Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
Sayfa 14 / 26 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    heavy86 yanlış anlaşılmadan dolyu özür dleriz kardesim
    Sorun değil abi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    You are limited to installing the game onto 5 computers at any one time. If you uninstall the game from one of these, you WILL get your authentication back. If, however you don’t uninstall before you reformat your computer, you will lose your authentication.
    (Supposedly) All of the DRM software is uninstalled when you uninstall the game

Burda 5 aktive hakkıyla önemli şeyler diyor sanırım
    Last edited by heavy86 : 13.Kasım.2008 at 11:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    You are limited to installing the game onto 5 computers at any one time. If you uninstall the game from one of these, you WILL get your authentication back. If, however you don’t uninstall before you reformat your computer, you will lose your authentication.
    (Supposedly) All of the DRM software is uninstalled when you uninstall the game

Burda 5 aktive hakkıyla önemli şeyler diyor sanırım
    Format atmadan önce uninstall yapılmasının gerekliliğinden bahsediyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

steam üzerinden şuan indiriyorum. pre-loading

1 gun kaldı malesef fıyattan dolayı kopyalara saldırılcak..

Quote Originally Posted by xpoera View Post
    steam üzerinden şuan indiriyorum. pre-loading

nasıl yani. Daha 16 saat var diyor bende.Şuanda ödeme yapsak inidirebiliyormuyuz yani.
    Birde steamden indirdiğimiz zaman aktivasyon kodunu nasıl yapacağız?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mehmet152574 View Post
    nasıl yani. Daha 16 saat var diyor bende.Şuanda ödeme yapsak inidirebiliyormuyuz yani.
    Birde steamden indirdiğimiz zaman aktivasyon kodunu nasıl yapacağız?
    şuan ödeme yapsan indirebilirmisin bilmiyorum. ben oyunu ilk açıklandığı gün satın almıştım sanırım o yüzden erken indirebiliyorum. aktivasyon konusunda ise pek fikrim yok fakat oyun dosyaları şuan iniyor ve activator diye birşeyde içinde mevcut. oradan olabilir.

edit: resim ekleyecektim beceremedim.

Quote Originally Posted by xpoera View Post
    şuan ödeme yapsan indirebilirmisin bilmiyorum. ben oyunu ilk açıklandığı gün satın almıştım sanırım o yüzden erken indirebiliyorum. aktivasyon konusunda ise pek fikrim yok fakat oyun dosyaları şuan iniyor ve activator diye birşeyde içinde mevcut. oradan olabilir.

edit: resim ekleyecektim beceremedim.
    Bitince bizede bilgi verebilirmisin?Senin söylediğine göre hareket edeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

print scrn yap , görüntüyü al ve sonra paint'e gir , ctrl+v ile yapıştır ,
    paint'i farklı kaydet
    sonra upload yap bi resim sitesine
    çok basit aslında , biz de görelim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende gece çıkar çıkmaz indireceğim , sonra da satın alacağım
    50 dolar fiyatı yani yaklaşık 80 ytl
    kredi kartı ve paypal ödemesi mevcut

Bu oyunun korsanı hakkında şüphelerim var , bende önceden korsan oynardım ama aktivite olayı var , telefon yada netten , eğer aktif etmezseniz oyun hiçbir şekilde açılmayacak..
    Evet ilaç yapcaklar çıkacak , ama oyun hata ile dolu , bu sefer yama çıktığında yamayı yükleyemeyeceğiz..Düşünsenize tüm oyuncuların sakat , bu oyunu nasıl zevkli yapacak ?
    Bilerek bunu yaptılar ki , korsan alanlar indirseler , ilacı bulsalar bile , yamayı indiremesinler diye..

Arkadaşlar , Ea sports'un çıkarmış olduğu fifa manager oyununda da koruma vardı , onlar da şu önlemi aldı ;
    Koruma koydu , o korumayı korsanlar yıktı , bu sefer ne oldu ?
    oyunu bir sezon hiç sorunsuz oynuyorsunuz , tam kadro , taktikler , transferler yerine oturmuşken atılıyorsun , şampiyon olsan da kupaları kaldırsan da atılıyorsun..
    Yabancı ve türk forumları olmak üzere tüm insanlarda bu sorun var..
    İlacı yapanların amacı , kullanıcılar rahata kavuşsun oynasın değil , oyun açılıyor mu ? Açılıyor, tmm benim görevim bitti diyip başka oyunlara bakıyorlar..
    Gerçekten bu aktive olayı korsana büyük darbe vuracak..

Seçim sunuyor ;
    Ya 24 kişilik kadroda 20 sakat ile oynayacaksın , ya da orjinal alıp benim yaptığım yamaları yükleyip , kusursuz oynayacaksın..

şimdi ben ne diyeyim??? Her yıl sendit'ten alan ben, bu sefer yöneticilerin aklına uyup, türkiye'den alayım aral'dan cıkıyormuş dedim..3 gün daha bekleyeceğim????? Paşalar gibi ısmarlardım sendit.com'dan cumaya da elimdeydi....bilemedin ctesi....şimdi perşembe gündüz 12.00 gibi ısmarlasam cumaya elime geçer mi? geçmez....yazık yaaa

Evet pre-load oyunun cikmasindan 48 saat once baslayacak yaziyordu Football Manager sitesinde.Fakat benim anladigim kadariyla bu gece saat 00.01 itibari ile oynayabilecek Steam uzerinden oyunu satin alanlar.

hayır yöneticii arkadaşlar hepimize hırs yaptırıp türkiyeden alın muhakkak diyorlardı da şimdi niye oyun 17sinde çıkıyormuş türkiyede kusura bakmayın neden demiyorlar ona kızıyorum açıkçası...kusura bakmasınlar bir ses seda yok...kızıyorum valla.......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Evet pre-load oyunun cikmasindan 48 saat once baslayacak yaziyordu Football Manager sitesinde.Fakat benim anladigim kadariyla bu gece saat 00.01 itibari ile oynayabilecek Steam uzerinden oyunu satin alanlar.
    arkadaşım aynen öyle işte
    bunun amacı da , aktive olayı o saatte başlayacak olması , bi çok kişi indirdi , bekliyor kod gelmesini..

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    arkadaşım aynen öyle işte
    bunun amacı da , aktive olayı o saatte başlayacak olması , bi çok kişi indirdi , bekliyor kod gelmesini..

Yani steam üzerinden indirdiğim anda gece aktivasyon kodları belli olduğu zaman oynayabilecekmiyim.
    Yada senin dediğin gibi oyunu almama neden gerek varki birdaha onu anlamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

ekran görüntüsü. ( 10 harf,kelime vs. )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yani yarın Tekno SA'ya gidip alabilecekmiyim? CEvabı Hayırsa nerden alabilirim?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmet152574 View Post
    Yani steam üzerinden indirdiğim anda gece aktivasyon kodları belli olduğu zaman oynayabilecekmiyim.
    Yada senin dediğin gibi oyunu almama neden gerek varki birdaha onu anlamadım.
    oyunu herkes indirebilcek..Para veren de vermemiş olan da..
    Ama sen aktive olmak için para verceksin , aktive etmezsen oyunu açamayacaksın indirmiş olsanda..

aral gecikince oyunu steamdan aldım..geciken cezasını ceker..türk firmaları kendileri kaybediyor..yok mevzuatmış vsvsvs....oyunu direkt şifresiz satın aldım..şifre gelince değil şimdi hemen ödemiş oldum...steam hakkında bilgilendiren tüm arkadaşlara tesekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

steamdan almak en mantıklısı ,
    Ben hem para vereceğim hem bekleyeceğim milletin keyfini..
    Fenerbahçe beni bekliyor , aragones takımı batırdı , Fenerbahçeliler daha fazla bekleyemez beni
    Aziz yıldırım ile telefon görüşmemde , "Emre ihtiyacım var sana , kadroyu toparla ve ligde bizi iyi bi yere getir" dedi..

not : Sen teknosa'ya , oraya buraya ürünleri anında yollayacaksın ki , millet hemen alsın ,
    oyun eskiyor bi bakıyosun satmaya başlamışlar, sonra da kimse almıyor diyolar , almazlar tabi !

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

ya ben anlamadım şimdi korsan alanlar oynayamıcak mı?
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anlamışsın işte

Oynasalar da , hatalarla ve sakatlıklarla dolu bi oyun olcak..

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Peki bu oyun teknosaya ve ya orjinal oyun saten yerlere ne zaman gelicek???
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orasını bilemem , önce Aral alıcak 17'sinde , sonra dağıtacak bazı yerlere.. Netten de alabileceksin , ama
    Şahsen gidip almak istiyorsan bekleme süren artacak tabi

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Saol yardımın için
    turksportal...

heavy86 dostum oyun nerede 50 dolar? Steam de 30 dolara satiliyor,ve ben su anda ispanyadayim burda da 19,95 euro pre-purchase fiyati.Turkiye fiyati 80 ytl olacak ama ona o kadar para verecegimize Steam den satin almak en mantiklisi gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

forumda bunun için varız , birbirimizle bilgi paylaşımı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

şu steamin adresi nedir bi link atın da görelim.fiyat nedir su anda beyler?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    heavy86 dostum oyun nerede 50 dolar? Steam de 30 dolara satiliyor,ve ben su anda ispanyadayim burda da 19,95 euro pre-purchase fiyati.Turkiye fiyati 80 ytl olacak ama ona o kadar para verecegimize Steam den satin almak en mantiklisi gibi duruyor.
    abi burda http://store.steampowered.com/app/10540/
    50 dolar diyor ??

Quote Originally Posted by macca2 View Post
    şu steamin adresi nedir bi link atın da görelim.fiyat nedir su anda beyler?
    Steam fiyati 30 dolar su anda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

dostlar biri 30 biri 50 diyor arada cok fark var.30 diyen nerden bakıyor 50 diyen nerden bakıyor

Sayfa 14 / 26 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri