Sayfa 14 / 1204 İlkİlk ... 4121314151624641145141014 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Turkspor çoğunlukla sallıyor ama bu sefer haber doğru sanırım. Gerard Houllier Liverpool'dan kalp sorunu nedeniyle ayrılmıştı. Fakat tabi Gerrard'ı çıkaranda yanlış hatırlamıyosam Houllier'di. Genç yaşta kaptanlığıda o vermişti.

Eğerki iyi bir bütçe verilmezse ve transferi yönetim değilde Houllier yapacaksa demek o ki G.Saray'a çok genç fransız gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turksporda herkesi söylüyor sonra ilk biz söyledik diyor heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biz kendi gençlerimize kafayı yedirtebilen bir ülkeyiz, elin Fransızı kesin Fransız kalır..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gerard Houllier'e Liverpool'da pek iyi bir bütçe verilmiyordu oda gençlerle dolduruyodu takımı ama belli olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

BBC de sanırım Blanc demiş. Ama bana pek inandırıcı gelmedi.Tamam iyi teknik direktör de sonucta Bordeaux'u sampiyon yapacak, seneyee ŞL'ye direk katılacak ve muhtemelen daha yüksek bütceli bir takımı bırakıp niye Türkiye'ye gelsin.

Bakalım hayırlısı.

Sheriff Misafir

Milan Jovanovic KİMDİR
    FM'de profili Ronaldinho gibi olan biridir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ligtv'de altyazı geçiyor durmadan le guen le anlaşmışız sanırım .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yazılanların biri inşallah tutar Houllier, Adriaanse, Le Guen gibi isimler önemli teknik adamlar. Bekleyelim bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ntv'dede Le guen ile anlaşmak üzere oldugumuz söylendi.Ntvspor sitesindede var.Fransız tvlerde gün boyu haberlerde 2+1 anlaşdıgımız yazıyormuş..Bakalım neler olacak..

Default Menajerinden Galatasaray Açıklaması ..

Önümüzdeki sezon UEFA'ya gitmek için bu hafta çok kritik bir Sivasspor maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde adı Galatasaray ile anılan İtalya'nın Serie B takımlarından Salernitana'da forma giyen 26 yaşındaki Perulu Roberto Merino Ramirez için sarı-kırmızılı kulübün transferde tek kaldığı öğrenildi.

Galatasaray ile birlikte oyuncuyu ciddi şekilde isteyen bir diğer kulüp olan Palermo, Merino için devreden çıktı.

- MENAJERİNDEN GALATASARAY AÇIKLAMASI -

"Perulu Maradona" lakaplı oyuncunun menajeri José Alberti konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Oyuncumuz Merino ile iki kulüp ciddi olarak ilgileniyordu. Bunlar Türkiye'den Galatasaray ve İtalya'dan Palermo'ydu. Fakat son görüşmelerimizin ardından Palermo devreden çekildi. Şu anda oyuncumuzla ciddi olarak ilgilenen tek takım Galatasaray'dır. Ve değerinde tek teklifi de bu kulüp yapmıştır" dedi.

Oyuncunun menajeri José Alberti tarafından daha önce Galatasaray'ın Perulu oyuncu için 3 milyon avroluk bir transfer teklifinde bulunduğu iddia edilmişti.

Maraton

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray, gelecek vaadeden genç file bekçisini renklere bağlamak üzere... Milli file bekçisi de Galatasaray'da forma giymek istediğini belirtti. İşte detaylar:

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için resmi girişimde bulunduğu Manisaspor’un genç ve milli file bekçisi Ufuk Ceylan; "Manisaspor’a kazandırarak gitmek istiyorum. Galatasaray’da forma giymek ve bu sezon transfer olmak istediğimi Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı’ya söyledim" dedi.

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Ufuk Ceylan, Radyospor’da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programında Galatasaray’a transferine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Ufuk Ceylan, örnek aldığı kalecinin Galatasaray’ın eski file bekçisi Mondragon olduğunu söyledi.

"ÇOK GURURLANDIM"

Galatasaray’ın kendisini istemesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ufuk Ceylan, "Galatasaray’ın teklifi, beni çok gururlandırdı. Her futbolcu gibi bende Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamak istiyorum. Bugüne kadar bütün hedeflerime ulaştım, bu sene şampiyon olduk, milli takıma seçildim." dedi.

"GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR AMA..."

Transferin gerçekleşmesi noktasında umutlu konuşan genç kaleci, "Umarım hem Manisaspor hem de Galatasaray açısından hayırlı olur. Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum. Galatasaray Kulübü ile ben hiç görüşmedim ama menajerim Ahmet Bulut görüşmeleri yürütüyor. Tabiki büyük bir takımda oynamak ve Galatasaray’da forma giymek istediğimi kulübüme ilettim" şeklinde konuştu.

"KALEYİ KORUMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM"

Galatasaray’a transfer olması durumunda rekabete hazır olduğunu söyleyen Ufuk, sözlerine şöyle devam etti:

"Galatasaray’da gidersem tabiki kaleye ben geçmek isterim. Galatasaray gibi büyük bir camiada kim hak ederse o formanın sahibi olacaktır. Galatasaray’da kale konusunda Manisaspor’a göre daha fazla ter dökmem gerekecek, ben buna hazırım, transfer olduğum taktirde formanın hakkını vereceğim."

"EN DOĞRU ZAMANDA TRANSFER OLACAĞIM"

Manisaspor’un vereceği karara saygı duyacağının altını çizen Ufuk, bu sezon Galatasaray’a transfer olmak için "doğru bir zaman" olduğunu şöyle anlattı:

"Kulübümün kararına saygı duymak zorundayım. Ben gitmek istediğimi başkanımız Kenan Yaralıya söyledim. Bir yıl daha sözleşmem var, ben Manisaspor’dan ayrılırken kulübüme katkıda bulunarak ayrılmak istiyorum. Manisaspor’un menfaatleri açısından da benim bu yıl transfer olmam daha doğru"

MONDRAGON’U ÖRNEK ALIYORUM

Kendisine Galatasaray’ın eski file bekçisi Mondragon’ı örnek aldığını ifade eden Ufuk Ceylan sözlerini şöyle tamamladı:

"Her kaleciden yeni ve farkıl özellikler öğreniyorum. Hedefimlerim arasında Mondragon gibi olmak var. Çünkü Çok iyi bir kaleciydi. Çok az hata yapan, çok iyi oynayan bir futbolcu."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kolpalıkta son nokta !

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sürpriz bir isme yöneldi.

Sarı-kırmızılıların, İtalya'nın dünyaca ünlü kulübü Juventus'ta forma giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Sebastian Giovinco'nun peşinde olduğu iddia edildi.

Galatasaraylı yöneticilerin "Arda ile beraber mükemmel bir ikili olurlar" dediği 1.64 boyundaki Giovinco'nun, Juventus ile 30 Haziran 2013 yılına kadar sözleşmesi olması şu anda bu transferin önünde bulunan en büyük engel gibi gözüküyor.

Fakat bu transferde Galatasaray'a eski bir Galatasaraylı yardım edebilir.

Çünkü Juventus şu anda Bayern Münih'te oynayan eski bir Galatasaraylı olan Franck Ribery'yi kadrosuna katmaya çalışıyor. Eğer Fransız yıldız Juventus'un kadrosuna katılırsa Galatasaray'ın Giovinco'yu İstanbul'a getirme şansı daha da artacak.

Bakalım hızı ve tekniği ile otoriteler tarafından "Atom Karınca" lakabı takılan Giovinco, Galatasaray forması giyip yöneticilerin rüyalarını süsleyeni Arda-Giovinco ikilisinden biri olabilecek mi?

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER : İLKER EZİBAY

Duyduğuma göre Van Nistelrooy Sivas maçı için bilet almış maçı izlemeye gelecekmiş.Fotomaça ne kadar güvenilirse artık

Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Van Nistelrooy, Galatasaray'dan bir teklif almadığını ve İspanyol kulübünde futbol yaşantısına devam edeceğini açıkladı. Real Madrid TV'ye konuşan golcü oyuncu "Altı aydır sahalardan uzağım. Dizimin güçlenmesi için günde sekiz saat çalışıyorum. Koşmak için bir aya ihtiyacım var. Ağustos ayından önce de takımla birlikte çalışamam. Benim Real Madrid'den ayrılmam söz konusu değil. Bir yıl daha sözleşmem var. Önümüzdeki sezon da bu takımın formasını giyeceğim" dedi.
    İspanyol medyası geçtiğimiz günlerde Hollandalı yıldızın ağır diz sakatlığının ardından sahalara dönmesinin çok zor olduğunu ifade etmişti.

Sabah gazetesinde de böyle bir haber var...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Le Guen'de mutlu son

Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in Paris'te görüştüğü Paul Le Guen, Galatasaray ile her konuda anlaştı. Cumartesi akşamı oynanacak Sivasspor maçı sonrası teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıracak olan sarı kırmızılılar, takımı Fransız çalıştırıcıya emanet edecek.

Hafta başında Paris'e çıkarma yaparak Le Guen ile masaya oturan Polat ve Üstünel ikilisi, tecrübeli hocayla her konuda el sıkıştı. Paris Saint Germain ile son maçına çıktıktan sonra İstanbul'a gelecek olan Le Guen ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Fransız teknik adam yıllık 2 milyon Euro alırken, ısrarla gelmesi için şart koştuğu yardımcısı antrenör Yves Colleru'yla birlikte görev yapacak.

Raporu bekleniyor
    Sarı kırmızılı yönetim, UEFA Avrupa Ligi vizesi alınması halinde sezonu ön eleme oynayacağı için erken açacak. Bu nedenle Le Guen'in işini çabuk bitirip, takımı daha iyi tanımasını sağlamayı planlayan Galatasaray idarecileri, hocalarının raporu doğrultusunda da hemen transfer çalışmalarına başlayacak.

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, ekibiyle gelme şartı karşılığında anlaştıkları Le Guen için, "Bize ilk söylediği şey, kendi antrenörüyle çalışmak istediğiydi. Hiç düşünmeden kabul ettik. Yeni hocamıza güveniyoruz. Heyecan duyan bir yapısı var. Kendisinin hemen takımı tanıması için hiç zaman kaybetmedik. Raporunu bekleyeceğiz ve ona göre biz de rotamızı belirleyeceğiz. Antrenörümüz Colleru'yla birlikte takımdaki eksiklikleri belirleyecekler. Çalışma ve kamp programı şekillenecek. İstediği oyuncularla hemen temasa geçeceğiz" dedi.

Hürriyet

Bilmiyorum ne kadar doğru .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

DHA Teknik adam olarak bu seferde Houllier'de karar kılındığını söylemiş; ama GS TV de Gayın-Sin programını yapan Melih Şabanoğlu Houllier ile anlasılmasına ragmen kendisi Fransa Futbol Federasyonundaki görevinden ayrılmak için zaman istemiş, bizim de zaman kaybına tahammülümüz olmadığı için bu anlasma gerceklesmemiş. Öyle diyordu. Ben Houllier'i daha cok isterim; fakat Le Guen olacak gibi görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yakında bende bir spor gazetesi çıkarmayı düşünüyorum. Yazar olmak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın (Okuma yazma bilenler tercihimizdir)

Böyle bir saçmalık olamaz gerçekten. Gazetelere bakıyorum
    -Juninho GS de
    -GS Martinsi bitirdi.
    -Kanoute artık Cim Bomlu
    -Le Guen, Houllier, Daum, Laudrup, Co Adr.... adı her neyse

Bu kadar deli saçmasını nerden buluyorlar. Yarın bunlardan biri gelse habercilik budur biz bilmiştik diyecekler. Bende burdan ilk haberimi yazıyorum
    -MESSİ GALATASARAY'DA yerseniz...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Nistelrooy o kadar anlaşıldı filan yazıldı.Adam dün çıktı ben futbol hayatıma Madrid'de devam edicem dedi.Nasıl fason haber yapıyorlar anlamıyorum ya

Bide dün Nistelrooy Sivas maçına gelecek diye özel haber yapmışlar.Arayıp sövecen bunların hepsine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kolpalıkta son nokta !

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sürpriz bir isme yöneldi.

Sarı-kırmızılıların, İtalya'nın dünyaca ünlü kulübü Juventus'ta forma giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Sebastian Giovinco'nun peşinde olduğu iddia edildi.

Galatasaraylı yöneticilerin "Arda ile beraber mükemmel bir ikili olurlar" dediği 1.64 boyundaki Giovinco'nun, Juventus ile 30 Haziran 2013 yılına kadar sözleşmesi olması şu anda bu transferin önünde bulunan en büyük engel gibi gözüküyor.

Fakat bu transferde Galatasaray'a eski bir Galatasaraylı yardım edebilir.

Çünkü Juventus şu anda Bayern Münih'te oynayan eski bir Galatasaraylı olan Franck Ribery'yi kadrosuna katmaya çalışıyor. Eğer Fransız yıldız Juventus'un kadrosuna katılırsa Galatasaray'ın Giovinco'yu İstanbul'a getirme şansı daha da artacak.

Bakalım hızı ve tekniği ile otoriteler tarafından "Atom Karınca" lakabı takılan Giovinco, Galatasaray forması giyip yöneticilerin rüyalarını süsleyeni Arda-Giovinco ikilisinden biri olabilecek mi?

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER : İLKER EZİBAY

bu ne la böyle atın da bari küçük atın ya...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Yakında bende bir spor gazetesi çıkarmayı düşünüyorum. Yazar olmak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın (Okuma yazma bilenler tercihimizdir)

Böyle bir saçmalık olamaz gerçekten. Gazetelere bakıyorum
    -Juninho GS de
    -GS Martinsi bitirdi.
    -Kanoute artık Cim Bomlu
    -Le Guen, Houllier, Daum, Laudrup, Co Adr.... adı her neyse

Bu kadar deli saçmasını nerden buluyorlar. Yarın bunlardan biri gelse habercilik budur biz bilmiştik diyecekler. Bende burdan ilk haberimi yazıyorum
    -MESSİ GALATASARAY'DA yerseniz...
    ne iş olsa yaparım ağbi
    gerekirse mersin idman yurdu'na CR7'yi gönderirim, Kaka'yı darıca gençlerbirliği'ne alırız her tür haberi yaratırız ağbiiee!
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

kimsenin aklına geliyor mudur bilmiyorum ama TD olarak kim gelirse gelsin ben Bülent Korkmaz'ın da bir şekilde takımda kalması taraftarıyım. ikili bir ortaklık gibi. gelecek kişi Türkiye şartlarını, Türk futbolcusunun psikolojisini ve Türkiye'de oynanan futbolu bilmiyor olacak. Bülent Korkmaz ise bunların hepsini biliyor. biraz egosu yüksek biraz da deneyim eksikliği var ama şayet bu şekilde bir oluşum gerçekleşirse önümüzdeki 10 yıl TD problemimiz kalmaz, Bülent Korkmaz'da "başarısız" yaftası yiyip harcanmamış olur. şahsen Le Guen değil de Huollier ile Co Adrianse iklisinden birisi gelirse Bülent Korkmaz da böyle bir oluşuma sıcak bakabilir.

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    kimsenin aklına geliyor mudur bilmiyorum ama TD olarak kim gelirse gelsin ben Bülent Korkmaz'ın da bir şekilde takımda kalması taraftarıyım. ikili bir ortaklık gibi. gelecek kişi Türkiye şartlarını, Türk futbolcusunun psikolojisini ve Türkiye'de oynanan futbolu bilmiyor olacak. Bülent Korkmaz ise bunların hepsini biliyor. biraz egosu yüksek biraz da deneyim eksikliği var ama şayet bu şekilde bir oluşum gerçekleşirse önümüzdeki 10 yıl TD problemimiz kalmaz, Bülent Korkmaz'da "başarısız" yaftası yiyip harcanmamış olur. şahsen Le Guen değil de Huollier ile Co Adrianse iklisinden birisi gelirse Bülent Korkmaz da böyle bir oluşuma sıcak bakabilir.
    Bülent Korkmaz kesinlikle yoluma teknik direktör olarak devam edeceğim böyle bişey söz konusu olamaz demiş internette okudum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hamit'ten çok sıcak mesajlar
    Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde bulunan oyunculardan Hamit Altıntop, Alman DPA ajansına verdiği röportajda, gönlünün Galatasaray´da olduğunu bir kez daha dile getirdi.

Çocukluğundan beri Cim Bom’a sempati duyduğunu ifade eden yıldız futbolcu, “Avrupa’da kazandığı başarılar bizi çok etkilemişti. O dönem Galatasaray forması giyen herkese hayrandık. Bu yüzden Galatasaray’a sempati duyuyorum. Bülent Korkmaz ve Hakan Şükür de örnek aldığım futbolculardı” dedi. Bundesliga’da Bayern Münih forması giyen Hamit, transferi hakkında konuşmakten
    kaçınırken, bu işlerle menajerinin ilgilendiğini belirtti.

Umarım birgün giyersin Parçalıyı... Bu sezon olmasada gelecek sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bülent Korkmaz geldiği ilk günden beri yazıyorum. Futbolcu olarak bende de yeri ayrıdır ama o adamdan teknik direktör olmaz. Geldiğinde 1.ydik şimdi 5. bitirdik takımı bitirdi desem yeridir: alan savunması yapan bu yüzden daha az yorulan ve hücumda daha etkili olan takım gitti adam savunması yapan her yere koşan bir savunma sistemi geldi ve oyuncular belli bir dakikadan sonra ölüyorlar sanki, bunun dışın hücum sisteminde de büyük değişiklikler yaptı skibbe döneminde arda ve kewell amr aml gibi değilde amc sağ amc sol gibi oynuyorlardı ve ortada şeytan 4lüsü oluşuor gol atıyorduk ama bülent k. geldikten sonra kanatları da kullanmaya başladık oradan kattettiğimizde güzel ama ordan devamlı doldur bosalt yaptıgımız için gol bulma şansımız azalıyor ve hücumda etkili olamıyoruz. Oyuncu değişikliklerinde de 3-4 sene öncesinde kaldığını gösteriyor bence: sabri'yi hala eski sabri sanıp 70'te oyundan çıkarıp, mehmet güven'i kurtarıcı olarak oynatıyorsa alpaslan gibi bir yetenek varken kadroda volkan yaman gibi bir güreşçiye sol beki emanet ediyorsa. Semih varken Kewell'ı stoper oynatmayı göze alabiliyorsa hemde bir uefa maçında bu adam t.d değildir olamaz da, gitmelidir, gitmek zorundadır.

Ümit Karan, Hasan Şaş, Necati Ateş, Volkan Yaman, Sabri Sarıoğlu kesinlikle gitmesi gerekenlerden, sabri hala değer ediyorken para için satılmalı. Bunların yerine hakan balta'nın yerine yedek olarak her zaman kullanmak için alpaslan monte edilmeli. Sağ bekte uğur var onun yedeği olarakta serkan kullanılabilir ve ya gelecek vaadeden bir oyuncu alınmalı ama kesinlikle yabancı alınmamalı sağ beke. Stoperde önümüzdeki sene Servet'in yanına kaliteli bir stoper almamız gerek diye düşünüyorum. Çünkü Emre Aşık çok yaşlandı ve önümüzdeki sezon hızı ve çevikliği daha da azılacaktır önümüzdeki sezonda idare edebilir belki ama kesinlikle bir adam gerekecek oraya ve ya transferden ziyada bir kez olsun fedakarlık yapıp Galatasaray, Semih'i Servet'in yanına stoper olarak monte etmeli. Orta saha da arda-kewell'In yerleri zaten kesin. Barış-Ayhan-Mehmet T. için sıkıntısı olanda yok ama bana kalırsa Lincoln gitmemeli(gitti gibi orası ayrı konu) ama adam gerçekten işi biliyor. Eğer gidecekse 10 numaramız yok ne güzel direk doldur boşalta dönelim diye düşünmeyelim çünkü kanatlarda oynattığımız arda-kewell ikilisi doldur boşalt sisteminin adamları değiller ve amc sağ amc sol olarak oynamaları şarttır. Ve bu sistemde ortada da bir 10 numaraya gereksinim duyulur. Bu yüzden yeni 10 numara alınmalı ve ya lincoln'le devam edilmeli. Forvet yedeği olarakta, Cem Sultan 3.-4. forvet olarak a takıma çıkmalı ve özgürcan 3. forvet olmalı ve nonda da 2...

Teknik direktör olarak Rjiikard-Guardiola stili bir adam gerekir bence, çünkü takım barcelona'nın sistemine bence benziyor.

Saygılar..

Taylan Özgür Topçuoğlu.

Ayrıca umarım yaz kampına Cem Sultan, Emre Çolak, Emrah Yollu,Anıl Dilaver gibi oyuncular götürülür, belki de yetenek olarak en iyi ve en son jenerasyonun oyuncuları bunlar ve değerlendirmek gerek.

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Zaten bi biz biliyoruz futbolu o adamlar hiç bişeyden anlamıyolar...Burdan şöle yapsa böle yapsa demek kolay.Hala Lincoln diyoruz takım adamın şeyinde değil canı isterse oynuyo istemezse oynamıyo böle oyunculara gerek yok..Gsnin veya başka bi klubün Barca gibi oynamasını şu anda beklemek hayal olur 10 sene fln lazım orda oynayan adamların çoğu küçüklükten beri bu sistemle yetişiyolar...A takım nasıl idman yapıyosa hangi taktikle oynuyosa öyle oynuyorlar ben sanmıyorum bizim altyapılarımızda bunların olduğunu..Ama çok iyi genç oyuncular var paf takımda, bi kaç sene oynayabilecekleri takımlara kiralık verilip kendilerini geliştirmeleri lazım ha deyince A takımda oynayamazlar...

Enterokinaz Misafir

Bülent Korkmaz yönetim ve Skibbe'nin ortak eseri olan bir enkazı aldı geldiğinde, ne bekliyordunuz ? Ondan bir Houllier, Hiddink, Benitez performansı falan mı bekliyordunuz ?

Houllier, Adriaanse, Le Guen gibi isimlerle anlaşılacaksa kabuldür ancak bunlar dışında Skibbe gibi fason adamlar getirilecekse kaptan kalsın daha iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    ne iş olsa yaparım ağbi
    gerekirse mersin idman yurdu'na CR7'yi gönderirim, Kaka'yı darıca gençlerbirliği'ne alırız her tür haberi yaratırız ağbiiee!
    Biraz geç oldu ama Yeni girdim foruma Başlıyalım Kasımım Millet asparagas haber görsün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teknik Direktör Ersun Yanal deniyor Galatasaray için.

Eğer Ersun hoca gelirse Trabzondaki senaryonun aynısını GS'de izleriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Teknik Direktör Ersun Yanal deniyor Galatasaray için.

Eğer Ersun hoca gelirse Trabzondaki senaryonun aynısını GS'de izleriz.
    Yok mustafa nerede deniyor? Ersun ismini ilk senden duydum. O biraz zor girer floryanın kapısından. O alınacagına Bülent Korkmaz ile devam edilir. Bugün zaten Yiğit Şardan bunun sinyalini verdi. "4-5 güne halletmeye calısıyoruz, Bülent Korkmazla da devam edebiliriz" dedi.

Mesaj Yetkileri