Sayfa 14 / 29 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

marquinhos ayarinda bir amc lazim
    juventus teklif yaptı yönetim kabul etti acil lutfen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by plazmoliz View Post
    Takımın ne bilmiyorum ama matias fernandez,ben arfa,fernandinho(shakhtar),diego ve manuel mata aklıma gelenler.

kardeşim diego souza palmeiras amc pişman olmassın sezon ortalama gol bende:9-12 harika bi topçu

fenerbahce ile 3. sezondayim 30m $ butce var

arkadaşlar be hollandan heerenveen tkmndayım.yıl 2011 .ilk sezonn başında keirrison u 750bin € ya alldım.snra marquinhos u 7.5 milyn € a aldm ve ikinci sezonn başında da bounanotte yi 8milyon € ya aldım şu anda marquinhos r.madrid e gidicek 40milyon € a ve dier oyuncularıma da yüksek fiyatlar veriolar.üçünüde şiddetle tavsiye ederim ama erken davrann her geçen hafta fiyatları katlıo.ve bna marquinhos un yerine bi forvet yıl 2011 şimdiden saolun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

fenerbahce ile 3. sezondayim 30m $ butce var
    Satılmadı ise Arouca'ya bak derim. Fluminense forması giyiyor...

Quote Originally Posted by ksklee View Post
    arkadaşlar be hollandan heerenveen tkmndayım.yıl 2011 .ilk sezonn başında keirrison u 750bin € ya alldım.snra marquinhos u 7.5 milyn € a aldm ve ikinci sezonn başında da bounanotte yi 8milyon € ya aldım şu anda marquinhos r.madrid e gidicek 40milyon € a ve dier oyuncularıma da yüksek fiyatlar veriolar.üçünüde şiddetle tavsiye ederim ama erken davrann her geçen hafta fiyatları katlıo.ve bna marquinhos un yerine bi forvet yıl 2011 şimdiden saolun
    Guilherme - Wanderley

İkiside Cruzeiro'da oynuyor bak derim. Özellikle Wanderley Keirrison'un yerini doldurur...Sana da Arouca'yı öneririm. Fluminense forması giyiyor eğer transfer olmadıysa...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 23.Ocak.2009 at 04:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    I'm back...

arouca yı bulamadım version 9.0.1 oldugu icin galiba :S

Default biraz pahalılar ama hepsi çok iyi

Sergio Asenjo Valladolid GK
    Dari Srna Shaktar WDWB/MRL*****
    Mario Gomez Stuttgart CF
    Robert Lewandowski L.Poznan CF left
    Steven Defour S.Liege AMC
    Alex Witsel S.Liege AMRL
    Alex İnternacional AML

Arkadaşlar yabancı kontenjanım çok dolu .. Ondan bazı yabancıları satıp Türk yıldız almak istiyorum . Mevkiler : dc - dm önerileriniz neler ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Ekici
    Serdar Taşçı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Taylan cok sagol arkadaşım

Biri bayern munihte ama inşallah alabilirim

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

CSKADAN 2.7M ytl ye caner var AMLC oynuor galatasaraya aldım memnunum türk oyuncu arayanlar için iidir.birde 2012 yılında barçada oguzhan ay die bi cocuk görmüstüm wbr oynuor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by MyDarling View Post
    Taylan cok sagol arkadaşım

Biri bayern munihte ama inşallah alabilirim
    Alamaz isen ilk sezon için kiralayabilirsin.

Eğer alabilecek paran varsa Gökhan İnler'i al. Gol kralı bile olabilir. DM-MC oynuyor. DC için ise Ceyhun Gülselam iyi bir seçim olabilir veya Galatasaray'da değil isen Serdar Keşçi.
    I'm back...

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Satılmadı ise Arouca'ya bak derim. Fluminense forması giyiyor...

Guilherme - Wanderley

İkiside Cruzeiro'da oynuyor bak derim. Özellikle Wanderley Keirrison'un yerini doldurur...Sana da Arouca'yı öneririm. Fluminense forması giyiyor eğer transfer olmadıysa...

saol arkadaşım hmn bakıcam

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

arouca yı bulamadım version 9.0.1 oldugu icin galiba :S
    Database boyutuna bağlıdır. Ve ya Brezilya ligi açık değilsede çıkmayabilir. Bende hep çıkıyodu.
    I'm back...

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Database boyutuna bağlıdır. Ve ya Brezilya ligi açık değilsede çıkmayabilir. Bende hep çıkıyodu.
    doğru diyorsun aslında en iyi oyuncular oralardan çıkıyor aklımda olsun bir daha brezilya liglerini açarım

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

doğru diyorsun aslında en iyi oyuncular oralardan çıkıyor aklımda olsun bir daha brezilya liglerini açarım
    Bilgisayarının özellikleri iyiyse Arjantin,Brezilya liglerini hatta Meksika ligini açmanı öneririm. Çok iyi genç yetenekler çıkıyor...Mesela Maikon Leite var. O da iyi bir forvet...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ona gerek yok yeni oyun açarken aşşağıda bu ülkedeki bütün oyuncuları aç var ordan Brezilya'yı seçersin açılır herkes..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Brezilya ligindeki oyuncular genelde pahalı oluyo. Arjantin ligini açıyorum genelde 50K - 100 K arası çok iyi oyuncular bulabilirsiniz. Boca ve River bu konuda tam cennet durumunda

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

arkadaşlar benim pc ye virüs girdi oyunu acamıyorum size zahmet Mohamed Aboutreika nın profili koyabilirmisiniz tarih olarak biraz ilerisi olursa daha hoş olur
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

valancia dan matias fernandez i onerebilirim m.united a aldım 2008 dede almıstım suan ligin assist kralı 22 yassında harika bir oyuncudur

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Alt liglerde oynayan, reputation u düşük veya bütçesi kısıtlı olan klüplerde oynayanlar için birkaç tavsiye vereyim;

-Kaleci-
    Danut Coman - Gk - Free Transfer*
    Emiliano Viviano - Gk*
    Vincent Enyeama - Gk*

-Defanslar-
    Federico Dominguez - Dl - Free Transfer*
    Hamed Diomande - Dc*
    Ivan Ivanov - Dc
    Junior Sertania - Dr
    Leandro Gioda - Dc*
    Bobo Balde - Dc
    Julien François - Dc
    Michael Morton - Drc-Dm-mc*
    Jose Maria Basanta - Dlc
    Jorge Ribeiro - Dl*
    Roberto Lago - Dl
    Osmar Ferreyra - Wbl-Aml

-Orta Sahalar-
    Gonzalo Saucedo - Dmc
    Mascio - Mc*
    Adam Vass - Mc
    Sebastian Rusculleda - Ml
    Mauricio - Aml - St - Free Transfer
    Frankin Salas - Aml-Fc - Free Transfer
    Daniel A quino - Aml-Fc *(A ve q nun arasında boşluk yok. Sansürden dolayı böyle yazdım.)
    Ignacio Piatti - Amrc
    Andrea Russotto - Amrc* Napolide kiralık oynuyor ara transfer döneminde kontrat önerebiliyorsunuz. A quino ile bunu kaçırmayın derim.
    Jahmir Hyka - Ml
    Damian Manso - Amlc*
    Carlos Marinelli - Amlc
    Semir Stilic - Amc
    Luis Sanchez Capdevila - Aml
    Mimes Sisic - Amrlc
    Roberto Trashorras - Amc
    Alejandro Gomez - Amc*

-Forvetler-
    Robert Lewandowski - St*
    Fedor Smolov - St*
    Jonathan Cristaldo - St
    Ariza Makukula - St
    Victor İrineu - St*İlk sezon Leccede kiralık oynuyor. Cüzi bir miktara alabilirsinz.
    Daniele Vantaggio - St* Fiyat biraz tuzlu. Ama etkili bir forvet.

* ile belirttiklerimi şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca buradaki bir çok oyuncuyu bulabilmeniz için Arjantin ve Brezilya liglerinin seçili olması gerekir. Yada oyun kurarken "Load All Players From" sekmesinden Arjantin ve Brezilyayı seçmeniz yeterli olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Beyler Arsinspor'a gelebilecek genç yetenekli bildiğiniz futbolcuları yazarsanız sevinirim
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Beyler Arsinspor'a gelebilecek genç yetenekli bildiğiniz futbolcuları yazarsanız sevinirim

Arda Yavuz 19 Yaşında mevkiisi DL takımı Hacettepe

Abdullah Halman 21 Yaşında mevkiisi AM/FC takımı Eskişehirspor

Sinan Ören 21 yaşında mevkiisi GK takımı Eskişehirspor

Ali Öztürk 22 yaşında mevkiisi ST takımı Bozüyükspor

Hakan Albayrak 20 yaşında mevkiisi AMRLC takımı G.Antep BŞ.BLD
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Teşekkürler MostapHa dediğin futbolcuları daha çok kiralamak için kullanacağım.Kaleci ve sol beke ihtiyacım vardı özellikle.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fırat kaleye Ali Üçkulak(bedava)forvete Ali Helvacı(Kira) tavsiyemdir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Default oyuncuyu kaptırmamak için

sana oyuncu tavsiyesi değilde yönetimin gelen teklifi kabul etmesinin önüne geçmek için kendim uygulayıp sonuç aldığım ufak bir oyundan bahsetmek istiyorum.
    orta sahada yıldız bir oyuncum var Malo Pineau diye oyunun sonradan yarattığı bir oyuncu. milan, roma, man utd, bayern başta 7-8 devin transfer listesindeydi. Abartmıyorum kullandığı 10 frikikten 7 veya 8'i gol. Müthiş bir orta saha. Klübün finansal durumu gayet normal hatta iyi olmasına rağmen oyuncu maaşlarının ayrılan bütçeyi aşmasından sıkıntı vardı. 9 milyon avroya aldığım bu oyuncuya gelen 10-12 milyonluk teklifleri geri çevirdim daha sonra man utd 14m teklif etti ve adnan polat kişisel inisiyatifini kullanarak teklifi "iyi teklif" olduğu gerekçesiyle kabul etti. bu noktadan sonra yapacak bişe yok, yapılması gereken bundan öncesi. oyundan kaydetmeden çıktım. tekrar girdim (her tekrar girişimde man utd 14m teklif ediyor adnan polat kabul ediyordu) ve hemen maaşlara ayrılan bütçeyi transfer bütçesinden kısarak maximum oranda yükselttim (budget adjustment). sonra oyuncumun set transfer status 'üne girerek istediğim parayı 37.5milyona ayarladım nolur nolmaz diye reject all offers'ıda işaretledim. squad rotation olan squad status'ünüde indispensable olarak değiştirdim (daha önceki teklifleri reddettiğim için mutsuz olduğundan ve yeni sözleşme imzalamayı kabul etmediğinden). continue game'e tıkladığımda ertesi gün oyuncuyu isteyen klüp kalmadığını gördüm. oyuncunun mutsuzluğu geçene kadar bekledim ve geçtiğinde yeni sözleşme teklifinide kabul ettiğini gördüm.
    sizinde kesinlikle satmak istemediğiniz böyle oyuncularınız varsa önleminizi bu şekilde erken almanızı tavsiye ederim.

Falcao,Angel di Maria bu ikisi süper oyuncular

sargio asenjo, sakho, saivet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    sana oyuncu tavsiyesi değilde yönetimin gelen teklifi kabul etmesinin önüne geçmek için kendim uygulayıp sonuç aldığım ufak bir oyundan bahsetmek istiyorum.
    orta sahada yıldız bir oyuncum var Malo Pineau diye oyunun sonradan yarattığı bir oyuncu. milan, roma, man utd, bayern başta 7-8 devin transfer listesindeydi. Abartmıyorum kullandığı 10 frikikten 7 veya 8'i gol. Müthiş bir orta saha. Klübün finansal durumu gayet normal hatta iyi olmasına rağmen oyuncu maaşlarının ayrılan bütçeyi aşmasından sıkıntı vardı. 9 milyon avroya aldığım bu oyuncuya gelen 10-12 milyonluk teklifleri geri çevirdim daha sonra man utd 14m teklif etti ve adnan polat kişisel inisiyatifini kullanarak teklifi "iyi teklif" olduğu gerekçesiyle kabul etti. bu noktadan sonra yapacak bişe yok, yapılması gereken bundan öncesi. oyundan kaydetmeden çıktım. tekrar girdim (her tekrar girişimde man utd 14m teklif ediyor adnan polat kabul ediyordu) ve hemen maaşlara ayrılan bütçeyi transfer bütçesinden kısarak maximum oranda yükselttim (budget adjustment). sonra oyuncumun set transfer status 'üne girerek istediğim parayı 37.5milyona ayarladım nolur nolmaz diye reject all offers'ıda işaretledim. squad rotation olan squad status'ünüde indispensable olarak değiştirdim (daha önceki teklifleri reddettiğim için mutsuz olduğundan ve yeni sözleşme imzalamayı kabul etmediğinden). continue game'e tıkladığımda ertesi gün oyuncuyu isteyen klüp kalmadığını gördüm. oyuncunun mutsuzluğu geçene kadar bekledim ve geçtiğinde yeni sözleşme teklifinide kabul ettiğini gördüm.
    sizinde kesinlikle satmak istemediğiniz böyle oyuncularınız varsa önleminizi bu şekilde erken almanızı tavsiye ederim.
    Güzel yöntem sağol.. Bende yapıyordum eskiden ama bu sene "Squad Harmony" çok büyük bir önem taşıdığı için, o sırada mutsuz oyuncu yüzünden ard arda alınan galibiyetler azalıyor.. Bu durumda tek oyuncu için bence buna gerek yok. Alırsın o 14 milyonu, üzerine 5-6 milyon daha koyarsın, çok daha iyisini bulabilirsin.. Bu da bir yoldur
    Sentugo.

Sayfa 14 / 29 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri