Sayfa 14 / 22 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 660 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo İzlenimleriniz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    GaziAntep

Şu an Srna için M.City ' e kapışıyorum.Ben Liverpool açtım bu sefer adamlarda ne para var be yenildim aldılar Srna 'yı.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

You can only view this page when referred from the News of the World

Arkadaşlar bu ne ya?

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kota daha yeni sıfırlandı bende hemen indirecem linki buldum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

FM 09 Simgesine tıklıyorum biraz bekledikten sonrma bu hata geliyor ve oyun açılmıyor;

bende indirdim, oynadım halada oynuyorum.basın toplantıları çok güzel olmuş.transfer dedikodu ekranı güzel.oyuncuların maç esnasında kaç km koştugunu görmek güzel, 2D daha bi güzel.gelelim 3D ye.biraz garipsedik doğal.ama zaten bu tam bir 3D değil.ben 2,5D diyorum buna (: bence daha zevkli hale getirmiş oyunu, su anda tek gözüme carpan kusuru topun bazen çok süratli gitmesi.

birde sayın yöneticilerimize sorum olacak.çok detaylı türkçeleştirme oldugu için bu kadar uzun sürdü, 2009 da böyle olmayacak gibisinden bi şeyler hatırlıyorum.çünkü basın toplantıları felan, çok ihtiyaç duyuluyor.. saygılar..

3d tam bir hayal kırıklığı

Nesil
    2008
    Yer
    GaziAntep

3D yi %50 %50 beğendim ama Demo olduğu için test etme şansımızda olmuş 2D çok klasik geliyor ben 3D ile Liverpool ' la oynuyorum ilk maçım 2-1 2.maçım 1-0 bitti çok şut çekiliyor sorunu bence ortadan kalkmış.Gol atmak zor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar teknik problemler için şu konu altında sorunlarınızı paylaşacaksınız..

http://forum.turksportal.net/vb/show...40#post1282340
    So what?
    Saike

9. Default

ManU 5 bjk 2 bjk golleri ikiside holoskodan oyuna daha alışamadım ama gerçekten tribünlerin yerinde otlaklar hiç güzel olmamış taktiklerde oklar sadece ileri geri oynatılabiliyor ve ortasahadan okları sadece bir akdeme çıkarabiliyosunuz yani örnek olarak mr oynayan oyuncudan oku sadece amr bölgesine akdar çıkarabiliyorsunuz uzun ok tarihe karışmış. Kaleci profill gösterimide pek hoşuma gitmedi.Türk oyuncuların profilleri düşük olmuş diycem ama şöy ledüşük olmuş diger oyuncular yine çok abartıldıgı için bizimkiler düşük kalmış.Ve açıkçası taktik yapma yönünden 2008 daha iyiydi gibi gelkiyor bana tabi bunlar ilk izlenimler.2009 da taktik ler sıkıcı olucak gibi son bi şey daha demo oldugundanmıdır nedir tatile çıkamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Arkadaşlar oyunu oynayan arkadaşlar biraz ss koyabilirmi lütfen??

deneyen arkadaslar sizce galatasarayın avrupada basarılıo lma sansı varmı mevcut kadroyla?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler buda benim kendi uploadım vanilla demo için..

http://rapidshare.com/files/15986983...wdemo.rar.html
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

arkadaşlar ben çilekliyi indirdim gayet iyi calışıyor da 1 sorum olacak gecen yıllarda bir önceki yılın turkce yamasını kullanabiliyorduk ornegin 2007 turkce yamasıyla 2008i oynuyordum şimdi ayni şeyi yaptım sadece mac anlatımı turkce acaba demo diye böylemi asıl oyunda düzelcek mi yoksa 2009 yama cıkıncaya kadarmı böyle
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul/zeytinburnu

arkadaslar bende oyun acılmadan gönderme raporu çıkıyor bi yardım ederseniz.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul/zeytinburnu

Quote Originally Posted by zbjkartal View Post
    arkadaslar bende oyun acılmadan gönderme raporu çıkıyor bi yardım ederseniz.

arkadaslar 512 ram im, var ekran kartım RADEON 9250 256 bellek boyutu, intel 4 3 ghz işlemcim var.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

arkadaslar 512 ram im, var ekran kartım RADEON 9250 256 bellek boyutu, intel 4 3 ghz işlemcim var.

seninki rahat çalıştırıyordur o zaman.hiçbir sorunda çıkmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul/zeytinburnu

Quote Originally Posted by myres View Post

gönderme raporu cıkıo valla.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul/zeytinburnu

Quote Originally Posted by myres View Post

çalıstırmıyo valla
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    directx i felan oyun kurarken yukluyo zaten.
    benım 512 ram, intel 4, 3 ghz işlemcim, regeon 9250 256 bellek boyutu ekran kartım var. yardım edın.

hata raporu cıkartıyor
    Last edited by zbjkartal : 02.Kasım.2008 at 18:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beler biri Mehmet Topuzun porfilini koyabilirmi acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

mükemmel yha 3D var vanilyalıda özellikleri iyi olanlar rahatça kasmadan oynayabilirler.mancester'i aldım.c.ronaldo sakattı ardayı aldım takıma ilk başlarda pas atmıyorlardı ama artık takım oyunu oynuyorlar son maç chelsea'ye evimde 0-1 yenildim her maç öncesinde ve sonrasında basın toplantısı yapılıyor ben asistanı gönderiyorum toplantılara.ingilizce birşey anlamıyorum çünkü.asistanın ingilizcesi süpermiş o idare ediyor artık =)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu arada Türkiyedeki oyuncuların prof,lleri gayet gerçeğe uygun olmuş Roberto Carlosunkini abartı buldum şimdilik sadece birazda Güizanin özellikleri yüksek geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

taktiklerinde kendine özel ayarları var.fm 08'deki gibi değil.07 ve öncesindeki gibi yani.örnegin 4-4-2'nin kendine ait takım komutları var 4-5-1'in gene kendine ait var.kendiniz ayarlamak isterseniz üzerinde oynarsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Servet'in heading 12 olmuş.Mehmet topal ve Emre Güngör vasat görünüyor.Linderoth ta tam aksine daha iyi.

Mehmet Topuz

Oyunu ben genel olarak beğendim.Maç içinde yardımcı menajer taktiksel bilgier veriyor.Kalecilerin özellikleri artırılmış, benim için iyi kaleci bulmak zor olacak anlaşılan.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Servet'in heading 12 olmuş.Mehmet topal ve Emre Güngör vasat görünüyor.Linderoth ta tam aksine daha iyi.

Mehmet Topuz

Oyunu ben genel olarak beğendim.Maç içinde yardımcı menajer taktiksel bilgier veriyor.Kalecilerin özellikleri artırılmış, benim için iyi kaleci bulmak zor olacak anlaşılan.
    evet futbolcu kadar özelliği var kalecinin.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Gayet iyi yapmısLar Mehmet' i

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

yıldız futbolculara yapılan teklifler makul bir ücret karşılığında kabul ediliyor.bu gayet güzel olmuş.

örn: inter'deki adriano'yu soruşturdum. 19,5 dediler. 16 verdim direk kabul ettiler.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul/zeytinburnu

ben download for windows 175 mb yi indirdim acaba ondan mı acmıyo oyunu :S

işin ilginç yanı gs nin finansı fbden iyi olmus hadi canım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    semihin gücleri umduğumdan cok kotu olmus
    Last edited by ahmettani : 02.Kasım.2008 at 13:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ahmettani View Post
    işin ilginç yanı gs nin finansı fbden iyi olmus hadi canım
    Finansi daha iyi degil. Kadrosu daha degerli.

Tabii bunda Galatasaray kadrosunun genisliginin de etkisi var.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Topuzun özelliklerini iyi buldum gerçekten güzel olmuş yani ama frikik 16 passing 15 olmasını beklerdim

Sayfa 14 / 22 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri