Sitede Murat Abi (Murat Ozdemir) var ondan soylemis heralde ..
Sitede Murat Abi (Murat Ozdemir) var ondan soylemis heralde ..
O maaş ne öyle ya ?600 YTL
Buna Birileri Acıklık GetirebilirmiKafam karıstı
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Haftada 45 euro benim bile harçlıgım daha fazla.
45 euro![]()
45 euro istiyo verince kabul etmiyor ama oyunun bir hatası heralde![]()
Bende Sivasspor ile oynarken 3. kaleci olarak Şenol'u alıyordum adam para bile istemedi bedava sözleşme önerdim birde kabul etti.
Hadi canim
Yakinda Burkina Faso'danda bir oyuncu cikar![]()
Oyunun diger surumlerinde oldugu gibi bu surumundede defansin gobeginde oyniyan dc lerin ileri hala cikartilamiyor olmasi bana ilginc geliyor. 2009 yilina geldik ama hala o dc ler gomulu oynamaya mahkum kaliyorlar.
FM 09 un FM tarihinin en saçma, en mantıksız ve en hataLı serisi oLduğunu defaLarca söyLememize gerek yok sanırım.. Ama birazdan göreceğiniz SS Ler artık bu oyunun ne kadar amacından saptığının göstergesi oLacaktır..
Boca iLe Copa Sudamericana kupası çeyrek finaL maçındayız. İLk maç depLasmanda. Biz FLuminense oLarak oyun oynamaya çaLışıyoruz ama daha maçın başında iki sakat veriyoruz oyuncuLarı değiştiriyoruz mecburi. Rakibe tek sarı kart yok. Sonra bir sakat daha, bir sakat daha, ve bir sakat daha... Tamaen dağıLıyoruz geriye düşüyoruz ona rağmen beraberLik goLünü buLuyoruz, sonra resmen daLga geçer gibi 4545 metre dışarda oLan bir pozisyona penaLtı ve itiraz eden oyuncum iLe yanında biLe durmayan oLaya tamamen metreLerce uzak oLan adamıma bir kırmızı kart ve maç sonunda bu tabLo çıkıyor ortaya.. AdamLara tek sarı kart biLe yok 6 adamı sakatLıyorLar... Bu kadar mı saçmasın FM, bu kadar mı gerçekcisin sen ya. Bu adamLarın hepsi düşerek kendi kendiLerini sakatLamadıLarya...
YazıkLar oLsun yapanLara yani..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yuh diyorum başkada bişey demiyorum.
Ne var ki, bunda tarikko, belki adam hakemden izin alıp Gonzales'e "Şu köşeye at" tarzı talimatlar vermiştir.![]()
olabilir ..
Normalde o da bir hata. Penaltının tekrarlanması gerekirdi.
(/s)
O penaltı gol olmasa, hakemin saymaması doğaldır. Ama gol olmuş sayması ilginç. Büyük ihtimalle oyuna bunun kodu girilmedi....