0'la. Bu sene Chelsea'de denedi ama Chelsea ManU kadar şanslı değildi. Finalde ManU geçen sene gibi ya da Chelsea gibi 10 kişi savunma yapmayacaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden favorim Barça ...

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    ArsenaL gibi genç takımdan biLe iyi bir pas sistemi var Barça'nın.
    Önemli olan koşarak pas yapmak değil, yorulmadan paslaşarak rakibi yormaktır, rakibi topun peşinden koşturtmaktır. Bunu şuan dünyada 2 takım yapabiliyor zaten.

Ayrıca hakem açık şekilde eyyam yaptı. Anelka'nın artık sahtekarlığı mı diyeyim ne diyeyim bilemiyorum arkasındaki Abidal ile 1 metre var direk yere atıyor, kırmızı kart. Hakem de hata yaptığını sonra farkediyor ve Pique'nin eliyle kestiği pozisyonu vermeyerek aklı sıra hatalarını eşitlediğini düşünüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Olan'a ve Ölen'e care yok arkadaslar. Bizleri muthis bir final bekliyorum.
    Favorim Man U

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Böle önemli bir maça 40 küsür yaşdaki bunağı verirsen maçı katleder.Ben maçın ikinci yarısını izlemedim ama 90'da gol mü yenir yahu.Adamlar 10 kişi.Sen son dakikada gol yiyorsun.Barça böle bi takım işte.Anti-BARÇA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea 1-0 önde ve rakibinin 10 kişi olmasına rağmen kapanmayı seçti Barcelona cezayı kesti . ManUtd Barcelona finali mükemmel olacak ...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Barca nın tek pozisyonu vardı. O da goL oLdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ceza sahasına girmeden gol attılar

ManU yu hiç sevmedim yıllardan beri ama finalde onları tutuyorum İnşallah kupayıda alırlar , gerçi yine alırlarsa yine şans diyeceksiniz ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Chelsea'nin oyun anlayışı göze hoş gelmiyor diye çakallık demek çok yanlış. Bu kadar basit olmamalı bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Eğer CheaLse dün o şekiLde oynamasaydı Barça farka giderdi. Barça yı durdurmanın tek yoLu o tarz oyun oynamak. ArtisLiğe Lüzum yok, az kaLsın başaracakLardı ama oLmadı. Bu yıL herşey Barça nın yanında zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon

Mesaj Yetkileri