Sayfa 14 / 35 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1024 sonuç

Konu: Show Must Go On! [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Beşiktaş bu yıl için Uefayı düşünsün ,Ama kayseri galibiyet fena olmamış ,Gsnin yoluna çıkan yanıo zaten..Fb de iyi ama şamp yarışı için Gs arkasında kalmış biraz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GSnin gidişatı süper, Cardozonun eksikliği ligi fazla etkilemez..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray takım bilincini oluşturmuş ekislenin yeri doluyor.Tebrikler

beşiktaş umarım aldığı 3 puanın devamını getirir
    Pogrebnyak 2 gol atmış inşallah diğer maçlardada iyi performans sergiler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TSL 21. Hafta

Gençlerbirliği: 0-0 :Galatasaray

Macın Adamı: Ochirosii [7.5]

Cardozo'dan cok oyunu kuracak oyuncu Lincoln'u aradık. Uzun bir aradan sonra berabere kalıp puan kaybettik. Saglık olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TSL 22. Hafta

Galatasaray : 4-0 : Kayserispor

Macın Adamı: Arda Turan [8.8]

Kayseriyi sahamızda rahat gectik ve Barca deplasmanı öncesi morallendik. Arda 2 golün yanısıra 1 de asist yaparak macın yıldızı oldu...

Salı günü oynayacagımız Barca macı için Pazartesi sabahı ispanyaya ucacagız. Takımımızda Cardozo dışında eksik yok. Lincoln'ün sakatlığı tamamen gecti. Rakibimizde sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor...

FTK Yarı Finalinde rakibimiz Gaziantepspor...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Toraman ne yaptın sen!Umarım deplasmanda istediğimiz sonucu ararız.Bu arada Holosko bu kadar gol kaçırırsa işimiz zor olur orada da...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uefa Kupası 1.Tur Maçı

St Ettienne 3-2 Fenerbahçe

2-0 öne gectgimiz macı bireysel hatalrımzla 3-2 kaybettik.

Fenerbahçe'nin tur atlayacağını düşünüyorum. Saraçoğlu'nda ihtiyacımız olan sonucu alırız.

Bjk işini zora sokmuş, ama futbol sahada kazanılır. Hamburg deplasmanında atamıyorsa yemeyecek, yerse de en azından rakibi kadar atacak oyunu sergilemesi gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Rahat bir oyun, güzel bir galibiyet.Pogre takıma alıştı.Atmaya devam ediyor.Yorumları esirgemeyin.Bugünlük bu kadar bizden....

Yarın da Hsv-Bjk ve St.Ettien-Fb eşleşmelerinin sonuçları belli olur ve foruma ekleriz.Sizce kim eler kim elenir.Yorumlarınızı bekliyoruz.Unutmadan Galatasaray'ın şampiyonlar Ligi 2. turundaki Barcelona maçının sonucu da birazdan sizinle olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir GSli olarak tabii ki barca karşısında iyi bir netice isteriz ama işimiz çok zor geliyor. İnşallah şans bizimle olıur.

Bjknin işi daha zor ama imkansız değil. Gol atabilirler bence. Özellikle holosko etkili olabilir. Fb de St ettieni yener gibi geliyor bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi 2. Tur İlk Maçı:

Barcelona : 4-0 : Galatasaray

Macın Adamı : Eto'o [8.1]

Macın ilk 10 dakikası 0-0 ile gecildi. Mehmet Topal topu kaptırdı, foul olup olmadıgı tartışılan bir pozisyondu. Ataga cıkarken topu kaptırdık. İniesta vurdu Sanctis cıkardı; Eto'o nun önünde kalan top aglarla buluştu. 2. golde de Mehmet'in hatası vardı. Messinin sagdan yerden ortaladıgı topu Mehmet ıskaladı ve 2-0 geri düştük. Maca bu 2 hata ile 2-0 baslamamız moralleerimizi bozdu. 3. golü de yiyip ilk yarıyı 3-0 geride kapattık. 2. yarı daha dengede oyun oldu. Yakaladıgımız pozisyonlar vardı; fakat yararlanamadık. Keita'nın 25 metreden attıgı gol ile 4-0 maglup ayrıldık. Aslında ilk 2 goldeki hataları yapmasaydık belki daha değişik seyler olabilirdi. 3 tanede karsı karsıya pozisyon kacırdık. Arda, Aydın ve Lincoln bunlardan yararlanamadı. Tam cardozoluk mactı. Çünkü buldugumuzu atmamız lazımdı fakat olmadı. Dediğim gibi Cardozoyu sadece bu macta araddık. Artık sampiyonlar liginden elendik diyebiliriz. En azından rövansı 1-0 da olsa kazanıp galibiyet ile serüveni noktalamak istiyoruz. Buraya kadar cok iyi geldik ama yolumuz buraya kadarmış... Saglık olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu sezon Bjk için bitmiş gibi gözüküyor.Hamburg'u elemesi süpriz olur.
    F.Bahçe ise rövanş için avantajlı skor gibi gözükse de moral bozucu bir skor 0-2 den 3-2 ye gelmesi iyi olmamış.Ama turu geçecektir.Ligde GS daha istikrarlı ipi göğüsleyecek gibi gözüküyor.Barça maçına gelirsek hiç şansın yok by Emre

bu yenilgiyi bile küçük font ile değilde. göstere göstere yazdıgın için biz seni tebrik ederiz kardeşim kariyer güzel devam ediyor. herkese başarılar.

fener 3-2nın rovansında gecer bnce 2-1 yada 2-0 bjk ıse bnce 2-2 berabere kalır gıbıme gelıor ama 1 farktan fazlasını da beklemıorum ... ikisinede basarilar gs macı yazılmıs zaten yıne de tebrkler..

PesimiSTyLa adlı üyeyi hem başarılarından hem de yenildiği halde ss koymasından dolayı tebrik ediyorum
    Hsv-Bjk ve Fb-St.Ettienne maçlarına gelince bence 2 Türk takımıda turu geçer diye düşünüyorum(iddaa oynayacak arkadaşlar fb maçı banko üst)
    fbnin 2-0dan 3-2 yenildiği maçın sslerini görmek isterdik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

St Ettiene ile 0-0 berabere kalarak uefa kupasına cok erken veda ettik.Bu maglubiyet sonrasında Alex,Marcelo,Lugano,Gökhan Gönül,Mehmet Topuz hariç herkesi satılıga koyucam çünkü bu ruhsuz oyuncular Fenerbahçe'ye yakısmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hamburg'a 4-1 yenilerek elendim.Hsv maça hızlı başladı, sonra oyun dengelendi.İlk yarıda 30.dk da maç dengede giderken Lell'in yaptırdığı salakça penaltı ile 1-0 geriye düştüm.Rüştü'nün araya atılan topa koşarken kalesini boşaltması ile Olic'in ayağından 2. golü yedik.Delgado 1-2 dk sonra cevap verdi ve devreye 2-1 geride girdik.2.yarıya çok etkili başladık.Holosko ile 2 tane D'Alessandro ile bi tane çok net gol kaçırdık.Dk 75 civarı iken taktiğe girdim ve tüm takımı atağa çıkardım.Bunun sonucunda son dakikakalarda biri 90+3 olmak üzere kontradan yediğimiz 2 golle 4-1 yenildik.Tabi son golde Rüştü yine kaleyi boşalttı ve golü öyle yedik desem şaşırmazsınız herhalde.Sinan Bolat'ın kaleyi devralma zamanı gelmiş olsa gerek.İlk maçta rahat kazanabilcekken Toraman'ın atılması, bu maçta da Lell'in yaptırdığı penaltı bizi bitiren anlar oldu.Kötü bir sezon geçiriyoruz, Avrupa'dan elendik, Türkiye Kupası'ndan elendik.Ligde yarıştan koptuk.Seneye herşey daha güzel olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Lincoln döndüğünü çok belli ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Denizli deplasmanında rahat bir oyun ile 2-0 galibiyet ile döndük. 7.9 puan ile Lincoln macın adamı secildi.

Önümüzde FTK Yarı Final ilk macı var . Gaziantep ile oynayacagız. Full yedek kadro ile sahaya cıkacagız... Diger FTK Maclarında oldugu gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[IMG] [/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar kucukresim'e yüklemeyin şu resimleri hiç bir ss gözükmüyor...

www.imageshack.us lütfen !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Arkadaşlar kucukresim'e yüklemeyin şu resimleri hiç bir ss gözükmüyor...

www.imageshack.us lütfen !!!
    Bütün ssler görünüyo bende. Bi dahakine images'e eklerim...
    Bu arada ben bütün ssleri ekliyorum. Demirden korksaydık, trene binmezdik

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bütün ssler görünüyo bende. Bi dahakine images'e eklerim...
    Bu arada ben bütün ssleri ekliyorum. Demirden korksaydık, trene binmezdik
    Ss'ler Bendede Gözüküyor.Bu Arada Yensende Yenilsende SS Koyduğun İçin Takdirimi Kazandın.Diğer Arkadaşlardanda Aynı Tutumu Bekliyoruz.TSI Üyelerine Yakışan Budur Diye Düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TSL 24. Hafta

Beşiktaş : - : Galatasaray

Galatasaray'ın bu mac öncesinde FTK macı var. Daha sonra ligde derbi. Bu büyük derbide sonuç ne olur ? Galatasaray'da Cardozo'nun sakatlığı devam ediyor. Besiktas'da ise Serdar Kurtuluş'un sakatlığı var...

Sayfa 14 / 35 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri