marquinhos ayarinda bir amc lazim
juventus teklif yaptı yönetim kabul etti acil lutfen
marquinhos ayarinda bir amc lazim
juventus teklif yaptı yönetim kabul etti acil lutfen
fenerbahce ile 3. sezondayim 30m $ butce var
arkadaşlar be hollandan heerenveen tkmndayım.yıl 2011 .ilk sezonn başında keirrison u 750bin € ya alldım.snra marquinhos u 7.5 milyn € a aldm ve ikinci sezonn başında da bounanotte yi 8milyon € ya aldım şu anda marquinhos r.madrid e gidicek 40milyon € a ve dier oyuncularıma da yüksek fiyatlar veriolar.üçünüde şiddetle tavsiye ederim ama erken davrann her geçen hafta fiyatları katlıo.ve bna marquinhos un yerine bi forvet yıl 2011 şimdiden saolun
Satılmadı ise Arouca'ya bak derim. Fluminense forması giyiyor...
Guilherme - Wanderley
İkiside Cruzeiro'da oynuyor bak derim. Özellikle Wanderley Keirrison'un yerini doldurur...Sana da Arouca'yı öneririm. Fluminense forması giyiyor eğer transfer olmadıysa...
Last edited by Aşk-ı Şehir : 23.Ocak.2009 at 04:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
I'm back...
arouca yı bulamadım version 9.0.1 oldugu icin galiba :S
Sergio Asenjo Valladolid GK
Dari Srna Shaktar WDWB/MRL*****
Mario Gomez Stuttgart CF
Robert Lewandowski L.Poznan CF left
Steven Defour S.Liege AMC
Alex Witsel S.Liege AMRL
Alex İnternacional AML
Arkadaşlar yabancı kontenjanım çok dolu .. Ondan bazı yabancıları satıp Türk yıldız almak istiyorum . Mevkiler : dc - dm önerileriniz neler ?
Mehmet Ekici
Serdar Taşçı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Taylan cok sagol arkadaşım
Biri bayern munihte ama inşallah alabilirim![]()
CSKADAN 2.7M ytl ye caner var AMLC oynuor galatasaraya aldım memnunum türk oyuncu arayanlar için iidir.birde 2012 yılında barçada oguzhan ay die bi cocuk görmüstüm wbr oynuor.
Ona gerek yok yeni oyun açarken aşşağıda bu ülkedeki bütün oyuncuları aç var ordan Brezilya'yı seçersin açılır herkes..
arkadaşlar benim pc ye virüs girdi oyunu acamıyorum size zahmet Mohamed Aboutreika nın profili koyabilirmisiniz tarih olarak biraz ilerisi olursa daha hoş olur
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
valancia dan matias fernandez i onerebilirim m.united a aldım 2008 dede almıstım suan ligin assist kralı 22 yassında harika bir oyuncudur
Alt liglerde oynayan, reputation u düşük veya bütçesi kısıtlı olan klüplerde oynayanlar için birkaç tavsiye vereyim;
-Kaleci-
Danut Coman - Gk - Free Transfer*
Emiliano Viviano - Gk*
Vincent Enyeama - Gk*
-Defanslar-
Federico Dominguez - Dl - Free Transfer*
Hamed Diomande - Dc*
Ivan Ivanov - Dc
Junior Sertania - Dr
Leandro Gioda - Dc*
Bobo Balde - Dc
Julien François - Dc
Michael Morton - Drc-Dm-mc*
Jose Maria Basanta - Dlc
Jorge Ribeiro - Dl*
Roberto Lago - Dl
Osmar Ferreyra - Wbl-Aml
-Orta Sahalar-
Gonzalo Saucedo - Dmc
Mascio - Mc*
Adam Vass - Mc
Sebastian Rusculleda - Ml
Mauricio - Aml - St - Free Transfer
Frankin Salas - Aml-Fc - Free Transfer
Daniel A quino - Aml-Fc *(A ve q nun arasında boşluk yok. Sansürden dolayı böyle yazdım.)
Ignacio Piatti - Amrc
Andrea Russotto - Amrc* Napolide kiralık oynuyor ara transfer döneminde kontrat önerebiliyorsunuz. A quino ile bunu kaçırmayın derim.
Jahmir Hyka - Ml
Damian Manso - Amlc*
Carlos Marinelli - Amlc
Semir Stilic - Amc
Luis Sanchez Capdevila - Aml
Mimes Sisic - Amrlc
Roberto Trashorras - Amc
Alejandro Gomez - Amc*
-Forvetler-
Robert Lewandowski - St*
Fedor Smolov - St*
Jonathan Cristaldo - St
Ariza Makukula - St
Victor İrineu - St*İlk sezon Leccede kiralık oynuyor. Cüzi bir miktara alabilirsinz.
Daniele Vantaggio - St* Fiyat biraz tuzlu. Ama etkili bir forvet.
* ile belirttiklerimi şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca buradaki bir çok oyuncuyu bulabilmeniz için Arjantin ve Brezilya liglerinin seçili olması gerekir. Yada oyun kurarken "Load All Players From" sekmesinden Arjantin ve Brezilyayı seçmeniz yeterli olacaktır.
Beyler Arsinspor'a gelebilecek genç yetenekli bildiğiniz futbolcuları yazarsanız sevinirim![]()
Arda Yavuz 19 Yaşında mevkiisi DL takımı Hacettepe
Abdullah Halman 21 Yaşında mevkiisi AM/FC takımı Eskişehirspor
Sinan Ören 21 yaşında mevkiisi GK takımı Eskişehirspor
Ali Öztürk 22 yaşında mevkiisi ST takımı Bozüyükspor
Hakan Albayrak 20 yaşında mevkiisi AMRLC takımı G.Antep BŞ.BLD
I'm back...
Teşekkürler MostapHa dediğin futbolcuları daha çok kiralamak için kullanacağım.Kaleci ve sol beke ihtiyacım vardı özellikle.
Fırat kaleye Ali Üçkulak(bedava)forvete Ali Helvacı(Kira) tavsiyemdir.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
sana oyuncu tavsiyesi değilde yönetimin gelen teklifi kabul etmesinin önüne geçmek için kendim uygulayıp sonuç aldığım ufak bir oyundan bahsetmek istiyorum.
orta sahada yıldız bir oyuncum var Malo Pineau diye oyunun sonradan yarattığı bir oyuncu. milan, roma, man utd, bayern başta 7-8 devin transfer listesindeydi. Abartmıyorum kullandığı 10 frikikten 7 veya 8'i gol. Müthiş bir orta saha. Klübün finansal durumu gayet normal hatta iyi olmasına rağmen oyuncu maaşlarının ayrılan bütçeyi aşmasından sıkıntı vardı. 9 milyon avroya aldığım bu oyuncuya gelen 10-12 milyonluk teklifleri geri çevirdim daha sonra man utd 14m teklif etti ve adnan polat kişisel inisiyatifini kullanarak teklifi "iyi teklif" olduğu gerekçesiyle kabul etti. bu noktadan sonra yapacak bişe yok, yapılması gereken bundan öncesi. oyundan kaydetmeden çıktım. tekrar girdim (her tekrar girişimde man utd 14m teklif ediyor adnan polat kabul ediyordu) ve hemen maaşlara ayrılan bütçeyi transfer bütçesinden kısarak maximum oranda yükselttim (budget adjustment). sonra oyuncumun set transfer status 'üne girerek istediğim parayı 37.5milyona ayarladım nolur nolmaz diye reject all offers'ıda işaretledim. squad rotation olan squad status'ünüde indispensable olarak değiştirdim (daha önceki teklifleri reddettiğim için mutsuz olduğundan ve yeni sözleşme imzalamayı kabul etmediğinden). continue game'e tıkladığımda ertesi gün oyuncuyu isteyen klüp kalmadığını gördüm. oyuncunun mutsuzluğu geçene kadar bekledim ve geçtiğinde yeni sözleşme teklifinide kabul ettiğini gördüm.
sizinde kesinlikle satmak istemediğiniz böyle oyuncularınız varsa önleminizi bu şekilde erken almanızı tavsiye ederim.
Falcao,Angel di Maria bu ikisi süper oyuncular
sargio asenjo, sakho, saivet
Güzel yöntem sağol.. Bende yapıyordum eskiden ama bu sene "Squad Harmony" çok büyük bir önem taşıdığı için, o sırada mutsuz oyuncu yüzünden ard arda alınan galibiyetler azalıyor.. Bu durumda tek oyuncu için bence buna gerek yok. Alırsın o 14 milyonu, üzerine 5-6 milyon daha koyarsın, çok daha iyisini bulabilirsin.. Bu da bir yoldur![]()
Sentugo.