Şu an Srna için M.City ' e kapışıyorum.Ben Liverpool açtım bu sefer adamlarda ne para var be yenildim aldılar Srna 'yı.
Şu an Srna için M.City ' e kapışıyorum.Ben Liverpool açtım bu sefer adamlarda ne para var be yenildim aldılar Srna 'yı.
You can only view this page when referred from the News of the World
Arkadaşlar bu ne ya?
Kota daha yeni sıfırlandı bende hemen indirecem linki buldum![]()
FM 09 Simgesine tıklıyorum biraz bekledikten sonrma bu hata geliyor ve oyun açılmıyor;
![]()
bende indirdim, oynadım halada oynuyorum.basın toplantıları çok güzel olmuş.transfer dedikodu ekranı güzel.oyuncuların maç esnasında kaç km koştugunu görmek güzel, 2D daha bi güzel.gelelim 3D ye.biraz garipsedik doğal.ama zaten bu tam bir 3D değil.ben 2,5D diyorum buna (: bence daha zevkli hale getirmiş oyunu, su anda tek gözüme carpan kusuru topun bazen çok süratli gitmesi.
birde sayın yöneticilerimize sorum olacak.çok detaylı türkçeleştirme oldugu için bu kadar uzun sürdü, 2009 da böyle olmayacak gibisinden bi şeyler hatırlıyorum.çünkü basın toplantıları felan, çok ihtiyaç duyuluyor.. saygılar..
3d tam bir hayal kırıklığı![]()
3D yi %50 %50 beğendim ama Demo olduğu için test etme şansımızda olmuş 2D çok klasik geliyor ben 3D ile Liverpool ' la oynuyorum ilk maçım 2-1 2.maçım 1-0 bitti çok şut çekiliyor sorunu bence ortadan kalkmış.Gol atmak zor![]()
Arkadaşlar teknik problemler için şu konu altında sorunlarınızı paylaşacaksınız..
http://forum.turksportal.net/vb/show...40#post1282340
So what?
Saike
ManU 5 bjk 2 bjk golleri ikiside holoskodanoyuna daha alışamadım ama gerçekten tribünlerin yerinde otlaklar hiç güzel olmamış taktiklerde oklar sadece ileri geri oynatılabiliyor ve ortasahadan okları sadece bir akdeme çıkarabiliyosunuz yani örnek olarak mr oynayan oyuncudan oku sadece amr bölgesine akdar çıkarabiliyorsunuz uzun ok tarihe karışmış. Kaleci profill gösterimide pek hoşuma gitmedi.Türk oyuncuların profilleri düşük olmuş diycem ama şöy ledüşük olmuş diger oyuncular yine çok abartıldıgı için bizimkiler düşük kalmış.Ve açıkçası taktik yapma yönünden 2008 daha iyiydi gibi gelkiyor bana tabi bunlar ilk izlenimler.2009 da taktik ler sıkıcı olucak gibi son bi şey daha demo oldugundanmıdır nedir tatile çıkamıyorum.
Arkadaşlar oyunu oynayan arkadaşlar biraz ss koyabilirmi lütfen??
deneyen arkadaslar sizce galatasarayın avrupada basarılıo lma sansı varmı mevcut kadroyla?
Beyler buda benim kendi uploadım vanilla demo için..
http://rapidshare.com/files/15986983...wdemo.rar.html
So what?
Saike
arkadaşlar ben çilekliyi indirdim gayet iyi calışıyor da 1 sorum olacak gecen yıllarda bir önceki yılın turkce yamasını kullanabiliyorduk ornegin 2007 turkce yamasıyla 2008i oynuyordum şimdi ayni şeyi yaptım sadece mac anlatımı turkce acaba demo diye böylemi asıl oyunda düzelcek mi yoksa 2009 yama cıkıncaya kadarmı böyle
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
arkadaslar bende oyun acılmadan gönderme raporu çıkıyor bi yardım ederseniz.
Beler biri Mehmet Topuzun porfilini koyabilirmi acaba?![]()
mükemmel yha3D var vanilyalıda özellikleri iyi olanlar rahatça kasmadan oynayabilirler.mancester'i aldım.c.ronaldo sakattı
ardayı aldım takıma ilk başlarda pas atmıyorlardı ama artık takım oyunu oynuyorlar
son maç chelsea'ye evimde 0-1 yenildim
her maç öncesinde ve sonrasında basın toplantısı yapılıyor ben asistanı gönderiyorum toplantılara.ingilizce birşey anlamıyorum çünkü.asistanın ingilizcesi süpermiş o idare ediyor artık =)
Bu arada Türkiyedeki oyuncuların prof,lleri gayet gerçeğe uygun olmuş Roberto Carlosunkini abartı buldum şimdilik sadece birazda Güizanin özellikleri yüksek geldi
taktiklerinde kendine özel ayarları var.fm 08'deki gibi değil.07 ve öncesindeki gibi yani.örnegin 4-4-2'nin kendine ait takım komutları var 4-5-1'in gene kendine ait var.kendiniz ayarlamak isterseniz üzerinde oynarsınız.
Gayet iyi yapmısLar Mehmet' i
yıldız futbolculara yapılan teklifler makul bir ücret karşılığında kabul ediliyor.bu gayet güzel olmuş.
örn: inter'deki adriano'yu soruşturdum. 19,5 dediler. 16 verdim direk kabul ettiler.
ben download for windows 175 mb yi indirdim acaba ondan mı acmıyo oyunu :S
işin ilginç yanı gs nin finansı fbden iyi olmus hadi canım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
semihin gücleri umduğumdan cok kotu olmus
Last edited by ahmettani : 02.Kasım.2008 at 13:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mehmet Topuzun özelliklerini iyi buldum gerçekten güzel olmuş yani ama frikik 16 passing 15 olmasını beklerdim